Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
23 september 2014 
1 min. leestijd

Ben je net begonnen op sociale media? Zie je bij anderen de meest prachtige plaatjes langskomen? Vraag jij je af hoe ze dat in godsnaam doen? Dan heb ik hier een video waar ik dat stap voor stap uitleg. Het is heel gemakkelijk en het gaat supersnel!

Je leert in deze video:

  • waar je gratis plaatjes kan downloaden;
  • hoe je een plaatje bewerkt, zodat het een klein kunstwerkje wordt.

Ik ben heel benieuwd naar jouw plaatjes voor Facebook, Twitter, enz. Zet een link naar een bericht op sociale media waar je jouw plaatje in hebt gebruikt hieronder in het reactieveld. Ik reageer altijd! En natuurlijk volg ik je op Twitter, like ik je op Facebook en accepteer ik je uitnodiging van Linkedin (zet wel je Facebookpagina, Linkedin naam of Twitter naam erbij).

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf‘ aan.

Over de schrijver
Freya
Door

Freya

op 24 Sep 2014

Hartstikke leuk idee Annie, ik ging dan ook gelijk aan de slag! Maar in picmonkey krijg ik alleen maar verwijzingen naar meer andere sites of zo, ik zie niet hoe ik nou daar kom waar jij de foto gaat bewerken. Welke stappen zijn nodig om daar te komen?? (heb hier thuis hulp gevraagd, maar ook samen komen we er niet uit)hartelijke groet, Freya

Annie
Freya
Door

Freya

op 25 Sep 2014

ik tag je wel op facebook, weet niet hoe ik m hier plaats! Maar het is gelukt! ;-)

Annie
Door

Annie

op 25 Sep 2014

Heb je plaatje gezien Freya! Inderdaad prachtig gelukt!

Annelies
Door

Annelies

op 24 Sep 2014

Dag Annie, Mijn manier van werving is om via weblogs mezelf, mijn stijl en mijn visie naar voren te brengen. Zojuist meldde ik me ook aan voor maandagavond. Ik ben benieuwd. En ik zal blij zijn met een 'like' van je.Hartelijke groet Annelies

Annie
Door

Annie

op 25 Sep 2014

Ok, Annelies, mijn like heb je! Tot maandag!

Margo Vermolen
Door

Margo Vermolen

op 25 Sep 2014

Helaas, ik kan het plaatje wat ik voor je had gemaakt, hier niet plaatsen. Bedankt voor de tips.

Annie
Door

Annie

op 25 Sep 2014

Oef, daar had ik even niet aan gedacht! Misschien kun je de link geven naar het bericht op sociale media of je website waar je het plaatje gebruikt hebt? O, ik zie net in de mail dat je me een geweldig lief plaatje hebt gestuurd! Helaas kan ik het ook niet bij de reacties plaatsen. Dus moet het via een bericht op sociale media. IIG, heel erg bedankt Margo!!!!! Groeten, Annie

Marian
Door

Marian

op 25 Sep 2014

ik wilde een foto downloaden, maar ik krijg bij elke foto een transparant, die mij vraagt of ik geld wil doneren voor een kopje koffie. ik kan dus geen gratis foto's downloaden. Ra, ra, wat gaat hier fout?

Marian
Door

Marian

op 25 Sep 2014

downloaden is gegaan, maar ik zie boven aan in de balk geen photo editor.

Annie
Door

Annie

op 25 Sep 2014

Hi Marian, mooi dat het downloaden gelukt is. De foto-editor is een ander programma, dit is de link http://www.picmonkey.com/editor. Succes, ik ben benieuwd wat je gaat maken!

Marian
Door

Marian

op 16 Oct 2014

ik heb het gevonden, dank je wel.

Annie
Door

Annie

op 16 Oct 2014

Mooi! Nu gaan knutselen!

Gery
Door

Gery

op 26 Sep 2014

Hoi Annie,Dank je voor je leuke bericht. Ik dacht eens eventjes reageren. Wat ik doe is verschillende plaatjes voor facebook maken voor diverse websites. Voorbeeldjes staan hier http://www.geryaal.nl/grafisch/grafisch-ontwerp-website-ondersteuning Ik doe dit zelf in Photoshop. Ik heb mijzelf in de jaren geleerd met Photoshop te werken.

Annie
Door

Annie

op 26 Sep 2014

Mooie dienst voor mensen die zelf geen zin in plaatjes maken hebben. Knap dat je jezelf photoshop hebt aangeleerd. Gr, Annie

Alexandra
Door

Alexandra

op 26 Sep 2014

Hallo Annie, Ook ik ben dankzij jouw filmpje "aangestoken". Ik kende het programma al wel, maar door jouw filmpje toch weer nieuwe mogelijkheden ontdekt. Ik zal wat voorbeelden naar je toesturen via facebook :D

Annie
Door

Annie

op 26 Sep 2014

Heb je plaatjes inmiddels gezien Alexandra, goed bezig! Ga zo door ;-). Gr, Annie

Marleen
Door

Marleen

op 29 Sep 2014

Heel leuk thema: blij dat ik nu weet hoe ik mijn eigen plaatjes kan maken zonder al te veel moeite. Heel erg bedankt! Warme groeten.

Annie
Door

Annie

op 02 Oct 2014

Graag gedaan Marleen!

Saskia
Door

Saskia

op 30 Sep 2014

Gisteren met veel interesse het Webinar van Annie gevolgd en me vandaag ingeschreven voor het 6 maanden programma Intuitief online klanten krijgen. Tijdens het seminar gaf ik al aan dat die mooie plaatjes gratis door mij ter beschikking gesteld zullen worden (foto's van natuur, techniek, objecten etc kortom voor elk wat wils). In de komende periode wil ik onder begeleiding van Annie dit online gaan regelen. Mijn huidige website (www.saskiaschuit.com) bevat nog niet deze nieuwe informatie.

Annie
Door

Annie

op 02 Oct 2014

Leuk dat je meedoet met het 6-maandenprogramma, Saskia. En helemaal WoW, dat je gratis plaatjes ter beschikking gaat stellen, daar zal zeker belangstelling voor bestaan!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 04 Nov 2014

Het is al weer even geleden dat ik deze tip kreeg en nu tijd om er mee aan de slag te gaan. Lijkt super leuk dus ben ik enthousiast! Maar ook ik loop er tegenaan dat ik bij elke foto eerst een kop koffie moet regelen. Geen idee wat er wordt bedoeld. Moet elke keer een code overtypen om te kunnen downloaden. Heb de sites die je noemt allemaal geprobeerd maar helaas. moet ik toch eerst lid worden, dat kan namelijk ook zag ik. Nu maar hopen dat je dit nog leest zo ver na dato ;-) Groet, Jacqueline

Annie
Door

Annie

op 04 Nov 2014

Hi Jacquline,Als ik naar Pixabay ga kan ik gewoon plaatjes downloaden, een kopje koffie geven is vrijwillig. Als je een gratis account aanmaakt hoef je ook geen code in te tikken. Geen idee waarom het bij jou niet lukt. Ik raad je aan contact op te nemen met Pixabay zelf. Succes!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 04 Nov 2014

Dankjewel voor je reactie Annie, ik ga het onderzoeken!

Annie
Door

Annie

op 05 Nov 2014

:-)

diana
Annie Massop
Door

Annie Massop

op 20 Mar 2015

Prachtige collage Diana! Ja, ik ben ook dol op Pickmonkey, zo simpel en zo snel mooie plaatjes! Heb je ook geliked natuurlijk.

Joey Brown
Door

Joey Brown

op 14 Jun 2015

Thanks, Annie! Geweldig die PicMonkey. Ben er meteen mee aan de slag gegaan, en heb ook wat dingetjes op Facebook gegooid. Het gevaar voor mij is wel dat dit voor mij verslavend werkt ... kan me daar uren mee amuseren.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 16 Jun 2015

Hmm, ja, focus houden is altijd lastig voor creatieve mensen. Weet dat als je jezelf beperkt (b.v. 30 minuten per dag aan Facebook besteden of 1 bericht per dag maken) je creativiteit veel beter tot haar recht komt. Dan wordt het juist een uitdaging om binnen die grenzen iets te maken. Probeer het maar eens uit ;-).

Fierens
Door

Fierens

op 30 Jun 2015

Heb zojuist een foto gemaakt en op facebook gezet. Dank je wel voor de tips. Het is heel leuk om te doen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 01 Jul 2015

Ja, leuk he! Lekker spelen!

Monique
Door

Monique

op 01 Jul 2015

Hoi Annie,helaas kom ik niet ver. Misschien ligt het aan mij? Ik probeer een plaatje te downloaden, dit lukt nog. Die sla je dan op? Begrijp ik dat goed? En dan ga je naar picmonkey.com. Maar als ik naar die site ga krijg ik alleen de optie om een eigen website te maken? Of wat doe ik nu fout? Of lees ik niet goed? Ik ben écht totaal geen held met computers en zie als snel door de bomen het bos niet meer....haha. Foei....Is er iemand die mij een tip kan geven? Wel of niet registreren op die sites? Plaatje wel of niet opslaan? En HOE kom ik in dat bewerkingsprogramma???Mijn dank is groot.....Groetjes Monique

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 01 Jul 2015

Hoi Monique, als je een plaatje download komt ie in je download map van je computer. Kijk daar eens. In Picmonkey.com moet je voor de optie Edit kiezen, dan kom je in de editor terecht.

Mirjam Broekhoff
Door

Mirjam Broekhoff

op 09 Jul 2015

Hi Annie, bedankt hiervoor. Ik ben er zeer geïnspireerd door geraakt en als ik iets af heb, dan zal ik het proberen te posten. Groeten van Mirjam

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2015

Da's mooi Mirjam! Ik zie je plaatjes tegemoet!

Celien
Door

Celien

op 15 Jul 2015

Mooie uitleg. ik heb al wat hiermee geprobeerd, dit geeft weer verduidelijking. hoef ik niet perse te kiezen voor Facebook design bij start van hat programma of maakt dat niet uit?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 Jul 2015

Je bedoelt Pizap.com neem ik aan Celien? Je kunt ook de andere opties kiezen, als je maar voor Facebook cover kiest.

bianca
Door

bianca

op 29 Jul 2015

Ik ben dol op het maken van quotes op zelfgemaakte foto's. zie: https://www.facebook.com/plukkindercoaching Nu heb ik nog meer inspiratie om weer anderen te inspireren! Dank je wel Annie, groeten Bianca

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 05 Aug 2015

heb een paar van je foto's en quote's gezien, ze zijn erg leuk, Bianca. Ook je gelijk een like gegeven.

fierens
Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Sep 2015

Wow! heb je gelijk geliked ;-)!

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 16 Dec 2015

Hallo Annie, Geweldig inspirerend hoe er plaatjes bewerkt kunnen worden. Dank je wel! Ik heb geprobeerd om het programma Picmonkey gratis te downloaden. Wat er gebeurt er wordt dan een opschoning van de computer aangeboden. Mogelijk heb ik de onjuiste link gebruikt? http://picmonkey-extension.nl.softonic.com/download Graag je advies . Ik verheug me erop om er mee te werken! Hartegroet van Diana

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 16 Dec 2015

Annie, inmiddels is het mij gelukt om het programma Picmonkey te downloaden. Graag mn vraag deleaten en dank voor je aandacht. Zonnige groet van Diana

Helen Viring
Door

Helen Viring

op 16 Dec 2015

Goedemorgen Annie, dank je wel voor de tip over de plaatjes. Hier ga ik zeker nog heel veel gebruik van maken. Ik heb zojuist een bewerkt plaatje op mijn facebookpagina geplaatst. Will je mij liken? Hier is de link: https://www.facebook.com/parelhspcoaching/?fref=nf Een hele fijne dag! Lieve groet, Helen Viring

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 04 May 2016

Hi Eske, ik heb je bericht gezien en gereageerd (en natuurlijk je pagina een like gegeven). Ja, fijn programma is dat he, Picmonkey.

Edith
Door

Edith

op 21 Feb 2017

Annie, is het foto bewerkingsprogramma Picmonkey nog wel gratis? Lijkt erop van niet. Heb jij een goede vervanger? Bvd, Edith

Annie Massop
Reactie plaatsen