arrow_drop_up arrow_drop_down
Intuïtieve Zichtbaarheid Sessie

Gratis!

Leer hoe je intuïtief en authentiek je zichtbaarheid vergroot

Laat je impact, naamsbekendheid en omzet groeien!

Wat is dit voor een sessie?


In deze sessie krijg je advies hoe je jouw grootste zichtbaarheid probleem oplost, zodat je je naamsbekendheid, impact en omzet kunt laten groeien.


Je ontvangt concrete suggesties - op jou persoonlijk afgestemd - over hoe je met gebruik van jouw intuïtie succesvol en authentiek je zichtbaarheid vergroot.


De sessie duurt 30 minuten en wordt via Zoom gegeven. 


De sessie is gratis (en wees gerust, ik ga je niets verkopen!).

Voor wie is deze sessie bedoeld?


De sessie is voor succesvolle* spirituele ondernemers met een urgent zichtbaarheid probleem. 


Je maakt in je werk en/of in je privéleven gebruik van intuïtieve methodes. Je hebt energiewerk meegemaakt en daar baat bij gehad.  


Je levert (gedeeltelijk) diensten aan je klanten. Je hebt eerder in marketing en business coaching geïnvesteerd.


* minimaal 30K (pré-Corona)

Wil je weten hoe je op de korte termijn met inzet van je intuïtie
meer zichtbaar kan worden op je eigen unieke manier?

Beantwoord dan onderstaande vragen. Na ontvangst van je antwoorden, 

krijg je de details van de sessie via email toegestuurd.


Annie Massop

Over Annie

Ik ben een Intuïtieve Zichtbaarheid Coach.


Ik help mijn klanten op een intuïtieve manier hun Zichtbaarheid Strategie te ontwikkelen, zodat die volledig afgestemd is op hun ziel, hogere doel en persoonlijkheid. Uiteraard zet ik daar ook mijn eigen intuïtie bij in, bijvoorbeeld met readingen en healingen.


Als alles klopt in je bedrijf - van de klanten op wie je je richt tot en met de kanalen waarmee je jouw klanten benadert - wordt zichtbaar zijn leuk en ontspannend. Je hebt de goede uitstraling en dat is waar jouw potentiële klanten op af komen!


Ik ben jaren intuïtief marketing coach geweest en daarna heb ik vele ondernemers geleerd hoe ze hun geld en tijd blokkades konden overwinnen. De rode draad in mijn werk is dat ik spirituele ondernemers help in overeenstemming met hun hogere doel te ondernemen en een nog succesvoller bedrijf  te bouwen.


DISCLAIMER:


Iedere inspanning is geleverd om de inhoud van deze reading en de potentie ervan accuraat weer te geven. Eventuele voorbeelden, casestudies of referenties kunnen niet worden geïnterpreteerd als garanties, waarborgen of beloftes. Iedere persoon is anders, dus zal het resultaat voor elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.


Copyright © 2020 van Annie Massop | Money & Time Healing™ | Nijmegen | Alle rechten voorbehouden |

We gebruiken cookies