zichtbaarheid-healing

Gratis Zichtbaarheid Healing

Raak Meer Afgestemd  Op Je Hogere Doel

Wordt Meer Zichtbaar Op Jouw Unieke Manier! 

Krijg de moed om op je eigen manier zichtbaar te worden en laat je bedrijf groeien!

Twee Keer per Maand een Gratis Zichtbaarheid Healing

Schrijf je in en ontvang de informatie over het eerstvolgende tijdstip

50%
Meld je aan voor mijn gratis Intuïtieve Business Groei Tips!
en neem deel aan de GRATIS ZICHTBAARHEID HEALINGS (2 x per maand)!
Reserveer je plek
Your information is safe with us

Wat voor een healing is dit?


De healing je gaat ontvangen is een spirituele healing. Dat betekent dat de spirit wereld de healing geeft. Ik ben slechts het medium/de verbinding tussen jou en de spirit wereld. Bij de spirit wereld kun je denken aan mijn eigen gidsen maar ik nodig ook jouw gidsen uit.


Wat kun je ervaren?

Je kunt van alles ervaren: ontspanning, meer energie en meer vertrouwen. Af en toe komt het voor dat je emotioneel wordt, dan ruim je oude en belemmerende energie op. 


Soms voelen de deelnemers niets op het moment van de healing, maar voelen ze de effecten later. Zoals: ze slapen beter of ze krijgen de volgende dag een belangrijk inzicht.


Heel vaak krijgen ze allerlei ideeën voor hun blogs, sociale media of presentaties.


Ook merken mensen dat hun angsten en blokkades minder zijn geworden en dat ze weer in de flow zijn.


Hun writersblock is verdwenen, er komen opeens mensen op hun pad die hen helpen meer zichtbaar te worden of ze durven nu eindelijk live te gaan op sociale media.

 

Wat het effect voor jou persoonlijk ook moge zijn,  de healing heeft een positief effect op je welbevinden en de groei van je bedrijf!

Hoe werkt de healing?


Deze healing is een groepshealing op afstand. Alle deelnemers ontvangen de healing samen op hetzelfde moment. Schrijf je in, dan ontvang je direct de informatie over het eerst volgende tijdstip. 


De healing duurt 15 minuten en wordt 2 x per maand gegeven.


Het enige wat je voor de healing hoeft te doen is op een rustige plek zitten (of liggen). Zet je telefoon en computer uit en houd je ogen dicht.


Belangrijk!
Drink genoeg water na de healing, deze healing kan een detox effect hebben.

Verslag van de healing
Na de healing ontvang je een verslag via email. Veel deelnemers ervaren het verslag ook als healing, dus dubbele healing!

Bovendien krijg je intuïtieve en praktische adviezen  van de spirits om je bedrijf nog succesvoller te maken. 


Luister goed naar het advies en voel welk advies bij je past, je blijft de regie houden!


Naast deze gratis healing ontvang je ook regelmatig gratis Intuïtieve Business Groei Tips van me.  Natuurlijk kun je je daar ieder moment voor uitschrijven.

Ja, ik wil meer afgestemd zijn op mijn levensdoel ...

... en zichtbaar worden op mijn unieke manier

Twee Keer per Maand een Gratis Zichtbaarheid Healing

Schrijf je in en ontvang de informatie over het eerstvolgende tijdstip

50%
Meld je aan voor mijn gratis Intuïtieve Business Groei Tips!
en neem deel aan de GRATIS ZICHTBAARHEID HEALINGS (2 x per maand)!
Reserveer je plek
Your information is safe with us
Annie Massop

Over Annie

Ik ben een Intuïtieve Business Coach.


Ik help succesvolle ondernemers met behulp van hun intuïtie nog succesvoller te zijn. Zo creëren ze een bedrijf met nog meer omzet, vrijheid en flow. Helemaal in lijn met hun ziel, hogere doel en persoonlijkheid. 


Mijn spirits helpen me met alles in mijn werk. Zoals bijvoorbeeld in deze healing. Maar mijn spirits helpen me ook bij het coachen van mijn klanten. Zo mag ik diep transformerende informatie aan mijn klanten doorgeven, waardoor ze moeiteloos naar het volgend niveau in hun bedrijf stromen. 


Ik ben jaren intuïtief marketing coach geweest en heb mijn klanten succesvol begeleid een stroom van goed betalende klanten aan te trekken. Daarna heb ik vele ondernemers geholpen hun geld en tijd blokkades te overwinnen, waardoor ze én meer geld én meer tijd kregen. Nu is al die ervaring gebundeld in mijn Intuïtieve Business Coaching bedrijf! 


DISCLAIMER:


Iedere inspanning is geleverd om de inhoud van deze healing en de potentie ervan accuraat weer te geven. Eventuele voorbeelden, casestudies of referenties kunnen niet worden geïnterpreteerd als garanties, waarborgen of beloftes. Iedere persoon is anders, dus zal het resultaat voor elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.


Copyright © 2021 van Annie Massop | Money & Time Healing™ | Nijmegen | Alle rechten voorbehouden |