zichtbaarheid-healing

Gratis Zichtbaarheid Healing

Raak Meer Afgestemd  Op Je Hogere Doel

Wordt Meer Zichtbaar Op Jouw Unieke Manier! 

Krijg de moed om op je eigen manier zichtbaar te worden en laat je bedrijf groeien!

Iedere Week een Gratis Zichtbaarheid Healing

Schrijf je in en ontvang de informatie over het eerstvolgende tijdstip

50%
Meld je aan voor mijn gratis Intuïtieve Zichtbaarheid mail
en neem deel aan de GRATIS ZICHTBAARHEID HEALINGS (iedere week)!
Reserveer je plek
Your information is safe with us

Wat voor een healing is dit?


De healing je gaat ontvangen is een spirituele healing. Dat betekent dat de spirit wereld de healing geeft. Ik ben slechts het medium/de verbinding tussen jou en de spirit wereld. Bij de spirit wereld kun je denken aan mijn eigen gidsen maar ik nodig ook jouw gidsen uit.


Wat kun je ervaren?

Je kunt van alles ervaren: ontspanning, meer energie en meer vertrouwen. Af en toe komt het voor dat je emotioneel wordt, dan ruim je oude en belemmerende energie op. 


Soms voelen de deelnemers niets op het moment van de healing, maar voelen ze de effecten later. Zoals: ze slapen beter of ze krijgen de volgende dag een belangrijk inzicht.


Heel vaak krijgen ze allerlei ideeën voor hun blogs, sociale media of presentaties.


Ook merken mensen dat hun angsten en blokkades minder zijn geworden en dat ze weer in de flow zijn.


Hun writersblock is verdwenen, er komen opeens mensen op hun pad die hen helpen meer zichtbaar te worden of ze durven nu eindelijk live te gaan op sociale media.

 

Wat het effect voor jou persoonlijk ook moge zijn,  de healing heeft een positief effect op je welbevinden en de groei van je bedrijf!

Hoe werkt de healing?


Deze healing is een groepshealing op afstand. Alle deelnemers ontvangen de healing samen op hetzelfde moment. Schrijf je in, dan ontvang je direct de informatie over het eerst volgende tijdstip. 


De healing duurt 15 minuten.


Het enige wat je voor de healing hoeft te doen is op een rustige plek zitten (of liggen). Zet je telefoon en computer uit en houd je ogen dicht.


Belangrijk!
Drink genoeg water na de healing, deze healing kan een detox effect hebben.

Verslag van de healing
Na de healing ontvang je een verslag via email.

Meestal krijg ik advies of inzichten van de spirits voor de deelnemers. Luister goed naar het advies en voel welk advies bij je past, je blijft de regie houden!


Naast deze gratis healing ontvang je ook regelmatig gratis Intuitieve Zichtbaarheid mails van me.  Natuurlijk kun je je daar ieder moment voor uitschrijven.

Ja, ik wil meer afgestemd zijn op mijn levensdoel ...

... en zichtbaar worden op mijn unieke manier

Iedere Week een Gratis Zichtbaarheid Healing

Schrijf je in en ontvang de informatie over het eerstvolgende tijdstip

50%
Meld je aan voor mijn gratis Intuïtieve Zichtbaarheid mail
en neem deel aan de GRATIS ZICHTBAARHEID HEALINGS (iedere week)!
Reserveer je plek
Your information is safe with us
Annie Massop

Over Annie

Ik ben een Intuïtieve Zichtbaarheid Strategie Coach.


Ik help mijn klanten op een intuïtieve manier hun Zichtbaarheid Strategie te ontwikkelen, zodat die volledig afgestemd is op hun ziel, hogere doel en persoonlijkheid. Uiteraard zet ik daar ook mijn eigen intuïtie bij in, bijvoorbeeld met readingen en healingen.


Als alles klopt in je bedrijf - van de klanten op wie je je richt tot en met de kanalen waarmee je jouw klanten benadert - wordt zichtbaar zijn leuk en ontspannend. Je hebt de goede uitstraling en dat is waar jouw potentiële klanten op af komen!


Ik ben jaren intuïtief marketing coach geweest en daarna heb ik vele ondernemers geleerd hoe ze hun geld en tijd blokkades konden overwinnen. De rode draad in mijn werk is dat ik spirituele ondernemers help in overeenstemming met hun hogere doel te ondernemen en een nog succesvoller bedrijf  te bouwen.


DISCLAIMER:


Iedere inspanning is geleverd om de inhoud van deze healing en de potentie ervan accuraat weer te geven. Eventuele voorbeelden, casestudies of referenties kunnen niet worden geïnterpreteerd als garanties, waarborgen of beloftes. Iedere persoon is anders, dus zal het resultaat voor elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.


Copyright © 2020 van Annie Massop | Money & Time Healing™ | Nijmegen | Alle rechten voorbehouden |

We gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down