Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
23 juni 2016 
1 min. leestijd

Woensdag 6 juli van 10.00 tot 11.00 uur (met daarna gelegenheid tot vragen) geef ik de gratis workshop ‘Hoe je intuïtief een doorlopende stroom klanten met je website krijgt‘.

>>>>>> Meld je aan via deze link 

  • Je leert de 5 fouten te voorkomen die de meeste coaches en therapeuten maken bij het schrijven van hun website, waardoor ze een smak geld kwijt zijn
  • Je leert de 5 dingen die je WEL moet doen om grote hoeveelheden klanten met je website aan te trekken
  • Je ontvangt mijn geheim om je intuïtie in te zetten voor een website waar je massa’s klanten mee aantrekt (ontdekt na jaren experimenteren en testen)
  • Blijf je tot het einde? Dan ontvang je het waardevolle ‘Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten’

Bovendien:

  • kun je alle vragen te stellen over hoe je met je website doorlopend klanten krijgt, ik ga door tot de vragen ‘op’ zijn!

Let op!
Er is geen opname, dus de enige kans om te leren hoe je continue een grote hoeveelheid klanten aantrekt met je website is door aanwezig te zijn.  Meld je dus hier snel aan! 

Was je aanwezig bij de workshop en heb je nog een reactie of vraag? Stel die dan hieronder, je krijgt altijd antwoord!

Over de schrijver
katharina
Door

katharina

op 05 Jul 2016

Had dit graag gevolgd maar woon in belgie

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 05 Jul 2016

Hallo Katharina, het is een online workshop, dus je kunt hem vanuit Belgie gewoon volgen!

Anneke A. Schram
Door

Anneke A. Schram

op 12 Jul 2016

Intuïtief marketing doen is o.a. gebaseerd op de meditatie. Door deze begin meditatie werd mijn doelgroep spontaan duidelijk waar ik blij mee ben. Ook begreep ik dat mijn huidige website niet goed is om potentiële klanten aan te trekken. Was fijn om deze workshop te volgen. Waarvoor dank :)

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Wat geweldig dat je doelgroep spontaan duidelijk werd, een mooi resultaat Anneke!

Jozan Coenen
Door

Jozan Coenen

op 12 Jul 2016

Het zijn de geleide visualisaties waarom ik vaak meedoe met de online workshops van Hart & Ziel Marketing. Ze geven richting en handvatten. En toevallig (...) komen de onderwerpen die behandeld worden op het juiste moment. Dank je wel, Annie, voor je inspiratie.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Leuk dat je er weer bij was Jozan!

Rob van der Niet
Door

Rob van der Niet

op 13 Jul 2016

Ik heb met plezier de workshop van Annie gevolgd. Zij is niet alleen goed in marketing, zij begrijpt ook heel goed waar je als intuïtief werkende coach behoefte aan hebt. Daardoor gaf het mij meteen een gevoel van vertrouwen, van thuiskomen, toen ik haar verhaal hoorde. Zij heeft mij geholpen om mijn intuïtie in te zetten voor mijn marketing, precies wat ze had beloofd. Nu volg ik online vervolgcursussen en het wordt me steeds duidelijker hoe ik het moet aanpakken. Dank je, Annie!

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Dank voor je lovende woorden Rob! Fijn dat je zo geïnspireerd raakte door de workshop (en nu de online training).

Gerda
Door

Gerda

op 13 Jul 2016

Hallo Annie,zit even niet lekker in m'n vel en een website is niet mijn ding kwam ik achter. Heb nog wat blokkades op te lossen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Dat is ook een waardevolle ontdekking! Sterkte met het oplossen van je blokkades.

Mirjan
Door

Mirjan

op 13 Jul 2016

Een welkome aanvulling om marketing in te zetten om meer uit je website te halen! Heerlijk om door een geleide meditatie bij de essentie wat nodig is te komen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Dank je, Mirjan. Ik vind meditaties geven zelf ook heel erg leuk om te doen.

Edith Witteman
Door

Edith Witteman

op 13 Jul 2016

Ik vond de workshop leerzaam. Toen ik de tekst schreef voor mijn website was ik er niet tevreden mee, maar wist niet precies waarom. In de workshop kregen we nuttige tips en vooral van de "fouten" heb ik veel geleerd. Nu ben ik nieuwe teksten aan het schrijven, valt nog niet mee maar met de handout van de workshop kom ik een heel eind! Echt een aanrader als je een concrete website wil opzetten met duidelijke boodschappen waar klanten zich geraakt door voelen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jul 2016

Leuk dat je er zoveel uitgehaald hebt Edith. Je bent goed bezig, ga zo door!

Illa
Door

Illa

op 14 Jul 2016

Ik ben na de workshop begonnen met de online training. Het is voor mij nieuw om meditatie en mijn intuitie in te zetten voor marketing, terwijl ik daar eigenlijk al langer naar zocht. Fijn dat ik toch een keer geluisterd heb. Ik vind het spannend maar ook heel mooi om nu bezig te zijn met de eerste lessen en opdrachten die helemaal in mijn straatje zijn. Ben zo benieuwd wat er uiteindelijk uitkomt als mijn ideale klant. Dat kan zo maar iets anders zijn als ik altijd dacht. Dit heeft namelijk niks met denken te maken, maar met voelen!

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 15 Jul 2016

Goed bezig Illa!

Brechtje Schoofs
Door

Brechtje Schoofs

op 14 Jul 2016

Mijn ervaring met de marketing wereld en dit te combineren met intuitie is dat het vaak nog al een Hyper gebeuren is. Een opgeblazenkracht die alle kanten opgaat. Aarding (onderbewuste) en afstemming (visie) verbonden met elkaar mist. Daarom blij met Annie die beide bij elkaar weet te brengen. Heel kundig is in het begeleiden en een veld neerzetten waarmee ik meekan gaan.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 15 Jul 2016

Dank je Brechtje!

Lia
Door

Lia

op 18 Jul 2016

Wat ik in Annie enorm waardeer is de eenvoud in haar ondersteuning. Geleide meditatie, heldere uitleg en dat brengt in mij allerlei in beweging. Blij mee! Nu vervolgstappen zetten. Naast de workshop heb ik ook bijzonder veel plezier ervaren aan een coachingssessie. Kortom alles voor herhaling vatbaar. Dank je wel Annie

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 18 Jul 2016

Fijn dat je de eenvoud waardeert. Ik besteed er inderdaad veel aandacht aan om alles zo simpel en begrijpelijk te maken. Veel succes met de stappen, Lia!

Reactie plaatsen