Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
19 april 2016 
in Geld
1 min. leestijd

Woensdag 12 oktober 2016 van 10 tot 11 uur geef ik de gratis workshop (+geldhealing) ‘Hoe je intuïtief genoeg geld in je leven krijgt‘.

>>>>>> Meld je aan via deze link <<<<<<<

 • je snapt waarom je te weinig geld verdient;
 • je ontdekt hoe je intuïtief alle negatieve gevoelens en gedachten over geld kunt laten verdwijnen;
 • je krijgt een healing op je blokkades over geld (healing is op afstand)
 • je ontvangt inzichten om genoeg geld in je leven aan te trekken;
 • je krijgt 3 praktische tips om direct je inkomen te verhogen (alleen voor degenen die tot het einde blijven)

Bovendien:

 • krijg je alle gelegenheid vragen te stellen over geldblokkades en hoe je die kunt oplossen

Reacties van eerdere deelnemers:

 • Esther: “Wat een verademing dat je ook op deze manier met marketing om kan gaan”;
 • Jacqueline: “Krijg zojuist een opdracht, dus het begint al te werken dank je”;
 • Jolanda: “Dankjewel, veel inspiratie gekregen tijdens de meditatie waarom ik geld mag vragen!”
 • Jonathan: “Veel belemmerende overtuigingen tegengekomen. ga ze nu transformeren, zalig”;
 • Nicole: “Ik voel mij niet alleen. Veel gidsen en engeen om mij heen gevoeld. ook mijn voorouders gevoeld. Bijzonder!”;
 • Marieta: “De healing was geweldig. Voelde veel energie stromen en blokkades opheffen.”
 • Jacques: “Je hebt voor mij marketing in een geheel nieuw ‘licht’ gezet. Op een manier dat ik er mee uit de voeten kan”

LET OP!
Er komt geen opname van de workshop, dus zorg dat je erbij bent!

Wil je healing op een specifiek onderwerp? Laat dan je reactie hieronder achter bij dit bericht. Verzoeken die tot 12 oktober 9.30 uur zijn geplaatst gaan nog mee in de healing. Mocht je nog een vraag na de workshop hebben, dan kun je die ook hieronder kwijt, ik geef altijd antwoord!

Over de schrijver
Ilse
Door

Ilse

op 19 Apr 2016

Hoe lang duurt de workshop?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 19 Apr 2016

Van 10 tot 11 en daarna is er nog ruimte voor vragen.

E. Eggerdink
Door

E. Eggerdink

op 20 Apr 2016

Ontvang graag een healing op mijn blokkades over geld

vanderstraeten
Door

vanderstraeten

op 11 Oct 2016

Beste, Graag had ik een healing voor mijn praktijk die ik gestart ben sinds juni '16 en die maar langzaam op gang komt. Dank je

Jeanette
Door

Jeanette

op 20 Apr 2016

Ik word voor mijn gevoel achtervolgd door: te laat betalen, boetes en onzorgvuldigheden t.a.v. geld, terwijl ik juist zo voorzichtig en precies wil zijn! Ook binnen mijn gezin gebeurt er veel op gebied van geldzaken (opgelicht worden door vriend,waardoor door ons gespaarde studie-geld voor dochter is verdwenen), met als gevolg dat ik telkens achter de feiten aanhol en er nooit een gevoel van genoeg, laat staan overvloed is: spanning dus. Ik zou dit patroon (dat ik ook bij mijn ouders zie) graag willen doorbreken en in vertrouwen willen leven als het gaat om geld.

John
Door

John

op 20 Apr 2016

Beste Annie, wat had ik graag vrijdag a.s. jouw workshop willen beleven! 'Geld' is echt 'n dingetje in mijn leven. Oprecht en zuiver vanuit mijn hart help ik mensen die op mijn pad verschijnen. Daar geld voor vragen voelt niet goed voor mij. Het lukt mij niet. Omdat ook mijn rekeningen betaald moeten worden, is mijn grote verlangen dat geld in mijn leven als vanzelfsprekend gaat stromen. Hiervoor zielsgraag 'n healing om de blokkades ook voor mij op te heffen. Bij voorbaat mijn dank. Hartelijke groet én... HouDeZonzijde ;-)

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 Apr 2016

Je bent meegenomen in de healing, John!

Esther
Door

Esther

op 20 Apr 2016

mijn huwelijk is onder andere stuk gegaan vanwege het zo verschillend zijn met onze denkwijzen over geld. ik merk dat ik niet te veel bezig wil zijn met geld en dat ik mijn praktijk run met het geloof dat ik er op moet vertrouwen dat er genoeg zal zijn. Mijn huidige relatie gaat ook regelmatig over geld, vooral het tekort er aan om te doen wat we willen. Nu is het steeds krap en ik probeer het vertrouwen te houden maar het lukt niet altijd. Dit kost toch weer te veel energie en gedachten er aan en dat wil ik niet. Ook mijn kinderen zeiden wel eens dat ik veel met geld bezig ben... Ik snap het niet, want ik heb het met hen er niet over, maar moet wel eens zeggen dat iets niet gekocht kan worden omdat er geen geld voor is. Ik dacht dat ik mijn les hier in had begrepen, maar blijkbaar is het iets anders.. In mijn huidige relatie is het ook het thema dat ik niet genoeg bijdraag en dat ik niet zelf kan beschikken over geld omdat er van zijn kant te weinig is.. Mijn partner weet en we hebben letterlijk gemerkt dat ander werk niet werkt (ik werd steeds lichamelijk ziek en op de feiten gewezen als ik tijdelijk werk aannam). Mijn praktijk is mijn hobby mijn droombaan... maar het mag meer betalen zodat we nooit meer te krap zitten.. Dit probeer ik soms ook te bekrachtigen.. Daarnaast heb ik weleens de gedachte dat geld vies is, de wereld tot oorlogen in stand houden laat enz enz.. Maar ik vind wel dat ik geld mag vragen voor het werk wat ik doe. Een bakker vraagt ook geld voor z;n brood. Heul verhaal... :)

Lucia
Door

Lucia

op 20 Apr 2016

Ik zou graag een healing willen op het idee dat ik mensen geld aftroggel!!En dat vooral mensen zonder geld bij mij komen!En dat mensen liever iets anders proberen ...Verhogen van mijn zelfwaarde a.u.b.!!!Liefs Lucia.

Liesje
Door

Liesje

op 20 Apr 2016

Ik zou graag een healing willen op mijn blokkades ten opzichte van geld.... Ik weet niet precies waar het knelt maar dingen die nu in me opkomen zijn angst, te lage zelfwaardering, teveel focus op de tekorten.

Guadalupe Nunez Garcia
Door

Guadalupe Nunez Garcia

op 20 Apr 2016

Ik zou graag bij de workshop zijn , helaas kan ik niet. Ik help graag mensen. Maar ik kan niet van de praktijk leven. De klienten blijven weg. Graag een healing wat betref geld.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 Apr 2016

Je bent meegenomen in de healing Guadalupe!

Angele
Door

Angele

op 20 Apr 2016

Ik heb niets met geld en daarom heeft geld ook niets met mij. Dit patroon wil ik doorbreken en transformeren in: ik hou van geld en geld houdt van mij. Ik wil me op mijn gemak durven voelen met veel geld in mijn bezit, zodat ik het niet meteen weer ga uitgeven. Hier wil ik erg graag een healing op ontvangen.

Anky Floris
Door

Anky Floris

op 21 Apr 2016

Ook ik ontvang graag een healing op mijn relatie met geld. Ik zou zo graag ontspannen in mijn vertrouwen dat mensen graag geld willen betalen voor mijn levenskunst producten. Dat het dat waard is. Dat ik het waard ben. Alvast dank je wel daarvoor.

Sedda Wilma
Door

Sedda Wilma

op 21 Apr 2016

Geld is meestal het groot probleem in zaken doen, ik werk voltijds en run mijn eigen zaak in bijberoep, werk hard en soms tot 24 uur en later. Maar op einde van de maand heb ik altijd het gevoel dat ik voor niets werk, toch doe ik mijn werk als schoonheidsspecialiste graag dat ik dit niet wil opgeven. Maar natuurlijk zouden de klanten meer mogen zijn en het geldlaatje ook. Graag een healing hiervoor dat blokkades hierdoor verdwijnen en het beter gaat.... Alvast hartelijk dank Groeten Wil

Johanna
Door

Johanna

op 21 Apr 2016

Inmiddels ben ik met mezelf opgeschoten op het thema geld: slimmer werken ipv hard werken, eigen bedrijf, zelfwaardering, geld is een middel, mezelf geven wat ik nodig heb en dat het systeem van communicerende vaten ook geldt voor mijn portemonnaie en bankrekening. Mijn volgende stap is het vertrouwen dat rijkdom ook voor mij is weggelegd, rijkdom in de zin van waarde toevoegen en daarvoor - vanzelfsprekend en goed betaald - krijgen. Het mezelf gunnen.

Johanna
Door

Johanna

op 21 Apr 2016

Dank je wel alvast, Annie. Met hartelijke groet, Johanna

Jane
Door

Jane

op 21 Apr 2016

Hallo Annie, Ik heb het idee dat ik bang ben voor groei van m'n onderneming, ivm energie. Bang het niet aan te kunnen als het meer wordt. Tegelijkertijd moet er meer geld binnenkomen voor de basisbehoeften. Ik zou graag een healing willen als dat mogelijk is. Liefs!

Narda
Door

Narda

op 21 Apr 2016

Al heel lang ben ik een expert in het geven en delen, maar kan ik ook ontvangen? Misschien heb ik dat niet voldoende geoefend, of weet ik niet hoe dat moet.

Diana
Door

Diana

op 21 Apr 2016

Zelf heb ik altijd voldoende geld maar ik trek partners aan die een geldprobleem hebben. Ofwel een angst om uit te geven en willen dat ik me daar bij aansluit of ze zitten zonder geld. Zou ik graag een healing op krijgen zodat ik ook met partner zorgeloos in overvloed kan genieten van het leven.

eleonora
Door

eleonora

op 22 Apr 2016

Ik heb verschillende talenten en ben niet in staat mijn focus te behouden. Twijfel over welke weg in te slaan is altijd aanwezig. Dit maakt dat ik uiteindelijk vast loop en geen vooruitgang boek.

Lia
Door

Lia

op 22 Apr 2016

Ik heb al vanaf mijn jeugd een zeer slechte relatie met geld. Ik zou graag over de hele linie healing willen ontvangen, vanaf het moment dat ik als kind leerde over geld, waarbij ik het nooit mocht uitgeven alleen moest sparen, tot nu met een leven dat gekenmerkt wordt door schulden en geld gebrek, enerzijds veroorzaakt door het nooit goed leren omgaan met geld en anderzijds het maar niet uit de bijstand kunnen komen omdat de inkomsten van mijn praktijk en andere werkzaamheden bij lange na niet voldoende is om van te leven, laat staan de rekeningen van te betalen.

Miek Kleijs
Door

Miek Kleijs

op 22 Apr 2016

Ik wil graag healing op het mogen en kunnen ontvangen van geld zodat de stroom gemakkelijk en moeiteloos bij mij binnen komt.

Sylvia van Dinter
Door

Sylvia van Dinter

op 22 Apr 2016

Ik heb er geen moeite mee om geld te vragen maar denk dat mensen het geld niet hebben of het er niet voor over hebben. Graag een helling daarvoor!

Lady I
Door

Lady I

op 22 Apr 2016

Ik zou graag een healing willen ontvangen op mijn blokkades. Ik zou graag een healing ontvangen op mijn relatie met geld op alle gebieden. Dat ik geld en voorspoed kan manifesteren in overvloed. Vanaf nu ervaar ik rijkdom en overvloed !

Lisette
Door

Lisette

op 22 Apr 2016

Ik doe nog veel te veel gratis coaching & therapie gewoon omdat mijn vak zo leuk is en het niet als werk voelt en ik graag mensen vanuit liefde wil helpen. Maar met liefde kan ik mijn huur niet betalen.....dus dat mag omgezet worden naar "bedankbriefjes"'. Ik wil zsm uit de bijstand en voldoende inkomsten hebben om de dingen op mijn bucket list te gaan doen.

Jeanette
Door

Jeanette

op 22 Apr 2016

Tijdens de healing ging mijn lijf met me aan de haal, leek het; ik 'moest' geknield op de grond en moest erg huilen. Waar kniel ik voor??? Kun je hier iets over zeggen?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 Apr 2016

Hallo Jeanette, knielen duid vaak op erkennen van iets hogers, iets wat groter is dan jij. Jezelf overgeven aan spirituele leiding, dat kan veel emoties losmaken. Voel eens of dit klopt voor jou.

Ingrid
Door

Ingrid

op 22 Apr 2016

Dank je Annie voor de fijne meditatie en tips. Ik zou graag een healing ontvangen op mijn "geldprobleem" Zelf denk ik dat ik moet leren om minder angst te hebben om geld uit te geven, zeker voor mezelf.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 Apr 2016

Graag gedaan Ingrid. De healing en workshop helaas voorbij, wellicht kan je een volgende keer nog eens aanschuiven voor een healing op jouw geldprobleem.

Christa
Door

Christa

op 28 Apr 2016

Hoi Annie, geven daar ben ik heel goed in én ben ik al enige tijd bezig met ontvangen en nemen. En langzamerhand meer in het licht te stappen. Mezelf zichtbaar maken. Daar hoort ook me laten betalen bij, voor mijn kennis en diensten. Mijn vertrouwen dat ik het waard ben kan nog wel een duwtje gebruiken. Kun je me daarvoor een healing ontvangen? Warme groet.

Shannah
Door

Shannah

op 28 Apr 2016

Ik ontvang graag een healing op mijn angst om afhankelijk te zijn. Zelf verdien ik niet genoeg geld om geheel zelfstandig te zijn en ik ben bang om afhankelijk te zijn van een uitkering of mijn man. Ik wil dus graag zelf genoeg verdienen om mijn eigen 'boontjes te doppen'. Alvast bedankt!

Noorderling
Door

Noorderling

op 28 Apr 2016

Dag Annie, ik ben een bevlogen mens en geef graag vorm aan nieuwe idealen en ik verbind graag mensen met elkaar. Het duurt lang eer initiatieven ook renderen en dat gaat mijn investeringsmogelijkheden te boven. Mijn dienstbaarheid betaalt zich niet in klinklare munt. Ik wil graag beter nee leren zeggen en meer betalende klanten voor mijn diensten ontvangen. En ik wil graag toegang tot de zakelijke markt. Meer dingen doen die mij geld opleveren én mij vreugde brengen. Dank je wel Annie voor je heilzame aandacht.

Nathalie
Door

Nathalie

op 28 Apr 2016

Hallo Ann, ik heb een groot project in mijn hoofd en mijn hart, ik wil een Huis van de vrouw opstarten, een plaats waar elke vrouw terecht kan met al haar vragen zowel praktisch als emotioneel. Een plaats waar ze ook tot rust kunnen komen, en zo veel meer. Ik blokkeer echter op het feit dat de meeste diensten die ik hier wil aanbieden gratis zullen zijn en dat het fysieke Huis er momenteel niet kan komen gezien ik de middelen niet heb om te investeren. Daarnaast moet ik ook voor een inkomen zorgen voor mij en mijn kinderen waardoor ik genoodzaakt ben om ook voor een baas te blijven werken. Kan jij me uit die blokkade helpen zodat ik een klare kijk krijg op de stappen die ik moet ondernemen om mijn missie te volbrengen en voor mezelf financiële weelde aan te trekken? Dank je en tot morgen! Blij dat je dit op zaterdag doet!

maaike
Door

maaike

op 28 Apr 2016

Dag Annie, Ik zou graag een healing willen op onderwaardering voor mezelf, waardoor ik niet altijd duidelijk ben naar cliënten en neig naar verlaging van kostprijs wanneer zij het te duur vinden.

Engelien
Door

Engelien

op 28 Apr 2016

Healing over geld: Ik zou heel graag een inkomen verdienen met coachen waar ik van kan leven en wat ik fysiek aan kan.

marcel
Door

marcel

op 28 Apr 2016

He Annie, ik vind het moeilijk duidelijk te zijn hoeveel ik vraag voor mijn diensten. Vroeger hebben we het nooit breed gehad, en zelf heb ik altijd wel aan het minimum gezeten. Ik hoop en verwacht dat dat nu verandert nu ik voor mijzelf aan het werk ben, Hartelijke groet, Marcel

Lea Bosma
Door

Lea Bosma

op 29 Apr 2016

Annie, ik doe graag mee. Ben bezig om mijn praktijk leven in te blazen. Maar dat lukt alleen als ik zelf goed kijk hoe het financieel allemaal kan. Heb daar best moeite mee, omdat ik graag geef. Ontvang ook meer tegenwoordig, maar het zou allemaal beter kunnen zodat ik fulltime voor mijn praktijk kan gaan.

Annemiek Laros
Door

Annemiek Laros

op 29 Apr 2016

Annie, ik heb al heel veel duidelijkheid aan je boek en zet het om in de praktijk. Ik merk aan mijzelf dat ik angst voel dat het niet gaat lukken om voldoende geld te kunnen verdienen. Ik heb geld altijd als een energie gezien. Het lijkt wel alsof het mij niet toekomt. Dit zou ik graag anders zien.

FVH
Door

FVH

op 29 Apr 2016

Hallo, ik ben er morgen bij. Ik heb een "rem" op geld. Zowel op de inkomsten als op de uitgaven. Wat betreft de inkomsten, ik denk altijd dat als ik geld verdien, het iemand anders onthouden wordt. En die heeft het misschien wel harder nodig. De uitgaven zijn ook moeilijk, het liefst zou ik alles oppotten. Het is ook een denkwijze in termen van voetafdruk op de aarde, alles wat je koopt moet gemaakt worden en daar lijdt hoe dan ook de natuur van...

Willy
Door

Willy

op 29 Apr 2016

Ik wil graag een healing op 2 zaken: 1 dat ik altijd voor zekerheid moet gaan, geld apart moet zetten om mijn rekeningen te kunnen betalen en geen risico's mag nemen. En 2 het idee dat mijn cliënten mijn training niet kunnen betalen en ik daar vanuit sympathie in mee ga en ze niet kan benadrukken dat ze het juist wel nodig hebben. Eigenlijk dus healing op deze en andere blokkades op geld. Dank je wel

Nadja
Door

Nadja

op 29 Apr 2016

Ik wil graag een healing op de overtuiging: Ik ben niet goed genoeg (om met mijn werk als massagetherapeut zelfstandig inkomen te genereren.)

Monica
Door

Monica

op 29 Apr 2016

Ik zou graag een healing krijgen op het feit dat ik altijd in angst zit dat ik geld tekort kom, of ineens een hoge rekening krijg die ik niet kan voldoen. Die angst belet mij zorgeloos te leven. Dit is gekomen in de tijd van de crisis, toen we ons huis maar niet konden verkopen en we met 2 hypotheken zaten en met hoge schulden kwamen te zitten. Nu kunnen we met passen en meten rondkomen, het ene huis is verkocht, maar die angst is gebleven, daar zou ik graag van af willen.

dehou
Door

dehou

op 29 Apr 2016

zou graag mee doen dat ik me beter in mij vel voel

Kim
Door

Kim

op 29 Apr 2016

Beste Annie, ik wil graag een healing dat ik vertrouwen heb dat ik de goede dingen aan het doen ben en daar mijn geld mee ga verdienen. Geduld is niet mijn grootste talent en heb daardoor de neiging om mijn plannen aan te passen en voor zekerheid (loondienst) te gaan, omdat het naar mijn mening te lang duurt voordat er geld binnenkomt en de spaarpot niet onuitputtelijk is.... Groet Kim

Rian
Door

Rian

op 29 Apr 2016

Hallo Annie. Ik zou graag een healing krijgen op het feit dat ik geen geld kan toelaten. Het voelt enerzijds dat het sowieso niet mijn kant op gaat komen. En anderzijds dat, als het dat wel zou doen, dan ik het niet verdien, er geen recht op heb. Alvast dank je wel!

Ingrid
Door

Ingrid

op 29 Apr 2016

Hallo Annie, ik ontvang graag een healing ivm met geld. Sinds we ons huis gekocht hebben, bijna 1 jaar geleden, komen we van de ene kost naar andere kost, er lijkt geen ophouden aan. Ik zou graag mijn blokkade opheffen en ervoor zorgen dat de financiële kant ons minder lasten zou bezorgen! Al onze spaarcenten zijn op, dat bezorgd me veel stress en angst. Ik zou terug graag kunnen sparen. Dank je.

Tineke
Door

Tineke

op 29 Apr 2016

Ik ontvang graag een healing omdat de angst voor te weinig inkomsten mij blokkeert om geld uit te geven voor mijn bedrijf en voor ontspanning. Ik investeer wel en ik ga ook op vakantie, maar de angst speelt op als er zich bijvoorbeeld te weinig nieuwe klanten aandienen, terwijl ik vanuit de ontspanning (en vanuit mijn hart) wil leven en werken en niet vanuit de angst.

Marieta
Door

Marieta

op 29 Apr 2016

Geld, overvloed omvangen en behouden. Het patroon van rijkdom laten verdwijnen doorbreken. Het mezelf toestaan om geld te bezitten, om rijkdom te hebben en te behouden.

Veronica
Door

Veronica

op 29 Apr 2016

Ik zou heel graag een inkomen verdienen met mijn webshop, consulten en workshops en healingmiddagen/avonden, soort van Ladies Nights.Waar ik van kan leven en al mijn onkosten van kan betalen met voldoende financiële ruimte om een keer met vakantie te kunnen en niet iedere euro 5x moet omdraaien. Gewoon zonder zorgen verdergaan met het uitbreiden van mijn praktijk en business, webshop en op tijd mijn rekeningen kunnen voldoen.

Eva
Door

Eva

op 29 Apr 2016

Graag een healing op mijn beperkende gedachten over geld. Wil zo graag dit jaar van mn schuld af zodat dat van mn schouders is!

Angelique
Door

Angelique

op 29 Apr 2016

graag zou ik mijn verborgen /niet bewuste overtuigingen wat geld betreft ontdekken.

Patrick
Door

Patrick

op 30 Apr 2016

Hoi annie Ik wil graag een healing om te spreken en te handelen vanuit mijn hart en daarin vertrouwen hebben. En dat ik leef in overvloed vanuit alle vlakken zodat ik dat ook echt kan voelen en bevestiging krijg Grtz Patrick

Sandra
Door

Sandra

op 30 Apr 2016

Ik ontvang graag een healing op mijn angst niet genoeg energie te hebben en leeg te lopen en op mijn eigenwaarde, ik vind het lastig geld te vragen voor mijn diensten. Groet Sandra

Itske
Door

Itske

op 30 Apr 2016

Annie, Ik ontvang graag een healing op blokkades om te durven investeren in mijn bedrijf, maar ook om uit te geven voor de plezierige dingen van het leven. En vooral op de angst om te weinig geld te hebben om rond te komen. Maar ook om te kunnen vragen wat mijn diensten waard zijn en niet continue het gevoel te hebben dat mijn prijs te hoog zou zijn, terwijl ik aan de onderkant van de gemiddelde vraagprijs zit. Warme groet, Itske

Karin
Door

Karin

op 30 Apr 2016

Ik ontvang graag een healing om geld te kunnen gaan verdienen met mijn eigen coachingspraktijk . Ok ben deze momenteel aan het opzetten na drie zware jaren ( borstkanker, echtscheiding en baan kwijt) waardoor ik financieel bijna aan de grond zit. Ik wil graag genoeg geld verdienen om zorgeloos te kunnen leven, de studies van mijn kinderen te kunnen betalen en de lening die ik heb moeten afsluiten bij mijn moeder om in mijn huis te kunnen blijven wonen, af te betalen. En ook weer eens wat leuks te kunnen doen met mijn kinderen zoals een vakantie

Nelie
Door

Nelie

op 30 Apr 2016

Hallo Annie, Ik twijfel nog of ik wel een goed inkomen zal kunnen verdienen met mijn praktijk. Ik ben er nog niet helemaal van overtuigd dat mensen mij willen betalen voor wat ik doe, dat ik het waard ben. Ik vind het lastig om te bepalen wat ik kan vragen.

Annemie
Door

Annemie

op 30 Apr 2016

Hoi, ik ben zzp-er.. (veel) te duur huurhuis, schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik moet hard knokken om mij hoge vaste lasten te kunnen betalen, houd niet genoeg over om een beetje lekker te kunnen leven. Ik zou heel graag meer beter betalende klanten aantrekken.

Edith
Door

Edith

op 30 Apr 2016

Hallo Annie, normaal heb ik een probleem met het vragen om dingen.. maar misschien is het nu tijd om een overtuiging te veranderen dat ik mijn hele leven al heb : ik mag geen geld hebben, verdien het niet en hoewel ik weet dat ik veel kwaliteiten heb stel ik niets voor en zijn anderen beter dan ik. Klinkt allemaal heel dramatisch, maar het is de reden dat ik geen clienten heb (energetisch integraal therapeut) en geen geld durf te vragen... ik zou hier heel graag een healing voor willen. dank je.

Mariette
Door

Mariette

op 30 Apr 2016

Graag ontvang ik een healing op mijn beperkende overtuiging "wat ik wil, gebeurd toch niet". _/\_

Mazila
Door

Mazila

op 30 Apr 2016

Graag n healing op het vertrouwen dat het uitbouwen van geldstromen blijvend succesvol zal zijn

CC
Door

CC

op 30 Apr 2016

Behoefte om het te laten 'stromen' ontvangen, maar ook geven.

Margreet
Door

Margreet

op 30 Apr 2016

Hallo Annie, ik wil graag een heling op mijn schuld en schaamte gevoel over het lenen van geld van mijn moeder. En het door breken van mijn blokkade op overvloed dat die er ook voor mij is met genoeg goed betalende klanten

Kersje
Door

Kersje

op 30 Apr 2016

Ontvang graag healing over mijn blokkades, ik kom niet vooruit

Menno rode
Door

Menno rode

op 30 Apr 2016

Graag ontvang ik een healing!

Esther
Door

Esther

op 30 Apr 2016

Ik heb het gevoel dat ik relatief veel tijd nodig heb voor mijn werk. Ik vind het moeilijk om de tijd die ik aan een opdracht heb besteed bij de klant in rekening te brengen. Heb je tips?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 30 Apr 2016

Hi Esther, stap even terug in de meditatie uit de workshop en voel welke steen dezelfde energie heeft als deze blokkade. Doe dan de oefening met de gouden sleutel. je kan ook eens naar deze oefeningen kijken: https://hartenzielmarketing.nl/vrouw-en-passie-blogs-over-geld/. Succes!

Daantje
Door

Daantje

op 03 Oct 2016

Financiële onafhankelijkheid is voor mij erg belangrijk. Veel discussies in mijn omgeving gaan over geld.

linda
Door

linda

op 03 Oct 2016

Mijn situatie is als volgt. Ik ben alleenstaande mama met een dochter die nu afgestudeerd is en al begint te werken. Ik heb ook veel de zorg voor mijn moeder van 86 en heb het gevoel van me niet echt te kunnen focussen op mijn werk. Ik heb ook moeite met eigenwaarde en te durven vragen wat ik waard ben. Al 36 jaar ben ik zelfstandig etalagiste -decoratrice en de laatste paar jaar ook kleurconsulente - kunstenares.Soms word ik een beetje moedeloos om altijd te moeten zoeken naar werk en aangezien mijn leeftijd voel ik ook dat het allemaal niet zo goed meer vlot.Kan niet meer tegen de stress waardoor ik de stroom blokkeer waarschijnlijk en er geen geld binnen komt. Hartelijk dank dat ik hier mag aan deelnemen. Met vriendelijke groeten,Linda

Bianca
Door

Bianca

op 03 Oct 2016

Graag ontvang ik de healing bij het webinar. Mvg Bianca

Lydia
Door

Lydia

op 03 Oct 2016

Ik ontvang graag een healing op geld blokkades tijdens het webinar. Dank je wel.

Elvira
Door

Elvira

op 03 Oct 2016

Er zit bij mij een grote angst op geld verdienen en succesvol zijn. Zou super zijn als dit meegenomen kan worden in de healing.

Gerda
Door

Gerda

op 03 Oct 2016

Ik zou ook graag een healing ontvangen. Ik heb altijd al wat geld opzij gezet zodat ik altijd een reservepotje zou hebben. Ik merk dat ik een beetje paniekerig kan worden als ik dat geld moet aanspreken of als de bodem in zicht komt. Ik zou ook meer willen investeren in persoonlijke groei maar merk dat ik het lastig vind om daar geld voor uit te geven. Alsof ik het mezelf niet waard vind ;-( Ik wil graag leren dat er overvloed is en dat, als ik geld uitgeef het juist meer gaat stromen.

Sjaak
Door

Sjaak

op 03 Oct 2016

Graag een healing op mijn blokkade van geld ontvangen en bezitten

Mieke
Door

Mieke

op 03 Oct 2016

Beste Annie, Graag zou ik ook in aanmerking willen komen voor een healing omdat ik veel tijd stop in mijn praktijk, maar eenmaal omgerekend, blijft er (te) weinig van over. Ik merk dat ik financieel meer op eigen benen wil staan en mag vertrouwen dat ik mag gaan vragen wat ik waard ben en dat mijn cliënten geloven in mijn waarde.

Froukje
Door

Froukje

op 03 Oct 2016

Dag Annie, wat bijzonder dat je dit allemaal doet met deze gulheid en ruimhartigeheid. Het liefst wil ik dat ook. Ik ben herstellende van een burnout en wil afkomen van mijn angst om als kleine zelfstandige zonder geld te komen zitten. Wil je me daar een healing op geven? Heel graag en ik kijk uit naar morgen.

Dimphy
Door

Dimphy

op 03 Oct 2016

Lieve annie. ik zou morgen graag een healing willen ontvangen op mijn geld blokkade. Ik heb altijd heel veel goede ideeen maar weet er nooit de juiste mensen voor te bereiken en lijk altijd mensen aan te trekken die er geen geld voor hebben of niet voorover hebben. Mijn kennis en kunde is heel groot, echter weet ik het niet om te zetten in geld. Dank je wel alvast en tot morgen.

Marcel
Door

Marcel

op 03 Oct 2016

Graag een healing op blokkade van , makkelijk geld kunnen ontvangen en "happy bezitten"

anoniem
Door

anoniem

op 03 Oct 2016

Ik zit momenteel met een huis te koop en nieuw aangekocht huis dat we aan het renoveren zijn. Het oude huis geraakt echter moeilijk verkocht waardoor de kosten van het overbruggingskrediet enorm aan het oplopen, een kost die ik al niet meer uit de verkoop van mijn oude kan halen helaas. Ik weet dus niet hoe ik dit moet oplossen. Geld is altijd al een issue geweest in mijn leven: van thuis uit altijd weinig gehad, dan beginnen werken en erg onderbetaald geweest en nu een eigen praktijk waarbij het ook rekenen en tellen is om rond te komen. Healing zou mooi zijn!

Miek
Door

Miek

op 03 Oct 2016

Ik Miek vraag om heling op het stuk dat ik het waard ben om geld te ontvangen, zodat ik een magneet ben en voor geld en geld graag bij mij is. En vraag ook heling op alle issues met betrekking tot geld in mijn familielijn zodat geld weer vrij kan zijn van angst en gezien kan worden als energie om uit te wisselen.

Anita
Door

Anita

op 03 Oct 2016

Healing op geld vragen. heb een sterke overtuiging dat ik voor mijn talenten dat ik gratis gekregen heb van de natuur geen geld kan vragen. Wat zie ik hierin verkeerd?

Jill
Door

Jill

op 04 Oct 2016

Ik zou graag morgen de healing willen op mijn angst voor het noemen van mijn tarieven voor de coaching sessies waardoor ik het vaak gratis of goedkoop aanbied, dit omdat ik het ook zo fijn vind om te doen, daarnaast wil ik van mijn uitkering af zijn en zelf voor mijzelf kunnen zorgen naast mijn wia uitkering.

britta
Door

britta

op 04 Oct 2016

same here :-)

Simone
Door

Simone

op 04 Oct 2016

Ik zou graag een healing willen wat betreft mijn achdrgrond. Mijn beide ouders stammen uit een familie van zeer eenvoudige mensen. En mijn geldprobleem komt voort uit het gevoel het niet te kunnen, het niet te verdienen, het dubbeltje dat nooit een kwartje wordt.

Elvira
Door

Elvira

op 04 Oct 2016

Graag de healing over het aantrekken van geld. Is een familiethema dat gaat over Eigen Waarde! Dank je wel!

Anne
Door

Anne

op 04 Oct 2016

Ik wil graag healing op angst om te weinig omzet te halen.

Eveline
Door

Eveline

op 04 Oct 2016

graag een healing voor het loslaten van gedachtes en oude overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben,het niet waard ben om meer geld te verdienen,het ook niet durf te vragen,waardoor ik of heel weinig vraag ,en het meestal voor niets doe,enz....dat ik deze oude patronen los kan laten en in mijn unieke kracht kom te staan en op een manier geld mag verdienen met dingen te doen die ik leuk vind. veel dank voor de hulp.

britta
Door

britta

op 04 Oct 2016

Er is geld en overvloed op komst, het ligt te wachten maar het komt maar niet, allerlei zgn. "externe" factoren (bvb dwarsliggende bank) werken vertragend. Ik wil graag alles doen wat mogelijk is om onderliggende oorzaken in mezelf ruimte te geven, te vergeven en los te laten, opdat dit gewoon kan stromen. Danku. Liefde.

Astrid
Door

Astrid

op 04 Oct 2016

Ik zou graag een healing willen ontvangen voor mijn blokkade op geld verdienen.

Virginia
Door

Virginia

op 04 Oct 2016

Wat lief dat je dit wilt doen! Ik zou ook graag een healing willen ontvangen met betrekking tot blokkades in relatie met geld. Ook ik doe veel gratis terwijl ik weet dat het in de energie niet goed is. Er is een onbalans. Alvast heel hartelijk bedankt.

Miriam
Door

Miriam

op 04 Oct 2016

Dankjewel voor je mailtje. Nu zie ik het, ik had niet genoeg naar beneden gescrolled. ik zou zo graag me minder zorgen maken over geld. Ik heb het idee dat het ook iets is wat we doorgekregen hebben, het lijkt alsof er steeds weer de rem op zit.

Miriam
Door

Miriam

op 04 Oct 2016

ik zou zo graag = Ik zou zo graag

Miriam
Door

Miriam

op 04 Oct 2016

Dankjewel voor je mailtje, ik had inderdaad niet voldoende naar beneden gescrolled. Ik maak me altijd zorgen over het geld, zeker nu ik, door omstandigheden, minder werk. Het lijkt alsof er altijd de rem op zit.

Ine
Door

Ine

op 04 Oct 2016

Graag healing op de negatieve overtuiging dat ik niet goed genoeg ben, mijn werk niet goed genoeg is om recht te hebben op een fijn inkomen, ondanks alle hele positieve bekrachtigende feedback die ik krijg. Dat ik altijd hard moet werken en nooit iets als vanzelf mag gaan. Loslaten van de diepe belemmering dat er geen overvloed is voor mij, zodat ik in verbinding overvloed mag ervaren. Trauma uit jeugd van pittig faillissement van bedrijf van ouders wat heel veel impact op ons heeft gehad financieel/prive.

juanita
Door

juanita

op 04 Oct 2016

Hallo Annie allereerst mooi dat je mensen op deze manier helpt ik zou graag de blokkades kwijt willen die mij beletten om meer te voelen en zorgen dat ik niet het onderste uit de kan haal ik ben altijd bezig om anderen te helpen (ook gratis) want voel mij gezegend dat ik dat kan , het nadeel is dat ikzelf dan altijd met een financieel stuk achter blijf en wil zo graag doorgroeien en een stuk financiële vrijheid hebben lieve groet juanita

Nelleke
Door

Nelleke

op 04 Oct 2016

Graag healing op dat het geld weer gaat stromen in positieve zin. Dat ik steeds meer krijg in plaats van steeds minder. Na maandenlange omzetdalingen is mijn bankrekening maximaal rood en spaargeld nul. Kon nog net de hypotheek van oktober betalen.

Nathalie Hennebel
Door

Nathalie Hennebel

op 04 Oct 2016

Wauw !! Dit komt weer op het juiste moment!! Ik had graag de healing ontvangen!! Bedankt en tot straks!!

Indurekha
Door

Indurekha

op 04 Oct 2016

Hoi Annie, graag zou ik een healing ontvangen op mijn angst dat ik in geldnood kom, en dat het gevaarlijk is om een eigen bedrijf te hebben. En dat ik bang ben om op mijzelf kan vertrouwen als het gaat om voldoende geld verdienen. Wat blijft zorgen voor afhankelijkheid.

Chantal
Door

Chantal

op 04 Oct 2016

Graag ontvang ik de healing om meer geld te verdienen met mijn praktijk. Ik steek erg veel tijd in mijn praktijk, maar onderaan de streep blijft er te weinig over waardoor ik nog niks naar privé kan overzetten. Ik wil graag financieel op eigen benen kunnen staan en wil dus meer gaan verdienen met mijn praktijk.

Karlijn
Door

Karlijn

op 04 Oct 2016

Beste Annie, Afgelopen februari ben ik begonnen met mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie. Onlangs heb ik na het lezen van jouw e-boek '5 geheimen voor een bloeiende praktijk' besloten om mij te specialiseren, diensten aan te bieden (i.p.v. uren) en ook met de andere tips over marketing en website aan de slag te gaan. Genoeg te doen dus de komende tijd. Ik ben niet bang om genoeg geld te vragen voor mijn diensten, alleen op dit moment heb ik nog niet genoeg cliënten en dus onvoldoende inkomsten om van rond te komen. Als je tijdens de healing aandacht zou willen besteden aan mijn nog ontoereikende inkomsten zou dat heel fijn zijn. Groeten, Karlijn

Gaby
Door

Gaby

op 04 Oct 2016

Graag ontvang ik ook een healing om mijn geld blokkade op te heffen.Die van mij en van mijn man Andre. Dank je wel Annie <3

sonia
Door

sonia

op 04 Oct 2016

hallo graag zou ik het geld waar ik recht op heb willen ontvangen en er geen blokkades meer zijn nu en in de toekomst over het onderwerp geld ik dank u hartelijk hiervoor

Margriet
Door

Margriet

op 04 Oct 2016

Ik zou het fijn vinden wanneer ik het mezelf waard vind het bedrag te vragen wat ik vraag.

Gaby
Door

Gaby

op 04 Oct 2016

Heel graag ook de healing om geldblokkade op te heffen.voor mijzelf en mijn man Andre en mijn gezin! Dank Annie

Tara
Door

Tara

op 10 Oct 2016

Graag ook een healing voor mij...

Linda
Door

Linda

op 10 Oct 2016

Hallo Annie, Tot nu toe kan ik mezelf nog niet bedruipen met mijn bedrijf (te weinig klanten). Ik wil een andere tak starten, om daar meer omzet mee te behalen. Zou je daar voor mij iets in kunnen doen tijdens de healing? Bedankt alvast!

Liesbet
Door

Liesbet

op 10 Oct 2016

Beste Annie, ik sta op het punt terug mijn praktijk op te starten, maar ik merk dat ik steeds op twijfels en angsten rond geldtekort stuit doordat het me vroeger ook niet lukte om hiermee rond te komen. Nochtans, als ik helder in deze droom kijk, dan voel ik dat er enkel eindeloze mogelijkheden zijn, geen beperkingen. In de praktijk omzetten is echter moeilijk...

cindy
Door

cindy

op 10 Oct 2016

Ik wil oud schuldgevoel nu definitief loslaten en de deuren energetisch open zetten om serieus geld te verdienen via mijn bedrijf. Ik wil van symbolische voetbalvrouw naar business vrouw.

ellen
Door

ellen

op 10 Oct 2016

Beste Annie, doordat ik weet dat mijn vaste inkomensstroom op korte termijn zal worden afgesneden, zit ik helemaal op slot met het 'toelaten' van de geldstroom via mijn praktijk. Ik weet dat ik een goede coach ben, heb in het verleden ook goed lopende praktijk gehad, maar doordat ik nu verkrampt ben door de zorgen lukt het me niet om ontspannen en in rust me over te geven aan wat er komen gaat. Ik zou graag dat vertrouwen weer hebben dat ik krijg wat me toekomt, te weten ruim voldoende clienten om een goed inkomen te vergaren. vast dank voor deze healing.

Leen
Door

Leen

op 10 Oct 2016

Graag een healing voor geldblokkades. Om één of andere reden vind ik het moeilijk om te vertrouwen dat het goed komt met mijn praktijk. Ik werk hard en wil daarvoor beloond worden. Terwijl ik wel weet dat ik gewoon moet vertrouwen hebben. Maar het is zo moeilijk om te vertrouwen. En daarop blokkeer ik.

Rini
Door

Rini

op 10 Oct 2016

Fijn zo'n workshop. Voor het eerst doe ik mee met een webinar. Dit onderwerp spreekt mij erg aan, omdat ik al 2 jaar probeer geld te verdienen met mijn bedrijf (onnodig te zeggen dat het tot op heden dus nog niet echt lukt). Tot nu toe leef ik van spaargeld dat ik gespaard heb van een bijstandsuitkering of inkomen dat niet veel hoger ligt. Ik weet dat ik geld kan verdienen met mijn bedrijf en heb al veel acties op dit gebied ondernomen. Ben nu zover dat de meeste (andere) blokkades uit de weg zijn geruimd. Nu nog het echte geld verdienen :).

Didi
Door

Didi

op 10 Oct 2016

Ik vind het erg moeilijk om voldoende klanten te werven om mijn bedrijf echt van de grond te krijgen. Hoe kan ik dat aanpakken? Het zou fijn zijn als de healing hierbij kan helpen!

Jenny
Door

Jenny

op 10 Oct 2016

Beste Annie, Zoals wellicht zovelen zijn we vaak manusje-van-alles. Niet alleen 'managers' van onze zelfstandige activiteiten maar ook 'managers' van ons hele hebben en houden. Uiteraard zijn er 'zaken' bij die spiritueel heel voedend zijn en hartverwarmend kunnen zijn. Maar langs de andere kant nodigt de 'materie' ons ook uit om het financiële aspect ook onder loep te nemen... en net daar wringt soms het schoentje... Het is niet altijd even gemakkelijk om in het vertrouwen van overvloed te gaan staan. En op zo'n momenten kan het ontmoedigend zijn om steeds (als gevertje) vanuit je hart, je ziel en je passie te blijven werken en ondertussen je spaarrekening te zien slinken... Hartegroet, Jenny

Mia
Door

Mia

op 10 Oct 2016

Er is al veel geld uit mijn handen gegaan doordat ik - hoewel in mijn recht - er niet op tijd in slaag om de nodige documenten op te sturen, te schrijven, te downloaden om aanspraak te maken op teveel betaalde facturen, klacht neer te leggen enz. Ik vind moeilijk de energie hiervoor doordat ik me wil bezig houden met mijn "echte" werk. Graag daarvoor een healing opdat ik tussendoor ook de kracht zou vinden om gedurende de dag te kunnen "schakelen" van het ene energieniveau (coaching) naar het andere .(administratieve). met vriendelijke groeten

Karine
Door

Karine

op 10 Oct 2016

Heb naast mijn werk in de praktijk tot vorig jaar augustus nog een uitkering ernaast gehad (1,5 jaar)...inmiddels is ook mijn spaargeld op en is de financiele druk enorm om voor mezelf te kunnen blijven zorgen. Ben een heel zelfstandig iemand en dit geeft op dit moment enorm veel stress

Hanny
Door

Hanny

op 10 Oct 2016

Hallo Annie, Ik zou graag 12 oktober tijdens de online workshop een healing krijgen m.b.t. geld aannemen. Ik vind het onbewust lastig om geld aan te nemen voor wat ik nog steeds beschouw als een fantastische hobby i.p.v. werk.

Debbie
Door

Debbie

op 10 Oct 2016

Ik vind het moeilijk om geld aan te nemen. Er zit geen balans in onze financien.

Erica
Door

Erica

op 10 Oct 2016

Ik ben in maart met mijn eigen bedrijfje gestart en hoewel ik heel veel aan het "zaaien" ben geweest, kan ik nog weinig "oogsten". Ik doe veel gratis of voor een extra laag tarief en het lukt mij nog niet voldoende betalende klanten aan te trekken om echt te gaan verdienen. Heb nu nog een gedeeltelijke uitkering naast mijn bedrijf maar ook die verwachten resultaat en dat geeft druk. Ik vind het lastig om het vertrouwen te houden dat het goed komt. Hiervoor graag een healing.

Minnie
Door

Minnie

op 10 Oct 2016

Ik zou erg graag een healing krijgen om mijn geldblokkades weg te nemen. Ik heb altijd moeite om geld aan te nemen voor healings of lessen. Heb heel veel gratis gedaan om dat ik mij schaamde om geld ervoor aan te nemen. Nu dat ik er alleen voor sta zal ik wel geld moeten aannemen om zelf mijn levensonderhoud te kunnen betalen. Ik ben dankbaar voor dit aanbod en maak er graag gebruik van . Ik vraag om genezing van mijn eigenwaarde op het gebied van geld en het ontvangen ervan.

Monica
Door

Monica

op 11 Oct 2016

We zitten in een situatie dat we genoeg hebben om de maand rond te komen, maar kunnen geen reserves opbouwen, er komen zomaar grote rekeningen binnen (belasting, aanleg waterleiding met boete, waar we vooraf niets vanaf weten enz waardoor ik steeds in angsten leef voor rekeningen die binnen komen. Ik voel dat er iets is dat maakt dat we hier maar niet uitkomen, ik wil die angsten kwijt, ik wil graag zonder zorgen leven, kunnen genieten. Daar zou ik graag een healing op willen hebben, dat ik die blokkades kwijt raak, er weer stroming komt in het binnenkomen van geld en ik weer zonder zorgen kan leven.Ik wil me graag weer vrij voelen.

Ans
Door

Ans

op 11 Oct 2016

Ik durf nog steeds niet echt te gaan met die banaan omdat ik bang ben om mijn tarief te vragen en te bepalen, ik twijfel dan steeds als ik bv uitreken als ik een pakket van 3 maanden aanbied. Ik vind het zelf dan ineens veel geld. Omdat ik gewend ben om niet veel geld te hebben. Ik durf al wel steeds meer te vragen, waardoor ik ook mijn tarief dan weer aanpas. Ik wil werken met high end klanten omdat ik weet dat deze mensen bereid zijn om te veranderen, en toch wil ik ook voor anderen mensen bereikbaar zijn. Om echt actie te ondernemen met bv fb of ander bekenden vind ik best eng. Er zit een stemmetje in mij of ik het wel waard ben met wat ik aanbied. Of wat zouden anderen mensen dan wel niet vinden. Toch weet ik dat ik goed ben in wat ik doe :)

irene
Door

irene

op 11 Oct 2016

Hallo Annie, Ik werk al sinds 2010 voor mijzelf maar heb het nog steeds niet voor elkaar gekregen om al mijn inkomsten hier uit te halen. Doe daarom ook werk ernaast zoals schoonmaakwerk om mijn hoofd boven water te houden. Ik heb ook een tijdje een aanvullende uitkering gekregen. Maar dat vind ik vreselijk. Vooral de machteloosheid die je dan voelt. Ik hoor altijd positieve geluiden als ik vertel over mijn werk en wat mijn gedachten erachter zijn. Het doel. Misschien te idealistisch maar ik ben realistisch genoeg om om mij ook zakelijk op te stellen. Althans dat denk ik maar de praktijk is weerbarstiger ;-) Ik blijf daardoor zoeken naar een baan bij een werkgever maar daar kom ik ook niet aan de bak. Ik ben bijna 59 jaar en dat werkt ook niet echt mee. Maar in mijn hart wil ik gewoon goed werk voor anderen blijven doen en daarmee mijn eigen plezier en voldoening in het werk behouden. ik hoop met de healing er beter voor te komen staan en de knopen op te lossen. Alvast bedankt.

Ans
Door

Ans

op 11 Oct 2016

Sorry en graag ontvang ik een healing op mijn eerder verstuurden bericht. Graag wat ik mag en kan vragen voor mijn kunnen en doen.

Karlijn
Door

Karlijn

op 11 Oct 2016

Hi Annie, met heel veel plezier en vertrouwen volg ik momenteel meerdere modules van je academie, allemaal even leerzaam en spiegelend. Nu ik de keuze heb gemaakt in wie mijn klanten zijn, druk bezig ben met het herschrijven van mijn website, zou ik wel een healing willen ontvangen voor het tarief wat ik aan mijn klanten ga vragen voor mijn diensten. Ik weet wel wat mijn werk waard is en zou graag het vertrouwen willen voelen dat ik dat bedrag ook durf te vragen (en dat klanten dat dus ook gaan betalen). Dankjewel!

Daphne
Door

Daphne

op 11 Oct 2016

Neem heel graag deel aan je healing Annie. Ben opgegroeid in 'n na-oorlogs gezin. Mijn ouders, die voordien rijk waren, hadden opeens niets meer en banken gingen failliet. Van huis uit heb ik meegekregen dat geld tijdelijk en niet belangrijk is. Heb altijd hard gewerkt (o.a jaren een succesvol eigen bedrijf) en zorgde voor een financiële buffer omdat ik die angst (geen geld) niet wilde hebben. Na mijn scheiding, die uit de lucht kwam vallen, bleek dat mijn ex, niet alleen op mijn financiële reserve had geleefd, maar me ook met schulden liet zitten die onbekend waren. I.p.v samen met mijn nu ex van mijn pensioen te gaan genieten, kwam ik dus voor andere uitdagingen te staan> Door zeer zuinig te leven ben ik er financiëel op eigen kracht uit gekomen, heb leuk vrijwilligerswerk (maar het steekt me dat het niet wordt betaald). Ben dat zuinig doen zooo zat, wil graag weer kunnen doen waar ik blij van word en geld ontvangen voor de waarde die ik te bieden heb. Om echter die herstart te maken kan ik slechts mondjesmaat investeren in goede begeleiding hierbij in eigen herstel en doorgeven van alles wat ik heb geleerd o.a via online training. De overtuiging dat geld niet belangrijk is, heb ik inmiddels wel omgebogen naar geld is wel belangrijk, maar een healing zal welkom zijn

Anne
Door

Anne

op 11 Oct 2016

Dankjewel Annie, voor alle informatie die je zo al gegeven hebt. Gisteren heb ik jouw FB pagina en website voor het eerst gezien. En je e-boek, wat een eye-openers! Graag wil ik healing op genoeg durven vragen voor mijn werk en weten wat een goed bedrag is om te vragen voor mijn werk.

Miek
Door

Miek

op 11 Oct 2016

Ha Annie, ik wil graag heling op het vertrouwen dat er voor mij overvloed is. Zodat ik gemakkelijk en overvloedig geld aantrek omdat ik het waard ben.

Bianca
Door

Bianca

op 11 Oct 2016

Hoi Annie, ik heb een half jaar mijn eigen bedrijf. De klanten die ik heb zijn erg enthousiast, wat dat betreft gaat alles goed. Ik ben echter dringend op zoek naar meer klanten omdat ik van mijn bedrijf wil leven, en dat lukt nog niet op dit moment. Graag wil ik groei zodat ik weer een salaris heb. Groetjes!

thirza
Door

thirza

op 11 Oct 2016

Beste Annie, Ik zou graag een healing ontvangen op zowel de angst dat er altijd te weinig geld is om te "overleven, als eigenlijk ook op de weerstand op het wel genoeg hebben. Ik heb het gevoel dat wanneer er een keer duidelijk genoeg of erg veel geld binnenstroomt, mijn onderbewuste DAAR weer een soort angst bij heeft omdat het voelt als onbekend gebied/vreemd/niet zoals "het hoort. Ik merk zelfs dat er op dat moment ineens bizarre en onnodige kosten moeten worden gemaakt die er normaal nooit zijn, alsof de wereld gaat meewerken om weer op de baseline van "weinig, net wel/niet genoeg geld" te komen. En hierdoor kom ik weer in de oude situatie. Een vreemd maar wel reëel patroon... Groetjes, Thirza

Annet
Door

Annet

op 11 Oct 2016

Hallo Annie, graag doe ik morgen mee aan de webinar en ik vind het heel fijn om een healing te ontvangen op ontspanning met geld.....dat ik met mijn energiewerk geld mag verdienen zodat ik er van kan leven...dat het mag stromen en dat ik me er vrij bij kan voelen. Dat laatste vloeit voort uit het idee van "mijn best doen" en als het dan loopt, dat het teveel wordt, en dat ik dan zou verzuipen in drukte. Ik heb het gevoel dat ik loop te ploeteren en dat dat anders mag en kan. Dank je wel.

Maria H.
Door

Maria H.

op 11 Oct 2016

Hallo Annie

Maria H.
Door

Maria H.

op 11 Oct 2016

Hallo Annie, Ben sinds 2007 zelfstandige, heb toen helaas een bedrijfsfinanciering af moet sluit waar we nu nog aan het afbetalen zijn. We leven al jaren heel zuinig, koop alleen maar 2ehands kleding en nooit is er genoeg geld en komen elke maand tekort. Werk geregeld via een thuiszorginstantie erbij als huishoudelijke hulp, maar zo graag een goed salaris willen halen uit mijn praktijk. Krijg ook vaak clienten die ook niets te besteden hebben, en die help ik dan ook door minder te berekenen of ze komen een klusje bij me doen. De auto staat op het punt van begeven, er is geen geld voor een andere, zal waarschijnlijk weer voor geleend moeten worden. Tevens gaat mijn man over 5 weken met pensioen, en dan gaan we weer 400,00 per maand omlaag, hij is al een bijbaantje aan het zoeken, vind dat heel erg want na 46 jr gewerkt te hebben, is dat wel genoeg. Ben je heel dankbaar dat ik aan dit mooie initiatief mag deelnemen! Het is om wanhopig van te worden. Heel veel dank en hartelijke groeten, Maria H.

Niky
Door

Niky

op 11 Oct 2016

Wat een handige tips!

Caroline
Door

Caroline

op 11 Oct 2016

Hoi Annie, dank je wel voor je workshop, ik kijk uit naar morgen. Het zou te gek zijn als je me mee wilt nemen in je healing. Ik merk dat ik allerlei blokkerende overtuigingen heb als het over geld gaat ('je moet ze eerst verdienen' 'bewijs eerst maar eens dat je het waard bent', enz.). Ik vind het moeilijk om geld met een open hart te ontvangen. Ik heb een fijne praktijk waar ik met liefde en plezier in werk, maar ik leef nog gedeeltelijk van mijn spaarrekening en dat wil ik heel graag anders. Ik ben hard aan het werk, het zou fijn zijn om op energetisch niveau een steuntje in de rug te voelen! Alvast bedankt, tot morgen!

Sandra BodymindTherapy
Door

Sandra BodymindTherapy

op 11 Oct 2016

Hallo Annie, genoeg geld vragen voor mijn diensten en talenten is iets wat altijd al heeft gespeeld, ben nochtans al 15 jaar zelfstandig, gelukkig altijd net genoeg verdiend om van rond te komen en ook niet gauw het gevoel dat ik te weinig heb. Wel in het verleden steun van mijn ouders ontvangen in het kopen van een huis maar daarrond lang schuldgevoelens gehad dat ik het alleen nooit zou hebben kunnen waarmaken. Nu ben ik sinds kort een therapie praktijk gestart in lichaamswerk en druk bezig met een web-site en merk dat ik daar weer vastloop op genoeg durven vragen ... ben daar vandaag dan nog mee geconfronteerd toen ik mijn prijs aan een nieuwe client zei, die meteen zei dat ik veel te weinig vroeg maar nu ook niet meer wil betalen omdat ik mijn prijs al had gegeven ... Het gaat zeker om angst om met een hogere prijs niet genoeg mensen aan te trekken, gebrek aan zelfvertrouwen dat ik het waard ben en het gevoel dat ik mensen wil helpen maar dat velen daar de grote middelen niet voor hebben. Graag wil ik healing op het vlak van angst dat er genoeg is voor me en zelfvertrouwen dat ik het waard ben en het mezelf ( en mijn dochter ) kan gunnen en wensen van het wat breder te hebben zodat we wat comfortabeler kunnen leven en samen stukjes van de wereld kunnen gaan ontdekken.

Kkm
Door

Kkm

op 11 Oct 2016

Hoi, Zin in morgen... Ben benieuwd en nieuwsgierig! Wat ik vooral lastig vind is om me te profileren als professional en daarvoor iets te vragen.. Want wat ben ik waard.... En ook, wat vind men mij waard... Dus, als ik meer duidelijkheid en helderheid kan krijgen in mijn blokkades... Een healing zou dan fijn zijn...

Evelien
Door

Evelien

op 11 Oct 2016

Hallo Annie, Graag wil ik een healing op alles omtrent geld, op de één of andere manier lukt het maar niet om vooruit te komen lijkt wel. Heb nog schulden waar ik heel graag vanaf wil en wil weer een nieuwe praktijk op gaan zetten. Ik weet dat ik veel kan, alleen totaal niet wat het waard is, omdat veel dingen voor mij zo normaal zijn en ik eigenlijk bijna automatisch roep, zal ik je even helpen en dan zonder er geld voor te vragen. Ergens blokkeer ik op geld, op verschillende dingen. Angst om te weinig te hebben, angst om teveel te vragen en eigenlijk ook de angst om veel te hebben en succesvol te zijn omdat ik zo gewend ben om met weinig tevreden te moeten zijn. Vanuut mijn jeugd hadden we al heel weinig. Toen voorgenomen om het zelf beter te gebben en dat is tot op heden nog nooit echt gelukt. Altijd wel goede ideeën of plannen... alleen hoe dan het op een goede manier uit te voeren... vaak ook omdat er geen geld is om te kunnen investeren in de dingen die nodig zijn. Dus graag een healing op alle angsten en oude overtuigingen op het verdienen en waard zijn om in overvloed te kunnen leven en vrij te zijn van financiële zorgen. Ook voor mijn dochtertje. Ik zou zo graag mijn eigen praktijk opstarten en daarvan kunnen leven zonder zorgen over vaste lasten en boodschappen en dergelijke. Dat we gewoon ook leuke dingen kunnen doen en er geld is voor coaching en trainingen en dat ik ook mensen kan helpen die minder hebben. Groetjes, Evelien

Swaas
Door

Swaas

op 11 Oct 2016

Ik wordt er zo moe van!

Ruth
Door

Ruth

op 12 Oct 2016

Goedemorgen Annie. Graag zou ik mijn financiële situatie wat gezonder willen zien. En daardoor mijn bankrekening weer uit het negatieve saldo willen krijgen. Ben zelf begonnen sokken ed te breien tegen een mijns inziens redelijke vergoeding. Wat al een beetje bijdraagt aan het saldo opkrikken ;-). Toch zou ik nog een extra boost kunnen gebruiken Alvast bedankt voor alle hulp

Sarah
Door

Sarah

op 12 Oct 2016

Hoi, Ik ontvang heel graag een healing om weer helemaal in mijn kracht te komen staan in mijn financiële situatie. Zodat ik geen blokkade meer voel om het heft totaal in eigen handen te nemen. En de overtuiging dat ik toch nooit veel geld zal verdienen of mogen ontvangen met mijn praktijk kan opheffen. Alvast super bedankt!

Christine
Door

Christine

op 12 Oct 2016

Ik sta open voor de healing

Daniella Sloots
Door

Daniella Sloots

op 12 Oct 2016

Hallo Annie, ik zou graag een helling ontvangen voor mijn angst om de sprong te maken en erop te vertrouwen dat ik mijn ex en zijn bedrijf niet nodig heb om -geheel zelfstandig- mijn eigen pad te volgen, bestaande uit betaalde opdrachten, die ik echt leuk vind, met mensen waar ik graag mee samenwerk.

Eric
Door

Eric

op 12 Oct 2016

Ik merk dat ik geld niet belangrijk vind, maar dat ik mijn medemens gezond en gelukkig wil maken. Wellicht dat ik geld meer waarde mag toekennen, want het gaat sneller van mij af dan naar mij toe. Ben benieuwd want een healing voor me kan doen.

Nathalie
Door

Nathalie

op 12 Oct 2016

Goedemorgen.. Graag ontvang ik de healing bij de workshop..

Anna
Door

Anna

op 12 Oct 2016

Ik wil graag een healing op het gevoel dat ik zuinig moet zijn met geld. Ik voel en denk niet in overvloed. Ook wil ik graag kunnen en durven ontvangen.

Jose S.
Door

Jose S.

op 12 Oct 2016

Ik doe graag mee en met dezelfde intentie ontvang ik graag een healing om geld nog meer te laten vloeien een mijn niet meer zo vast te hoeven houden aan een baan naast mijn praktijk met winkel. Het stroomt al een blijft in beweging maar vanaf dit moment zou de stroom wat harder mogen zodat ik die baan ' van de baan' kan doen en mijn alleen nog maar hoef te richten op BreiJeBlij. Dat levert ook nog eens (veel meer) energie op.

Kaat
Door

Kaat

op 12 Oct 2016

Graag wil ik een healing ontvangen op mIjn geldblokkades.Dank je wel!

A. Hinkamp
Door

A. Hinkamp

op 12 Oct 2016

Graag zou ik een healing willen ontvangen om te zorgen dat ik niet alleen voor alle mensen open sta, maar ook voor het zelfvertrouwen om daar geld voor te mogen ontvangen voor mijn bedrijf. Nu staat dit op de 100ste plaats!

TheaLucia Klinefelter
Door

TheaLucia Klinefelter

op 12 Oct 2016

Hoi Annie, wat fijn dat je deze workshop nog een keer geeft. Ik ben dankbaar dat ik er aan mee kan doen. Ik wil graag healing op mijn gevoel naar geld toe. Het is een soort haat liefde verhouding. Ik ben er veel mee bezig, omdat ik krapzit en dan veel reken of en hoe ik de betalingen die ik moet doen rond krijgen aan de andere kant wil ik daar niet me bezig zijn, maar juist met het werk zelf (lees werken met ziel met mensen). Healing op de angst dat als ik meer geld vraag voor het werk dat ik doe, dat er dan geen mensen meer naar me toekomen. Dat ze dan vinden dat ik arrogant ben, inhalig, het voor het geld doe, al dit soort overtuigingen. Het lijkt me zo fijn om daar geen last meer van te hebben en een steady cashflow te hebben, zodat ik financieel ruimte heb om dingen te doen die ik graag wil doen. Naast mijn fantastische werk. Ik ben benieuwd, tot zometeen bij de webinar. Hartegroet TheaLucia

Katinka Manders
Door

Katinka Manders

op 12 Oct 2016

Beste Annie, Ik ervaar eigenlijk altijd dat er precies op het juiste moment geld is om de dingen te doen, die nodig zijn, of die ik graag wil, daar ben ik dankbaar voor. Waar ik graag een healing op zou willen hebben is dat ik uit mijn eigen bedrijf Nuri.nu, womenpower.nu en lichtje.nu, veel meer inkomsten krijg en daarmee financieel onafhankelijk wordt. Alvast bedankt voor de healing!

tiny
Door

tiny

op 12 Oct 2016

Hey Annie, Erg benieuwd naar je webinar... 'geld' is voor mij een heel actueel thema. Al jaren ben ik actief in velerlei vrijwilligerswerk. Nu ik echter mijn eigen praktijk als coach/therapeut op start, word ik heel duidelijk geconfronteerd met angst om aan cliënten geld te vragen voor wat ik doe en tegelijkertijd de angst voor tekort aan inkomen. Veel heeft te maken met overtuigingen die ik mee kreeg tijdens mijn opvoeding, met zelfvertrouwen/zelfbeeld/zelfwaarde. Ik wil graag veel mensen kunnen helpen met wat ik te bieden heb, doch ook hierbij speelt een overtuiging dat ik niet 'te veel geld' mag vragen omdat dat voor velen financieel niet draagbaar is of hen er zelfs van zou weerhouden om hulp te durven vragen. Heling rond deze thema's zou me als mens/hulpverlener meer in mijn kracht kunnen houden en terug meer ruimte bieden om echt met de essentie van hulpverlening bezig te blijven.

Nell
Door

Nell

op 12 Oct 2016

Annie, ik heb al meerdere ws gevolgd en voel mij er erg prettig bij. Benieuwd nu naar deze.

Margriet
Door

Margriet

op 12 Oct 2016

Mooie workshop Annie, Heel graag zou ik een healing willen op het stuk doorpakken. Steeds gaat het de goede kant op en dan stagneert de stroom. Heerlijk zou het zijn als overvloed in bloei komt.

Jules
Door

Jules

op 12 Oct 2016

Hallo Annie, geld ervaar ik vooral als een noodzakelijk kwaad, liever ruil ik of geef ik. Hoe kan ik wat meer plezier krijgen in geld verdienen, want (hard) werken vind ik wel fijn!

Monique
Door

Monique

op 12 Oct 2016

Hallo Annie Ik zou graag een healing ontvangen op de geldblokkade. Dat ik volop mag vertrouwen op de Kosmos, er is immers overvloed... Dank je wel.

Lea
Door

Lea

op 12 Oct 2016

Ik zou graag een healing willen op mijn relatie met geld. Angst voor tekort, gebrek aan vertrouwen dat wat ik doe van waarde is en dat ik daar een redelijke vergoeding voor mag vragen. Vertrouwen dat er een klantenstroom op gang komt en dat de weg zich ontvouwt.

Muriel
Door

Muriel

op 12 Oct 2016

De groei stagneert in mijn praktijk, het lijkt wel of ik zelf de blokkade ben. Ik hoop dat de healing die blokkade kan wegnemen.

Lenie
Door

Lenie

op 12 Oct 2016

Hallo Annie, Geld ZELF verdienen is voor mij vrijheid wat mij tegenhoud is het gevoel het niet waard te zijn , angst om afgewezen te worden als ik mijn waarheid uit en moeite met ontvangen. Best veel dus nu ik het zo verwoord...... Zou hier graag een healing voor krijgen.

Cisca
Door

Cisca

op 12 Oct 2016

Ik wil hulp zodat ik uit mijn werk ook genoeg inkomen kan halen en ook genoeg geld heb om materialen voor mijn werk te kunnen aanschaffen die ervoor zorgen dat ik nog beter mijn werk kan doen

Marion
Door

Marion

op 12 Oct 2016

Graag wil ik het geld vragen en ontvangen dat ik waard ben. Dus geld vragen voor mijn consulten en hulp zonder me schuldig te voelen dat het teveel is, of ik het wel waard ben of dat ik er heel hard voor moet werken etc. Liefdevol stromen!

José van Esch
Door

José van Esch

op 12 Oct 2016

Ik weet niet wat ik doe maar als ik nieuwe cliënten krijg en dus meer geld binnen zou krijgen dan valt er aan de andere kant een stukje inkomen weg.

Nathalie
Door

Nathalie

op 12 Oct 2016

Hey Annie, net op de valreep zou ik willen opgenomen worden in je healing! Ik wil een Huis van de Vrouw oprichten en hiervoor moet ik veel tijd investeren. Als alleenstaande mama heb ik anderzijds ook mijn financiele zekerheid nodig via mijn job. Ik vraag dan ook hulp om over voldoende financiele middelen te beschikken om zowel mijn gezin als mijn project optimaal te kunnen runnen. Thanks xx

Maria
Door

Maria

op 12 Oct 2016

Graag ontvang ik een healing op mijn angst om niet genoeg geld te hebben. Deze zomer ben ik afgestudeerd als therapeut en heb een eigen praktijk. Ik gun mezelf de rust om de praktijk op te bouwen en het vertrouwen dat ik weer financieel onafhankelijk word. En dat ik alle niet-betaalde activiteiten die ik doe voor het gezin en voor de praktijk ook waardeer, los van financiële waardering. Alvast dank voor je webinar!

brigitte
Door

brigitte

op 12 Oct 2016

Ik wil graag een healing om het werk te gaan doen waarvoor ik hier ben en daarmee een salaris kan verdienen waar we ruim mee rondkomen.

Marije
Door

Marije

op 12 Oct 2016

Ik zou graag mijn geldblokkades willen healen: minder is goed genoeg, het is er niet voor mij, ik ben het niet waard. Dank je, kijk uit naar het webinar!

Daphne
Door

Daphne

op 12 Oct 2016

Graag een healing op uitbreiding van aantal clienten om zo meer omzet te creëren.

Edith Bruns
Door

Edith Bruns

op 12 Oct 2016

Ik zou graag een healing willen om meer klanten te krijgen en daardoor meer salaris te ontvangen.

Inga
Door

Inga

op 12 Oct 2016

Graag healing op mijn geldstroom-blokkade!

Jenny
Door

Jenny

op 12 Oct 2016

Ik zou graag mee willen doen in de healing vandaag.

Denise
Door

Denise

op 12 Oct 2016

Hoi Annie, Pas nu lees ik dat aanmelden nodig Is voor het ontvangen van de healing. Ik hoop dat mijn reactie nog kan worden meegenomen! Graag zou ik een healing willen ontvangen om financieel onafhankelijk te worden met behulp van mijn passie (psycholoog voor HSP'ers, mindfulnesstrainer en organisatie van bewustwordingsreizen naar Oeganda). Mijn doel is om binnen nu en een jaar mijn baan in loondienst niet meer nodig te hebben. Bedankt alvast!

Barbara
Door

Barbara

op 12 Oct 2016

Graag een healing dat ik het waard ben om genoeg plus wat extra's te mogen verdienen

Lydian
Door

Lydian

op 12 Oct 2016

Graag zou ik weer een manier vinden om geld te ontvangen/verdienen zodat ik niet meer afhankelijk ben van de bijstand.

Amber
Door

Amber

op 12 Oct 2016

Graag wil ik genoeg geld verdienen om uit de bijstand te komen en onafhankelijk een mooi, inspirerend leven te kunnen creeëren voor mijn zoontje en mijzelf.

Ananda
Door

Ananda

op 12 Oct 2016

Ik wil graag financieel onafhankelijk zijn en kan daar wel wat healing op gebruiken!

Inge
Door

Inge

op 12 Oct 2016

Op het laatste moment hoop ik nog mee te kunnen doen met de healing. Geld verdienen met mijn werk om iedereen, die wil op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. En dat ik hiermee voldoende geld durf te vragen, omdat ik het waard ben.

Tiny
Door

Tiny

op 12 Oct 2016

Graag heling op geld er zit daar iets raars op bij mij waardoor het er niet is of als het er is weer weg gaat

Inge
Door

Inge

op 12 Oct 2016

Hopelijk ben ik nog net op tijd Annie!

Reactie plaatsen