Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
14 april 2016 
in Geld
0 min. leestijd

Dit is een overzicht van blogs die ik voor het platform Vrouw en Passie heb geschreven met als thema geld (en alles wat daarmee samenhangt). Wil je reageren op deze Vrouw en Passie blogs? Laat een antwoord onder deze overzichtsblog achter, je krijgt altijd antwoord!

Ontspan je lichaam en trek meer geld aan. Stel je voor: je promoot op alle mogelijke manieren je nieuwste dienst, maar niemand meldt zich aan. Help! Je hebt geen idee waar het aan ligt. Je slaapt er slecht van en je hele lichaam is gespannen. Het maalt constant in je hoofd zonder dat je tot een goede oplossing komt.

Daarom worstel je zo met geld. Je weet heel goed dat je overtuigingen over geld bepalen hoeveel geld je hebt. Daarom oefen je iedere dag trouw positieve affirmaties over geld. Helaas zie je geen enkel resultaat. Sterker nog: je financiële situatie wordt er alleen maar slechter op. Hoe kan dat nou?

Wil je reageren op deze Vrouw en Passie blogs? Laat een antwoord onder deze overzichtsblog achter, je krijgt altijd antwoord!

 

Over de schrijver
Annekekli
Door

Annekekli

op 15 Apr 2016

Lijkt me uitdaging waard

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 19 Apr 2016

zeker Annekekli! Had je de oefeningen al gedaan?

Tineke
Door

Tineke

op 29 Apr 2016

Mooie oefening (zonder stenen beluisterd)! Zodra ik twee bij mij passende stenen heb gevonden ga ik de oefening doen!

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 29 Apr 2016

Aha, dan heb je nog iets tegoed! Ben benieuwd wat de oefening je brengt!

Jozan
Door

Jozan

op 12 May 2016

Oefening gedaan. Het voorwerp klopt bij mijn hogere doel (to create connection = verbindingen maken = dat het (weer) kan gaan stromen) en geldovertuiging (geld moet rollen / energie moet stromen). Dank je wel, Annie, voor bewustwording.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 12 May 2016

Mooi, mooi, Jozan. Fijn als alles zo met elkaar in overeenstemming is!

Ida Francke
Door

Ida Francke

op 12 May 2016

Hallo Annie.Ik zit net aan de koffie en vraag me af,hoe ik mijn inkomsten kan verbeteren.Dus toeval bestaat niet.Dank je.wel ik ga deze oefeningen gebruiken.Groetjes Ida.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 12 May 2016

Graag gedaan Ida!

Daan
Door

Daan

op 12 May 2016

Ik ben heel erg 'bezig' met dit thema, maar het frustreert me ook nog. Ik deed de oefening op kantoor. Verrassend genoeg bleef ik hangen op een 'gaatjesmaker' (kan even niet op het juiste woord komen ;-)). "Stevig, solide, compact, maakt openingen/geeft lucht in dichte sferen..." Ik kreeg er geen passende affirmatie bij. Enig idee? Dank je wel voor dit artikel.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 12 May 2016

O, je bedoelt een perforator! De oefening gaat ervan uit dat je al een helpende overtuiging over geld hebt, maar dat je die 'checkt' tegen je levensopdracht. Een helpende overtuiging kun je maken door eerst je belemmerende overtuiging te noteren. Het thema frustreert je, zeg je. Wat voel je over geld, wat denk je over geld? Denk je dat er niet genoeg voor je is? Of dat je alleen geld kan verdienen met vervelend werk? Of dat geld 'vies' is? Als je daar achter bent gekomen, maak er dan een helpende overtuiging van. B.v. "Geld is neutraal, het is de mens die er goed of slecht mee doet. Ik wil er goed mee doen" of "ik vertrouw erop dat ik altijd geld genoeg heb". Succes!

erina starink
Door

erina starink

op 12 May 2016

dank je wel voor het delen, ik zou de oefening graag willen doen, maar heb een groot probleem. Sinds mijn 47ste ben ik gaan draaien (ben nu 72) en sindsdien vraag ik me af, "wat doe ik heir, wat is de bedoeling van mijn leven, wat wil ik nu. vragen, vragen, die ik echter tot op heden niet heb kunnen beantwoorden. dus mijn hoger doel?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 12 May 2016

Je hoeft je hogere doel niet perse onder woorden te kunnen brengen om ernaar te leven, Erna! De energie voelen is genoeg voor intuitieve mensen. Dus doe de oefening en voel de energie. Een andere mogelijkheid is het lezen van mijn blog: hoe vind je je levensopdracht. https://hartenzielmarketing.nl/vind-jouw-levensopdracht/. Een boek dat ik je kan aanraden is Licht op je Levenspad van Ellen Scheffer.

Annemiek Laros
Door

Annemiek Laros

op 20 May 2016

Beste Annie, Dank je wel voor de oefening. Ik heb het gedaan, er eerst rustig de tijd voor genomen. Het op mij door laten werken. En eigenlijk ontstond de relatie met het voorwerp vanzelf. bij mij kwam een vinger massage ring als voorwerp op. Ik was er mee aan het spelen. Toen keek ik er goed naar. Verschillende spiralen door elkaar die een prikkeling oproepen door te rollen. Het rollen is een oneindig beweging. Ik dacht hè geld is een oneindige energie stroom. als die in beweging is stopt het niet meer. Het is ook een prikkeling om het te bewegen in de energie die helend kan werken als het in balans is. Ik vind het wel een mooie associatie. Warme groet Annemiek Laros

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 24 May 2016

Wat een mooie associaties bij dit bijzondere voorwerp, Annemiek! Anders kijken naar geld geeft al zoveel ruimte, dat gaat zijn vruchten afwerpen.

Reactie plaatsen