Page content

Voor wie

Hart en Ziel Marketing is closed!

I started a new business: Annie Massop, Money & Time Healing.

>>> Click here for my free audio: Meet your money & time spirit <<<

 

—————————————————————————————

Ik werk voor therapeuten en coaches die graag met hun intuitie en gevoel werken

Hart en Ziel Marketing werkt met zelfstandig therapeuten en coaches. Zij werken meestal in hun eentje, soms worden ze ondersteund door een klein team, waarbij zij zelf het gezicht van het bedrijf zijn.

Het zijn therapeuten en coaches die met bezieling en vanuit hun hart werken. Ze willen anderen helpen zowel persoonlijk als zakelijk te groeien, ze helpen anderen graag te genezen, te ontwikkelen of te verbeteren. Dat is wat ze het liefste doen en waar ze ook heel goed in zijn.

Wat ze missen zijn de kennis en de vaardigheden om met het werk wat ze het liefste doen hun inkomen te verdienen en ook nog vrije tijd over te houden. 

 

 

Ruo Yu Fang

Met deze investering krijg ik wél klanten

Mijn website werd weinig bezocht en dure advertenties (tweeduizend euro!) leverden me nauwelijks klanten op.

Nu loopt het lekker. Ik heb leuke klanten waar ik zelf voor gekozen heb (vrouwen in de overgang).Ik kan mijn ervaring met vrouwenklachten helemaal inzetten voor deze doelgroep.

Ik weet precies hoe ik nog meer klanten via Internet kan werven, binnenkort komt mijn eerste nieuwsbrief uit. 

Natuurlijk heb ik deze keer ook geïnvesteerd in marketing, het grote verschil is dat ik er nu wél klanten mee krijg.

Ruo Yu Fang, Nijmegen, www.ontspannenindeovergang.nl 

 

Herken jij je in een van de volgende situaties?

Je wilt met het werk waar je hart ligt je inkomen verdienen, maar je hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken.  Je hebt alle kennis en vaardigheden om anderen te helpen, maar je vindt het heel lastig hoe je dit in jouw bedrijf moet gaan vormgeven.

Je vind het fijn om zelfstandige te zijn, maar je worstelt met het aantrekken van nieuwe klanten. Je bent goed in je vak en er zijn voldoende mensen die jouw dienstverlening nodig hebben. Je hebt al van alles geprobeerd om klanten aan te trekken, maar dat heeft nog steeds niet genoeg klanten opgeleverd.

Je verdient een goed inkomen, maar je hebt nauwelijks tijd voor je privé leven. Je doet je werk met hart en ziel. Je werkt echter zoveel uren dat je geen vrije tijd meer hebt. Je komt niet toe aan het onderhouden van je contacten, laat staan aan rust en bezinning en je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt klanten genoeg, maar je doet je werk niet meer met plezier. Je zou graag iets anders gaan doen, maar je kan je huidige werk niet zomaar afstoten, want je haalt er je inkomen uit. En je hebt nauwelijks tijd over om te ontdekken wat je wel leuk vindt en dit serieus in je bedrijf vorm te gaan geven.

Je hebt al diverse marketing en ondernemers cursussen gevolgd, maar je voelt je daar helemaal niet thuis. Je vindt de sfeer te hard en teveel op prestatie gericht. Wat er gezegd wordt sluit vaak helemaal niet aan bij jouw normen en waarden. Bovendien wordt je erg moe van de manier van kennisoverdracht: de hele tijd op een stoel zitten, lange presentaties van de trainer en oefeningen doen die volledig bestaan uit praten met elkaar.

 

Esther Hasselman

10 keer zoveel aanmeldingen als daarvoor!

Ik heb zelf een achtergrond in economie, dus commercie en marketing is mij niet vreemd. Toch vond ik het lastig goede marketingondersteuning te vinden; vaak sloot die niet aan bij mijn beleving.

De manier waarop Annie de marketing aanpakt, spreekt mij wel aan, omdat ze met intuïtie en natuurmetaforen werkt; zaken die ik zelf ook veel in mijn eigen werk toepas.

Door de praktische tips van Annie is het aantal inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief explosief gegroeid: 10 keer zoveel aanmeldingen als daarvoor!

Esther Hasselman, Utrecht, www.natuurcoach.nu

 

Voor wie zijn mijn programma’s bij uitstek geschikt?

Coaches en therapeuten die de wereld beter willen maken. Je drijfveer is om de wereld beter te maken, andere mensen te helpen en dat op een manier die bij jou past. En je wilt dit op een professionele manier aanpakken. Je streeft ernaar om hier een goed inkomen mee te verdienen, omdat je dan alles kan doen wat je graag wilt in je leven. Geld verdienen op zich is echter geen doel voor jou.

Therapeuten en coaches die in zichzelf en in hun bedrijf durven te investeren. Je accepteert dat je niet alles weet en dat het een teken van kracht is als je de hulp van anderen durft in te roepen. Je realiseert je dat je – net zoals in je vakkennis investeert -, ook in marketing en ondernemers kennis moet investeren om een bloeiend bedrijf te creëren.

Coaches en therapeuten die hun eigen weg durven te volgen. Ondanks belemmerende externe omstandigheden, geloof jij in jezelf en in wat je te bieden hebt. Je blijft naar wegen en mogelijkheden zoeken om wat jij met hart en ziel doet zodanig vorm te geven dat je anderen kunt helpen. Je laat je leiden door je hart en wat voor jou de juiste weg is, ook al duurt dat ogenschijnlijk langer.

 

 

Ik heb nu klanten en alle vertrouwen in de toekomst

Ik had nauwelijks klanten, ik was teneergeslagen en twijfelde of ik wel geschikt was als ondernemer.

Nu ben ik in beweging en in ontwikkeling en heb alle vertrouwen in de toekomst van mijn bedrijf. Ik heb nu klanten, het marktonderzoek tijdens het traject leverde ook een klant op. En uit mijn directe omgeving komen mensen zelf op me af om hulp te vragen.

Harrie Janssen-Lok, Nijmegen, www.harriejanssenlok.nl

 

Wil jij je praktijk naar een hoger niveau laten groeien?

Laat mij je helpen om met intuïtie en gevoel je praktijk te laten bloeien!

Klik hier om meer te lezen over mijn aanpak.