Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
09 december 2014 
1 min. leestijd

Zijn social media voor jou een worsteling? Krijg je geen klanten met social media?

Dit is de opname van het GRATIS Social Media Advies Webinar, dat 11 december 2014 tussen 14.00 en 15.00 uur plaatsvond.

  • Feedback op Linkedin, Twitter en Facebook profielen
  • Voor Linkedin bekeek ik de foto en de headline (tekst die onder je naam staat) van de deelnemers;
  • Voor Facebook bekeek ik de omslagfoto, profielfoto en infoblokje van de deelnemers;
  • Voor Twitter bekeek ik de omslagfoto, profielfoto en bio (tekst die onder je profielfoto staat) van de deelnemers

 PLUS: concrete tips hoe je je sociale media profiel verbetert en hoe je meer klanten met sociale media krijgt!

Meer ondersteuning nodig bij sociale media en klanten werven?  Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen met Facebook en Linkedin klanten aantrekken, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing!

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Over de schrijver
Ninja moeder
Carla Verkooyen
Door

Carla Verkooyen

op 09 Dec 2014

Ben benieuwd wat je er van vindt. Tot donderdag.

Carla Verkooyen
Ingrid
Door

Ingrid

op 09 Dec 2014

www.facebook.com/doenkindercoaching.nl

Corien
Door

Corien

op 09 Dec 2014

Bijgaand mijn facebook-pagina. Omslagfoto is mijn logo, profielfoto is de afbeelding van de praktijkruimte. Ben benieuwd naar je mening. Alvast bedankt! Hartelijke groeten, Corien

Kitty
Door

Kitty

op 09 Dec 2014

Ben heel benieuwd wat je ervan vind! Tips zijn welkom!

Kitty
paula God
Elsa
Door

Elsa

op 10 Dec 2014

Heb nooit geprobeerd te adverteren via FB; ik vind zelf de meeste FB advertenties niet interessant dus hoor graag of het ook beter kan.

Hanneke
Chantal Welling
Henk Stuurman
Door

Henk Stuurman

op 10 Dec 2014

Twitter: @innerlijke_reis

Henk Stuurman
Annemieke
Door

Annemieke

op 10 Dec 2014

Kijk uit naar je tips! Dank Annie voor de tijd en moeite!

Monica
Gerrie
Door

Gerrie

op 10 Dec 2014

Is mijn zakelijke pagina

Stephanie Supprian
Esther
Roland van Ballegooij
Marjolijn
Bert
Eliane Kunnen
Claudia Vesters
Claudia Vesters
Door

Claudia Vesters

op 11 Dec 2014

Zou heel graag willen weten wat ik kan verbeteren om meer cliënten te werven

diny kosten
Door

diny kosten

op 11 Dec 2014

Ben erg benieuwd wat ik kan verbeteren

diny kosten
Hellen Rommers
Door

Hellen Rommers

op 11 Dec 2014

Heerlijk, een kritische blik!

Esther
C van den Maagdenberg
Door

C van den Maagdenberg

op 11 Dec 2014

Heb net een nieuwe twitteraccount, maar ben er nog niet helemaal uit wat handig is. Ben benieuwd!

Marjolein
Hanneke
Door

Hanneke

op 11 Dec 2014

Ben benieuwd!

Petra
SMARTASSISTANTS
Marianne
Door

Marianne

op 11 Dec 2014

Hi, Binnenkort ga ik starten met mijn training en coachingsbureau. Graag krijg ik advies hoe ik deze het beste op linkedin aan mijn gegevens kan toevoegen/kan profileren. En ook ben benieuwd naar evt. mogelijkheden de do's and dont's op facebook.Bedankt alvast!

Marielle Lourier-Kolster
Anne Bouwmeester
Liesbeth Meijer
Door

Liesbeth Meijer

op 11 Dec 2014

Dag Annie,Er zijn al best veel mensen, Ik heb facebook en dat is ook alles. Misschien na vanmiddag, ga ik er meer mee doen.Wat is beter linked-inn of facebook.Dankjewel.

heneriette
Door

heneriette

op 11 Dec 2014

Hallo Annie, interessant en nog veel te leren denk ik.

Jolanda
Door

Jolanda

op 11 Dec 2014

Ben benieuwd!

Jolanda
Door

Jolanda

op 11 Dec 2014

www.facebook.com/www.bijdebasis.nl

Marij
Door

Marij

op 11 Dec 2014

Hallo Annie, er zijn veel wachtenden voor me zie ik, maar ik doe toch een poging...het lijkt me zeer leerzaam en interesssant!

Petry
Door

Petry

op 11 Dec 2014

http://www.facebook.com/faceliciousworkoutIk heb sinds kort de naam van mijn workshops Gezichtsgymnastiek veranderd in Facelicious en ook een aparte pagina aangemaakt. Dit omdat ik als feedback bij een netwerkbijeenkomst heb gekregen dat Gezichtsgymnastiek een beetje ouderwets klinkt. Ik wil graag meer doen met Facelicious, omdat het een mooi uniek product is voornamelijk voor vrouwen. Graag wil ik vrouwen van 35+ motiveren om deze oefeningen te gaan doen voor een mooi en stralend uiterlijk en veroudering tegen te gaan.

Anouk
Annie
Door

Annie

op 11 Dec 2014

Graag gedaan!

Marise
Annie
Door

Annie

op 11 Dec 2014

Dank je Marise!

henriette
Door

henriette

op 11 Dec 2014

er ging iets niet goed volgens mij bij de vorige aanmelding grrrrrr dank je wel voor je enthousiasme

Annie
Door

Annie

op 11 Dec 2014

Hmm, ja, lijkt erop dat het niet goed ging. Je leert ook heel veel van de anderen, dus doe er je voordeel mee!

Chantal Welling
Door

Chantal Welling

op 11 Dec 2014

Beste Annie,Ik heb weer veel aan het webinar gehad. Het maakt we weer wat "aardser", zoals ik het vaak noem. Het concreet maken is namelijk mijn valkuil. Met jouw tips ben ik alweer een stuk op weg.Hartegroet, Chantal Welling

Annie
Door

Annie

op 11 Dec 2014

Geweldig Chantal!

Yvonne Relyveld
Door

Yvonne Relyveld

op 23 Mar 2015

Beste Annie, Dank voor al je goede gratis adviezen. Ik kan nu uit ervaring zeggen dat ik mijn doelgroep meer specifiek moet maken, in elk geval voor de marketing communicatie. Ik ben die slag aan het maken. Onderwijl wil ik een lente-aanbod via een webinar doen, ook om zelf meer te ervaren. Maar als ik google op webinar organiseren zie ik een hele lijst aanbieders. Kun je me een hoop zoekwerk besparen en delen met wie je goede ervaring hebt voor je webinars? Bij voorbaat dank! Oh, en mijn complimenten voor je nieuwe site, ziet er mooi, fris, helder en zakelijk uit!!!!

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 26 Mar 2015

Mooi dat je ontdekt hebt dat je je doelgroep specifieker moet maken. Leuk dat je een lente aanbod gaat doen! Ik kan je helaas niemand aanbevelen voor het leren een webinar te geven. Ik heb het mezelf geleerd door veel naar webinars te luisteren. Uiteraard weet ik precies waar ik op moet letten, niet iedereen geeft goede webinars ;-). Ik ga het zelf in mijn aanbod opnemen, maar dat wordt pas later dit jaar. Misschien kun je je beperken in je zoekopdrachten door specifiek op webinars en therapeuten en of coaches te zoeken?

Reactie plaatsen