GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf: wat vond je ervan?

De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf: wat vond je ervan?

Je hebt onlangs mijn gratis E-boek ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aangevraagd. Heb je het gelezen? Dan hoor ik graag je ervaringen met het boekje. Je reactie is ook zeer waardevol voor anderen die overwegen dit boekje aan te vragen. Alvast bedankt!

Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

31 reacties op “De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf: wat vond je ervan?


Door Marcel op 5 juli 2018

Dankjewel voor het E-book, met de mooie tips, ik ben er door geinspireerd.


Door Annie Massop op 5 juli 2018

Mooi Marcel, ben benieuwd hoe je alles gaat toepassen. Succes!


Door Joyce op 2 mei 2018

Super leerzaam en praktisch boekje. veel aan gehad in de voorbereiden tot het opzetten van een praktijk. In het buitenland!
Dankjewel Annie,
Warme Groet Joyce


Door Joyce op 2 mei 2018

Super toegankelijk en praktisch boekje. veel aan gehad in de voorbereiden tot het opzetten van een praktijk. In het buitenland!
Dankjewel Annie,
Warme Groet Joyce


Door Annie Massop op 18 mei 2018

Fijn om te horen, Joyce! Veel succes met je bedrijf. Groeten, Annie


Door Anita op 7 december 2017

Super, heeft me tot nadenken gezet en inzichten gegeven. Hier kan ik echt iets mee in de voorbereiding voor mijn eigen praktijk. Dank je wel!!Door Sandra Vermeire op 26 april 2017

Inspirerend boekje!! Prikkelend en toegankelijk. Direct toepasbaar, dus ik ga overdenken hoe ik dat ga doen….Door Roel Koedijker op 26 april 2017

Een echte eye-opener, dit e-boek: praktisch en onverbloemd raakt het de kern! Heel veel dank, Annie.Door Famke Plantinga op 27 maart 2017

Bedankt voor de 5 tips voor een bloeiend bedrijf. Het is zeker inspirerend wat je beschreven hebt en ik moet ermee aan de slag. Sommige dingen wist ik al wel, zoals een doelgroep kiezen/specialiseren maar het komt er niet zo van om ermee aan de slag te gaan. Dit is weer een reminder voor me hoe belangrijk het is om focus te hebben. Bedankt!


Door Annie Massop op 28 maart 2017

Leuk Famke! Ja, die doelgroep is vaak het eerste struikelblok voor de meeste coaches en therapeuten. Maar het levert zoveel op als je eentje kiest! (wel onderzoeken bij je beoogde doelgroep waar ze echt behoefte aan hebben!).


Door Tim op 8 november 2016

Een absolute aanrader :-) thanks hiervoor.Door Robert-Jan op 18 december 2016

Leuk en handig boekje, Annie. Vooral het ‘packagen’ van je diensten i.p.v. uurtje-factuurtje spreekt me erg aan. Dank je wel!Door Monique op 14 oktober 2016

Een e-book dat je laat zien dat er ook een andere manier is van benaderen. Het spreekt mij heel erg aan. Het is de manier vanuit je gevoel je bedrijf runnen, waardoor je in je kracht komt.
Dank je wel Annie.Door Arni op 20 september 2016

Ik heb het boekje met plezier gelezen.
Het is heel duidelijk, fijn dat er zoveel voorbeelden bij staan en de tekeningen verhelderen het verhaal goed.
De tips zijn ook heel waardevol, het zijn inderdaad zaken waar je niet zo aan denkt of die toch wel heel eng lijken.
Zeker een boekje om bij de hand te houden.


Door Annie Massop op 21 september 2016

Dank je wel Arni, voor je lovende woorden. Ben blij dat je zoveel aan het boekje hebt!


Door Emmy op 18 september 2016

Dank Annie voor t E book. Erg inspirerend en ik kan er zeker wat mee!Door Angelyne op 6 september 2016

Hallo Annie,

Een heel inspirerend E-boek heb je geschreven! Jouw E-boek met de tips komt voor mij op het goede moment. Dank je wel daarvoor! Mijn bedrijf in beeld brengen met social media heb ik een poos vermeden. Ik ben van gedachten veranderd en zet nu FB in. Ik vind het belangrijk om bij mijzelf te blijven tav het in beeld brengen van mijn praktijk en in het leggen/onderhouden van contacten via FB. Tegelijkertijd bereik ik meer mensen. Nogmaals ik ben enthousiast geworden dankzij je E-book en ik ga enthousiast door!


Door Annie Massop op 7 september 2016

Geweldig Angelyne, dat mijn E-boek zo’n inspirerend effect heeft! Ga zo door! Liefs van Annie


Door Trudi Knol op 16 augustus 2016

Snel gelezen tot nog toe, maar het was insprirerend en het boekje heeft op een mooie manier m’n gedachten richting gegeven!


Door Annie Massop op 19 augustus 2016

Mooi, mooi Trudi! Laat me weten wat de effecten zijn. Groeten, ANnie


Door Gerrita op 9 augustus 2016

Annie, je hebt me geïnspireerd om meer coachvormen aan te gaan bieden. Ik ben het aan het ontwikkelen. Bovendien ga ik via social media vragen wat de behoefte van de klant is. Ik ben benieuwd welke reacties ik krijg en hoeveel. Leuk experiment! Dank voor het delen van jouw kennis!


Door Annie Massop op 10 augustus 2016

Ha, da’s mooi Gerrita, dat je meer coachvormen gaat aanbieden en gaat vragen wat de behoefte van de klant is. Tip: eerst de behoefte onderzoeken en dan pas gaan ontwikkelen, dan weet je zeker dat er belangstelling voor is.


Door Jane Schlijper op 29 juli 2016

Super E-book! Ik worstelde al even met mijn eigen mentale model over ondernemerschap en bijv. acquisitie voeren. Het beeld dat ik had past helemaal niet bij wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik het zie en voel en vooral ook.., wie ik wil ZIJN!. Maar.., het ontbrak me nog aan de juiste woorden om te kunnen zeggen hoe dan wel precies. Dit bevestigt voor mij dat het ook anders kan, op een manier die wél bij me past, een die de wereld nodig heeft, waar ik me in herken, die goed voelt én die al ergens in mij verstopt zat en nu naar boven is komen borrelen!
Dank daarvoor! Aan de slag!


Door Annie Massop op 1 augustus 2016

Wow, dank je Jane! Ben heel benieuwd waar deze inzichten je gaan brengen. Succes!

Plaats een reactie


*