Online training

Overwin Intuïtief je Angsten, Twijfels en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan!

.

Blokkeer je? Vermijd je de acties om klanten te werven?

.

Ben jij een coach of therapeut en geldt dit voor jou?

.

Je bent echt niet de enige met angsten in marketing!

Er zijn onnoemelijk veel coaches en therapeuten die dezelfde angsten voelen. Ook zij twijfelen over iedere stap in hun marketing, ze schuiven lastige dingen voor zich uit en komen niet in actie. Sommige blokkeren zelfs volledig, er komt helemaal niets uit hun handen!

Gevolg voor hen persoonlijk is dat ze piekeren, slecht slapen, vermoeid en gedemotiveerd raken. Voor hun praktijk is het even erg: ze zijn nauwelijks zichtbaar, houden zich klein of hebben een onaantrekkelijke uitstraling.

Met als gevolg: geen klanten, geen inkomen en geen plezier in hun praktijk!

Maak jij dit ook mee? Lees snel verder om te zien wat je eraan kan doen.

.

Toon moed en het gaat weer stromen in je praktijk!

Om succesvol klanten aan te trekken heb je marketingkennis nodig, marketing vaardigheden en heel veel moed!

Moed om echt te kiezen voor klanten met wie je graag werkt. Moed om heel zichtbaar te worden. Moed om ervoor uit te komen dat je spiritueel werkt. Moed om het tarief te vragen dat je waard bent. Moed om op sociale media te gaan. Moed om een presentatie of webinar te geven. Moed om helemaal jezelf te zijn in je marketing.

Moed om al die noodzakelijke maar enge dingen te doen die je overvloedig veel klanten gaan brengen.

.

Hoe overwin je angst en krijg je moed? Door je intuïtie te volgen!

Er bestaan heel veel mentale manieren om je angsten te leren overwinnen. Helaas werken deze mentale oplossingen voor intuïtieve mensen vaak averechts. Je gaat nog meer piekeren, slecht slapen en de blokkades worden alleen maar erger!

Intuïtieve werkvormen om je angsten op te lossen werken veel beter voor intuïtieve coaches en therapeuten, omdat dit de manier is waarop ze het liefste werken en leren.

Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan! is een online training waarmee je intuïtief alles wat je tegenhoudt in je marketing oplost. Kijk je angsten aan, ervaar welke boodschap erachter zit en laat je intuïtie de oplossingen aanreiken. Zo krijg je alle moed die je nodig hebt en zet je de noodzakelijke stappen wel!

.

“Ja! Intuïtie werkt om succesvol een onderneming te runnen!”

“Werkt intuïtie ook voor het succesvol runnen van een onderneming? Volmondig zeg ik: “Ja!”

Een les die ik lang geleden al leerde als manager en zag hoe de internationale directie op hoog niveau hun besluiten maakte. Deels op feiten, maar vooral op basis van hun onderbuikgevoel als die feiten duisternis creëerde. Uiteraard werd het toen verzwegen door de mannen, maar het was wel zo!

Het is daarom fantastisch dat Annie dat oude taboe geheel overboord gooit. Super praktische aanpak met volledige aandacht om je intuïtie in te zetten.

Ik ben er blij mee, want de doorbraak van oude patronen geeft me veel rust.”

Elma de Bruijn, Nieuw-Vennep, zelfboekhouden.org

.

“Ik geef weer volop cursussen en massages!”

“Voor ik deze training volgde had ik niet genoeg klanten, ik dacht zelfs dat ik nooit meer zwangerschapsyoga zou geven! Bovendien durfde ik niet naar buiten te treden en te zeggen dat ik intuïtief werk. Ik promootte mezelf niet uit angst dat ik het niet waar kon maken. Lastige marketing acties stelde ik steeds maar weer uit en ik schoof keuzes voor me uit.

De training overtreft mijn verwachtingen, ik verheug me iedere keer op de volgende ‘les’.

Terwijl ik nog volop bezig was met de oefeningen en meditaties, merkte ik al dat ik druppelsgewijs meer klanten kreeg!

Hoe het nu is?

Ik durf naar buiten te treden: ik plaats zelfverzekerd enthousiaste Facebook berichten en stap gemakkelijk op mensen af. Ik kom voor mezelf uit, ik voel me uniek. Ik ben in actie gekomen en pas alles wat ik weet van marketing in de praktijk toe.

Dat heeft resultaat: ik geef nu weer volop cursussen en massages. Al met al een training met spirituele diepgang, die me klanten oplevert en me veel inhoudelijke inspiratie geeft voor mijn eigen werk.

Coby de Jong

.

“Het gaat niet alleen over geld, het is veel breder!”

“De begeleiding van Annie gaat niet alleen over geld, het is veel en veel breder. Ze gaat uit van je hogere doel, de taak die je op aarde hebt en leert je van daaruit je financiële doelen te stellen.

Geld wordt op die manier iets spiritueels, dat motiveert om ook echt voor dat inkomen te gaan.”

Anneke Schram, Bergen, licht-in-schaduw.nl.

.

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro).

.

Wie is Annie en waarom kan ik je helpen?

“Hallo, mijn naam is Annie Massop, intuïtief marketingcoach en money & time healer*.

Ik heb inmiddels honderden coaches en therapeuten begeleid om intuïtief en succesvol klanten te werven.

Mijn gratis marketingtips worden door meer dan 12.000 abonnees gelezen. Op sociale media word ik gevolgd door duizenden mensen.

Ikzelf heb ook twijfels en blokkades in marketing. Die angsten horen nu eenmaal onlosmakelijk bij het ondernemen, hoe lang en hoe succesvol je al bezig bent!

Toen ik net begon met mijn bedrijf hikte ik bijvoorbeeld tegen het live zetten van mijn website aan. Ik bleef er maar aan schaven en verbeteren. Ik piekerde en piekerde en ging er zelfs slecht van slapen!

Op een gegeven moment had ik genoeg van het gepieker en de slapeloosheid. Ik stond op uit bed en maakte een intuïtieve oefening om mijn angst aan te kijken en op te lossen.

Het verschil was wonderbaarlijk!

Ik wist waar ik bang voor was (bang voor afwijzing en niet aardig gevonden te worden), wat de boodschap was (je mag fouten maken) en wat mijn volgende actie moest zijn (gewoon mijn website live zetten en corrigeren als iets niet goed uitpakte). Ik voelde me opgelucht, energiek, blij en vol vertrouwen! En dat in het tijdsbestek van 1 uur!

Deze oefening doe ik nog steeds als ik vastloop, hij heeft zijn waarde ruimschoots bewezen! Inmiddels heb ik nog veel meer oefeningen gemaakt, die allemaal even krachtig zijn.

Mijn klanten hebben er net zo veel baat bij als ik. Ze verwerken oude angsten, durven meer, krijgen energie en bruisen van de ideeën. Het belangrijkste: ze zetten de stappen wel om klanten te krijgen.

.

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro).

Meld je hier aan

“Ik twijfel niet meer, ik ga door!”

“Ik twijfelde of ik door zou gaan met mijn babymassage bedrijf. Tijdens de meditatie zag ik veel baby’s, dat gaf mij de bevestiging dat ik door moest gaan. Ik twijfel nu niet meer, ik ga door!

Mariette Alofs, Etten-Leur, babymassage-alofs.com

.

“Het scheelt me zeker 5000 euro per jaar”

“Ik voelde dat iets me tegenhield in mijn marketing, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Door de meditaties kreeg ik duidelijkheid over waar de angst zit en waar het in mijn lichaam vast bleef zitten. Het maakte de angst veel minder groot en makkelijker om mee om te gaan.

Verder ben ik veel zichtbaarder geworden in mijn netwerk, ik ben ervan overtuigd dat ik binnenkort meer omzet ga genereren.

Ik heb ook besloten geen grote projecten meer te doen voor een vast bedrag. Dat scheelt me zeker 5000 euro per jaar omdat ik nu veel minder gratis uren weggeef.

Ik ben heel blij met de training, het is heerlijk om ook op zielsniveau met groei en geld issues bezig te zijn.”

MD, online marketeer

.

Wat mag je verwachten van deze training

Met de online training Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan! wordt je jouw angsten in marketing (nog) bewust(er), los je die angsten en twijfels intuïtief op, krijg je zelfvertrouwen en kom je in actie. Je zet de nodige stappen om klanten te krijgen wel. Je:

 • wordt je bewust wat je precies tegenhoudt in je marketing. Niet door er over na te denken maar door te voelen!
 • creëert voor jezelf een veilige omgeving om je angsten en blokkades onder ogen te zien
 • krijgt alle hulp om je twijfels en angsten te laten wegsmelten
 • begrijpt de boodschap die achter de angst verscholen is
 • krijgt zelfvertrouwen en moed, je hebt het in je!
 • motiveert jezelf op een vriendelijke manier snel de stappen te zetten om klanten te krijgen
 • komt in actie, keer op keer!

.

Waaruit bestaat de online training?

Complete training ‘Meer Intuïtie, Meer Inkomen!’

Laat al je weerstanden, belemmerende ideeën en emoties over geld los en ontvang het geld dat voor jou bestemd is. Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Je Ideale Inkomen. 2 geleide meditaties van in totaal 55 minuten, waarmee je vanuit je hart en je ziel je ideale inkomen bepaalt. Dat inkomen kan heel anders zijn dan je denkt!
 • Beschouw je Inkomen als Energie en Alles Verandert! Video van 20 minuten, waarin je leert waarom geld energie is en wat dat met jouw lichaam, aura en chakra’s te maken heeft.
 • Maak Ruimte in je Leven voor Meer Inkomen. Geleide meditatie van 45 minuten, waarin je alle oude geldenergie loslaat die niet meer bij je past.
 • Ontdek welke Liefdevolle Mensen je Inkomen Verhogen. Geleide meditatie van 50 minuten, waarmee je alles wat je meegekregen hebt van anderen over geld en dat niet bij je past loslaat, zodat je ruimte krijgt voor mensen die je helpen bij het verhogen van je inkomen.
 • Verdubbel je Inkomen door Magische Overtuigingen. Geleide meditatie van 50 minuten, waarmee je alle overtuigingen over geld die jou belemmeren transformeert naar ondersteunende overtuigingen.
 • 10 Onmisbare Tips voor Meer Inkomen. Met deze tips krijg je alle handvatten om praktisch aan de slag te gaan om meer inkomen te genereren. Bovendien leer je hoe je de inzichten en de gezonde geldenergie uit de meditaties versterkt en verankert.

.

Training ‘Overwin je angst voor marketing’

Marketing is absoluut noodzakelijk om meer klanten en meer inkomen te krijgen. Als je de marketing kennis en vaardigheden niet toepast, is alles wat je in marketing investeert weggegooid geld. Met deze training ga je het echt doen! Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De geleide meditatie ‘Overwin je Angst voor Acquisitie’. In deze praktische meditatie ontvang je antwoorden op twijfels en angsten over je marketing. Je gaat lekker naar buiten, de natuur wijst je de weg naar een volle praktijk! De meditatie duurt 25 minuten en je kunt hem net zo vaak doen als je wilt.
 • De geleide meditaties ‘Kijk je Innerlijke Saboteur in de Ogen’. Twee meditaties van in totaal 40 minuten, die je doet als je voelt dat iets ergens diep van binnen je tegenhoudt klanten te krijgen, maar je kunt er de vinger niet opleggen. Ontdek wat je saboteert, transformeer die saboterende energie en laat de klanten maar komen! Dit zijn actieve meditaties, waarbij je de wijsheid van het levenswiel (of medicijnwiel) gebruikt.
 • De geleide meditatie ‘Laat je Grootste Angst los’. Deze meditatie doe je als je compleet blokkeert of vastloopt in je marketing. Ervaar het bevrijdende effect op je leven en op je praktijk als je je diepste angst aankijkt en loslaat. De energie stroomt weer in je praktijk en je hebt een onweerstaanbare uitstraling waardoor potentiële klanten als vanzelf aangetrokken worden. Deze meditatie duurt 35 minuten.
 • De mini training ‘Droom de Klanten naar je Toe!’. Met deze praktische instructies stel je heel gericht vragen over je marketing aan je (nacht)dromen. Laat je verrassen door de antwoorden van je onderbewustzijn om klanten te krijgen!
 • De oefening ‘Intuïtief Kiezen voor Meer Klanten. Iedere dag moet je weer keuze’s maken in je marketing. Als je een twijfelaar bent kost beslissen veel tijd. Met deze speelse en praktische oefening neem je snel en zelfverzekerd intuïtief de juiste beslissingen, het scheelt je uren per week!
 • De oefening ‘Intuïtief Meer Energie, Iedere Dag Weer!’ Een super simpele maar o zo effectieve oefening, waarmee je onmiddellijk ontdekt wat je energie geeft en wat je energie kost. Je energiepeil is een geweldige graadmeter of je op de goede weg bent met je marketing. Luister naar je lichaam en neem de juiste acties om klanten aan te trekken.

De intuitieve oefeningen en meditaties staan online in de Hart en Ziel Marketing leeromgeving. Je kunt ze in je eigen tempo en in je eigen tijd doen, heel gemakkelijk! Bovendien is al het lesmateriaal downloadbaar, dus kun je overal waar je wilt de oefeningen doen.

.

“Na de meditaties pak ik weer aan!”

“Als ik vastloop in mijn praktijk doe ik de meditaties, omdat die me inzicht geven in wat ik lastig vind. Ik haal er inspiratie uit en krijg nieuwe zin om aan te pakken. Ik kan daardoor mijn werkzaamheden weer hervatten.

Aafke Hoekstra, Epe, voilafoodandcolor.nl

.

Voor wie is deze online training geschikt?

De online training Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan! is zeer geschikt voor alle therapeuten en coaches die:

 • vastbesloten zijn hun geldblokkades en angsten voor marketing op te lossen
 • durven te vertrouwen op hun intuïtie
 • gemakkelijk een geleide meditatie doen

Het is geen goed idee om mee te doen als je:

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro).

Meld je hier aan

Wat levert meedoen aan ‘Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan’ je op?

 • Je gaat voor het werk dat je het liefste doet
 • Je durft te kiezen voor klanten waar je blij van wordt
 • Je treedt zelfverzekerd naar buiten
 • Je komt er voor uit dat je intuïtief werkt
 • Je vraagt het tarief dat je waard bent en verdient meer
 • Je wordt actief op sociale media
 • Je geeft met overtuiging een presentatie of webinar
 • Je durft jezelf te zijn in je praktijk en marketing

Je intuïtie geeft je de moed om al die stappen te zetten die je overvloedig veel klanten brengen!

Bespaar je jaren van twijfelen en dubben. De training Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan! is de enige in zijn soort en geeft je de essentiële steun om die doodenge acties echt te doen!

.

Investering

Met deze online training ga je vol zelfvertrouwen en overtuiging de noodzakelijke stappen in je marketing zetten. Het is het beslissende element van jouw succes!

Toch is de investering voor deze training heel laag, namelijk:

>>> 297,- euro <<<

Prijs is exclusief B.T.W

———————————————————————

Eindejaar actie, betaal wat je wilt!

Tot en met 31 december 2020 kun je deze training aanschaffen voor het bedrag dat je zelf bepaalt (met een minimum van 10 euro om de software en administratie kosten te dekken).

Tot en met 31 december 2020 beslis je zelf hoeveel je betaalt!

(minimum 10 euro excl. BTW).

.Meld je hier aan

>>> Meld je hier aan

.

“Richting en houvast bij financiële beslissingen”

“Ik pak steeds terug op de meditatie waarin ik (letterlijk!) mijn ideale leven en onderneming heb doorvoeld. Die meditatie is zo’n sterk anker, het geeft richting en houvast als ik een financiële beslissing moet nemen.

De methode van Annie is echt uniek! Je komt op een hele zachte manier – vanuit intuïtie en vanuit je hogere doel – tot een hard inkomensdoel dat past bij je ideale leven. Dat voelt heel goed, beide zijn nodig bij het ondernemen.”

Birgitte Woltman, ontstressenontwikkel.nl

.

Alles komt goed met mij en mijn praktijk!

Ik had last van oude onverwerkte emoties en diep verdriet. Ik was verward, twijfelde aan mezelf en voelde me alleen staan. Dat had een negatieve invloed op mijn werk: ik had geen plezier meer en maakte me zorgen of mijn praktijk wel zou lukken.

Ik kon die oude emoties los laten. Ik voel weer blijdschap op mijn werk, kan meer genieten en heb vertrouwen dat alles goed komt met mij en mijn praktijk. Ik ben ontspannen, voel me gesteund en kijk met lichtheid naar de toekomst!

Gonnie

.

Deze training brengt je veel meer dan het je kost!

Reken maar uit: hoeveel extra klanten krijg je als je de nodige marketing acties wel doet? Met 1 nieuwe klant heb je de investering in deze training er al dik uit!

Natuurlijk blijft het niet bij die ene klant. Doe deze training telkens als je vastloopt, zodat je steeds opnieuw moed en durf hebt om de volgende enge stap te zetten.

Dus: schrijf je direct in, ruim je angsten op en trek zelfverzekerd klanten aan!

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro excl. BTW).

.Meld je hier aan

>>> Meld je hier aan

.

Je bent van harte welkom!

Ik zou het heel fijn vinden als je meedoet.

Wil je even overleggen of deze training datgene is wat je nu nodig hebt? Mail me dan op info@anniemassop.com of bel me op 06 48751588.

Warme groet, Annie Massop

P.S. Met deze training krijg je niet alleen meer klanten en meer inkomen, maar creëer je ook een beter leven voor jezelf en voor je klanten. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat!

.

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro).

Meld je hier aan

.

.

Praktische informatie en de ‘kleine lettertjes’

Toegang tot het online lesmateriaal

Je krijgt onmiddellijk na aanmelding toegang tot het lesmateriaal. Het lesmateriaal is te downloaden.

Systeemvereisten

Systeemvereisten om de video’s af te kunnen spelen: een apparaat waar je video’s mee kunt afspelen, zoals een pc, laptop, tablet of smartphone.

Aankoop

Deze cursus is een niet-restitueerbare aankoop. Twijfel je nog, mail me of bel me of deze cursus datgene is wat je nu nodig hebt.

Bepaal je eigen prijs

(minimum 10 euro).

Meld je hier aan

.

.

.

.

Disclaimer: iedere inspanning is geleverd om de inhoud van de online training Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades in Je Marketing en Trek Overvloedig Veel Klanten Aan en de potentie ervan accuraat weer te geven. Iedere persoon is anders, dus zal het succes van elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.