Page content

Aanpak

Hart en Ziel Marketing is closed!

I started a new business: Annie Massop, Money & Time Healing.

>>> Click here for my free audio: Meet your money & time spirit <<<

 

—————————————————————————————

Creëer intuïtief meer klanten, inkomen en voldoening!

Voor je besluit te investeren in marketing ondersteuning wil je natuurlijk wel weten wat dat je oplevert. Lees op deze pagina welke resultaten je kunt verwachten van mijn dienstverlening,  mijn uitgangspunten in de begeleiding, mijn werkwijze en wat mij anders maakt dan andere marketingcoaches.

 

Ik help je het volgende te bereiken:

Je hebt het werk dat je het liefste doet helemaal op jouw eigen manier in een winstgevend bedrijf vormgegeven.  Juist door jezelf te zijn en op jouw eigen unieke  manier te werken, heb je de essentiële basis voor een florerend bedrijf gelegd. Je hebt alle stappen gezet om dat bedrijf te realiseren, waardoor jij helemaal tot je recht komt en je een goed inkomen verdient.

Je trekt alsmaar goed betalende klanten aan op een manier waar jij je goed bij voelt. Je hebt een marketingsysteem dat gebaseerd is op geven vanuit je hart, op het helpen van een ander. En je ervaart telkens weer dat je door te geven, door te helpen, klanten aantrekt waar je graag mee werkt. Klanten die je waarderen en je goed betalen.

Je hebt een goed inkomen en alle tijd voor je privé leven. Door de manier waarop je jouw bedrijf hebt ingericht, help je veel meer klanten in minder tijd en verdien je de hoeveelheid geld die bij jouw leven past. Je hebt alle tijd voor je sociale contacten en je persoonlijke ontwikkeling.

Je werk geeft je voldoening én een mooie omzet. Je hebt werk dat helemaal bij jou past en dat je met hart en ziel doet. Het geeft je energie en vervulling, terwijl je er ook nog eens goed mee verdient.

Je beleeft enorm veel plezier aan het leren van marketing en ondernemersvaardigheden. Je gebruikt volop je intuïtie, gevoel en creativiteit bij het leren van de theorie en de vaardigheden. Je ervaart alle ruimte om het op jouw eigen manier te doen. Het geeft je energie en zelfvertrouwen. Je motivatie groeit iedere dag, want alles wat je doet resulteert in meer klanten, inkomen en voldoening.

 

heleen brinkman

Ik zit op een goudmijn!

Het werd vrij snel duidelijk wat mijn doelgroep is: vrouwen die op hoog niveau in een mannenwereld werken.

Het vinden van mijn doelgroep was echt een cadeautje!

Het blijkt dat ik op een goudmijn zit: er is zoveel behoefte aan ondersteuning op dit gebied!
Ik heb nu focus, doe dingen die echt iets opleveren.

Heleen Brinkman, Nijmegen, www.sparrenmetacteur.nl

 

 

Mijn uitgangspunten in de begeleiding

De basis van je bedrijf is het werk dat jij met hart en ziel doet. Want alleen dan heb je een gedegen fundament om je bedrijf op te bouwen en kun je iedere dag met plezier werken.

Jij bent uniek en je bedrijf dus ook. Je hebt je eigen normen en waarden en ook jouw unieke manier van werken. Ik leer je marketing methodes en – technieken die daar precies bij passen en waar jij je goed bij voelt.

Geld is een neutraal ruilmiddel. Geld is een gegeven in onze maatschappij. Vaak wordt geld met een verkeerde intentie gebruikt. Mijn overtuiging is dat dit de verantwoordelijkheid van de eigenaar is en dat het niet aan het geld zelf ligt. ik beschouw geld daarom zoals het oorspronkelijk bedoeld is: een neutraal middel dat gebruikt wordt om goederen of diensten te leveren en te verkrijgen.

Winst maken is essentieel in je bedrijf. Een belangrijke reden om met je bedrijf te beginnen was dat je er je inkomen mee wilde verdienen. Winst maken is daarom essentieel, want zonder winst geen inkomen. Ik help je de winst te maken die je wenst, ongeacht hoeveel dat is.

Ondernemen is plezierig.  Je hebt voor het ondernemerschap gekozen omdat je dan de vrijheid hebt helemaal op je eigen manier te werken. ik help je jouw bedrijf zodanig in te richten, dat je die vrijheid ook volop kan benutten. Ondernemen is dan inspirerend, plezierig en geeft je energie.

 

Marta van Sitteren

In twee en halve maand mijn winstgevende markt gevonden

 Ik heb het idee dat je iets te doen hebt op deze aarde, dat je een levenstaak hebt. Vanuit die taak wilde ik graag mijn werk vormgeven, maar ik kon er niet bij komen. 

In het programma bij Annie voelde ik intuïtief waar mijn levenstaak ligt en welke klanten daar bij passen.
In twee en halve maand heb ik met dit programma mijn winstgevende markt gevonden.

Deze markt past bij mij, ik stroom over van ideeen. Ik kan verder, het fundament is gelegd!

Marta van Sitteren, Bergschenhoek, www.martavansitteren.nl

 

Mijn werkwijze

Ik werk van binnen naar buiten. Of je net begonnen bent of al een tijd bezig bent, ik vraag je altijd eerst je wensen en verlangens diep in jou zelf te onderzoeken. En vervolgens te onderzoeken hoe je dat het beste in de buitenwereld kan vormgeven. Zodat je echt met hart en ziel kunt werken!

Ik ondersteun je om je doelen echt te realiseren.  Plannen maken is gemakkelijk, het gaat er echter om die plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. Of het nu innerlijke of externe belemmeringen zijn die je tegenhouden, ik help je deze te overwinnen en vooruitgang te boeken. Zodat je meer klanten, meer inkomen en meer vrije tijd krijgt.

Ik maak marketing en ondernemen simpel, inspirerend en leuk. Ik besteed veel aandacht aan de vormgeving van mijn trainingen. ik werk met plezierige en speelse werkvormen. ik maak moeilijke en zware theorie toegankelijk en begrijpelijk.  Ik durf op alle gebieden intuïtie en gevoel in te zetten, ook op gebieden die daar ogenschijnlijk niets mee te maken hebben.

Ik hecht aan blijvende resultaten. Daarom ruim ik veel tijd in voor oefenen, herhalen en aanleren van nieuwe vaardigheden. Zodat je die vaardigheden ook echt eigen maakt en ze zelfstandig kan toepassen.

 

Wat maakt mij uniek?

Ik heb aantoonbaar werkzame marketingmethoden succesvol gecombineerd met intuïtieve en creatieve werkwijzen. Waardoor je ‘harde’ resultaten behaalt op een ‘zachte’ manier.  Dus je krijgt meer klanten, meer inkomen en meer vrije tijd op een manier die helemaal bij jou en jouw dienstverlening past.

Ik zet volop mijn eigen intuïtie in om mijn klanten te adviseren. Vaak krijg ik intuïtief aanwijzingen die voor een specifieke klant bestemd zijn. Als de klant daar voor open staat, zal ik deze aanwijzingen aan de betreffende klant doorgeven, waarbij de klant zelf beslist of hij of zij gebruik gaat maken van deze aanwijzingen.

Ik ben nuchter en sta met beide benen op de grond. Ik werk met bewezen marketingmethoden en technieken. Naast de intuïtieve invalshoek bekijk ik jouw plannen dus ook met een marketingbril op. En zal ik je eerlijk en nuchter vertellen als een bepaalde keuze jou niet genoeg inkomen, vrije tijd of plezier gaat opbrengen. Natuurlijk geef ik je dan ook advies hoe je jouw doelen wel kunt behalen.

Je hebt nu een goed beeld gekregen van de resultaten die je van mij kunt verwachten, mijn werkwijze en mijn filosofie. Wil je meer weten van mijn dienstverlening?

Lees hier meer over mijn aanbod.