GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Maak in 30 minuten een aantrekkelijke zakelijke Facebookpagina

Maak in 30 minuten een aantrekkelijke zakelijke Facebookpagina

Herken je dit?

Je bent zelfstandig coach of therapeut. Privé zit je al op Facebook. Je komt daar vaak berichten van bedrijven tegen. Je hoort dat je collega’s klanten via Facebook krijgen. Je denkt: ”Ha, dat ga ik ook doen, dan krijg ik ook gemakkelijk veel klanten.”

Het kan ook zijn dat je nog helemaal niet op Facebook zit. Je hoort er echter zoveel over, dat je overweegt om het toch maar voor je bedrijf te gaan gebruiken. Maar… Facebook zakelijk inzetten blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Het is allemaal technischer dan je dacht.

Je struikelt al bij het begin: het maken van de zakelijke Facebookpagina. Je verdwaalt in alle mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Het is je compleet onduidelijk hoe je foto’s er goed op krijgt. Het kost allemaal zoveel tijd! Gefrustreerd gooi je de handdoek in de ring.

Het klopt, Facebook blinkt niet uit in duidelijke richtlijnen en lijkt niet gemakkelijk om in te richten. Daarbij verandert Facebook regelmatig, wat het er ook niet overzichtelijker op maakt.

Toch is het gemakkelijk als je maar eenmaal weet wat je moet doen.

Ik help je daarom graag op weg door je stap voor stap uit te leggen hoe je in 30 minuten een zakelijke Facebookpagina (de basisversie) maakt die helemaal bij jouw praktijk past. Voor je begint heb je een persoonlijk profiel op Facebook nodig. Heb je die nog niet, maak deze dan eerst aan via www.facebook.com.

Zakelijke Facebookpagina aanmaken

– 5 minuten –

Bekijk deze video om te zien hoe je een zakelijke Facebookpagina aanmaakt.

.

 

.

Profielfoto op maat maken + op je Facebook pagina zetten.

– 15 minuten –

Bekijk deze video om te zien hoe je gratis en gemakkelijk je profielfoto op maat maakt.  Kies een foto van jezelf uit die een professionele uitstraling heeft. Heb je die niet? Laat er dan een door een goede fotograaf maken, die ervaring heeft met profielfoto’s voor sociale media.

.

Omslagfoto maken + op je zakelijke Facebookpagina zetten.

– 10 minuten –

Bekijk deze video om te zien hoe je gratis en gemakkelijk een aantrekkelijke omslagfoto voor Facebook maakt.

 

.

Zo, je zakelijke Facebookpagina is klaar, je kunt aan de slag!

Je hebt nu de basis versie van je zakelijke Facebookpagina gemaakt en je kunt beginnen met berichten te plaatsen en mensen uit te nodigen jouw pagina te ‘liken’. Als je meer tijd hebt kun je rustig je pagina verfraaien en ontbrekende gegevens invullen.

Voor je je pagina maakt wil ik je nog het volgende meegeven: Het is belangrijk dat je eerst een aantal zaken op orde hebt om ook echt klanten met Facebook te krijgen. Doe je dat niet, dan is het verloren tijd!

Zo is het essentieel dat je een exact profiel hebt van je klant. Even belangrijk is het dat je zeker weet of die klant wil betalen voor je diensten. Weet je dat niet? Besteed hier dan eerst tijd aan. Zodra je duidelijk hebt wie je klanten zijn, weet je ook of ze op Facebook zitten. Zitten ze daar niet, laat Facebook dan links liggen! Je hebt ook een goede website, nieuwsbrief en blog nodig.

Neem eens een kijkje hier op mijn blog hierover om te lezen hoe je dat doet.

Alle ins en outs weten van Facebook? Precies weten hoe je met Facebook klanten krijgt? Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie, Facebook is daar een belangrijk onderdeel van. Intuïtief klanten werven met Facebook is leuk!

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

Heb je een zakelijke Facebookpagina gemaakt? Reageer op dit artikel en laat je Facebookadres achter. Ik like je Facebookpagina altijd. Een like op mijn zakelijke pagina wordt ook zeer op prijs gesteld. En: geef de andere reageerders ook even een like, zo helpen we elkaar!

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

177 reacties op “Maak in 30 minuten een aantrekkelijke zakelijke Facebookpagina


Door Debby op 27 oktober 2017

Hoi Annie,
Bij de eerste stap loop ik gek genoeg al spaak. Ik heb een coachpraktijk en wil mijn website en blogs gaan promoten (die gaat maandag live) door het gebruik van een bedrijfspagina op FB. Maar de rubriek organisatie zit er niet tussen. Eigenlijk zie ik geen enkele rubriek die aansluit op NLP coaching en communicatie advies… Klopt het dat FB de rubrieken heeft aangepast en kun je me vertellen welke ik dan het beste kan kiezen? Dank alvast.


Door Annie Massop op 14 december 2017

Hi Debbie, dat klopt. Facebook heeft de categorien aangepast. Je kunt er nu 3 invullen, de eerste wordt op je pagina getoond. Het is echt even uitproberen welke het meest bij jouw bedrijf in de buurt komt. Begin gewoon met typen, probeer een paar termen uit. Je kunt altijd weer veranderen!

Door Annie Massop op 13 oktober 2016

Dank je Shirley! Ik had je al eerder een like gegeven!
Door Talitha van Stek op 31 mei 2016

Beste Annie,
Bedankt voor je tips. Ik ga zo wat zaken veranderen aan de hand hiervan op mijn pagina. Een vraagje; mijn pagina is per ongeluk aangemaakt als een community. Kan ik dit veranderen in een zakelijke pagina of moet ik een hele nieuwe aanmaken en dan samenvoegen? Verlies ik daarmee geen likes? Ik hoop dat jij me kunt helpen.
Met vriendelijke groet TalithaDoor Bazelmans op 8 april 2016

Hoi Annie,
Sinds begin dit jaar zijn we ook online gegaan met een zelf gebouwde website (https://www.buitenby.nl)
en facebookpagina (https://www.facebook.com/buitenby)

Ik zou heel graag jouw mening willen krijgen en of dat er nog verbeterpunten zijn.
Verder heb ik jouw pagina al op mijn computer vastgepind, zodat ik ze allemaal op mijn gemak kan lezen (en toepassen!).
Bedankt!


Door Annie Massop op 19 april 2016

Hi, ik zie nu dit berichtje pas, was blijven hangen in mijn systeem. Mijn deskundigheid ligt niet op het vlak van productverkoop, maar op het gebied van coaches en therapeuten, dus kan ik je helaas geen zinnige feedback geven. Wel leuk natuurlijk dat je toch iets aan mijn tips hebt! Wat je zou kunnen doen is bij de Internetmarketing Universiteit https://imu.nl/ kijken, die hebben veel artikelen over zoekmachineoptimalisatie, dat lijkt me voor jouw branche zeker de moeite waard.


Door Karolijn Govers op 6 februari 2016

Beste Annie, Ik heb al een tijdje een zakelijke Facebook pagina, maar ga wel kritisch kijken en onderzoeken wat nou mijn ‘ideale klant’ is en of die wel op Facebook zit. Want ondanks veel reacties en likes op mijn pagina krijg ik er geen klanten mee. Dus ik zie iets over het hoofd, waar ik met behulp van jouw tips achter hoop te komen. Groetjes, Karolijn. https://www.facebook.com/kloozup/?ref=ts&fref=tsDoor Lisette op 5 februari 2016

Beste Annie,
Nadat ik inmiddels door 3 verschillende mensen op jouw site gewezen ben, heb ik avonden besteedt aan het doorlezen van al jouw artikelen. Fantastisch! Wat hebben deze mij al een eind geholpen. Nu het volgende ‘probleem’: Facebook:-)
Ik moet er denk ik toch aan geloven nu ik mijn eigen praktijkje ben begonnen. Maar wat zie ik er tegenop. Ik heb al veel van jouw adviezen doorgelezen dus ga er nu toch echt mee aan de slag. Ik heb alleen een vraagje, ik heb nog geen persoonlijke pagina. Deze moet ik aanmaken heb ik begrepen, maar mag dit een soort ‘lege’ pagina blijven? Want ik wil echt alléén zakelijk op FB. Ik hoop iets van je te horen en ik ga snel nog even verder rondkijken op je site!
Bedankt voor alle mooie tips tot nu toe,
Groetjes Lisette


Door Annie Massop op 10 februari 2016

Wow, avonden in mijn artikelen gelezen, geweldig Lisette!

Een helemaal leeg persoonlijk profiel zal niet helemaal lukken, maar je kunt het wel tot een minimum beperken. Ga via het driehoekje rechtsboven in je persoonlijk profiel naar instellingen en bekijk alle opties en pas aan naar voorkeur.Vul wel een aantal gegevens in, want mensen willen toch graag weten wie er achter de zakelijke pagina zit, dat schept vertrouwen.

Veel plezier bij je volgende stappen.


Door Lisette op 11 februari 2016

Nou m.b.v. van mijn nichtje van 17:-) is het me vandaag gelukt. Ze was helemaal verbaasd dat haar ‘hippe’ tante zo’n Facebook analfabeet was. Samen hebben we er een ochtendje aan gezeten en voor haar was het een makkie.
Bedankt voor je reactie en bij deze mijn facebook link: https://www.facebook.com/Praktijk-Liv-for-Kids-552290648264509/?ref=hl
Ik hoop dat je hem wilt liken, ik heb jouw pagina ook gelijk geliked
Door Annie Massop op 9 december 2015

Hi Elma, dank je. Ha, ha, een naslagwerk, dat is mooi gezegd! Heb je geliked en ook maar gelijk een post van je gedeeld!


Door Tako Hofstra op 24 augustus 2015

Dag Annie,
Dank voor de uitgebreide video’s. Deze programma’s kende ik nog niet.
Ben benieuwd wat je ervan vindt. Groeten, Tako


Door Annie Massop op 26 augustus 2015

Tako, zet je even de link naar je FBpagina in een reactie?


Door Litsa op 16 augustus 2015

Hallo Annie,
Duidelijke uitleg en praktische tips. Bedankt voor het delen.
Hartelijke groet,
LitsaDoor Ardie Disbergen op 7 augustus 2015

Hallo Annie,
Jouw tips zijn voor mij heel waardevol. Alles kan niet tegelijk en het is een proces. Een leuk en boeiend proces.
Het wordt mij steeds duidelijker welke doelgroep mij het meest aanspreekt en waar ik echt blij van word.
Nu het echt omzetten en DAAR voor gaan.
Dank je wel Annie!
FB pagina Puur Zijn coaching & therapie: https://www.facebook.com/pages/puurzijn-Apeldoorn/1561529730753537
Hartelijke groet, Ardie


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Goed inzicht Ardie, het is een proces en je hoeft niet alles tegelijk te doen. Ik heb je geliked.
Door Farisa op 23 juli 2015

Lieve Annie,
Ik heb al je mails in een aparte map gestopt, omdat ik er nog geen tijd voor heb gehad.
Ik ga er de komende tijd eens voor zitten.
Ik wil graag mijn Facebook pagina al plaatsen hier, en ik hoop dat jij het al wilt liken?
En misschien nog meer mensen die ook met jou cursus bezig zijn?
Zou ik erg waarderen!
Alvast erg bedankt voor al je moeite en tijd die je in de cursus gestoken hebt en deelt met anderen!

Lieve groetjes Farisa

Hieronder mijn pagina!
https://www.facebook.com/Yneama?fref=photo


Door Annie Massop op 28 juli 2015

Hi Farisa, ik heb je al een like gegeven. Veel plezier met de cursus als je er wel tijd voor hebt.Door Celien op 14 juli 2015

Dit is mijn fb adres, nu al blij als je deze wilt liken.
Mijn fb naam zou ik graag wijzigen in de naam van het bedrijf “RefleX-Zwolle”, helaas lukt dat niet meer, misschien weet jij hoe het wel kan?
de laatste tijd meer actief op fb, al gemerkt dat het werkt, dank voor je waardevolle tips en super uitleg, top!
https://www.facebook.com/celienvandalenmelenhorst


Door Annie Massop op 20 juli 2015

Hi Celien, mijn like heb je! Je kan je naam helaas niet wijzigen, omdat je meer dan 200 likes hebt. Een oplossing is om alle likes boven de 200 te verwijderen, maar die ben je dan natuurlijk wel kwijt. Verwijder je je vrienden, dan kan het minder kwaad, vraag ze jouw pagina na de naamswijziging weer te liken. Succes!Door Annie Massop op 13 juli 2015

Prima hoor dat je nu pas begint, Marleen! Heb je geliked!
Door Kim op 1 juli 2015

Beste Annie,
Ik heb vandaag de Facebook pagina
Zorg na borstkanker van het regionaal Huidcentrum
Online gezet.
Graag hoor ik uw mening hierover.

Met vriendelijke groet

Kim van de schoot


Door Annie Massop op 5 juli 2015

Beste Kim, zet je even het websiteadres van je Facebookpagina in een reactie?Door Annie Massop op 1 juli 2015

je hebt mijn like! Een link maken doe je door het websiteadres bovenin je zoekbalk te copieren.
Door Marian Huiskes op 24 juni 2015

Dag Annie,
Ik volg je met open hart en mind. Heerlijk.
Mijn zakelijke facebook pagina bestaat al een tijdje.
Maar hoe maak ik nu de doorlink button op mijn omslagfoto voor het weg gevertje?
Groetjes, Marian


Door Annie Massop op 24 juni 2015

Dank je Marian!
De doorlinkbutton zet je op je omslagfoto die je in Pizap.com maakt. Als je je omslagfoto in Facebook hebt gezet en opgeslagen hebt, klik je door op je foto an ekun je rechtsbovenin je tekst toevoegen. Bedoelde je dit? Bekijk anders nog even de video.
Door Rooz op 19 juni 2015

Beste Annie,

Ik heb via mijn persoonlijke facebook een bedrijfspagina gemaakt. Hoe kan ik nu vanuit mijn bedrijfspagina mensen uitnodigen, behalve met wie ik al met mijn persoonlijk pagina vrienden ben, of opzoeken en liken.

Groeten Rooz


Door Annie Massop op 19 juni 2015

Dat komt in een andere blog nog aan de orde, binnenkort verschijnt die. Nog even geduld dus!
Door Rudy Koppenol op 4 april 2015

Dag Annie,
Wat een mooie en leuke tips geef je op jouw website.
Ik heb er heel veel aan en vind het Social Media erg interessant.
Ben bezig met mijn eigen praktijk voor magnetiseren en masseren op te zetten, en kan je tips hoe je klanten krijgt en hoe je je specialiseert erg goed gebruiken.
Zit dus veel bruikbaars bij waar ik mee uit de voeten kan.
Ben benieuwd wat je van mijn zakelijke fb pagina vindt. Had het al een poosje maar wat bijgewerkt nu.
Groeten
Rudy KoppenolDoor Shelley op 3 april 2015

Bedankt Annie voor de goede tips – praktisch en duidelijk!
Groetjes
Shelley


Door Annie Massop op 3 april 2015

Dank je! Wat is je pagina, dan krijg je een like van me!

Door Annie Massop op 20 maart 2015

Dank je Ada, fijn dat je veel aan mijn tips hebt. Heb je geliked.


Door Theo Lucassen op 14 februari 2015

Geachte heer/mevrouw,
Op uw aanwijzingen heb ik mijn zaak aangemeld bij facebook.
Lucassen makelaardij
Verplicht is dan Prive aanmelding–en dan —– Zakelijk account … enz.
Prive wil ik niet op facebook, alleen zakelijk.
Echter, bij verzoek om ‘delen’ bijvoorbeeld wordt info naar facebook prive gestuurd. Kennelijk heb ik iets fout gedaan bij et aanmelden bij facebook.
Hoe kan ik dit nou corrigeren bij facebook ?

Alvast dank.


Door Annie op 19 februari 2015

Hi Theo,
Geen probleem dat je privé niet op Facebook actief wilt zijn. Je hebt je prive account wel nodig, omdat je anders een aantal zaken (zoals adverteren of bepaalde applicaties gebruiken) niet kan gebruiken.
Het is niet helemaal te voorkomen dat je verzoeken om te delen krijgt op je priveaccount.
Wel kun je de privacy settings in je persoonlijke account aanpassen, zodat je minder verzoeken om delen krijgt. Dat doe je door naar het driehoekje rechts bovenin te gaan, kies dan voor instellingen en privacy.
Succes!


Door André Birkhoff op 30 december 2014

Hoi annie
heb deze pagina bekeken en je geliked.
mijn facebook is magiseur.

groet en thanks for the good work André


Door diana op 2 december 2014

Moie bruikbare tips….super :-)


Door Annie op 3 december 2014

Great, Diana! Mijn like heb je!Door Annie op 1 december 2014

Hi Anneke, fijn! Heb je net een like gegeven (ik was nummer 2, dus een kersverse FBpagina!)Door Annie op 24 november 2014

Leuk dat je meedoet met de workshoop Gerda, heb je ook geliked!


Door Gabriele de Gooijer op 19 november 2014

Hallo Annie,
dank je voor de bruikbare tips! Ik moet zeggen dat ik nog wel aan het zoeken ben naar een passende manier om mijn praktijk meer ‘in the picture’ te brengen en daarbij zijn jouw tips zeer welkom en bruikbaar voor mij!

Hierbij stuur ik je mijn zakelijke fb pagina:
https://www.facebook.com/dierenfluisteraarGabriele,
ik heb de pagina van jou al geliked.
Succes met je mooie werk!
Hartelijke groet,
Gabriele de Gooijer
Heart to Soul Praktijk voor Dierenfluisteraar en Bachbloesemtherapie voor dierenDoor Gabriele de Gooijer op 20 november 2014

Hoi Annie,
dank je voor het liken.
Ik had me al opgegeven voor deze workshop. Kijk er naar uit!
Groetjes Gabriele


Door Annie op 24 november 2014

Tot dan Gabriela!Door Annie op 20 november 2014

Had jou al geliked!
Door Rowien op 5 november 2014

Hallo kun je me vertellen hoe je de zakelijke fb pagina verwijderd. Ik heb er een aangemaakt, maar nog niet naar tevredenheid. Hij blijft nu onder mijn persoonlijke fb staan dus niet zichtbaar voor anderen, maar ik wil hem helemaal verwijderen en dat lukt me niet.
Alvast bedankt voor je reactie
Met vriendelijke groet Rowien Jager


Door Annie op 5 november 2014

Ga naar je zakelijke pagina -> Instellingen -> Algemeen -> Pagina verwijderen. Succes!Door Annie op 3 november 2014

Mooi zo Karin, je hebt mijn like!


Door Evelyn Brouwer op 27 oktober 2014

Hallo Annie,
Ik heb inmiddels een zakelijke facebook pagina aangemaakt maar het lukt me niet deze te koppelen aan mijn prive pagina, zodat je door kan klikken. Heb jij misschien de gouden tip voor mij.

groetjes,
Evelyn
Door Marlou Elsen op 23 oktober 2014

Dag Annie,

Dank voor je vele tips over een bedrijfspagina maken op facebook. Ik had de stap nog niet durven nemen, maar nu staat er een bedrijfspagina. Echter facebook is al weer veranderd en daardoor krijg ik bijvoorbeeld geen link in het tekstballonnetje en ook de omslagfoto is nog zoeken. Ik heb wel de knop gevonden om het terug te zetten op de oude versie. Maar het blijft een klus.
Ik ga je zeker een like geven, want inderdaad zijn de sociale media noodzakelijk, maar niet echt vanzelfsprekend voor mij als coach.
hartelijke groet,
Marlou Elsen, organisatiecoach


Door Annie op 24 oktober 2014

Hi Marlou, Dank voor complimenten. Wat bedoel je precies met geen link in het tekstballonnetje krijgen? Je kunt het er gewoon intypen in Pizap. En zodra je je omslagfoto hebt geplaatst kun je er gewoon op klikken en je tekst in het tekstblokje zetten.


Door Monica op 17 oktober 2014

Hoi Annie,
Bedankt voor de heldere uitleg, dit ging een stuk sneller dan ik eerder eens had geprobeerd.
Alleen had ik ruzie met de omslag, ik kan de afmetingen niet vinden om het goed te plaatsen. Mijn afbeelding is nu een beetje troebel.
https://www.facebook.com/PraktijkMonica
Groetjes, Monica


Door Annie op 20 oktober 2014

Heb je geliked Monica!


Door Kyra op 15 oktober 2014

Bedankt voor het toesturen van het gratis e-book en de nieuwsbrief met informatie over een zakelijke facebookpagina! Ik blijf de tips zeker volgen. Mijn pagina zit nog niet in elkaar zoals ik het graag zou willen zien, hopelijk komt dit goed met toekomstige tips! Mochten er nog specifieke tips zijn voor mijn pagina, hoor ik deze natuurlijk graag! Nogmaals bedankt.

Pagina: http://www.facebook.com/KyraZendensociaalwerk

Groetjes, KyraDoor Kees Claassen op 15 oktober 2014

Dag Annie,
Ik heb nu mijn zakelijke Facebookpagina ge-updated. Bedankt voor je aanwijzingen!
Zowel de omslagfoto met tekst als de beschrijving onder Info zijn bijgesteld.
Staat op: https://www.facebook.com/AikidoBeuningen

hartelijke groet,
Kees Claassen


Door Annie op 16 oktober 2014

Ha, da’s beter! Lees ook vooral mijn volgende nieuwsbrief, nog meer tips voor je pagina! Gr, AnnieDoor Annie op 16 oktober 2014

Hi Christa, geliked! Gr, Annie


Door Praktijk Liv - Miranda Daniëls op 11 oktober 2014

Hallo Annie,

Ik heb je workshop online gevolgd en lees altijd je nieuwsbrieven. Prachtig die online workshop, wat een medium. Ik kom uit een ver verleden ook uit de marketing sector en ben nu reïncarnatie- en regressietherapeut. De info die je geeft is helder en duidelijk en ik haal er steeds weer inspiratie uit. Bedankt daarvoor!

Ik heb je al geliked; mijn pagina’s vind je via:
Praktijk Liv
Kinderpraktijk De Levensboom
Soul Reflections by Liv
Puur Mama

Warme groet,
Miranda Daniëls
Praktijk Liv


Door Annie op 15 oktober 2014

Ha, mooie ommezwaai in je beroep, Miranda! Ik heb je pagina’s geliked. Annie


Door Fetje op 10 oktober 2014

Dank voor de tips. Ik ga mijn pagina finetunen.
Facebook.com/fetje.nl

Warme groet,
Fetje


Door Annie op 10 oktober 2014

Mooi Fetje! Mijn like heb je ook!


Door Kees Claassen op 8 oktober 2014

Beste Annie,

Vandaag heb ik mijn zakelijke Facebookpagina gemaakt! Staat op: https://www.facebook.com/AikidoBeuningen
Dank zij jouw hele duidelijke aanwijzingen “Maak in 30 minuten een aantrekkelijke zakelijke Facebookpagina” is het me – als ouwe digibeet – warempel nog gelukt ook! Fantastisch.
Wat ik op dit moment nog niet weet te veranderen, is de tekst in de omslag. Onder ‘Aikido Beuningen’ staat nu “Opleiding”. Hoe krijg ik dat vervangen door “aikido in harmonie” ?
Zeer bedankt voor je met Hart en Ziel-aanwijzingen!

Kees


Door Annie op 10 oktober 2014

Wat leuk Kees, dat het gelukt is met je Facebookpagina. De tekst kun je helaas niet veranderen naar een tekst naar eigen keuze. Wel zou je een andere (sub)cateregorie kunnen kiezen die beter past.
Ga naar je zakelijke pagina -> Instellingen -> Pagina informatie -> Categorie/subcategorien. Succes!


Door Marrit op 8 oktober 2014

Hallo Annie,
Had ook al een zakelijke FBpagina, ga nu gerichter zaken erop zetten zodra ik echt duidelijk mijn doelgroep/klant heb. Best lastig.
Ben deze week met module I begonnen….
Groet, Marrit
oh ja, mijn FBadres: http://www.facebook.com/VelinkCoaching

Door Sandra op 8 oktober 2014

hoi Annie,
echt superfijn dat je zoveel tips met ons deelt!
Heel graag ontvang ik jouw tips en feedback over mijn Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Krachtmens
Alvast bedankt!
Hartelijke groet,
Sandra

Door Bianca op 8 oktober 2014

Hallo Annie,
Sinds kort heb ik je ontdekt en heb hier en daar al wat leuke ideeën en tips ontvangen. Ten eerste dus dankjewel.

Verder had ik al een zakelijk Facebook pagina, maar ik zal jou stuk er eens naast gaan leggen. Kijken of er nog verbetering kan plaatsvinden. Bij deze de link https://www.facebook.com/pages/Praktijk-Bianca/440221319450733
Beetje een rare link, maar dan wwet ik zeker dat je hem kan vinden.
En als het goed heb je van mij al een like op FB.

Fijne dag

Groetjes Bianca

Groetjes Bianca


Door Annie op 8 oktober 2014

Ik heb je FBpagina gevonden en geliked, Bianca! Fijn dat je zoveel aan mijn tips hebt. Misschien vind je het leuk om morgen mee te doen met het gratis Social Media advies?
Lees hier hoe je mee kunt doen. https://hartenzielmarketing.nl/social-media-advies/Door Annie op 2 oktober 2014

Geweldig Carola, heb je ook geliked!Door Annie op 2 oktober 2014

Hi, Bouwien, dank je. Mijn like heb je!Door Annie op 26 september 2014

Dank Roselie, ik heb je geliked! Gr,Annie


Door Annemieke Woudt op 26 september 2014

Dag Annie, ook ik had al een FB-pagina, maar de tips ga ik rustig bekijken, de websites bijvoorbeeld kende ik niet en zijn vast voor meer te gebruiken. Fijn dat je deze dingen deelt!
Overigens ben ik geen coach, hoewel, in zekere zin…
Mijn pagina is http://facebook.com/taalaandezaan
Hartelijke groeten, Annemieke


Door Annie op 26 september 2014

Ha Annemieke, jouw werk bevat denk ik toch heel veel coachingsaspecten! Alleen noem je het zo niet. Wens je veel plezier bij het knutselen. Gr, Annie


Door Annemieke Woudt op 26 september 2014

Dat denk ik ook Annie, het is een heerlijke combinatie van interesses, oftewel mijn liefde voor taal en mensen. Dankjewel! Groeten, Annemieke


Door Annie op 2 oktober 2014

Mooi werk, Annemieke, de liefde straalt er van af! :-)


Door Annemieke Woudt op 2 oktober 2014

Wat een fijne tips heb jij gegeven voor de Facebookpagina, Annie. Ik ben er lekker mee aan het stoeien geweest. Dank!


Door Annie op 4 oktober 2014

Ga zo door Annemieke!


Door Tine van de Bor op 26 september 2014

Ik heb al even een bedrijfspagina maar toch nog weer wat geleerd! En ik wacht enthousiast en nieuwsgierig af wat je volgende tips zullen zijn. Jouw pagina heb ik reeds geliked vandaar ook deze reactie. Mijn pagina: http://www.facebook.com/BKcoaching Warme groet, Tine.


Door Annie op 26 september 2014

Hi Tine, da’s mooi om te horen. Ik heb je ook geliked! Gr, AnnieDoor Annie op 4 september 2014

Hi Tessa, heb je geliked! Succes met je Facebookpagina!Door Annie op 23 juni 2014

Fijn Monique! Ik heb je mooie kosmische pagina ook geliked. Gr, AnnieDoor Annie op 23 juni 2014

Hallo Linda, ik heb je pagina geliked! Het gaat je vast lukken met je specialisatie! Warme groeten, Annie


Door Jacobine op 17 juni 2014

Hallo Annie, wat fijn al die informatie, daar kan ik wat mee! Ik heb je zojuist ‘geliked’, ik zou het leuk vinden als je mijn facebookpagina ook liked, dank je wel, hartelijke groet.


Door Annie op 23 juni 2014

Hallo Jacobine, ik heb je pagina geliked! Dank je voor de complimenten. Gr, Annie


Door Elsbeth op 26 mei 2014

Dank je, Annie, dat je deze informatie wilt delen.
https://nl-nl.facebook.com/…/Elsbeth-de-groot
Ik zou het leuk vinden als je mijn pagina wilt liken.
Hartelijke groet, Elsbeth


Door Annie op 28 mei 2014

Graag gedaan, Elsbeth! Mijn like heb je ook! Gr, Annie


Door Marion Henriquez op 4 april 2014

Hoi Annie

Nou ik heb gisteravond een bericht op mijn facebook site Marion Henriquez geplaatst met de mededeling dat ik dus ook kan werken met overledenen, nog geen 100% maar dat komt. Dat moet ik dan ook aanpassen op mij spirituele site http://www.marionivo.nl dat is wel een definitieve stap. Een grote stap met veel verantwoording. Dus ja even aan het idee nog wennen en een goede tekst gaan verzinnen.
Heel erg bedankt Annie voor je bemoedigende worden.

Liefdevolle groet Marion Henriquez


Door Annie op 4 april 2014

Goed zo Marion! Ben heel blij dat je zoveel aan de meditatie en mijn tips hebt gehad. Warme groeten, AnnieDoor Annie op 2 april 2014

Dank je Margot, ben blij dat je veel aan de tips hebt. Heb jouw pagina geliked. Gr, Annie

Door Annie op 17 maart 2014

Mooi Ingrid! Dankbaar dat mijn tips zo gewaardeerd worden. Heb je net geliked, groeten, Annie


Door Henk Stuutman op 26 februari 2014

ik heb deze pagina verwijderd omdat deze blijkbaar verkeerd is aangemaakt, vandaar de lange naam.
Over een paar weken probeer ik het opnieuw !


Door Annie op 27 februari 2014

Hi Henk, ik ben benieuwd naar je nieuwe pagina! Gr, Annie
Door Annie op 12 februari 2014

Mooi Susan, snel gedaan! Heb je net geliked. AnnieDoor Annie op 30 januari 2014

Dank Mirthe voor het liken. Ik heb je pagina ook geliked. Mooie berichten schrijf je! Gr, Annie


Door Marianne op 21 januari 2014

Hallo Annie, Ik had al een paar maanden een bedrijfspagina van Facebook. Maar uw uitleg is nheel duidelijk. Bedqankt hiervoor


Door Annie op 30 januari 2014

Graag gedaan Marianne, ik heb je pagina geliked!Door Karin op 15 januari 2014

Hallo, ik vond het nogal een klus maar het is geluktom een zakelijke facebook profiel aan te maken maar het is gelukt. Sinds gisteren met twitter beginnen en ben daar nog aan het stoeien om het zakelijk te koppelen aanzakelijk facebook.

Groetjes karin


Door Annie op 16 januari 2014

Hallo Karin, mooi dat het je gelukt is je pagina te maken. Vind em er goed uitzien! Heb je al geliked. Gr. AnnieDoor Annie op 16 januari 2014

Hallo Corine, wat leuk dat je mijn tips volgt. Ze zijn idd ook heel geschikt voor mensen met een creatief beroep. Net met plezier op je website rondgeneusd, leuke en mooie tekeningen.
Hartelijke groeten, AnnieDoor Caroline op 14 januari 2014

Dag Annie,

Helder en duidelijk beschreven, dank je wel.

Groetjes Caroline


Door Annie op 16 januari 2014

Hi Caroline, dank voor complimenten. Heb je pagina geliked. Gr. Annie


Door grietje van veen op 14 januari 2014

dag Annie en anderen.
hierbij mijn gegevens.
ik had al een fb pag gemaakt maar ik geloof dat nog niet alles soepeltjes loopt.
groet en werkze
grietje


Door Annie op 14 januari 2014

Heb je geliked, Grietje. Volgende keer komt er nog een atikel over de Facebookpagina, kun je e.e.a. verder stroomlijnen. Groeten, AnnieDoor Annie op 14 januari 2014

Thx!Door Annie op 14 januari 2014

Graag gedaan! Je hebt je like al! Groeten, AnnieDoor Annie op 14 januari 2014

Dank je Judith.
Had al eerder je pagina geliked, zal er nog een keer doorheen scrollen om je klanten een like te geven.
Warme groeten, Annie


Door Willy Valk op 14 januari 2014

Dank je Annie voor deze uitleg. Ik zal het zeker nog een keer doorlopen met mijn eigen pagina ernaast.
Hierbij mijn adres en ik zal jouw pagina ook opzoeken en leuk-vinden.
Met vriendelijke groet,
Willy Valk


Door Annie op 14 januari 2014

Hi Willy, veel succes met het ‘finetunen’ van je pagina. Je like heb je al van mij gekregen.
Gr. Annie

Plaats een reactie


*