Wat is een reading?

Sommige mensen zijn zich niet bewust van hun eigen energieveld. Dit energieveld staat ook wel bekend als een aura. In het lichaam zelf zijn er diverse energiepunten te vinden. Deze energiepunten staan bekend als de chakra’s. Bij een reading wordt de energie van iemand ‘gelezen’.
Een reading heeft als doel om de cliënt zelfkennis bij te brengen. Veel mensen zijn zich niet meer bewust van hun emotie, gevoelens en passie, doordat het rationele in deze hectische samenleving overheerst. Een reading brengt daar verandering in. Deze sessie is er namelijk volledig op gericht om de ander weer in contact te brengen met zichzelf.

Door de zelfkennis te vergroten, krijgt een cliënt beter inzicht in wat hij of zij belangrijk vindt en welke keuzes hij of zij moet maken. Door een reading kan een mens compleet veranderen. Oude gewoontes worden losgelaten, nieuwe keuzes passend bij de cliënt worden gemaakt en de ontwikkeling naar een authentieke ik wordt in start gezet.

 
Een reading heeft meestal geen vast onderwerp. De cliënt mag zelf aangeven waar de reading over gaat. Dit kan gaan over relaties, werk, wonen, kinderen of karakterontwikkeling. Waar de cliënt ook mee vastloopt of juist meer over zichzef wilt weten.
Readers zitten vaak vol passie over hun werk. Jaren van opleidingen en cursussen zijn achter de rug, waarbij je de kleinste kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Alleen soms is de werkelijkheid na zoveel leerwerk hard. Je vindt geen klanten voor je praktijk of te weinig. Jij wilt een reading praktijk die goed loopt en dagelijks ‘bestormt’ wordt met nieuwe cliënten. Alleen hoe start je een eigen praktijk? Waar moet je wel en niet op letten? En uiterst belangrijk: hoe zorg je ervoor dat je reading praktijk gaat groeien en bloeien?

Voor starters en ervaren readers: wil je meer klanten met readings behandelen? Lees dit gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf boordevol intuïtieve marketing tips.