Uitleg over tijd besparen op Facebook

Wanneer jij als coach of therapeut online actief bent op Facebook, kun je wel eens merken dat het beheer van social media veel tijd opvraagt. Het is lastig om je tijd effectief in te delen. Je moet én je onderneming runnen én ook online zichtbaar zijn voor klanten. Die aanwezigheid hoort erbij, maar het kan je meer tijd kosten dan dat het je oplevert. Daarom is tijd besparen op Facebook zo’n enorme uitkomst!
Tijd besparen op Facebook gaat over minder ‘onnodige’ tijd besteden aan je online prestatie als zelfstandige. Je bespaart tijd en kunt hierdoor effectiever je tijd in delen.
Tijd besparen op Facebook kan middels de volgende punten:
  • Facebook taken automatiseren. Zo kun je nieuwe blogs die je plaatst in Wordpress automatisch door laten linken naar je Facebook pagina.
  • Berichten inplannen op Facebook. Je kunt berichten van tevoren inplannen.
  • Maak gebruik van andermans content of bekendheid
  • Plaats je berichten na een tijdje opnieuw, dat kan helemaal geen kwaad omdat niet iedereen je berichten gezien heeft

Merk je dat je tijd die je in Facebook steekt voor je bedrijf niet meer in verhouding staat tot de tijd die je besteed om je onderneming te runnen?

Wil je meer tips en tricks om met Facebook klanten te werven en er zo min mogelijk tijd aan te besteden? In de gratis cursus Intuïtief klanten werven met Facebook leer je dat allemaal!