Wat is een medium (helderziende)

Er zijn mensen met bepaalde gaven. Gaven om dingen te zien die andere mensen niet zien. Een medium (helderziende) is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Ook wel bekend als een helderziende. Helderziendheid staat ook wel voor pananormaal zien, helder zien of helderziend. Bij een helderziende zie je vaak een waarzegger met een glazenbol voor je. Dit beeld is niet helemaal correct. Een helderziende is veel meer dan dat.
Een helderziende is iemand die enorm veel energieën waarneemt. De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars - blauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Helderzienden nemen mensen, dingen of gebeurtenissen waar zonder zintuigelijke prikkels van buitenaf. Het licht dat helderzienden waarnemen valt net buiten ons normale spectrum. Iedere helderziende ziet net een andere stukje licht, zodat elk medium andere dingen waarneemt.
Een medium neemt een deel van het heden, verleden of toekomst waar. Dit doet hij of zij via een derde oog, ook wel het geestesoog of zesde zintuig genoemd. Dit oog bevind zich ergens in het midden van het voorhoofd. Een medium (helderziende) ziet een beeld, gebeurtenis of situatie als een klein filmpje voor het geestesoog verschijnen dat zowel betrekking kan hebben op heden, verleden of toekomst. Het medium kan niet alleen zien in heden, verleden en toekomst, maar ook in de gedachten van andere mensen. Er wordt dus onderscheid gemaakt dus helderziendheid in de tijd (heden, verleden en toekomst), en helderziendheid in de ruimte (gedachten van anderen).
De mogelijkheden zijn als volgt. Helderzienden:
  • Zien de toekomst. Helderzienden kunnen de toekomst voorzien, voorvoelen of een voorschouw hebben. Deze eigenschap stelt helderzienden in staat om dingen waar te nemen (of te voelen) voordat ze gebeuren.

  • Kijken in het menselijk lichaam en stellen zo de kwalen van organen vast. Helderzienden met deze eigenschap kunnen in het lichaam van een mens kijken zonder apparatuur of een opening. Een bekende helderziende met deze gave is Natasha Demkina.

  • Krijgen symbolen door. Mensen kunnen ook symbolen doorkrijgen. Zover bekend worden deze symbolen alleen in het hoofd gezien.

  • Zien entiteiten (geesten/engelen), lichtbollen, lichtpuntjes, lichtflitsen, lichtkolommen, lijntjes, X-lijnen. Deze energieën zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum. Alleen zijn deze niet zichtbare voor het ‘normale oog’.

  • Zien aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten. Helderzienden kunnen met deze gave de goede en minder goede eigenschappen zien middels de uitstraling van personen.

  • Zien energetische of paranormale ufo’s, ruimtewezens of natuurwezens

  • Hebben de gave te communiceren met het onzichtbare, waarmee vaak een overleden dierbare bedoeld wordt. Er wordt informatie doorgegeven van helpers en/of overledenen. Dit overbrengen van boodschappen kan verschillende vormen aannemen, van een lichte tot een diepe trance.

Alles over (online klanten) krijgen voor jouw medium behandelingen, leer je met het gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf.