Wat is The Law Of Attraction

Je kent het vast nog wel als kind. Die kleine treiterijen waarbij je naar elkaar roept: wat je zegt, ben je zelf! The Law of Attraction is op deze zin gebaseerd. Deze wet, ook wel bekend als de wet van aantrekkingskracht, gaat uit van het principe ‘like attracts, like principe’. Het betekent dat het gelijke het gelijke aantrekt. Datgene waarop jij je focust, dat komt je toe. Het is dus eigenlijk ook een wet van aantrekken en afstoten.

The Law of Attraction is een universele wet die uitgaat van de aardse dualiteit. Het komt er op neer dat de mens alles kan krijgen wanneer je daarop ingesteld bent met je gedachten, gevoelens en bedoelingen.

Bij The Law of Attraction draait het erom dat je datgene wie je wilt zijn en wat je wilt zijn aantrekt door je gedachten, gevoelens en intenties daarop te sturen. Positieve gedachten brengen positiviteit in het leven. Negatieve gedachten brengen alleen maar negatieve dingen mee in het leven. Deze wet gaat er dus vanuit dat de gedachtes van mensen gemaakt zijn van ‘pure energie’ en het geloof dat energie energie aantrekt.
De geschiedenis van The Law Of Attraction voert terug naar begin 1900, William Walkter Atkinson gaf zijn boek uit, genaamd: New Thought Movement.

Vervolgens gaf Bruce MacLelland ook een boek uit: Prosperity Through Thought Force. Het principe van de wet werd als volgt samengevat: "je bent wat je denkt, niet wat je denkt dat je bent."
  • Ontspan de geest. Ga mediteren voor zo’n 5 tot 10 minuten. De geest zal versterken. Tevens zal je merken dat je meer ontspannen bent.
  • Maak voor jezelf helder: wie wil je zijn en wat wil je bereiken? De gedachtes die in jouw opkomen moeten helder zijn. Heldere gedachtes zorgen voor duidelijke trillingen naar het universum. Volgens The Law Of Attraction krijg je dan altijd een gewenst resultaat terug.
  • Stel je vraag aan het universum. Maak het voor jezelf erg duidelijk wat jij wilt. Stuur vervolgens het beeld van jouw wens naar het universum. Uiteraard moet de wens wel binnen het bereik van de mens zijn. Vliegen zal niet lukken.
  • Zet je wens op papier. Pak een papiertje erbij. Begin met: "Ik voel me zo blij en dankbaar dat..." en eindig je zin (of alinea) met een uitleg aan het universum wat je precies wilt. Deze zin moet je opschrijven alsof je wens al is uitgekomen. Totdat de wens uitkomt is het belangrijk om elke dag je uitgekomen wens te fantaseren.
  • Voel het. Voel hoe je je zou voelen, nadat je wens is uitgekomen. Door je gedrag en gedachten hierop aan te passen krijg je antwoord. Eigenlijk is dit de belangrijkste en krachtigste stap bij de Wet van Aantrekking.
  • Wees dankbaar voor de dingen die je ontvangt. Een persoon die gestopt is met jou pesten, een relatie met een geweldige man of vrouw of gewoon dat het eindelijk een keer is gelukt dat de taart niet is aangebrand. Als je dankbaarheid toont, zorgt dit ervoor dat het universum je wens des te sneller zal vervullen.
  • Vertrouw het universum.

  • Wil jij meer mensen inspireren tot positieve gedachten? Mensen gelukkiger maken met positieve gebeurtenissen? Dan moet je de mensen wel zien te bereiken. Gelukkig kan dat! Klanten werven die graag met The Law Of Attraction willen werken, leer je met het gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf.