Wat is de Facebook video?

Een Facebook video is net als een Youtube filmpje gewoon een video. Deze video kan over van alles en nog wat gaan. Hoewel er uiteraard een bepaalde controle heerst over de inhoud van de video’s. Zo mogen er op Facebook geen seksueel getinte video’s gedeeld worden of zeer schokkende beelden van geweld.
De Facebook video lijkt de overbekende Youtube video te verslaan. Als jij iets over coaching, healing, reading, acupunctuur of massage wilt vertellen, dan is het zeer verstandig om je video ook op Facebook te plaatsen!

De belangrijkste reden om filmpjes te delen op je Facebook pagina, is dat om deze opvallen. Zowel berichten met video’s als videoadvertenties spelen automatisch de video’s af op de tijdlijnen van de mensen. Doordat de video vanzelf afspeelt, blijven mensen langer hangen. Hoewel je wel ervoor moet zogen dat een Facebook video zowel auditief als visueel aantrekkelijk is. Wanneer een video op Facebook automatisch af gaat spelen, staat meestal eerst het geluid uit.
Ben jij intuïtief werkzaam? Dan kan het als een zeer grote stap worden ervaren om Facebook in te zetten om klanten te werven. Je weet niet zo goed hoe het moet. En een video maken? Hoe moet je beginnen? Hoe upload je een video naar Facebook? Vragen, vragen en nog meer vragen. Waar doe je goed aan? Door de gratis cursus Intuitief klanten werven met Facebook te volgen!