Page content

Wat is een Facebook profiel?

Er bestaat veel verwarring over de Facebook begrippen. Wat is een like? Wat is het verschil tussen een bedrijfspagina en een bedrijfsprofiel en tussen een omslagfoto en een profielfoto? Om jou wat meer wegwijs te maken in de Facebooktermen wordt er in deze blog ingegaan op wat een Facebook profiel is.

Wat is een Facebook profiel precies?

Een Facebook profiel is een persoonlijk profiel waarmee iemand foto’s, berichten en ervaringen verzamelt en deelt. Deze profielen zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en kunnen niet gebruikt worden voor bedrijven, organisaties of andere ondernemingen. Om Facebook zakelijk te gebruiken moet je een Facebook pagina aanmaken.

Via jouw profiel kun je openbare updates zien van personen en bedrijven waarin je bent geïnteresseerd. Je ziet echter niet de updates van mensen waar je niet bevriend mee bent.

Facebook zakelijk inzetten?

Wil jij Facebook zakelijk inzetten? Dan moet je meer doen dan alleen een Facebook profiel aanmaken. Indien je dat namelijk hebt gedaan, dan ben je er nog niet. Het volgende wat je moet doen is een Facebook pagina aanmaken. Met deze pagina kun je Facebook inzetten om jou als coach of therapeut meer zichtbaar te laten worden onder de juiste klanten. Meer weten? Hoe je klanten krijgt met coaching of therapie leer je met de cursus Intuïtief klanten werven met Facebook, helemaal gratis!

Comment Section

2 reacties op “Wat is een Facebook profiel?


Door Patricia op 22 februari 2019

Wat een heel nieuw verfrissende kijk van marketing. Helemaal perfect want dit is de toekomst! Je staat aan de leading edge van marketing vanuit een nieuwe energie/frequency. Wow! Ik ga je je volgen want ik vind het super hier deel van te mogen zijn. (Heb vele Amerikaanse marketeers gevolgd maar niemand zoals jij)👍👍 Thumbs up!!
Groeten,
Patricia


Door Annie Massop op 23 februari 2019

Hi Patricia, dank je wel voor je lovende woorden! Ben blij dat mijn kijk op marketing zo resoneert. Ik ben inmiddels een nieuw bedrijf begonnen: Money & Time Healing en daar is ook een Facebook groep bij Circle of Abundance. Helemaal vanuit dezelfde energie als mijn marketing. Je bent welkom om je aan te sluiten: https://www.facebook.com/groups/circleabundance/. Gr. Annie

Plaats een reactie


*