Wat is Energy healing?

Iedereen heeft een energieveld. Om ons heen en in elke vezel van ons lichaam bevindt zich energie. Deze energie kan in disbalans zijn door verschillende oorzaken. Deze disbalans in energie kan leiden tot lichamelijke klachten zoals pijn, oververmoeidheid en energie tekort.

Energy Healing is afgeleid van healing. Energy Healing is genezen met de handen. Het gaat over het doorgeven van universele en helende energie. Energie Healing brengt je energie weer in balans en zal de lichamelijke klachten verminderen of doen wegnemen.
Om Energy Healing te begrijpen kun je dit het beste vergelijken met een stromend riviertje door een akker. Het water zorgt dat de akker gezond en vruchtbaar is. Raakt een zijtak verstopt, dan loopt het water niet meer goed door. Het gewas op de akker wordt aangetast. Met Energie Healing wordt de rivier weer opgeschoond, zodat de energie weer kan stromen. De akker komt weer in balans.
Een Energy Healer is een therapeut, getraind om energie en disbalans waar te nemen. De healing is met name gericht om de veroorzakers van de problemen en klachten te vinden in plaats van deze te bestrijden. Energie Healing is dus geen symptoombestrijding.

Met Energy Healing wordt er contact gemaakt met de aarde en de kosmos. De helende energie wordt door het lichaam van de healer geleid via de handen naar het lichaam van de cliënt. De gedachtegang van de positieve psychologie wordt hierin gevolgd. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat de cliënt een zelfhelend vermogen heeft. De therapeut voegt géén energie toe of haalt energie weg.
Energie healing is gebaseerd op het gedachtegoed van Opgestegen Meester van Djwal Kuhl. Het verhaal gaat dat Djwal Kuhl al eerder op de aarde heeft geleefd. Er wordt gedacht dat hij eerder is gereïncarneerd als koning Caspar, filosoof Confucius en filosoof Lao Tse (ook wel Laozi genoemd).
Alles over online klanten krijgen voor jouw Energy Healing behandelingen, leer je met dit gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf.