Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
19 maart 2017 

GESLOTEN! Gratis healing 20 maart 2017 20.00 uur

Voor coaches en therapeuten die met intuïtie en gevoel werken

Zoals je wellicht weet, ga ik stoppen met Hart en Ziel Marketing. Ik ga me 100% richten op geld en tijd healing (binnenkort maak ik bekend hoe en wat).

Ter afscheid geef ik nog 1 keer een healing via Hart en Ziel Marketing. Je kunt een healing vragen op alles waar je op blokkeert in je marketing of waar je twijfels over hebt. Zoals b.v.:

 • Je durft niet zichtbaar te worden
 • Je twijfelt of je wel goed genoeg bent om geld te vragen voor je diensten
 • Je wilt hogere tarieven vragen, maar je bent bang dat niemand dat wil betalen
 • Je blokkeert bij het teksten schrijven
 • Je weet wat je moet doen om klanten te krijgen, maar je doet de acties niet
 • Je wilt dolgraag met een eigen praktijk starten, maar je ziet als een berg tegen marketing op. Dat houdt je tegen om met je praktijk te beginnen

 

Lees hieronder hoe je meedoet

 1. Laat me weten in een reactie op deze blog waar je op blokkeert of waar je bang voor bent in je marketing
 2. Vermeld je voor en achternaam. Wil je liever anoniem deelnemen? Laat dan je reactie onder een schuilnaam op deze blog achter en stuur me via email je werkelijke naam en je schuilnaam
 3. Ga 20 maart tussen 20.00 en 20.30 uur op een rustige plek zitten of liggen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden, zet computer en telefoon uit
 4. Op dat tijdstip stem ik mij af op iedereen die gereageerd heeft en geef ik de healing
 5. Daarna plaats ik een verslag van de healing bij dit blogbericht en krijg je nog aanvullende tips om je blokkades en angsten op te lossen en zo meer klanten aan te trekken
 6. Alleen mensen die een reactie op deze blog hebben gegeven worden meegenomen in de healing
 7. Leuk als je nog even laat weten hoe je de healing hebt ervaren!

Verslag van de healing

Dit was een spirituele healing, d.w.z. dat mijn spirits (gidsen, engelen, of hoe je ze ook noemen wilt) en de spirits van allen die meededen de healing uitvoerden. Ikzelf fungeerde als medium, waardoor de spirits de healing konden doen.

Ik heb voor iedereen gevraagd om versterking van hun hogere doel/levenstaak. Dat je de kracht en de moed zou krijgen om alles wat daarvoor nodig is te doen. De obstakels die je daarbij tegenkomt als leerkans te zien.

Ik zag eerst het beeld van een waterdruppel die uiteenspatte op een wateroppervlak. De boodschap daarvan was: ook al voel je je versnipperd of zie je de rode draad niet in wat je meemaakt, weet dat in alles de essentie van je hogere doel ligt. Vertrouw erop dat het op zijn eigen tijd duidelijk zal worden. Ga in jezelf op zoek naar de stilte en laat het antwoord naar je toe komen. Weet ook dat jouw spirits altijd bij je zijn, ook al voel je ze niet.

Daarna zag ik een beeld van een rivier, die traag maar gestaag richting zee stroomde. Boodschap: de stroom (van geld, van klanten, van plezier) is er, altijd en overal. De vraag is of je aan de kant blijft staan of dat je je laat meevoeren met de stroom. Durf je in het water te stappen en mee te drijven, hoe snel of hoe langzaam het water ook gaat? In het water stappen betekent ook: alle acties nemen om dat geld, die klanten of dat plezier te verkrijgen.

Daarna voelde ik een sterke energie jullie richting opgaan, die kracht en gezondheid met zich meebracht.

Op het laatst zag ik een groot zwart gat in de bodem, waarin veel van jullie invielen. Boodschap: schuif lastige beslissingen niet voor je uit, want dat wordt een bodemloze put. Hak de knoop door, ook al doet het pijn of moet je afscheid nemen van iets of iemand.  Zodra je die moeilijke beslissing hebt genomen, komt er rust in je leven en in je hoofd. Daarna zag ik dat het zwarte gat zich sloot en weer gewoon een mooie gesloten bodem werd. Tip van mij: zet voor jezelf een datum waarop je de beslissing genomen wilt hebben. Verzamel alle informatie die je nodig hebt om die beslissing te kunnen nemen voor die tijd. En hak op de met jezelf afgesproken tijd de knoop door.

OK, dat was het. Ik ben heel benieuwd wat je van de healing ervaren hebt. Laat het me weten in een reactie op dit bericht.

Nog even een herinnering: tot morgen zijn mijn online trainingen voor 1/3 van de prijs in de aanbieding, daarna nooit meer te verkrijgen:

Over de schrijver
Amy Keijzer
Door

Amy Keijzer

op 20 March 2017

Lieve Annie, Graag ontvang ik ook de healing op zichtbaar zijn en mijn eigen pad/ waarheid volgen en niet laten afleiden door anderen. Succes met de verdere stappen die je gaat nemen in de healing!🍀

Bianca mulder
Door

Bianca mulder

op 20 March 2017

Ik doe graag mee en dan vooral met zichtbaar worden enmijn pad volgen alvast bedankt.

carol
Door

carol

op 20 March 2017

op zichtbaar worden en mijn nieuwe plan en boek en trainingen de wereld in te zetten nadat ik zelf het traject ben ondergaan en heel veel kilos maar vooral veel emotionele ballast kwijt ben

René Helene
Door

René Helene

op 20 March 2017

Bezig met een nieuwe uitdaging, en weet niet goed hoe ik klanten hiervoor kan aantrekken. En er zit een blokkade op het vertrouwen erin of het gaat stromen.

Marianne De Maeyer
Door

Marianne De Maeyer

op 20 March 2017

Zie nog steeds tegen marketing op voelt nog teveel als opdringen/verkopen aan

Elvira
Door

Elvira

op 20 March 2017

Ik doe graag mee vanavond. Blokkade zit op actie ondernemen en helderheid houden over wat ik wil neerzetten. Focus en vertrouwen.

Jolanda van Dongen
Door

Jolanda van Dongen

op 20 March 2017

Ik wil ook zo graag verder mijn bedrijf ontwikkelen en veel meer geld gaan verdienen. Maar het niet ontvangen van steun uit mijn omgeving ( met name mijn partner ) en de moeilijke financiële situatie deelt me al zo lang parten. Veel zelfvertrouwen verloren. Ik zou het zo graag anders willen. Groetjes Jolanda

Ans Rozendal
Door

Ans Rozendal

op 20 March 2017

Lieve Annie, wat een mooi idee. Er zit ergens een blokkade op klanten te krijgen. Ik durf wel zichtbaar te zijn. Alleen, hoe wordt mijn doelgroep klant? Zoiets. Voor mijn hspcoaching voor kinderen weet ik inmiddels wat daar de blokkade is. Voor de net gestarte richting is het anders. Een soort zekerheid zoeken in het pionieren. Klanten krijgen vanuit afgestemd een aanbod doen. Heeft dat bestaansrecht? <3 Ans

Edita
Door

Edita

op 20 March 2017

Super lux👍🏻

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

durf niet zichtbaar te worden

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

Ik twijfel of ik wel goed genoeg ben om te betalen voor mijn diensten

Magda
Door

Magda

op 20 March 2017

Ik twijfel aan mezelf ben ik wel goed genoeg ?

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

ik blokker bij het teksten schrijven

Marianne Schreijenberg
Door

Marianne Schreijenberg

op 20 March 2017

Wat fijn dat je deze laatste healing nog wil doen! Ik zou heel graag nog n stukje willen groeien in en met mijn praktijk, zodat deze financieel en qua inhoud in de lift komt en ik er helemaal blij van word.

Koosje
Door

Koosje

op 20 March 2017

Koosje

Koosje
Door

Koosje

op 20 March 2017

O ik wil nog aangeven waar ik op blokkeer. Op zichtbaar worden, ik ben bang voor mijn eigen succes en vvoel me vaak eenzaam in mijn praktijk. Wil hel graag samenwerken in een medisch centrum of zo iets.

Mariska
Door

Mariska

op 20 March 2017

Ik wil graag meedoen met de healing. Ben nu 5 jaar bezig maar kom nog steeds niet goed op gang. Durf nog onvoldoende uit te reiken naar social media om mijn behandeling in de wereld te zetten. Mijn reguliere baan en zorgen staan me in de weg. Gr Mariska

Wijnanda Bergsma
Door

Wijnanda Bergsma

op 20 March 2017

Dag Annie, ik twijfel altijd aan mijn eigen kunnen. Vind het of heel gewoon wat ik doe, of vind dat ik onvoldoende kennis heb. Ik durf mezelf niet goed zichtbaar te maken.

Brechtje Verboven
Door

Brechtje Verboven

op 20 March 2017

Graag geef ik me op voor de healing. Dit zijn mijn problemen : Ik zie er erg tegenop om marketing te doen. Blijf het uitstellen. Ik weet wel welke acties ik moet ondernemen maar ik doe het niet of te kort voor de geplande workshop. Hopelijk kan je me hierbij helpen. Warme groet, Brechtje Verboven

Lia
Door

Lia

op 20 March 2017

Ik durf niet zichtbaar te worden, ik weet wat je moet doen om klanten te krijgen, maar ik kom niet in actie, ik wil heel graag mijn eigen praktijk neerzetten, maar het lukt me niet om de klanten te vinden/krijgen en dat houd me tegen om mijn praktijk neer te zetten, alsof ik niet goed genoeg ben.

Mia Storia
Door

Mia Storia

op 20 March 2017

Ik durf niet zichtbaar te worden in wat ik wil doen.

Thea Verdonschot
Door

Thea Verdonschot

op 20 March 2017

Ik blokkeer op teksten zo te schrijven dat ze aantrekkelijk zijn om te lezen en mij n activiteiten promoten.

Roe
Door

Roe

op 20 March 2017

Ik vind het lastig om zichtbaar te worden, om vol naar buiten te treden. Mijn thema van dit jaar is dan ook uitpakken.

Margreet
Door

Margreet

op 20 March 2017

Hoe bereik ik potentiële klanten in de juiste energie?

Ida Pingala
Door

Ida Pingala

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik ben ( her-) startend. Moet weer van begin af aan beginnen met mijn bedrijf. Ik weet dat ik veel te geven heb, vind het spannend om zichtbaar te worden en twijfel bij het maken van keuzes wat hetgeen nu zou moeten zijn wat ik ga aanbieden met alle brede ervaring die ik heb en welke kant het op dient te gaan. Coaching, healing, opstellingen, lichaamswerk, energiewerk, trainingen, werken voor het bedrijfsleven, of juist particuliere markt, doelgroep bepalen, alleen vrouwen of toch ook mannen.... Wat wil mijn ziel? Hoe en waar start ik en hoe ga ik me kenbaar maken? Wat wil ik laten zien van wat ik te bieden heb? Een healing op deze thema's en blokkades is heel welkom... Ida Pingala

Truus Peters
Gerrie
Door

Gerrie

op 20 March 2017

Graag doe ik mee aan de healing Annie. En wel wat betreft: * Je wilt hogere tarieven vragen, maar je bent bang dat niemand dat wil betalen * Ook lijken mijn toch actief ondernomen acties nog geen extra klanten te brengen *

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

De angst om niet mee te doen. Om buitengesloten te worden. Dat mensen me niet zien. En niet willen zien. De eenzaamheid en de teleurstelling die daar uit voort vloeit. 'Toevallig' afgelopen donderdag heb ik dit weer mogen ervaren nav een oproep. En ik ben bang dat dit in mijn bedrijf/praktijk zich herhaalt en herhaalt. Ergens in mijzelf kan ik het antwoord vinden maar waar? Dankjewel alvast!

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

De angst om niet mee te doen. Om buitengesloten te worden. Dat mensen me niet zien. En niet willen zien. De eenzaamheid en de teleurstelling die daar uit voort vloeit. 'Toevallig' afgelopen donderdag heb ik dit weer mogen ervaren nav een oproep. En ik ben bang dat dit in mijn bedrijf/praktijk zich herhaalt en herhaalt. Ergens in mijzelf kan ik het antwoord vinden maar waar? Dankjewel alvast!

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

Haha hoezo niet zichtbaar? Staat dit bericht dubbel ..... En sorry maar ik kan het niet weghalen.

Chantal H
Door

Chantal H

op 20 March 2017

Goedemorgen Annie, ik zie pas sinds kort hoe ik mijn combinatie communicatie/tekstschrijven en loopbaancoaching beter naar doelgroepen kan communiceren: ik help mensen en organisaties met hun profilering en zichtbaarheid, als tekstschrijver en als coach. Dat is ook míjn issue. Zelf ben ik lang onzichtbaar geweest en sta ik onvoldoende op om mijn plek te 'claimen'/rol te nemen en voldoende geld te vragen voor mijn expertise. Daarnaast woon ik met m'n drie puberzonen en vind ik het lastig om de zorg voor hen en m'n werk te combineren, omdat ik vooral thuis werk.

Ilona111
Door

Ilona111

op 20 March 2017

Heel graag zou ik een healing willen ontvangen over mijn angst dat ik het financieel niet ga redden. Ik ben bang dat ik geen klanten aantrek en niet rond kan komen!

Gerardina Keijzer
Door

Gerardina Keijzer

op 20 March 2017

Mijn grootste blokkade waar ik een healing op wil is dat ik twijfel of ik wel goed genoeg ben.

Vivian
Door

Vivian

op 20 March 2017

Met het switchen van mijn oude soort werk naar mijn nieuwe trainingen, voel ik me soms onzeker, wordt mijn aandacht versplinterd en dalen mijn inkomsten. Met een healing zou ik graag ondersteuning krijgen op vertrouwen en meer energie om er vol voor te gaan...

Karin
Door

Karin

op 20 March 2017

Ik doe heel graag mee

Hermiene
Door

Hermiene

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik wil graag de healing ontvangen. Mijn moeite zit in het mezelf zichtbaar kunnen maken terwijl ik de ander niet ken. En mezelf laten zien in het openbaar/grote groep. Hierin voel ik de terughoudendheid dat ik mezelf kenbaar maak, zonder dat er eerst een uitnodiging geuit is/vraag is gesteld.

katja
Door

katja

op 20 March 2017

ik ontvang graag een healing. Ik blokkeer om mijzelf op de juiste manier zichtbaar te maken, ook met het schrijven van teksten, mijn consutprijs wil ik omhoog doen maar weet niet wat ik mag vragen hoeveel waarde ik eraan kan koppelen en of mijn cliënten blijven komen. ik wil workshops en lezingen gaan geven, maar iets houd mij tegen.

Bloem
Door

Bloem

op 20 March 2017

Hartelijk dank voor het mooie cadeaux healing op afstand . Ik ben al goed van start : maar ik mag 3 jaar niet zelfstandig werken , de mensen vinden mij wel , hoeveel mag ik vragen ? We zijn goed bezig met nog een ander project mar nu twijfels gaat het opbrengen , alles kost geld vb : nieuwe site

Hans Roozendaal
Door

Hans Roozendaal

op 20 March 2017

Ik wil dolgraag een eigen Coachpraktijk opzetten. Heb daarvoor ook opleiding/cursus gedaan. Iets houdt me tegen om daadwerkelijk te beginnen. Ik kan me op de een of andere manier niet toe zetten.

Lia
Door

Lia

op 20 March 2017

Doe graag mee Annie. Mijn thema 'angst voor rijkdom/overvloed'

Rachida Ouch
Door

Rachida Ouch

op 20 March 2017

Waar ik op blokkeer is mezelf zichtbaar maken, de angst is groter terwijl de meerwaarde voor de mensen zo groot is :-)

Astrid Loriaux
Door

Astrid Loriaux

op 20 March 2017

Het stroomt niet, niet in het krijgen van klanten en dus ook niet in het verdienen van geld. Ik heb denk ik sinds gisteren een idee waar het door komt, maar ik kan alle ondersteuning gebruiken!

Bibi
Door

Bibi

op 20 March 2017

Fijn een healing! Jammer dat t de laatste is.... Ik doe graag mee voor energie om al mijn nieuwe ideeen met liefde, plezier en succes in de wereld te zetten!

Linda Roosloot
Door

Linda Roosloot

op 20 March 2017

Hallo mooi mens, fijn te lezen dat je toch in een andere vorm doorgaat. Heel fijn. Dank ook voor het universum dat ik nu met je berichtje mag lezen, ik voor de bewaking op afstand. Ik zit dan nog wel op school maar ik doe graag mee. Tijdens dat half uur stem ik mij wel af en wellicht ga ik hals uurtje eerder weg dat ik rustig kan zitten. Ik blokkeer op een paar dingen. Komen er wel mensen naar onze Finca? Ik kan niet goed schrijven..denk ik. Boven er wel mensen komen voor mijn healings die ik hier in Spanje ook geef soms maar zou het graag vaker doen. Vraag ik niet te weinig of juist teveel? kus linda

Bé van der Pas
Door

Bé van der Pas

op 20 March 2017

Ik twijfel of ik wel goed genoeg ben om geld te vragen voor mijn diensten.

Ineke van Staalduinen
5 jaar bestaan sprong
Door

5 jaar bestaan sprong

op 20 March 2017

Hallo Annie zichtbaarheid, die zeepkist opzoeken dat is nu aan de orde in mijn bedrijf. Zelfs als anderen hem(die zeepkist) of mij naar voren schuiven heb ik nog allerlei excuses om niet te gaan staan. Meestal is het excuus: 'geen tijd voor', dat is lekker aantoonbaar waar.... In werkelijkheid is het de verwachting/overtuiging dat je hoofd boven het maaiveld uitsteken niet goed afloopt.

Sandra Mooij
Door

Sandra Mooij

op 20 March 2017

Ik ben in opleiding voor levenskracht-coach maar heb nog niet de moed om daadwerkelijk te starten met mijn praktijk. Ik wil graag dat de blokkades die mij hierin tegenhouden opgeheven worden💖 Hopelijk kan deze healing mij helpen.

Rosa
Door

Rosa

op 20 March 2017

Hallo, dankjewel. Ik doe graag mee met de healing. Ik ben helaas wel op een cursus maar zal op de aangegeven tijd me verbinden met jou en mijn vraag..tenzij je het ook nog op een ander moment zal doen? Ik heb veel capaciteiten en opleidingen maar zie al jaren als een berg op tegen het maken van een website, dus daarmee komt mijn bedrijf niet van de grond. Ik ben al begonnen met jou cursus dus dat zal ook gaan helpen :-) hartelijke groeten

lucia
Door

lucia

op 20 March 2017

graag wil ik de healing van je vanavond ontvangen, al een poosje volg ik je ondanks dat ik geen eigen praktijk heb maar wel graag zou willen beginnen en na veel hobbels die er al zijn genomen is vooral mij de angst om klanten te werven mij het meest blokkeert.

Agnes
Door

Agnes

op 20 March 2017

Ik durf niet te beginnen, omdat ik denk dat ik niet goed genoeg ben en ik kan mijn tarief niet goed bepalen

Only Love Prevails
Door

Only Love Prevails

op 20 March 2017

Ik heb hulp nodig bij: 1) het schrijven van de juiste marketing teksten 2) het nemen van de juiste acties en deze ook daadwerkelijk uitvoeren en of laten uitvoeren 3) ik zou graag een team van de juiste mensen om me heen verzamelen om samen mijn (onderneming)missie uit te dragen. "mensen te raken, te vitaliseren om zo hun levensenergie weer vrijelijk te laten stromen". 4) eindelijk mijn Engelstalige online training succesvol promoten en verkopen.

Ine
Door

Ine

op 20 March 2017

Ik heb het gevoel dat ik mezelf blokkeer/afgeremd wordt in het groeien en naar buiten treden. Heb de neiging om in twijfel te blijven hangen. Daarnaast heb ik energie nodig om mezelf weer terug te vinden als mens en in mijn werk voor straks na het zwangerschapsverlof.

Danielle Spin
Door

Danielle Spin

op 20 March 2017

Lieve Annie, Ik maak heel graag gebruik van deze healing. Ik wil mijn praktijk starten, maar zie op tegen de marketing. en dat belemmert mij om door te gaan en heeft daarbij gevolgen voor, zichtbaarheid, of ik wel goed genoeg bent om geld te vragen, ik blokkeer bij het teksten schrijven en het lijkt of ik stilsta.

Wilma te Paske
Door

Wilma te Paske

op 20 March 2017

Er zit nog schroom om me echt te laten zien, want dan zou het wel eens niets voor kunnen stellen; dan val ik 'door de mand'. Ergens zit er nog een overtuiging: "Bied ik echt wel iets van waarde' of 'is het dat echt wel waard' misschien wel: 'ben ik het wel waard.'

Doré Hunter
Door

Doré Hunter

op 20 March 2017

Ik zou graag mee doen. Graag healing op het onderwerp welk tarief te vragen en überhaupt het idee dat ik goed genoeg ben om 'voor' te betalen.

Alexandra
Door

Alexandra

op 20 March 2017

Lieve Annie, We hebben een tijdje terug een intake gedaan voor de tijd en geld healing via skype. Er is inmiddels zoveel gebeurd waardoor ik niet anders meer kan dan voor mezelf te kiezen. Ik zou graag healing willen daarop, op onafhankelijk zijn en geloven dat het veilig is voor mij en ik het waard ben om volledig de weg van mijn ziel te gaan. Dank je wel alvast en God's zegen voor het pad wat je nu in gaat slaan.

Renate
Door

Renate

op 20 March 2017

Ik weet wat ik moet doen om meer inkomen te genereren uit mijn praktijk maar zet de stappen niet 😊

Cis Linders
Door

Cis Linders

op 20 March 2017

Ik blokkeer vanwege mijn twijfel en eigen onzekerheid of klanten wel op mij zitten te wachten. Dat mijn potentiële klanten mij opdringerig vinden met mailings of acquisitie. En ik weet wel hoe en wat ik zou moeten doen maar kom niet in actie. Ik heb uitstel gedrag.

Sanne
Door

Sanne

op 20 March 2017

Ik wil me richten op het ingewikkelde traject om aangesloten te zijn bij de zorgverzekeraars en of ik hier geld en energie in moet stoppen om overal bij aangesloten te zijn.

Barbara van Rhoon
Door

Barbara van Rhoon

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik heb vele opleidingen en cursussen gedaan, krijg ook vaak terug dat ik magische handen heb of dat ik altijd aanvoel wat nodig is. Maar ik voel het niet in mezelf. Weet dat ik veel te bieden heb maar kom niet bij het gevoel wat dat dan precies is. Mijn onzekerheid houd me van mijn pad af. Ik ben niet overtuigd van mijn eigen kracht. En krijg niet helder voor ogen wat ik nu precies wil. Groetjes Barbara

Martine van Dijk
Door

Martine van Dijk

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik doe heel graag mee met de healing vanavond. Over drie maanden open ik mijn eigen praktijk voor shiatsu-therapie. Ik merk bij mezelf duidelijk de schroom om naar buiten te treden. Zichtbaar worden is eng, terwijl het het toch eigenlijk leuk zou moeten zijn. Ik hoop dit anders te kunnen gaan voelen. Hartelijke groet, Martine

Esther
Door

Esther

op 20 March 2017

Mijn hart en ziel zit in het energetisch werk wat ik doe. Mijn ideale cliënt is minstens geïnteresseerd in energetisch werk en gaat uit van holisme m.b.t. zijn fysieke en psychische klachten. Soms sta ik zodanig open om het aantal behandelingen per week te vragen en te ontvangen zoals ik dat wens dat het wonderbaarlijk is. En soms, zoals nu, lukt het me voor geen meter. Kan ik een doorlopende stroom van (betalende) cliënten(afspraken) krijgen waarbij het niet afhankelijk is van hoe ik me voel? (zodat ik ook mijn eigen processen ook kan doorgaan). Dank je wel Annie voor deze laatste healingmogelijkheid. We evolueren allemaal en ik ga je ook verder bij je tijd en geld healing activiteiten supporten. O ja, toevallig zit ik vanavond in een vergadering. Kan ik de healing ook om 23 uur ontvangen? Ik zal het vast wel merken.... Hartelijke groet, Esther.

Bert
Door

Bert

op 20 March 2017

Hallo Annie Graag doe ik mee in jouw healing en zou ik de rust en vertrouwen willen vinden om dichtbij mezelf en professioneel te verwoorden wat ik met mijn workshops en begeleiding wil. Het schrijven van een aantrekkelijke advertentie om klanten te bereiken! Nu komen de klanten vnl nog via via en niet via mijn advertenties. Toegevoegt de link van mijn laatste nieuwsbrief https://materieschilderen.email-provider.nl/web/gkrnhew48z/4lxayghkpo

Denise Kieboom
Door

Denise Kieboom

op 20 March 2017

Hai Annie, wat ontzettend lief en fijn dat je dit voor anderen ( en voor mij ) wilt doen. Ik blokkeer vooral op actie om te acquireren. Ik heb er niet zoveel voor hoeven doen in het begin en die opdrachten drogen op en ik wil meer mensen in mijn nieuwe woonomgeving. ik wil me meer toeleggen op healing en minder op de gedragskant trainen, zonder me daar echt op te profileren. Misschien is dat wel het probleem.... heel veel succes met je eigen praktijk overigens! Hartelijke groet, Denise Kieboom

Yolanda
Door

Yolanda

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik doe graag in je laatste sessie mee vanavond. Ik heb een hoop ideeen , werk ze uit echter de klanten blijven uit? Wat kan ik doen om hen aan te trekken.

Ingrid Horst
Door

Ingrid Horst

op 20 March 2017

Waar ik elke keer op blokkeer is mijn gedachte dat alles wat ik doe dom en kinderlijk is. Dus dat ik niet professioneel ben...

Lale
Door

Lale

op 20 March 2017

Mijn blokade : het is alsof me zelf niet veel geld gunt, ik ben al jaren aan het hard werken wat binnen komt gaat weg ! Als of ik niet mag meer hebben 🙏

gerard van der Lans
Door

gerard van der Lans

op 20 March 2017

Ik mis het vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Marieke Ronhaar
Door

Marieke Ronhaar

op 20 March 2017

Hoi Annie, wat een mooie stap(pen) ga je maken. Heel fijn wat je altijd gedeeld hebt en super lief dat je vanavond nog een healing doet. Voor mij mag dit inderdaad op zichtbaarheid en het 100% ruimte innemen voor m'n authentieke zelf. Dankjewel!

Catherina
Door

Catherina

op 20 March 2017

Graag werken rond zichtbaarheid maar ook rond herkenning van wie ik ben en wat ik breng, hoe ik mij onderscheid

Mara Tjepkema
Door

Mara Tjepkema

op 20 March 2017

Dag Annie, ik twijfel over de keuze voor een doelgroep waar mijn hart naar uitgaat op basis van mijn levenservaring, vrouwen die herstellen van een trauma's door geweld en het contact met hun lichaam willen herstellen. De twijfel gaat in het bijzonder mezelf een speciale een tarief waard vinden en bezorgd of ik het tarief wel waarmaak voor klanten.

annemarie
Door

annemarie

op 20 March 2017

Ik durf professioneel niet zichtbaar te worden. Dit blokkeert mij om mijn bedrijf uit de startblokken te trekken, mijn website on line te zetten, en alle actie te ondernemen om klanten te trekken.

Suzanne Peek
Door

Suzanne Peek

op 20 March 2017

Ik durf geen geld te vragen voor mijn dienst omdat ik denk dat mensen het er niet voor over hebben en ik bang ben niet goed genoeg te zijn. Ik durf niet te veel zichtbaar te worden. ik wil liever klanten krijgen door mond tot mond reclame dan mezelf via social media te moeten verkopen. Ik wil heel graag een praktijk maar kom niet in actie. ik denk dat onzekerheid, marketing en administratieve rompslomp mijn grootste blokkades zijn, maar misschien zijn er nog meer...

Fenna anoniem
Door

Fenna anoniem

op 20 March 2017

hallo, ik zou graag me meer willen doorbreken in succes en dat het niet meer tenkoste gaat vanmijn eenoudergezin.

Saskia Tiemens
Door

Saskia Tiemens

op 20 March 2017

Dag Annie, Mijn dienst is niet grijpbaar. Ik doe energiewerk, ik haal energetische problemen (trauma) weg uit het energiesysteem van desbetreffende client, waardoor er weer balans komt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Op televisie zijn programma's waarin energetisch werk onderuit wordt gehaald. Helaas zijn er idd mensen die niet goed bezig zijn en zo maar wat doen. Terwijl andere energiewerkers puur zijn en die op een verantwoordelijk manier hun werk doen. Ik weet hoe ik werk en hoe ik erin sta, met hart en ziel en heb goede resultaten behaald met het geven van healings. Desondanks vind ik het spannend om marketing te doen, omdat niet iedereen (nog) de taal van energie kent en begrijpt. En wat het voor je kan doen, wanneer je niet in balans bent. Dit is waar ik tegen aanloop.. Groetjes, Saskia

Famke Plantinga
Door

Famke Plantinga

op 20 March 2017

Hallo Annie, wat fijn dat je vanavond deze laatste healing geeft. Ik doe graag mee omdat mijn praktijk (massage en Reiki) niet echt loopt. Ik heb nauwelijks tot geen klanten en ook weinig bezoekers op mijn website, terwijl ik er voor mijn gevoel wel klaar voor ben. Maar ik ben niet zichtbaar genoeg, dat is duidelijk. Ik vind het trouwens ook niet makkelijk om te bepalen wat prioriteit heeft in de marketing, een goede website, nieuwsbrief, blog, social media etc. Er komt zoveel kijken bij het ondernemerschap, het is best overweldigend. Toch heb ik er wel vertrouwen in dat het zal gaan lopen dus ik ben wel optimistisch! Ik kijk uit naar vanavond! Groetjes, Famke

jana
Door

jana

op 20 March 2017

Ik heb het gevoel dat ik de groei van mijn zaak soms onbewust afrem, uit angst om privé en werk niet meer gecombineerd te krijgen en de grote nood aan zelfzorg en me-Time die ik ervaar als noodzakelijk om goed te knn functioneren.

Jolanda
Door

Jolanda

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik wil mijn betaalde baan vaarwel zeggen en voledig over schakelen op mijn Eigen praktijk. Helaas heb ik te weinig eigen clienten en vind het lastig er meer binnen te halen. Ik weet dat mijn prijzen goed zijn en dit markt comform is en mijn kwaliteiten ook oke zijn. Maar hoe overtuig ik mijn toekomstige clienten

Edwin Weevers
Door

Edwin Weevers

op 20 March 2017

Beste Annie, ik merk dat ik aan de ene kant clienten aan wil trekken,maar aan de andere kant ook niet. Dat komt omdat ik na een sessie vaak zo'n terugslag krijg, dat ik soms wel 2 dagen nodig heb om mijn eigen energie weer goed te ervaren. Heb al wel heel wat tools geprobeerd maar zou het fijn vinden op een dieper niveau iets van healing te mogen ervaren. Dat ik dus ook tijdens sessies veel dichter bij mezelf blijf. Met heel vriendelijke groet Edwin

jan
Door

jan

op 20 March 2017

graag healing , ik werk via medium lijn en ga in de toekomst met eigen website werken indien noodzakelijk .. op site tot heden geen overvloedige kontakten wel hele mooie consulten gedaan

Enchanta
Door

Enchanta

op 20 March 2017

Startangst

goude handen
Door

goude handen

op 20 March 2017

ik hou veel van de behandeling die ik geef maar ik heb veel moeite om energie in te leveren om meer klanten binnen te trekken. na 14 jaar werken in deze veld en na de moeilijk periode van studie 2 jaar tot vorige jaar ben ik echt in crisis gekomen en ik zou graag willen dat alles goed loopt, maar ik trek het niet, geen zin in meer.

Merel
Door

Merel

op 20 March 2017

Beste Annie, graag doe ik vanavond mee. Mijn Blokkade is -- waar ik achter ben in mijn proces met P.R.I. ( Past Reality Integration) -- dat ik en diepste een kloof ervaar in mijn contacten met anderen, dat ik er niet wezenlijk ben, niet besta eigenlijk in de ogen van de ander. Dat ze me niet willen, zij daar, ik hier, een soort onoverbrugbare kloof. Dat was ook mijn Oude Realiteit, nu niet meer, maar energetisch sleep ik dit onbewust nog mee en zend ik het onbedoeld uit. Dat is natuurlijk niet erg helpend. Het NU is dat ik een fantastisch instrument het ( PRI) waarmee ik mensen juist help kun eigen blokkades op te ruimen! Ik weet dat de aandacht moet gaan naar wat er NU is, met medeneming van de Oude stuk. Tot vanavond! Groet Merel

Sjany
Door

Sjany

op 20 March 2017

Wat moet ik kiezen. Ik krijg zoveel aanbiedingen die allemaal veel geld kosten. Hoe kan ik het beste te werk gaan?

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 20 March 2017

Hallo Annie! Ik ben meer en meer zichtbaar aan het worden met wat ik te bieden heb aan vrouwen om hen te inspireren en te ondersteunen om authentiek te zijn. Ik vind het wel spannend en vind ook dat het langzaam gaat, graag aandacht hiervoor vanavond in de meditatie die je aanbiedt. Overigens mooi om te lezen dat je je hart volgt en ook een nieuw concept in de wereld gaat plaatsen. Succes ermee Annie!

Leen
Door

Leen

op 20 March 2017

Dag Annie, Allereerst hartelijk dank voor dit gratis aanbod! Waar ik telkens tegenaan blijf lopen is dat ik bang ben dat mijn cliënten mijn coaching niet goed genoeg zullen vinden. (Het is een issue van mezelf, ik weet het, ik vind mezelf niet goed genoeg. Het is er van kleins af aan ingebakken tijdens de opvoeding) Ik ben bang om niet de juiste inzichten binnen te krijgen en op die manier essentiële dingen over het hoofd te zien. Ook is er altijd iemand anders die het in mijn ogen veel beter doet dan ik, en ga er dan ook vanuit dat cliënten beter voor die persoon kiezen. Dat blokkeert me om concrete stappen te zetten om zelf meer cliënten aan te nemen. Maar net de ervaring zal me na verloop van tijd het vertrouwen geven dat het wel goed gaat. Mijn verstand weet dat, maar al de rest sputtert tegen. Mijn basis aan zelfvertrouwen zou stilaan mogen groeien, maar er dus iets wat hapert.

Paul van Lieshout
Door

Paul van Lieshout

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik heb tot nu toe weinig response wat betreft het aantal cursisten. Ik vind het daarom moeilijk om vertrouwen te blijven hebben. Bedankt voor deze healing. Hartelijke groet, Paul van Lieshout

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down