Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
19 maart 2017 

GESLOTEN! Gratis healing 20 maart 2017 20.00 uur

Voor coaches en therapeuten die met intuïtie en gevoel werken

Zoals je wellicht weet, ga ik stoppen met Hart en Ziel Marketing. Ik ga me 100% richten op geld en tijd healing (binnenkort maak ik bekend hoe en wat).

Ter afscheid geef ik nog 1 keer een healing via Hart en Ziel Marketing. Je kunt een healing vragen op alles waar je op blokkeert in je marketing of waar je twijfels over hebt. Zoals b.v.:

 • Je durft niet zichtbaar te worden
 • Je twijfelt of je wel goed genoeg bent om geld te vragen voor je diensten
 • Je wilt hogere tarieven vragen, maar je bent bang dat niemand dat wil betalen
 • Je blokkeert bij het teksten schrijven
 • Je weet wat je moet doen om klanten te krijgen, maar je doet de acties niet
 • Je wilt dolgraag met een eigen praktijk starten, maar je ziet als een berg tegen marketing op. Dat houdt je tegen om met je praktijk te beginnen

 

Lees hieronder hoe je meedoet

 1. Laat me weten in een reactie op deze blog waar je op blokkeert of waar je bang voor bent in je marketing
 2. Vermeld je voor en achternaam. Wil je liever anoniem deelnemen? Laat dan je reactie onder een schuilnaam op deze blog achter en stuur me via email je werkelijke naam en je schuilnaam
 3. Ga 20 maart tussen 20.00 en 20.30 uur op een rustige plek zitten of liggen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden, zet computer en telefoon uit
 4. Op dat tijdstip stem ik mij af op iedereen die gereageerd heeft en geef ik de healing
 5. Daarna plaats ik een verslag van de healing bij dit blogbericht en krijg je nog aanvullende tips om je blokkades en angsten op te lossen en zo meer klanten aan te trekken
 6. Alleen mensen die een reactie op deze blog hebben gegeven worden meegenomen in de healing
 7. Leuk als je nog even laat weten hoe je de healing hebt ervaren!

Verslag van de healing

Dit was een spirituele healing, d.w.z. dat mijn spirits (gidsen, engelen, of hoe je ze ook noemen wilt) en de spirits van allen die meededen de healing uitvoerden. Ikzelf fungeerde als medium, waardoor de spirits de healing konden doen.

Ik heb voor iedereen gevraagd om versterking van hun hogere doel/levenstaak. Dat je de kracht en de moed zou krijgen om alles wat daarvoor nodig is te doen. De obstakels die je daarbij tegenkomt als leerkans te zien.

Ik zag eerst het beeld van een waterdruppel die uiteenspatte op een wateroppervlak. De boodschap daarvan was: ook al voel je je versnipperd of zie je de rode draad niet in wat je meemaakt, weet dat in alles de essentie van je hogere doel ligt. Vertrouw erop dat het op zijn eigen tijd duidelijk zal worden. Ga in jezelf op zoek naar de stilte en laat het antwoord naar je toe komen. Weet ook dat jouw spirits altijd bij je zijn, ook al voel je ze niet.

Daarna zag ik een beeld van een rivier, die traag maar gestaag richting zee stroomde. Boodschap: de stroom (van geld, van klanten, van plezier) is er, altijd en overal. De vraag is of je aan de kant blijft staan of dat je je laat meevoeren met de stroom. Durf je in het water te stappen en mee te drijven, hoe snel of hoe langzaam het water ook gaat? In het water stappen betekent ook: alle acties nemen om dat geld, die klanten of dat plezier te verkrijgen.

Daarna voelde ik een sterke energie jullie richting opgaan, die kracht en gezondheid met zich meebracht.

Op het laatst zag ik een groot zwart gat in de bodem, waarin veel van jullie invielen. Boodschap: schuif lastige beslissingen niet voor je uit, want dat wordt een bodemloze put. Hak de knoop door, ook al doet het pijn of moet je afscheid nemen van iets of iemand.  Zodra je die moeilijke beslissing hebt genomen, komt er rust in je leven en in je hoofd. Daarna zag ik dat het zwarte gat zich sloot en weer gewoon een mooie gesloten bodem werd. Tip van mij: zet voor jezelf een datum waarop je de beslissing genomen wilt hebben. Verzamel alle informatie die je nodig hebt om die beslissing te kunnen nemen voor die tijd. En hak op de met jezelf afgesproken tijd de knoop door.

OK, dat was het. Ik ben heel benieuwd wat je van de healing ervaren hebt. Laat het me weten in een reactie op dit bericht.

Nog even een herinnering: tot morgen zijn mijn online trainingen voor 1/3 van de prijs in de aanbieding, daarna nooit meer te verkrijgen:

Over de schrijver
Amy Keijzer
Door

Amy Keijzer

op 20 March 2017

Lieve Annie, Graag ontvang ik ook de healing op zichtbaar zijn en mijn eigen pad/ waarheid volgen en niet laten afleiden door anderen. Succes met de verdere stappen die je gaat nemen in de healing!🍀

Bianca mulder
Door

Bianca mulder

op 20 March 2017

Ik doe graag mee en dan vooral met zichtbaar worden enmijn pad volgen alvast bedankt.

carol
Door

carol

op 20 March 2017

op zichtbaar worden en mijn nieuwe plan en boek en trainingen de wereld in te zetten nadat ik zelf het traject ben ondergaan en heel veel kilos maar vooral veel emotionele ballast kwijt ben

René Helene
Door

René Helene

op 20 March 2017

Bezig met een nieuwe uitdaging, en weet niet goed hoe ik klanten hiervoor kan aantrekken. En er zit een blokkade op het vertrouwen erin of het gaat stromen.

Marianne De Maeyer
Door

Marianne De Maeyer

op 20 March 2017

Zie nog steeds tegen marketing op voelt nog teveel als opdringen/verkopen aan

Elvira
Door

Elvira

op 20 March 2017

Ik doe graag mee vanavond. Blokkade zit op actie ondernemen en helderheid houden over wat ik wil neerzetten. Focus en vertrouwen.

Jolanda van Dongen
Door

Jolanda van Dongen

op 20 March 2017

Ik wil ook zo graag verder mijn bedrijf ontwikkelen en veel meer geld gaan verdienen. Maar het niet ontvangen van steun uit mijn omgeving ( met name mijn partner ) en de moeilijke financiële situatie deelt me al zo lang parten. Veel zelfvertrouwen verloren. Ik zou het zo graag anders willen. Groetjes Jolanda

Ans Rozendal
Door

Ans Rozendal

op 20 March 2017

Lieve Annie, wat een mooi idee. Er zit ergens een blokkade op klanten te krijgen. Ik durf wel zichtbaar te zijn. Alleen, hoe wordt mijn doelgroep klant? Zoiets. Voor mijn hspcoaching voor kinderen weet ik inmiddels wat daar de blokkade is. Voor de net gestarte richting is het anders. Een soort zekerheid zoeken in het pionieren. Klanten krijgen vanuit afgestemd een aanbod doen. Heeft dat bestaansrecht? <3 Ans

Edita
Door

Edita

op 20 March 2017

Super lux👍🏻

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

durf niet zichtbaar te worden

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

Ik twijfel of ik wel goed genoeg ben om te betalen voor mijn diensten

Magda
Door

Magda

op 20 March 2017

Ik twijfel aan mezelf ben ik wel goed genoeg ?

Fenneke
Door

Fenneke

op 20 March 2017

ik blokker bij het teksten schrijven

Marianne Schreijenberg
Door

Marianne Schreijenberg

op 20 March 2017

Wat fijn dat je deze laatste healing nog wil doen! Ik zou heel graag nog n stukje willen groeien in en met mijn praktijk, zodat deze financieel en qua inhoud in de lift komt en ik er helemaal blij van word.

Koosje
Door

Koosje

op 20 March 2017

Koosje

Koosje
Door

Koosje

op 20 March 2017

O ik wil nog aangeven waar ik op blokkeer. Op zichtbaar worden, ik ben bang voor mijn eigen succes en vvoel me vaak eenzaam in mijn praktijk. Wil hel graag samenwerken in een medisch centrum of zo iets.

Mariska
Door

Mariska

op 20 March 2017

Ik wil graag meedoen met de healing. Ben nu 5 jaar bezig maar kom nog steeds niet goed op gang. Durf nog onvoldoende uit te reiken naar social media om mijn behandeling in de wereld te zetten. Mijn reguliere baan en zorgen staan me in de weg. Gr Mariska

Wijnanda Bergsma
Door

Wijnanda Bergsma

op 20 March 2017

Dag Annie, ik twijfel altijd aan mijn eigen kunnen. Vind het of heel gewoon wat ik doe, of vind dat ik onvoldoende kennis heb. Ik durf mezelf niet goed zichtbaar te maken.

Brechtje Verboven
Door

Brechtje Verboven

op 20 March 2017

Graag geef ik me op voor de healing. Dit zijn mijn problemen : Ik zie er erg tegenop om marketing te doen. Blijf het uitstellen. Ik weet wel welke acties ik moet ondernemen maar ik doe het niet of te kort voor de geplande workshop. Hopelijk kan je me hierbij helpen. Warme groet, Brechtje Verboven

Lia
Door

Lia

op 20 March 2017

Ik durf niet zichtbaar te worden, ik weet wat je moet doen om klanten te krijgen, maar ik kom niet in actie, ik wil heel graag mijn eigen praktijk neerzetten, maar het lukt me niet om de klanten te vinden/krijgen en dat houd me tegen om mijn praktijk neer te zetten, alsof ik niet goed genoeg ben.

Mia Storia
Door

Mia Storia

op 20 March 2017

Ik durf niet zichtbaar te worden in wat ik wil doen.

Thea Verdonschot
Door

Thea Verdonschot

op 20 March 2017

Ik blokkeer op teksten zo te schrijven dat ze aantrekkelijk zijn om te lezen en mij n activiteiten promoten.

Roe
Door

Roe

op 20 March 2017

Ik vind het lastig om zichtbaar te worden, om vol naar buiten te treden. Mijn thema van dit jaar is dan ook uitpakken.

Margreet
Door

Margreet

op 20 March 2017

Hoe bereik ik potentiële klanten in de juiste energie?

Ida Pingala
Door

Ida Pingala

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik ben ( her-) startend. Moet weer van begin af aan beginnen met mijn bedrijf. Ik weet dat ik veel te geven heb, vind het spannend om zichtbaar te worden en twijfel bij het maken van keuzes wat hetgeen nu zou moeten zijn wat ik ga aanbieden met alle brede ervaring die ik heb en welke kant het op dient te gaan. Coaching, healing, opstellingen, lichaamswerk, energiewerk, trainingen, werken voor het bedrijfsleven, of juist particuliere markt, doelgroep bepalen, alleen vrouwen of toch ook mannen.... Wat wil mijn ziel? Hoe en waar start ik en hoe ga ik me kenbaar maken? Wat wil ik laten zien van wat ik te bieden heb? Een healing op deze thema's en blokkades is heel welkom... Ida Pingala

Truus Peters
Gerrie
Door

Gerrie

op 20 March 2017

Graag doe ik mee aan de healing Annie. En wel wat betreft: * Je wilt hogere tarieven vragen, maar je bent bang dat niemand dat wil betalen * Ook lijken mijn toch actief ondernomen acties nog geen extra klanten te brengen *

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

De angst om niet mee te doen. Om buitengesloten te worden. Dat mensen me niet zien. En niet willen zien. De eenzaamheid en de teleurstelling die daar uit voort vloeit. 'Toevallig' afgelopen donderdag heb ik dit weer mogen ervaren nav een oproep. En ik ben bang dat dit in mijn bedrijf/praktijk zich herhaalt en herhaalt. Ergens in mijzelf kan ik het antwoord vinden maar waar? Dankjewel alvast!

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

De angst om niet mee te doen. Om buitengesloten te worden. Dat mensen me niet zien. En niet willen zien. De eenzaamheid en de teleurstelling die daar uit voort vloeit. 'Toevallig' afgelopen donderdag heb ik dit weer mogen ervaren nav een oproep. En ik ben bang dat dit in mijn bedrijf/praktijk zich herhaalt en herhaalt. Ergens in mijzelf kan ik het antwoord vinden maar waar? Dankjewel alvast!

Erica
Door

Erica

op 20 March 2017

Haha hoezo niet zichtbaar? Staat dit bericht dubbel ..... En sorry maar ik kan het niet weghalen.

Chantal H
Door

Chantal H

op 20 March 2017

Goedemorgen Annie, ik zie pas sinds kort hoe ik mijn combinatie communicatie/tekstschrijven en loopbaancoaching beter naar doelgroepen kan communiceren: ik help mensen en organisaties met hun profilering en zichtbaarheid, als tekstschrijver en als coach. Dat is ook míjn issue. Zelf ben ik lang onzichtbaar geweest en sta ik onvoldoende op om mijn plek te 'claimen'/rol te nemen en voldoende geld te vragen voor mijn expertise. Daarnaast woon ik met m'n drie puberzonen en vind ik het lastig om de zorg voor hen en m'n werk te combineren, omdat ik vooral thuis werk.

Ilona111
Door

Ilona111

op 20 March 2017

Heel graag zou ik een healing willen ontvangen over mijn angst dat ik het financieel niet ga redden. Ik ben bang dat ik geen klanten aantrek en niet rond kan komen!

Gerardina Keijzer
Door

Gerardina Keijzer

op 20 March 2017

Mijn grootste blokkade waar ik een healing op wil is dat ik twijfel of ik wel goed genoeg ben.

Vivian
Door

Vivian

op 20 March 2017

Met het switchen van mijn oude soort werk naar mijn nieuwe trainingen, voel ik me soms onzeker, wordt mijn aandacht versplinterd en dalen mijn inkomsten. Met een healing zou ik graag ondersteuning krijgen op vertrouwen en meer energie om er vol voor te gaan...

Karin
Door

Karin

op 20 March 2017

Ik doe heel graag mee

Hermiene
Door

Hermiene

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik wil graag de healing ontvangen. Mijn moeite zit in het mezelf zichtbaar kunnen maken terwijl ik de ander niet ken. En mezelf laten zien in het openbaar/grote groep. Hierin voel ik de terughoudendheid dat ik mezelf kenbaar maak, zonder dat er eerst een uitnodiging geuit is/vraag is gesteld.

katja
Door

katja

op 20 March 2017

ik ontvang graag een healing. Ik blokkeer om mijzelf op de juiste manier zichtbaar te maken, ook met het schrijven van teksten, mijn consutprijs wil ik omhoog doen maar weet niet wat ik mag vragen hoeveel waarde ik eraan kan koppelen en of mijn cliënten blijven komen. ik wil workshops en lezingen gaan geven, maar iets houd mij tegen.

Bloem
Door

Bloem

op 20 March 2017

Hartelijk dank voor het mooie cadeaux healing op afstand . Ik ben al goed van start : maar ik mag 3 jaar niet zelfstandig werken , de mensen vinden mij wel , hoeveel mag ik vragen ? We zijn goed bezig met nog een ander project mar nu twijfels gaat het opbrengen , alles kost geld vb : nieuwe site

Hans Roozendaal
Door

Hans Roozendaal

op 20 March 2017

Ik wil dolgraag een eigen Coachpraktijk opzetten. Heb daarvoor ook opleiding/cursus gedaan. Iets houdt me tegen om daadwerkelijk te beginnen. Ik kan me op de een of andere manier niet toe zetten.

Lia
Door

Lia

op 20 March 2017

Doe graag mee Annie. Mijn thema 'angst voor rijkdom/overvloed'

Rachida Ouch
Door

Rachida Ouch

op 20 March 2017

Waar ik op blokkeer is mezelf zichtbaar maken, de angst is groter terwijl de meerwaarde voor de mensen zo groot is :-)

Astrid Loriaux
Door

Astrid Loriaux

op 20 March 2017

Het stroomt niet, niet in het krijgen van klanten en dus ook niet in het verdienen van geld. Ik heb denk ik sinds gisteren een idee waar het door komt, maar ik kan alle ondersteuning gebruiken!

Bibi
Door

Bibi

op 20 March 2017

Fijn een healing! Jammer dat t de laatste is.... Ik doe graag mee voor energie om al mijn nieuwe ideeen met liefde, plezier en succes in de wereld te zetten!

Linda Roosloot
Door

Linda Roosloot

op 20 March 2017

Hallo mooi mens, fijn te lezen dat je toch in een andere vorm doorgaat. Heel fijn. Dank ook voor het universum dat ik nu met je berichtje mag lezen, ik voor de bewaking op afstand. Ik zit dan nog wel op school maar ik doe graag mee. Tijdens dat half uur stem ik mij wel af en wellicht ga ik hals uurtje eerder weg dat ik rustig kan zitten. Ik blokkeer op een paar dingen. Komen er wel mensen naar onze Finca? Ik kan niet goed schrijven..denk ik. Boven er wel mensen komen voor mijn healings die ik hier in Spanje ook geef soms maar zou het graag vaker doen. Vraag ik niet te weinig of juist teveel? kus linda

Farisa
Door

Farisa

op 20 March 2017

Hoi Linda ..geef je healings in Spanje? Ik ben toevallig bezig met het organiseren van een innerlijke reis voor vrouwen in Spanje...leuk !! Mijn doel is 27 mei de eerste reis.

Bé van der Pas
Door

Bé van der Pas

op 20 March 2017

Ik twijfel of ik wel goed genoeg ben om geld te vragen voor mijn diensten.

Ineke van Staalduinen
5 jaar bestaan sprong
Door

5 jaar bestaan sprong

op 20 March 2017

Hallo Annie zichtbaarheid, die zeepkist opzoeken dat is nu aan de orde in mijn bedrijf. Zelfs als anderen hem(die zeepkist) of mij naar voren schuiven heb ik nog allerlei excuses om niet te gaan staan. Meestal is het excuus: 'geen tijd voor', dat is lekker aantoonbaar waar.... In werkelijkheid is het de verwachting/overtuiging dat je hoofd boven het maaiveld uitsteken niet goed afloopt.

Sandra Mooij
Door

Sandra Mooij

op 20 March 2017

Ik ben in opleiding voor levenskracht-coach maar heb nog niet de moed om daadwerkelijk te starten met mijn praktijk. Ik wil graag dat de blokkades die mij hierin tegenhouden opgeheven worden💖 Hopelijk kan deze healing mij helpen.

Rosa
Door

Rosa

op 20 March 2017

Hallo, dankjewel. Ik doe graag mee met de healing. Ik ben helaas wel op een cursus maar zal op de aangegeven tijd me verbinden met jou en mijn vraag..tenzij je het ook nog op een ander moment zal doen? Ik heb veel capaciteiten en opleidingen maar zie al jaren als een berg op tegen het maken van een website, dus daarmee komt mijn bedrijf niet van de grond. Ik ben al begonnen met jou cursus dus dat zal ook gaan helpen :-) hartelijke groeten

lucia
Door

lucia

op 20 March 2017

graag wil ik de healing van je vanavond ontvangen, al een poosje volg ik je ondanks dat ik geen eigen praktijk heb maar wel graag zou willen beginnen en na veel hobbels die er al zijn genomen is vooral mij de angst om klanten te werven mij het meest blokkeert.

Agnes
Door

Agnes

op 20 March 2017

Ik durf niet te beginnen, omdat ik denk dat ik niet goed genoeg ben en ik kan mijn tarief niet goed bepalen

Only Love Prevails
Door

Only Love Prevails

op 20 March 2017

Ik heb hulp nodig bij: 1) het schrijven van de juiste marketing teksten 2) het nemen van de juiste acties en deze ook daadwerkelijk uitvoeren en of laten uitvoeren 3) ik zou graag een team van de juiste mensen om me heen verzamelen om samen mijn (onderneming)missie uit te dragen. "mensen te raken, te vitaliseren om zo hun levensenergie weer vrijelijk te laten stromen". 4) eindelijk mijn Engelstalige online training succesvol promoten en verkopen.

Ine
Door

Ine

op 20 March 2017

Ik heb het gevoel dat ik mezelf blokkeer/afgeremd wordt in het groeien en naar buiten treden. Heb de neiging om in twijfel te blijven hangen. Daarnaast heb ik energie nodig om mezelf weer terug te vinden als mens en in mijn werk voor straks na het zwangerschapsverlof.

Danielle Spin
Door

Danielle Spin

op 20 March 2017

Lieve Annie, Ik maak heel graag gebruik van deze healing. Ik wil mijn praktijk starten, maar zie op tegen de marketing. en dat belemmert mij om door te gaan en heeft daarbij gevolgen voor, zichtbaarheid, of ik wel goed genoeg bent om geld te vragen, ik blokkeer bij het teksten schrijven en het lijkt of ik stilsta.

Wilma te Paske
Door

Wilma te Paske

op 20 March 2017

Er zit nog schroom om me echt te laten zien, want dan zou het wel eens niets voor kunnen stellen; dan val ik 'door de mand'. Ergens zit er nog een overtuiging: "Bied ik echt wel iets van waarde' of 'is het dat echt wel waard' misschien wel: 'ben ik het wel waard.'

Doré Hunter
Door

Doré Hunter

op 20 March 2017

Ik zou graag mee doen. Graag healing op het onderwerp welk tarief te vragen en überhaupt het idee dat ik goed genoeg ben om 'voor' te betalen.

Alexandra
Door

Alexandra

op 20 March 2017

Lieve Annie, We hebben een tijdje terug een intake gedaan voor de tijd en geld healing via skype. Er is inmiddels zoveel gebeurd waardoor ik niet anders meer kan dan voor mezelf te kiezen. Ik zou graag healing willen daarop, op onafhankelijk zijn en geloven dat het veilig is voor mij en ik het waard ben om volledig de weg van mijn ziel te gaan. Dank je wel alvast en God's zegen voor het pad wat je nu in gaat slaan.

Renate
Door

Renate

op 20 March 2017

Ik weet wat ik moet doen om meer inkomen te genereren uit mijn praktijk maar zet de stappen niet 😊

Cis Linders
Door

Cis Linders

op 20 March 2017

Ik blokkeer vanwege mijn twijfel en eigen onzekerheid of klanten wel op mij zitten te wachten. Dat mijn potentiële klanten mij opdringerig vinden met mailings of acquisitie. En ik weet wel hoe en wat ik zou moeten doen maar kom niet in actie. Ik heb uitstel gedrag.

Sanne
Door

Sanne

op 20 March 2017

Ik wil me richten op het ingewikkelde traject om aangesloten te zijn bij de zorgverzekeraars en of ik hier geld en energie in moet stoppen om overal bij aangesloten te zijn.

Barbara van Rhoon
Door

Barbara van Rhoon

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik heb vele opleidingen en cursussen gedaan, krijg ook vaak terug dat ik magische handen heb of dat ik altijd aanvoel wat nodig is. Maar ik voel het niet in mezelf. Weet dat ik veel te bieden heb maar kom niet bij het gevoel wat dat dan precies is. Mijn onzekerheid houd me van mijn pad af. Ik ben niet overtuigd van mijn eigen kracht. En krijg niet helder voor ogen wat ik nu precies wil. Groetjes Barbara

Martine van Dijk
Door

Martine van Dijk

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik doe heel graag mee met de healing vanavond. Over drie maanden open ik mijn eigen praktijk voor shiatsu-therapie. Ik merk bij mezelf duidelijk de schroom om naar buiten te treden. Zichtbaar worden is eng, terwijl het het toch eigenlijk leuk zou moeten zijn. Ik hoop dit anders te kunnen gaan voelen. Hartelijke groet, Martine

Esther
Door

Esther

op 20 March 2017

Mijn hart en ziel zit in het energetisch werk wat ik doe. Mijn ideale cliënt is minstens geïnteresseerd in energetisch werk en gaat uit van holisme m.b.t. zijn fysieke en psychische klachten. Soms sta ik zodanig open om het aantal behandelingen per week te vragen en te ontvangen zoals ik dat wens dat het wonderbaarlijk is. En soms, zoals nu, lukt het me voor geen meter. Kan ik een doorlopende stroom van (betalende) cliënten(afspraken) krijgen waarbij het niet afhankelijk is van hoe ik me voel? (zodat ik ook mijn eigen processen ook kan doorgaan). Dank je wel Annie voor deze laatste healingmogelijkheid. We evolueren allemaal en ik ga je ook verder bij je tijd en geld healing activiteiten supporten. O ja, toevallig zit ik vanavond in een vergadering. Kan ik de healing ook om 23 uur ontvangen? Ik zal het vast wel merken.... Hartelijke groet, Esther.

Bert
Door

Bert

op 20 March 2017

Hallo Annie Graag doe ik mee in jouw healing en zou ik de rust en vertrouwen willen vinden om dichtbij mezelf en professioneel te verwoorden wat ik met mijn workshops en begeleiding wil. Het schrijven van een aantrekkelijke advertentie om klanten te bereiken! Nu komen de klanten vnl nog via via en niet via mijn advertenties. Toegevoegt de link van mijn laatste nieuwsbrief https://materieschilderen.email-provider.nl/web/gkrnhew48z/4lxayghkpo

Denise Kieboom
Door

Denise Kieboom

op 20 March 2017

Hai Annie, wat ontzettend lief en fijn dat je dit voor anderen ( en voor mij ) wilt doen. Ik blokkeer vooral op actie om te acquireren. Ik heb er niet zoveel voor hoeven doen in het begin en die opdrachten drogen op en ik wil meer mensen in mijn nieuwe woonomgeving. ik wil me meer toeleggen op healing en minder op de gedragskant trainen, zonder me daar echt op te profileren. Misschien is dat wel het probleem.... heel veel succes met je eigen praktijk overigens! Hartelijke groet, Denise Kieboom

Yolanda
Door

Yolanda

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik doe graag in je laatste sessie mee vanavond. Ik heb een hoop ideeen , werk ze uit echter de klanten blijven uit? Wat kan ik doen om hen aan te trekken.

Ingrid Horst
Door

Ingrid Horst

op 20 March 2017

Waar ik elke keer op blokkeer is mijn gedachte dat alles wat ik doe dom en kinderlijk is. Dus dat ik niet professioneel ben...

Lale
Door

Lale

op 20 March 2017

Mijn blokade : het is alsof me zelf niet veel geld gunt, ik ben al jaren aan het hard werken wat binnen komt gaat weg ! Als of ik niet mag meer hebben 🙏

gerard van der Lans
Door

gerard van der Lans

op 20 March 2017

Ik mis het vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Marieke Ronhaar
Door

Marieke Ronhaar

op 20 March 2017

Hoi Annie, wat een mooie stap(pen) ga je maken. Heel fijn wat je altijd gedeeld hebt en super lief dat je vanavond nog een healing doet. Voor mij mag dit inderdaad op zichtbaarheid en het 100% ruimte innemen voor m'n authentieke zelf. Dankjewel!

Catherina
Door

Catherina

op 20 March 2017

Graag werken rond zichtbaarheid maar ook rond herkenning van wie ik ben en wat ik breng, hoe ik mij onderscheid

Mara Tjepkema
Door

Mara Tjepkema

op 20 March 2017

Dag Annie, ik twijfel over de keuze voor een doelgroep waar mijn hart naar uitgaat op basis van mijn levenservaring, vrouwen die herstellen van een trauma's door geweld en het contact met hun lichaam willen herstellen. De twijfel gaat in het bijzonder mezelf een speciale een tarief waard vinden en bezorgd of ik het tarief wel waarmaak voor klanten.

annemarie
Door

annemarie

op 20 March 2017

Ik durf professioneel niet zichtbaar te worden. Dit blokkeert mij om mijn bedrijf uit de startblokken te trekken, mijn website on line te zetten, en alle actie te ondernemen om klanten te trekken.

Suzanne Peek
Door

Suzanne Peek

op 20 March 2017

Ik durf geen geld te vragen voor mijn dienst omdat ik denk dat mensen het er niet voor over hebben en ik bang ben niet goed genoeg te zijn. Ik durf niet te veel zichtbaar te worden. ik wil liever klanten krijgen door mond tot mond reclame dan mezelf via social media te moeten verkopen. Ik wil heel graag een praktijk maar kom niet in actie. ik denk dat onzekerheid, marketing en administratieve rompslomp mijn grootste blokkades zijn, maar misschien zijn er nog meer...

Fenna anoniem
Door

Fenna anoniem

op 20 March 2017

hallo, ik zou graag me meer willen doorbreken in succes en dat het niet meer tenkoste gaat vanmijn eenoudergezin.

Saskia Tiemens
Door

Saskia Tiemens

op 20 March 2017

Dag Annie, Mijn dienst is niet grijpbaar. Ik doe energiewerk, ik haal energetische problemen (trauma) weg uit het energiesysteem van desbetreffende client, waardoor er weer balans komt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Op televisie zijn programma's waarin energetisch werk onderuit wordt gehaald. Helaas zijn er idd mensen die niet goed bezig zijn en zo maar wat doen. Terwijl andere energiewerkers puur zijn en die op een verantwoordelijk manier hun werk doen. Ik weet hoe ik werk en hoe ik erin sta, met hart en ziel en heb goede resultaten behaald met het geven van healings. Desondanks vind ik het spannend om marketing te doen, omdat niet iedereen (nog) de taal van energie kent en begrijpt. En wat het voor je kan doen, wanneer je niet in balans bent. Dit is waar ik tegen aanloop.. Groetjes, Saskia

Famke Plantinga
Door

Famke Plantinga

op 20 March 2017

Hallo Annie, wat fijn dat je vanavond deze laatste healing geeft. Ik doe graag mee omdat mijn praktijk (massage en Reiki) niet echt loopt. Ik heb nauwelijks tot geen klanten en ook weinig bezoekers op mijn website, terwijl ik er voor mijn gevoel wel klaar voor ben. Maar ik ben niet zichtbaar genoeg, dat is duidelijk. Ik vind het trouwens ook niet makkelijk om te bepalen wat prioriteit heeft in de marketing, een goede website, nieuwsbrief, blog, social media etc. Er komt zoveel kijken bij het ondernemerschap, het is best overweldigend. Toch heb ik er wel vertrouwen in dat het zal gaan lopen dus ik ben wel optimistisch! Ik kijk uit naar vanavond! Groetjes, Famke

jana
Door

jana

op 20 March 2017

Ik heb het gevoel dat ik de groei van mijn zaak soms onbewust afrem, uit angst om privé en werk niet meer gecombineerd te krijgen en de grote nood aan zelfzorg en me-Time die ik ervaar als noodzakelijk om goed te knn functioneren.

Jolanda
Door

Jolanda

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik wil mijn betaalde baan vaarwel zeggen en voledig over schakelen op mijn Eigen praktijk. Helaas heb ik te weinig eigen clienten en vind het lastig er meer binnen te halen. Ik weet dat mijn prijzen goed zijn en dit markt comform is en mijn kwaliteiten ook oke zijn. Maar hoe overtuig ik mijn toekomstige clienten

Edwin Weevers
Door

Edwin Weevers

op 20 March 2017

Beste Annie, ik merk dat ik aan de ene kant clienten aan wil trekken,maar aan de andere kant ook niet. Dat komt omdat ik na een sessie vaak zo'n terugslag krijg, dat ik soms wel 2 dagen nodig heb om mijn eigen energie weer goed te ervaren. Heb al wel heel wat tools geprobeerd maar zou het fijn vinden op een dieper niveau iets van healing te mogen ervaren. Dat ik dus ook tijdens sessies veel dichter bij mezelf blijf. Met heel vriendelijke groet Edwin

jan
Door

jan

op 20 March 2017

graag healing , ik werk via medium lijn en ga in de toekomst met eigen website werken indien noodzakelijk .. op site tot heden geen overvloedige kontakten wel hele mooie consulten gedaan

Enchanta
Door

Enchanta

op 20 March 2017

Startangst

goude handen
Door

goude handen

op 20 March 2017

ik hou veel van de behandeling die ik geef maar ik heb veel moeite om energie in te leveren om meer klanten binnen te trekken. na 14 jaar werken in deze veld en na de moeilijk periode van studie 2 jaar tot vorige jaar ben ik echt in crisis gekomen en ik zou graag willen dat alles goed loopt, maar ik trek het niet, geen zin in meer.

Merel
Door

Merel

op 20 March 2017

Beste Annie, graag doe ik vanavond mee. Mijn Blokkade is -- waar ik achter ben in mijn proces met P.R.I. ( Past Reality Integration) -- dat ik en diepste een kloof ervaar in mijn contacten met anderen, dat ik er niet wezenlijk ben, niet besta eigenlijk in de ogen van de ander. Dat ze me niet willen, zij daar, ik hier, een soort onoverbrugbare kloof. Dat was ook mijn Oude Realiteit, nu niet meer, maar energetisch sleep ik dit onbewust nog mee en zend ik het onbedoeld uit. Dat is natuurlijk niet erg helpend. Het NU is dat ik een fantastisch instrument het ( PRI) waarmee ik mensen juist help kun eigen blokkades op te ruimen! Ik weet dat de aandacht moet gaan naar wat er NU is, met medeneming van de Oude stuk. Tot vanavond! Groet Merel

Sjany
Door

Sjany

op 20 March 2017

Wat moet ik kiezen. Ik krijg zoveel aanbiedingen die allemaal veel geld kosten. Hoe kan ik het beste te werk gaan?

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 20 March 2017

Hallo Annie! Ik ben meer en meer zichtbaar aan het worden met wat ik te bieden heb aan vrouwen om hen te inspireren en te ondersteunen om authentiek te zijn. Ik vind het wel spannend en vind ook dat het langzaam gaat, graag aandacht hiervoor vanavond in de meditatie die je aanbiedt. Overigens mooi om te lezen dat je je hart volgt en ook een nieuw concept in de wereld gaat plaatsen. Succes ermee Annie!

Leen
Door

Leen

op 20 March 2017

Dag Annie, Allereerst hartelijk dank voor dit gratis aanbod! Waar ik telkens tegenaan blijf lopen is dat ik bang ben dat mijn cliënten mijn coaching niet goed genoeg zullen vinden. (Het is een issue van mezelf, ik weet het, ik vind mezelf niet goed genoeg. Het is er van kleins af aan ingebakken tijdens de opvoeding) Ik ben bang om niet de juiste inzichten binnen te krijgen en op die manier essentiële dingen over het hoofd te zien. Ook is er altijd iemand anders die het in mijn ogen veel beter doet dan ik, en ga er dan ook vanuit dat cliënten beter voor die persoon kiezen. Dat blokkeert me om concrete stappen te zetten om zelf meer cliënten aan te nemen. Maar net de ervaring zal me na verloop van tijd het vertrouwen geven dat het wel goed gaat. Mijn verstand weet dat, maar al de rest sputtert tegen. Mijn basis aan zelfvertrouwen zou stilaan mogen groeien, maar er dus iets wat hapert.

Paul van Lieshout
Door

Paul van Lieshout

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik heb tot nu toe weinig response wat betreft het aantal cursisten. Ik vind het daarom moeilijk om vertrouwen te blijven hebben. Bedankt voor deze healing. Hartelijke groet, Paul van Lieshout

Sylvia
Door

Sylvia

op 20 March 2017

Ik wil graag door breken met mijn teambuilding sessies. Ik wil graag de juiste mensen bereiken die baat zullen hebben met wat ik te bieden heb.

monique kuipers
Door

monique kuipers

op 20 March 2017

wil naast mijn werkzaamheden in de praktijk ook graag massages gaan geven en uitbreiden, maar weet niet goed hoe en waar te beginnen. ik blokkeer en doe daarom niets om meer klanten te trekken

diana
Door

diana

op 20 March 2017

ik wil graag meedoen, maar ben vandaag niet thuis vanwege mijn 2e job (ik moet in sint truiden zijn dat moment)

Edith Witteman
Door

Edith Witteman

op 20 March 2017

Hi Annie, ik ben heel nieuwsgiering naar deze healingmethode... na alle toestanden ben ik mijn praktijk gaan oppakken. Een nieuwe ruimte is gelukt, ik doe alles om klanten te krijgen maar die komen niet. Ik blokkeer het dus ergens en wil graag de healing vanavond ervaren.

Trusty
Door

Trusty

op 20 March 2017

Mijn grootste blokkade is verandering oude patronen die ik vasthoud ideëen genoeg nu nog in daadkracht omzetten Ben zelf healer en kundalini Reiki Master maar nog niet gedurfd om klanten te werven Ik deed alle readingen gratis heb genoeg concepten maar de echte stap is nog niet gezet

Eveline
Door

Eveline

op 20 March 2017

Ik blokkeer op zichtbaarheid, de sluier om te zien blijft nog dicht

Eva
Door

Eva

op 20 March 2017

Hallo Annie Wat lief dat je dit doet! Ik kan wel wat hulp gebruiken. Heb cliënten veel te bieden als coach en hypnotherapeut en toch is reclame maken voor mezelf lastig. Denk snel dat het teveel is of dat ik met mezelf loop te leuren! Heb echt meer inkomen nodig om huur e.d te betalenen. Help

Annie
Door

Annie

op 20 March 2017

Hallo Annie, ik wil graag healing op meer zichtbaarheid, aantrekken van mijn ideale klant en het nemen van stappen ( in de actie komen). Dankjewel alvast en veel succes met je nieuwe richting.

hackfortinkleur
Door

hackfortinkleur

op 20 March 2017

Ik heb enorm zin in mijn bedrijf, maar ben moe na een leven hard werken. Ik wilde dat ik jonger was. Daarom ga ik niet al mijn ideeën uitwerken. Ben tevreden met het resultaat maar het mag iets meer zijn aan inkomsten. Jouw healing geeft misschien iets meer rust in mijn hoofd.

Carina
Door

Carina

op 20 March 2017

Hallo Annie, een healing is zeer welkom! Ik zeg er een andere afspraak voor af. Ik heb vertrouwen in de stap die ik ga zetten en in de intuïtieve manier waarop ik mijn bedrijf in de markt ga zetten. Alleen steekt af en toe de twijfel de kop op of ik op deze manier wel voldoende klanten zal krijgen. Het kost me nog moeite de 'oude manier van marketing en acquisitie', die ik in mijn baan in loondienst heb meegekregen, los te laten. Daar is nog werk aan de winkel.

bruistablet
Door

bruistablet

op 20 March 2017

beste Annie, ik wil graag hogere tarieven vragen maar ben bang dat er dan niemand komt

Danielle Brormann
Door

Danielle Brormann

op 20 March 2017

Ik wil graag healing voor mijn gezondheid. Ik ben vorige week geopereerd aan mijn eileiders en baarmoeder en hoop spoedig en goed te herstellen om weer fris en vol energie aan de slag te kunnen, mensen te helpen via training en coaching en om hiervoor voldoende inkomsten te ontvangen. Alvast enorm bedankt en heel veel succes & plezier met alles 😇💟

dehoux
Door

dehoux

op 20 March 2017

angst om stap te zetten ,een duw inde rug zal al goed doen

Arni Trommelen
Door

Arni Trommelen

op 20 March 2017

Ik wil heel graag een onderneming opstarten maar ik durf de stap niet te zetten. Ik durf niet zichtbaar te worden.

zondernaam
Door

zondernaam

op 20 March 2017

Hallo Annie, Ik zou heel graag een healing op mijn blokkades krijgen van je. Mijn blokkade is mijn angst om negatieve reakties te krijgen als ik me te zakelijk opstel. Ik weet wat ik waard ben, maar heb (door mijn inmiddels overleden) vader meegekregen dat zakelijke mensen graaiers en egoïsten zijn. Ik heb hier al veel op gewerkt, o.a. door meditaties van jou, maar merk dat het toch regelmatig terug komt.

Landra de Bruijn
Door

Landra de Bruijn

op 20 March 2017

Hoi Annie, FIjn dat je voor de laatste keer nog een healing wilt geven. Ik blokeer op actie ondernemen. Dan doe ik weer een stapje en dan weer een tijd niets. Alvast dank je wel voor de healing. Hartelijke groet,

Hannie
Door

Hannie

op 20 March 2017

Hoi Annie, mooi dat je de volgende stap gaat nemen al zal ik je mails van Hart en ziel missen. Graag wil ik de Healing van vanavond ontvangen en wel om het volgende. ik laat me teveel afleiden door anderen, durf af en aan niet goed in het licht te gaan staan en maak mezelf kleiner dan ik ben. Zelf oordeel of overtuiging uit het verleden, als je voor een dubbeltje enz... Op geld ligt ook een blokkade. Merk dat ik hard voor anderen ga lopen om maar niet hard voor mezelf te hoeven lopen, dus volledig de verantwoording voor mezelf nemen is ook wel een dingetje. Dank je wel voor alles Annie. Liefs Hannie

Sijtje Princen
Door

Sijtje Princen

op 20 March 2017

Het aantrekken van nieuwe, bij mij passende, cliënten en het schrijven van nieuwe teksten voor mijn website

Big Bird
Door

Big Bird

op 20 March 2017

Oh, wat fijn, deze extra healing. Ik ontvang graag healing op mijn geldenergie. Opdat blokkades daarin worden weggenomen en (ver-)nieuw(d)e geldenergie mag stromen om mij in mijn nieuwe manier van Zijn te mogen dienen.

anouk
Door

anouk

op 20 March 2017

Dag Annie, allereerst vind ik je stap heel moedig. Wens dat je veel succes en plezier toe met je nieuwe onderneming. Waar ik tegenaan loop dat ik niet altijd de energie heb om door te zetten en ik er maar niet toe kom een nieuwsbrief of blog te maken. Onbewust blokkeer ik daar nog op. Daar heb ik graag een heling op. Dank je wel.

Rob van der Niet
Door

Rob van der Niet

op 20 March 2017

Beste Annie, wat mooi dat je deze gratis healing geeft als afscheid. Ik neem er graag aan deel. Ik ervaar een blokkade op het naar buiten treden met mijn eigen healings. Alsof ik er iets verkeerds mee doe. Reflectie heeft mij geleerd dat dat niet het geval is. Ik vermoed een 'oude' angst die mogelijk komt vanuit mijn streng gelovige voorouders.

Joanna
Door

Joanna

op 20 March 2017

Kan het echt op mijn manier, met minder werken, minder schreeuwerige marketing. Komen mensen er dan echt op af? zonder de 5 geheimen enzovoort...

Tante Toos
Door

Tante Toos

op 20 March 2017

Ik blokkeer enorm op mijn (online) zichtbaarheid. Ik WEET dat het nodig is om klanten te krijgen maar op 1 of andere manier weet ik niet HOE ik mezelf en mijn bedrijf in moet zetten en WAT ik dan moet communiceren. Tekstueel gaat nog wel maar ik wil heel graag ook mezelf met video en FB live inzetten en daar zit dan ook meteen mijn blokkade op omdat ik van alles van mezelf vind op video.

Muriel
Door

Muriel

op 20 March 2017

Graag grijp ik deze kans! Ik blokkeer door een gebrek aan doorzettingsvermogen. Enerzijds door weinig zelfvertrouwen, anderzijds door niet te weten waar te beginnen en wat te doen wat bij mij past.

lesyeuxdeFrançoise
Door

lesyeuxdeFrançoise

op 20 March 2017

Ik heb het moeilijk om voor mezelf ondersteuning te vragen, het kennen van mijn verlangens, om vandaaruit een hulp vraag te stellen, Nu weet ik dat mijn overtuiging is om alles alleen te doen, ik kan dat, maakt me eigenlijk niet stromend maar blokkeert me om teksten te schrijven en te doen wat ik wil naar buiten komen met mijn ervaringen

Indra Tulling
Door

Indra Tulling

op 20 March 2017

Lieve Annie, Allereerst wens ik je een sprankelende en succesvolle nieuwe uitdaging. Ik doe graag mee met de healing. Mijn blokkades: Ik kom niet in de actie. Angst of ik het wel goed doe en ik blokkeer op 'het niet weten hoe'. Ik maak mijzelf dus ook niet zichbaar met concrete actie wat tot doel heeft mensen helpen en daarmee geld verdienen. Welke waarde geef ik? Nog een blokkade: angst of ik mijzelf kan waarmaken. Ik besef dat ik mijzelf vooral de druk opleg. Onzekerheid over de waarde die ik heb te geven. Dankjewel alvast! Ik ben heel benieuwd. Lieve groet Indra

Corien de Gaaij
Lara v Wijk
Door

Lara v Wijk

op 20 March 2017

Lara v Wijk, durven te vertrouwen op voldoende klandizie om vaste baan op te geven. Hart groet!

Lotte Hijmensen
Door

Lotte Hijmensen

op 20 March 2017

Ik zou heel graag mee doen vanavond. Ik twijfel enorm aan mijn eigen kunnen (ben ik wel goed genoeg?) En ik heb moeite om in actie te komen. Heel veel plezier en succes gewenst met je nieuw ingeslagen pad!

carol
Door

carol

op 20 March 2017

graag op mezelf neerzetten met mijn praktijk en mijn nieuwe plannen, trainingen, boek omtrent voeding, gewicht en gedragsverandering. Website voor dit traject moet nog gebouwd worden onder andere website vermeld.

Elma
Door

Elma

op 20 March 2017

Ik weet de acties die ik moet doen om online klanten te krijgen, maar ik doe ze niet. Ik vind het lastig te kiezen met welke producten of aanbod te beginnen, omdat ik eigenlijk mijn aanbod wat wil veranderen van karakter.

Anna
Door

Anna

op 20 March 2017

Hallo Annie, fijn dat je nog een healing geeft. Momenteel blokkeer ik op marketing in zijn algemeenheid. Onder andere door beperkende gedachtes. Ik heb weinig energie gehad de laatste tijd, terwijl dat juist iets is wat ik in de naam van mijn bedrijf verwerkt heb. Dus ik vind het ook suf "wie ben ik om ....". Terwijl als ik aan het werk ben ik weet hoe waardevol mijn werk is. Maar het uitdragen en mezelf serieus nemen als ondernemer die gewoon met haar waardevolle werk brood op de plank wil, is dus een lastige. Steeds sluipt er een saboteurtje in. Het lijkt me fijn de healing te ontvangen om de saboteur beter ontmaskert te krijgen en om te kunnen stralen en vooral ook handelen voor mijn praktijk, zodat het bloeiend en groeiend wordt.

Margot Truyens
Door

Margot Truyens

op 20 March 2017

ik stel het altijd uit, ga andere dingen doen! Ik sta niet zo graag in de schijnwerpers.

Karien Vissers
Door

Karien Vissers

op 20 March 2017

Het stroomt wel en ik heb steeds meer focus, maar ik heb toch nog af en toe het gevoel dat ik bepaalde overtuigingen los mag laten.

Diane Bos
Door

Diane Bos

op 20 March 2017

Zichtbaarheid

Fetje Westerhoff
Spirit Bird
Door

Spirit Bird

op 20 March 2017

Ik blokkeer zodra ik de boekhouding/administratie moet doen Ik durf niet zichtbaar te worden Ik blokkeer bij het teksten schrijven Ik weet wat ik moet doen om klanten te krijgen, maar ik doe de acties niet

Chant
Door

Chant

op 20 March 2017

Wat fijn dat je deze healing nog doet, ik doe ook graag mee mbt: Twijfels of wat ik breng van waarde is, twijfels aan mijn kunnen/mijzelf, moeite om me zichtbaar en hoorbaar neer te zetten, moeite om het aanbod wat ik lever (en de manier waarop dat werkt) helder te verwoorden..

marjoleen dijkema
Door

marjoleen dijkema

op 20 March 2017

Hallo Annie, graag wil ik meedoen met je healing. Ik heb lang niks gedaan met marketing, of om mijn bedrijf - De Kracht van het Hart- verder uit te breiden. Lang heb ik veel los moeten laten of parkeren, om diep in mijzelf op te ruimen- dit is nog volop bezig. Qua werk heb ik gefocust op thuiszorg/-begeleiding, incl. stervenszorg, m.n. via (antroposofische) thuiszorgbemiddeling. Daar heb ik steeds meer vertrouwen in gekregen. Toch weet ik dat dit niet het enige is wat ik te doen heb. Langzaam komt er ruimte voor andere stappen. Ik vind het lastig om te focussen en ordening/ planning aanbrengen. Daarin kan ik naast ondersteuning ook healing op gebruiken- Dank alvast!

Voedingscoach
Door

Voedingscoach

op 20 March 2017

Beste Annie, Ik weet dat ik mensen goed kan begeleiden en adviseren in gezonde voedings- en levensstijl, maar ik heb er geen vertrouwen in dat ik een goed lopende praktijk kan op zetten. Op mijn website en op facebook durf ik mijzelf best te laten zien, maar toch zit er nog een blokkade op om er echt helemaal voor te gaan. Bang dat ik niet serieus wordt genomen, onvoldoende kennis heb en dat mensen mij niet leuk genoeg vinden.

Mirte
Door

Mirte

op 20 March 2017

Hallo Annie, Wat fijn dat je nog zo'n healing wil geven. Na drie jaar zou ik zo graag de praktijk naar een hoger niveau willen tillen met meer klanten en meer zichtbaarheid. Twijfels blijven bij mij of ik mensen genoeg te bieden heb, er zit een blokkade op geld en ook vind ik het nog steeds moeilijk om zichtbaar te zijn of te worden. Alvast heel veel dank!

Warana Cameron
Door

Warana Cameron

op 20 March 2017

op het schrijven van teksten. Ik loop vast in mijn hoofd en verlies de stem van mijn hart.

Anoniem
Door

Anoniem

op 20 March 2017

Ik ben er helemaal klaar voor om in het licht te gaan staan en te starten maar op de een of andere manier blokkeer ik en blijf ik uitstellen

Nadja
Door

Nadja

op 20 March 2017

Ik heb veel spanning in mijn nek en schouders waardoor mijn energie niet goed kan doorstromen en ik vaak geen zin heb en te moe ben om actie te ondernemen. Ik zou graag een healing willen hebben op mijn nek, schouder gebied

Thea-Lucia Klinefelter
Door

Thea-Lucia Klinefelter

op 20 March 2017

Hoi Annie, Dank je wel alvast voor je afscheidscadeau. Ik wil graag healing ontvangen op dat ik niet geloof dat er voor mij overvloed is van geld via mijn sjamanistische werk ofwel het werk dat ik het liefste doe.

Karen
Door

Karen

op 20 March 2017

ik zou graag meedoen

stokkie
Door

stokkie

op 20 March 2017

Ik heb al een eigen praktijk, maar zie steeds als een berg tegen marketing op. Naar buiten treden, mezelf aanprijzen.. pffff. Het voelt vaak als hard werken en het stokt dan. heb dus ook nog geen website. Wel een paar klanten.

Mylène Höhle
Door

Mylène Höhle

op 20 March 2017

hai Annie, Al jaren probeer ik genoeg geld te verdienen met mijn bedrijf. Ik zou graag meer opdrachten voor een hoog tarief willen. Dank je wel alvast dat je een healing wilt geven hierop. Harte groet, Mylène

Brigitte
Door

Brigitte

op 20 March 2017

Graag beperkende overtuigingen loslaten. 100% mezelf kunnen zijn.

Audrey
Door

Audrey

op 20 March 2017

Ik doe ook heel graag mee! En het komt net op het juiste moment. Graag wil ik me meer zichtbaar maken als creatief coach en mijn emotionele ballast loslaten

Wim
Door

Wim

op 20 March 2017

Ik doe graag mee met de healing. Onlangs met m'n dochter begonnen met het geven van workshop Stiltebewustzijn. Thema's:bewustwording van je innerlijke stilte, drukte loslaten, jezelf zijn en blijven. Deelnemers werven gaat nog niet makkelijk. Annie, succes met het verder realiseren van je dromen!

Eveline Duermeijer
Door

Eveline Duermeijer

op 20 March 2017

Hoi Annie, ik zou graag de healing krijgen om meer deelnemers te ontvangen bij de Workshops die ik met mijn vader geef via Stiltebewustzijn. We moeten momenteel erg eraan trekken om mensen te krijgen, terwijl we een mooie, inspirerende workshop hebben, waarbij mensen zichzelf in de stilte en diepte kunnen ontmoeten. Ook zou ik meer klanten krijgen in mijn voetreflex massage praktijk aan huis die ik begin dit jaar gestart ben onder de naam Eefs Voetmassage. Succes Annie met de nieuwe weg die je inslaat. Liefs Eveline Duermeijer

Yess
Door

Yess

op 20 March 2017

Hoi Annie, Ik ben vaak bang dat mensen teleurgesteld raken, als ik niet kan waarmaken wat ik bij aanvang zeg, wat er mogelijk is qua heling. Oververantwoordelijkheid voor hun herstel. Hoe meer geld ik vraag, des te meer druk ik voel om goed resultaat te "leveren". Ik weet dat mensen alleen zelf kunnen helen, dat ze zelf verantwoordelijkheid dragen en dat ik slechts een kompas voor ze kan zijn, maar toch. Die druk mondt uit in te lange consulten, teveel tegelijk willen doen. Altijd het gevoel dat ik niet genoeg weet. Ik besef dat het zo niet werkt en toch laat ik het vaak gebeuren. Ik wordt zo moe van mezelf. Hellup!

Petra Dijkman
Door

Petra Dijkman

op 20 March 2017

Ik die graag mee. Vooral op het zichtbaar worden om mijn eigen praktijk te starten.

Thea-Lucia Klinefelter
Door

Thea-Lucia Klinefelter

op 20 March 2017

Hoi Annie, daar ben ik weer. Na nog wat gevoeld te hebben kom ik op, dat ik graag healing wil ontvangen op dat ik wel weet welke acties ik moet doen om klanten te werven, maar ze uitstel of zelfs niet doe, of te laat zodat kans op mislukking weer gegarandeert is. Doodmoe word ik van mezelf in dat ik dit, ondanks dat ik het anders wil doen, toch steeds zo doe. Ook al doe ik dingen wel, dan leidt dat ook niet tot veel klanten. Dus hulp zeer gewenst. Alvast dank je wel, hartegroet Thea Lucia

Brechtje Schoofs
Door

Brechtje Schoofs

op 20 March 2017

Wat is mijn volgende stap om te maken.

Paulien Floor
Nel Basten Janssen
Door

Nel Basten Janssen

op 20 March 2017

Ik wil graag meedoen omdat ik te weinig klanten ontvang en me niet genoeg zichtbaar durf te maken

Freedom
Door

Freedom

op 20 March 2017

Mijn to-do list groeit en weet niet waar te beginnen. Tevens twijfel ik wel eens aan mijn kunnen. Ik wil graag in mijn kracht staan, mijn specialisatie vinden en een goed lopende praktijk met goede inkomsten hebben. Dat is nogal een lijst hè ...

Elvira
Door

Elvira

op 20 March 2017

Voelde veel gebeuren bij mijn zonnevlecht / 3e chakra. Daarna ook bij hart en oren. Kan het nog niet plaatsen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 20 March 2017

Laat het maar even rusten Elvira. Sommige dingen worden pas na een paar dagen duidelijk.

Spirit Bird
Door

Spirit Bird

op 20 March 2017

Ik voelde al vrij snel een rust in mij. Na enige tijd voelde ik veel energie en 'zag' ik lichtwezens de healing geven. Daarna was ik even 'weg' (het zwarte gat?) Tegen half 9 werd ik wakker met een hoestbui. Voel mij nu heerlijk.

Annie Massop
Marjoleen
Door

Marjoleen

op 20 March 2017

Vaker heb ik het lastig gevonden om iets te ervaren met afstand healing (hoewel ik dat al jaren naar anderen doe) Ik ben gaan liggen- meestal duurt het even om rustig te worden, dan kan ik diep ‘verdwijnen’ en kom later met moeite van ver terug. Nu ontwaakte ik licht en in een vrije leegte - niet moe, bijna verbaasd dat er niks zwaars was. Fijn en dank aan Alles! Morgen ermee verder.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Heel fijn dat je nu licht ontwaakte, Marjoleen!

Audrey
Door

Audrey

op 20 March 2017

Ik heb het vooral fysiek ervaren. Ik kon bijna niet gaan liggen ...enorme rugpijn die ik om kwart voor 8 nog niet had. Ik heb met opgetrokken benen gelegen en voelde het vooral in mijn gehele buik. Langzaam kon ik mijn benen weer strekken en verdween die pijn. Op het einde voelde ik net alsof een koude wind door mijn bovenlichaam ging ( hartchakra)...toen ben ik in slaap gevallen

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Dat kan idd gebeuren, Audrey, dat je het heel fysiek kan merken. Soms zelfs met heftige pijnen. Gelukkig is de pijn weggetrokken en ben je in slaap gevallen. Wel goed drinken na zo'n ervaring en goed voor jezelf zorgen.

Eveline Duermeijer
Door

Eveline Duermeijer

op 20 March 2017

Hoi Annie, ik voelde heel veel tijdens de healing. Veel tintelingen op mijn hoofd, daarna ook bij 3e oog, maar ook soms wat pijnlijk of drukkend alle energie die ik voelde. Later wat lichte pijn in mijn buik en onderste gedeelte van mijn schedel. Woorden die bij mezelf binnen kwamen waren, gelijkwaardigheid, eigen pijn mogen zien ( mijn vader), rust, zelfliefde en geduld. Nogmaals bedankt voor de healing. Ik ben nieuwsgierig naar het effect. Liefs Eveline

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Graag gedaan Eveline! Laat me weten wat het lange termijn effect is, voor de korte termijn iig heel positief!

Edith Witteman
Door

Edith Witteman

op 21 March 2017

Hoi Annie, tjonge zeg, dat was nog eens een healing! Ik ben op mijn bed gaan liggen en probeerde me te ontspannen en alles van de dag los te laten. Daarna voelde ik een enorme warmte, koesterend en vertroostend, ik moest ervan huilen. Ik voelde me zo thuiskomen... ik ben geloof ik een beetje weggeraakt, hoorde wel iemand ademen vlak naast me. Daarna voelde ik mijn benen en voeten, aan de linkerkant een hoop getintel. Daarna hoorde ik mijn naam zeggen en "zag" mezelf meegenomen worden door twee mensen. Er waren heel veel indrukken, ik voelde enorm veel energie en er gebeurde een heleboel in mijn lijf, alsof er allemaal draaikolkjes waren die van alles meenamen. Toen ik mijn ogen open deed was het 20.35 en mijn man riep hoe het ging, ik ben opgestaan, heb een kwartier beneden gezeten en ben daarna gewoon weer naar bed gegaan. Ik heb de hele nacht heel diep geslapen en vanmorgen zo fris als een hoentje wakker geworden... vandaag heb ik al veel gedaan, in tegenstelling tot de laatste tijd dat ik niet op gang kon komen. Dank je wel lieve Annie, ik heb dit heel erg nodig gehad.....

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Nou, dat is met recht een intense healing voor je geweest. Fantastisch dat je er zo uitgerust en energiek van bent geworden. Lekker dat je nu in de actie stand staat! Ga zo door, Edith!

Rob van der Niet
Door

Rob van der Niet

op 21 March 2017

Heel erg bedankt voor de healing, Annie. Ik heb een krachtige energiestroom ervaren gedurende de hele healing. Kanalen werden geopend, blokkades opgeruimd en er werd mij eens te meer getoond dat het voor mij nodig is om mijzelf op deze wijze te manifesteren (als brenger/doorgever van licht). Het was weer een belangrijke stap in mijn proces; nogmaals bedankt!

Annie Massop
René Helene
Door

René Helene

op 21 March 2017

Lieve Annie, Dank je wel voor de fijne en krachtige healing. Ik ga in volledige vertrouwen dat alles mag gaan stromen. En laat negatieve gedachten hierover geheel los. Liefssss

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Graag gedaan Rene Helene! Hoe meer vertrouwen, hoe meer kans dat datgene wat je graag wilt gaat gebeuren!

Anna
Door

Anna

op 21 March 2017

Er was veel voelbaar tijdens de healing. Het effect was meer rust en centering in mijn systeem en verder is het nog aan het doorwerken. Dank je wel.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 March 2017

Prachtig, Anna. Ben benieuwd welke effecten het nog meer zal hebben.

Arni Trommelen
Door

Arni Trommelen

op 21 March 2017

Ik had een zwaar gevoel en voelde me slaperig. Maar verder eigenlijk niets.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 March 2017

Je hoeft niet altijd iets te voelen, Arni. Sommige mensen merken er pas later iets van, b.v. dat ze bete slapen of rustiger reageren op bepaalde situaties of ingevingen krijgen.

Marianne Schreijenberg
Door

Marianne Schreijenberg

op 21 March 2017

Ik heb precies die stroom gezien en gevoeld waar jij het over hebt, heel bijzonder, duidelijk en mooi! Het was heel intens gedurende 15 min. daarna was het ook klaar! Dank je wel Annie, het was echt superfijn en voelde heel bijzonder!

Barbara
Door

Barbara

op 22 March 2017

Hallo Annie Bedankt voor de healing van maandag avond. Voelde al voor 20 uur dat er aan mijn kruin werd getrokken. Tijdens de healing voelde ik vele fysieke sensaties. Er werd vooral op mijn voorhoofd "gewerkt" en op t laatst mijn voeten. Na 22 min stopte dat. Ben benieuwd of ik meer helderheid ga krijgen in mijn koers. Ik zie uit naar ingevingen op welke manier dan ook. Iig hartelijk bedankt!! Annie en veel succes met jouw voortzetting andere vorm van jouw bedrijf! Groet, Barbara

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 22 March 2017

Ha, dat gebeurt wel vaker, dat de spirits al eerder met de healing beginnen dan het 'officiële' tijdstip. Vaak is de intentie zetten al een seintje naar boven om de healing te starten. Zou idd mooi zijn als je meer helderheid krijgt over je koers, Barbara. Hou een klein dagboekje bij om je ingevingen te noteren of maak iedere dag een intuitieve tekening, dat werkt ook vaak erg goed.

Annie Massop
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down