GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Healing en reading om eindelijk die doodenge stap in je marketing te zetten

Healing en reading om eindelijk die doodenge stap in je marketing te zetten

Voor coaches en therapeuten die met intuïtie en gevoel werken

GRATIS healing en reading zodat je eindelijk die doodenge stap in je marketing gaat zetten

De healing vond plaats op 1 juli van 20.00 tot 20.30 uur.  Lees onderaan de blog wat de boodschap van de healing was + een oefening om die doodenge stap te gaan zetten.

De reading vond plaats op 2 juli van 14.00 tot 15.00 uur. Bekijk onderaan de blog de opname van de reading.

 

Heb jij niet genoeg klanten? Weet je dat marketing nodig is om klanten te krijgen, maar hik je tegen het volgende aan. Je:

 • start niet met je praktijk of stelt het steeds maar uit, want je vind jezelf niet goed genoeg in je vak;
 • of je start niet omdat je bang bent niet genoeg inkomen te krijgen;
 • durft geen presentatie te geven uit angst dicht te slaan. Je weet echter dat presenteren je klanten zal opleveren;
 • bent al maanden met je website bezig, maar durft hem niet live te zetten. Stel je voor dat er niemand op af komt of dat ze je uitlachen;
 • wilt hogere tarieven vragen, maar doet het niet, omdat je bang bent klanten af te stoten. Ondertussen baal je ervan dat je zo weinig verdient;
 • vertelt niet dat je met intuïtie werkt, want dan nemen ze je niet serieus. Terwijl je de beste resultaten behaalt als je intuïtief werkt;
 • wilt dolgraag helemaal van je praktijk leven, maar durft je baan niet op te zeggen. Zo meteen mislukt het allemaal!
 • hebt al zoveel marketing cursussen gevolgd, je weet precies wat je moet doen. Maar je doet het niet, iets houdt je tegen;
 • wilt met video, Facebook, webinars, nieuwsbrieven (of vul maar iets in wat je graag zou willen doen), maar doet het niet omdat je opziet tegen de techniek. Dat kun je niet en je zult het ook niet leren zeg je tegen jezelf

 

Herken je dit bij jezelf? Heb je misschien nog andere angsten en twijfels bij je marketing? Geeft helemaal niets, het hoort allemaal bij het ondernemen!

Speciaal voor coaches en therapeuten die dit meemaken, geef ik woensdag 1 juli om 20.00 uur een healing (op afstand) en donderdag 2 juli 14.00 uur een reading

 

Lees hieronder hoe je meedoet met de healing:

 1. Laat me weten in een reactie op deze blog wat voor jou het allerengste is in je marketing;
 2. Vermeld je voor en achternaam. Wil je liever anoniem deelnemen? Laat dan je reactie onder een schuilnaam op deze blog achter en stuur me via email je werkelijke naam en je schuilnaam
 3. Ga 1 juli tussen 20.00 en 20.30 uur op een rustige plek zitten of liggen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden
 4. Op dat tijdstip stem ik mij af op iedereen die gereageerd heeft en geef ik de healing
 5. Daarna meld ik bijzonderheden van de healing via dit blogbericht en krijg je nog aanvullende tips om je te helpen die doodenge stap wel te zetten
 6. Alleen mensen die een reactie op deze blog hebben gegeven worden meegenomen in de healing

 

Lees hieronder hoe je meedoet met de reading:

 1. 2 juli van 14.00 tot 15.00 uur geef ik een reading via een webinar (online presentatie)
 2. Uit alle reacties die ik op deze blog ontvangen heb, kies ik intuïtief 3 reacties uit waarop ik in het webinar een reading zal geven
 3. Ook voor degenen die niet uitgekozen worden is de reading zeer behulpzaam om die doodenge stap echt te zetten, omdat het antwoord je moed en inspiratie geeft
 4. Hoe doe je mee met het webinar? Bekijk het webinar op 2 juli 14.00 via deze link. Let op: meld je alvast aan voor dit webinar via deze link. Zo ben je zeker van een plekje tijdens het webinar.
 5. De 3 readingen worden alleen gegeven op reacties van deze blog. Wil je kans maken op een reading, vul dan je reactie hieronder in.

 

Boodschap van de healing

Met het werk dat je doet, breng je licht en vreugde in het leven van anderen. Je kunt een ander alleen maar helpen als je jezelf ook licht en vreugde in je leven gunt. Je dient niemand door slecht over jezelf te denken, jezelf klein te houden of te verstoppen. Je bent het waard om gezien te worden!

Ook al heb je in je leven te horen gekregen (of hoor je nog steeds) dat je raar bent, onbelangrijk of dom, jij bent degene die dat gelooft of niet! Niemand is raar, onbelangrijk of dom. Mensen die dat zeggen, hebben zelf een probleem. Zij voelen zichzelf raar, onbelangrijk en dom.

Iedereen is even belangrijk vanuit de kosmos gezien, ieder heeft zijn of haar eigen taak. Het is jouw taak om licht en vreugde bij jezelf, bij een ander en bij de wereld te brengen. Geloof in jezelf, jij kunt besluiten je op je hogere doel te richten en daar alles voor te doen wat nodig is.

Je mag dat licht en die vreugde helemaal op jouw manier brengen. Daar heb je jouw unieke talent voor gekregen. Waar wordt je blij van? Wat geeft je energie? Dat is een indicatie wat jouw unieke talent is.

Dus: laat je ballast los, laat je angsten los en laat je licht schijnen! Vraag jezelf af: wie zou ik zijn als ik mijn ballast kwijt was? Wat zou ik doen als ik niet bang was? Leef vanuit die energie en zie ballast en angsten als leerpunten, die je helpen je kracht te ontwikkelen. Je mag je angsten en ballast dus loslaten.

Ik kreeg nog een speciale oefening door, die je mag doen om de healing te ondersteunen.

 1. Maak een grote cirkel op de grond, mag thuis maar mag ook buiten in de natuur. Als je maar ongestoord kan werken
 2. Verzamel een hele hoop stenen (gewoon grijze stenen van buiten), deze staan symbool voor je ballast en angsten
 3. Stop de stenen in een rugzak en benoem hardop waar de stenen voor staat (dus welke angst of welke twijfel)
 4. Doe de rugzak op je rug
 5. Voel het gewicht van al die angsten en twijfels op je rug
 6. Benoem hardop hoe je je voelt
 7. Loop de cirkel tegen de klok in (=loslaten)
 8. Op bepaalde plekken voel je dat je daar een angst of twijfel mag loslaten
 9. Pak een steen uit je rugzak en voel voor welke angst of twijfel die staat
 10. Benoem wat je geleerd hebt van die angst of twijfel
 11. Bedank de steen voor die les
 12. Leg de steen op die plek in de cirkel en zeg: ik laat je nu los, het ga je goed
 13. Dit doe je net zo lang tot je alle stenen uit je rugzak hebt gelegd
 14. Voel hoe licht het nu is op je rug
 15. Benoem hardop hoe je je voelt
 16. Bepaal nu 1 actie die je eng vind en die je echt moet doen
 17. Spreek met jezelf af dat je die morgen doet of nog beter: noteer de actie hier in een reactie
 18. Beloon jezelf dat je deze oefening hebt gedaan. Maakt niet uit wat, als het maar lief is voor jezelf

Ben heel benieuwd wat jouw enge actie is die je morgen gaat doen!

 

Bekijk hier de opname van de reading

Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

163 reacties op “Healing en reading om eindelijk die doodenge stap in je marketing te zetten


Door Cisca van der Straaten op 2 juli 2015

Ik ben vol inspiratie voor de toekomst. Toch zijn het juist de financiele overzichten, verplichte notities, prognoses, etc, waardoor ik me achterop laat houden.


Door Marjoleen Dijkema op 2 juli 2015

Zoals ik gister schreef, kan ik mijn intuïtie, liefde en wijsheid sterker ervaren bij activiteiten van anderen, ben ook erg gegroeid door de spiegel van liefde en waardering van anderen. Nu mezelf nog! ‘Thuis’ komen oude overtuigingen eindelijk onder t tapijt vandaan van twijfel, ‘er zijn er al zoveel’ , ‘ja maar’, en ook het Hoe. Ook omdat ik niet opleidingen heb gevolgd, maar me vooral veel heb geleerd door jarenlange ont- wikkeling.
Ben benieuwd , dank!
Groetjes, Marjoleen


Door Mario op 2 juli 2015

Ik wil vanmiddag graag meedoen. Ik ben nog niet gestart met mezelf zichtbaar en kenbaar te maken in de wereld omdat ik niet durf en dat is omdat het voor mezelf de vorm niet duidelijk heb met welke coaching manier ik mensen kan helpen. Help! Ik draai rondjes, weet niet wat ik precies wil. Deze nieuwe stap zetten of toch in mijn oude vertrouwde functie en branche blijven?


Door Wenda op 2 juli 2015

Wat fijn, Anne, dat je jouw tijd en energie geeft om anderen verder te laten komen. Ik word telkens afgewezen in sollicitatiegesprekken en ik haal mijn mondelinge examens niet, omdat ze bij mij de passie en energie missen.
Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik ben nu eenmaal een rustig persoon die tijd nodig heeft om eea te laten landen. En dat houdt mij tegen om voor mijzelf te beginnen. Want als anderen (niet-klanten) dat al bij mij voelen, dan voelen potentiële klanten dit ook.

Dank je wel, Anne.


Door Mario op 2 juli 2015

Ik wil vanmiddag graag meedoen. Ik ben nog niet gestart met mezelf zichtbaar en kenbaar te maken in de wereld omdat ik niet durf en dat is omdat ik voor mezelf de vorm niet duidelijk heb met welke coaching manier ik mensen kan helpen. Help! Ik draai rondjes, weet niet wat ik precies wil. Deze nieuwe stap zetten of toch in mijn oude vertrouwde functie en branche blijven?


Door karin op 2 juli 2015

graag zou ik in het marketingproces dat ik bij jou volg meer op mijn eigen intuitie willen vertrouwen. Iets staat me daarbij in de weg. Wat heb ik nodig om met de aanwijzingen van de hart en ziel marketing academie die ik heb gekregen, meer te vertrouwen op mijn eigen intuitie, om de website ‘af’ te maken en live te zetten?


Door Monica op 2 juli 2015

Helaas zit ik door omstandigheden niet lekker in mijn vel en ben ik gewoon even de draad kwijt.
Ik merk het wel of jouw intuïtie mij uitkiest om verder te komen.
Monica


Door Sacha op 2 juli 2015

Beste Annie,

Twee weken terug mocht ik tijdens een Facebook challenge dromen over mijn diepste verlangens en ik zag toen wat ik eigenlijk al eerder wist: ik wil vrouwen coachen! Nu heb ik hier geen opleiding voor gedaan, maar intuïtief weet ik dat ik het kan. Toch houden mijn gebrek aan opleiding en kennis me me tegen om het nu al te gaan doen. Ik ben zo bang om door de mand te vallen, om geen klanten te krijgen en geen inkomen meer te hebben. Omdat ik al zo vaak een carrière-switch heb gemaakt, ben ik ook bang dat dit ook weer iets is wat eigenlijk niet bij me past en ben ik bang dat mensen me niet meer serieus nemen. Jammer dat ik de healing van gisterenavond heb gemist, maar aan de reading wil ik graag meedoen. Fijn dat je dit doet!

Hartelijke groet,
Sacha


Door Jacqueline op 2 juli 2015

Wat voor mij het engste is: om mijzelf als coach te laten zien. om de hele wereld te tonen dat ik Life coach ben, die gespecialiseerd is HSP en overprikkeling. Ik geloof het net nog maar pas en het is een grote stap om dit officieel te maken. Heb al een tijdje een folder tekst klaar, maar het wordt maar niet gedrukt…. ;-)
Ben heel benieuwd hoe het straks zal zijn, als de reading er is. Tot straks!


Door Pascale op 2 juli 2015

Hallo Annie
Ik voel al langer dat dit een transformatieperiode voor me is. Een voorbereiding om de vertrouwde patronen los te laten en er volledig op te vertrouwen dat ik intuïtief kan werken. Mezelf zichtbaar maken vanuit dat vertrouwen. Maar het voelt alsof ik op een hoge plank sta en niet in het zwembad durf te springen.
Angst om te falen, angst voor controleverlies, angst om als charlatan te worden bestempeld. Terwijl mijn intenties zuiver zijn en ik diep vanbinnen voel dat ik er wel toe in staat ben als ik complexloos aan het werk ben.
Mijn innerlijke kind heeft vermoedelijk nog wat healing en een duwtje nodig om zover te komen dat ik me in de intuïtieve hulpverlening net zo sterk in mijn schoenen voel staan als in de reguliere zorg.
Dank je wel dus voor je liefdevolle ondersteuning daarbij!
Groetjes
Pascale


Door Jacqueline op 2 juli 2015

Hi Annie,

Ik ben nog helemaal vol van je laatste webinar! Wat een heerlijke meditaties. Ik neem graag deel aan de reading vanmiddag. Van alle 9 bovenstaande, door jou beschreven punten, voldoe ik er aan 7 dus tijd voor actie. Maar hoe eng is dat!!


Door Jan Vrolijk op 2 juli 2015

Beste Anne
Dank je wel voor deze mogelijkheid. Het is een uitdaging om ruimte denken! Door regels van uwv komen vooruit ga g en
uitdagingen in gedrang bij mij. Zeker om in mij vertrouwen te blijven. Het zelfstandig in vertrouwen te Leven is niet gemakkelijk. Graag wil ik met Foreverliving products verder. Alleen mijn verhaal goed te doen komt angst om de hoek kijken. Ik wil dit graag doen in vertrouwd !!!
Alvast bedankt !!!!


Door Inge op 2 juli 2015

Hallo Annie,
Ik weet niet of ik nog mee kan wat betreft de reading. Mijn praktijk staat staat nog in de kinderschoenen. (lees babyschoenen) Ik durf nog niet echt voor mezelf te beginnen om verschillende redenen. De belangrijkste is toch wel het gebrek aan vertrouwen dat mensen bij mij komen omdat ik ze verder kan helpen. Hetzij op het gebied van ontspanning en/of coaching. Ik ben namelijk van mening dat ik zelf nog processen door moet en daardoor nog niet in staat ben anderen op een goede manier te kunnen helpen. Met andere woorden, ik vind mezelf nog niet goed genoeg. Daarbij durf ik ook de stap niet te nemen omdat ik bang ben een stukje financiële zekerheid kwijt te raken. Ik werk gedeeltelijk en heb daarnaast een aanvullende w.w. uitkering. Een inkomen waarmee ik rond kan komen zonder extra’s. Aangezien ik net een schuldsaneringstraject heb doorlopen is de angst opnieuw in zo’n situatie te belanden erg groot.

Groetjes: Inge


Door Truus op 2 juli 2015

Hoi Annie, ik heb mijn hele leven veel angsten gehad en ze zijn er nog. Lichamelijke angsten en de angst om dood te gaan. De angst om mezelf te zijn en angst voor succes spelen in mijn werk nog steeds.
groetjes Truus en te gek wat je nu neer zet!


Door Ellen op 2 juli 2015

Hallo Annie,
het blijft hangen in mogelijkheden bij mij. Wat ik aanbied loopt onvoldoende. Ik zie allerlei richtingen die ik op zou kunnen/willen gaan. Het lijkt willekeurig. Ook de groep met wie ik wil werken krijg ik maar niet helder. Ik zou graag vol vertrouwen en overtuiging stappen zetten.


Door Daniella op 2 juli 2015

Prachtig dat je dit doet en deze kans biedt.
Dank je wel hiervoor!
Helaas ging er wat mis met mijn emailadres, pakte de reactie niet en is die zoekgeraakt, daardoor kon ik niet meedoen met de healing!
Ik was ZZP-er met een bijstandsuitkering. Mijn gemeente verplichtte mij om mij uit te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel, anders kon ik geen uitkering meer krijgen.
Dat is natuurlijk geen basis en ik vond het heel ontmoedigend.
Wat ik graag zou willen is van mijn kwaliteiten mijn inkomen verdienen.
Ik heb een droomplek waar ik zou kunnen werken maar ik durf de stap nog niet te zetten. Daar zit naast de angst voor instanties ook de angst om opnieuw naar buiten te komen.
Ik weet dat dit bij meer (hooggevoelige) vrouwen zo geldt,
daarom wil ik juist dit werk doen. Vrouwen inspireren en ondersteunen om zichzelf tot uitdrukking te brengen. Onstapnning, healing, Bloei (zelfexpressie)
Ik sta zo achter het basisinkomen! Veel mensen zouden dan juist gaan werken, maar dat terzijde. Ik heb geen beginkapitaal of iets dergelijks. Het wordt mij echt moeilijk gemaakt om te werken want ook op de arbeidsmarkt is geen perspectief voor mij. Het past ook niet bij mij, Zzp-er wel. Mijzelf doorgeven en andere vrouwen dezelfde kansen geven om hun missie te voelen en te volgen, hun dromen te realiseren. Individuele transformatie draagt bij aan transformatie van de aarde. De nieuwe aarde.


Door Julia de Keijzer op 2 juli 2015

Beste Annie,
Wat fijn dat je weer een reading voor ons doet! :-)
Ik vind het ontzettend moeilijk om mezelf te presenteren en volledig uit te stralen waar ik voor sta (energetisch werken). Ik heb behoorlijk helder waar dit vandaan komt, maar ik blijf er tegenaan lopen…
Bedankt vast!
Hartelijke groeten,
Julia de Keijzer


Door Gerda Hoogschagen op 2 juli 2015

Hallo Annie
Je doet hele mooie dingen top,ik zou graag mee doen vanmiddag lees het nu pas, Ik ben iemand die zich zelf nog niet goed genoeg vindt en het beginnen van de praktijk uitsteld en ook bang dat ik niet genoeg inkomen heb.
Liefs Gerda


Door Marian op 2 juli 2015

Hallo Annie wat jammer van gisteravond ik wist het niet maar goed alles heeft zijn reden.
Op het moment komt er zoveel op mijn pad dat ik het even niet meer weet.
Enorm veel inzichten zoveel dat ik niet meer weet waarop ik me het eerste moet gaan focussen.
Ik ben er in elk geval vanmiddag wel bij.
Bedankt voor alles wat je doet.
Warme groet Marian.


Door Hannie van Essen op 2 juli 2015

Hoi Annie,

Dank je wel voor al jouw acties die je doet en geeft voor coaches en therapeuten zoals ikzelf. Ik hoop van harte dat het nog lukt om je op mij af te stemmen. Ik ga de oefening zeker doen en hoop dat het me lukt voor de healing. Mijn grootste blokkades liggen in de angst voor succes en vertrouwen dat er voldoende geld stroomt om van te kunnen leven. Voor mij is het nodig om te doen waar mijn aller grootste passie ligt. Wat mijn opdracht voor dit leven is. Nogmaals dank je wel en tot vanmiddag.

liefs Hannie


Door Margot op 2 juli 2015

Hallo Annie,

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen weer een stap in hun leven te zetten.
Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en zich gelukkig voelen. Ik heb een training gemaakt om mensen met een fysieke beperking (whiplash, burn-out) te leren omgaan met hun beperking, deze te accepteren en samen op zoek te gaan naar de vele dingen die wel mogelijk zijn.
Het lukt mij alleen niet om voldoende cliënten binnen te halen zodat ik er van kan leven. Soms denk ik moet ik hier wel mee doorgaan? Ik heb een website, coachruimte, visitekaartjes en flyers neergehangen.


Door Boukje Barbara op 2 juli 2015

Dankje Anne, voor wat je hier neerzet voor zoveel mensen! Heel inspirerend…
Ik heb een praktijk als theta healer. Het is hetgeen ik het liefste doe, waar mijn hart helemaal blij van is. Alles lijkt te kloppen en ik weet dat als ik door deze begin fase heen durf, het ook gewoon gaat stromen. Ik weet dat dit de juiste weg is.
Waar zit de angst in? En het verdriet? Wat is het dat ik los mag laten om in die flow terecht te komen?
Ik wens iederen een helende ervaring toe, inspiratie en creativiteit! :)
hartegroet


Door Desirèe op 2 juli 2015

Hi Annie,
Wat interessant en lekker anders dan gewend deze healing en reading. Ik kom er nu pas achter dat er gisteravond een healing was, maar vanmiddag ben ik er wel bij. Ik loop namelijk al een lange tijd aan tegen het aantrekken en ontvangen van klanten en dan voornamelijk in mijn bewoordingen. Teksten schrijven, mijn gedachten en gevoelens typen, het voelt inmiddels zo zwaar. Ik zie je vanmiddag! Liefs!


Door Diana op 2 juli 2015

Hallo Annie,
Prachtige woorden heb je geschreven en diep in mijn hart ervaar ik dit ook met regelmaat. Ik heb een prachtig product om in de markt te zetten: afvallen zonder diëten, pillen en drankjes. Ik help vrouwelijke ondernemers die worstelen met overgewicht, stress en geen tijd, dit op te lossen met een slim slaap programma, waardoor ze een slank vitaal lichaam krijgen en behouden en doorbraken bereiken zowel privé als zakelijk. En soms voel ik me angstig, kan ik deze maand wel financieel rondkomen, bereik ik de juiste mensen wel, hoe deze te bereiken. Tot de sessie!


Door Marianne op 2 juli 2015

Wat een mooi initiatief is dit! Een steun voor heel veel therapeuten die, zoals ik ook, hun praktijk willen laten groeien. Komend weekend ga ik de oefening doen!


Door Olga op 2 juli 2015

Hallo Annie,
Precies waar ik tegenaanloop. Website is nog niet online en ik stel de marketing steeds uit. Dus geen coachklanten terwijl mijn product mooi is. Ik help vrouwen van 45+ de nu-of-nooit- stap in hun carriere of priveleven te zetten zodat zij gaan doen waar ze echt gelukkig van worden. Dan moet ik dat natuurlijk ook zelf doen. Ik weet niet goed wat me tegenhoudt. Angst voor succes? Hoop op wat hulp want ik wil met mijn bedrijf gaan bloeien en vele vrouwen verder op weg helpen. Lieve groet, Olga


Door Hannah op 2 juli 2015

Hallo Annie,
Wat een mooie healing, heel hartelijk dank daarvoor en wat een mooi ritueel heb je beschreven. Het lukt me niet dit vandaag al te doen. Maar ga het zeker doen! Ik wil graag meedoen aan de reading vanmiddag. Ik luister graag mee. Warme groet, Hannah Moerland | The Artist’s Way Utrecht


Door Veronique de vrieze op 2 juli 2015

Wat een prachtige intuïtieve oefening alweer … De rugzak met stenen. Graag wil ik ze ook inzetten voor het werken let mensen die de weg vinden naar mijn therapiepraktijk. Een paar dagen geleden ook jouw meditatie gedaan, wat een prachtige collage opleverde … Goed als ik ze je per mail doorstuur, want geen idee hoe ik ze hier bij mijn reactie kan posten ? Graag stem ik me deze namiddag af op de healing, waarvoor alweer dank. Het project dat ik /we willen gaan realiseren vraagt een eenmalige grote investering … Durven we de sprong te wagen in het vertrouwen dat het voldoende rendabel zal zijn (en dus dat mensen voor wie het passend is er de weg naartoe zullen vinden ) , zodat we voluit kunnen gaan voor de essentie en niet gehinderd worden door financiële beslommeringen ? Hartegroet,


Door Helma op 2 juli 2015

Hallo Annie Massop,
wat een mooi initiatief is dit.
Als coach wil ik dolgraag mijn toegevoegde waarde zichtbaarder maken, echt doen waar ik goed in ben en hier ‘moeiteloos’ een boterham mee verdienen. Tegelijkertijd is het zichtbaarder maken/worden voor mij doodeng. Ben erg nieuwsgierig welke inspiratie een reading mij geeft om hier een nieuwe stap te durven zetten. Groet, Helma


Door Petra van Deijl op 2 juli 2015

Hallo Annie,
Ik ben helemaal ontroerd met wat je schrijft over je licht laten schijnen. Dank je wel voor je inzichtelijke en mooie blogs en mails.
Waar ik tegenaan loop is dat ik al maanden bezig ben met mijn website, voor mijn gevoel is deze nog niet af en twijfel ik aan mijn expertise. Ik ben kritisch over mezelf met betrekking tot uniek zijn. Er zit veel meer in mij wat tegengehouden wordt Door mijn onzekerheid/ego.
Warme groet,
Petra


Door Anne op 2 juli 2015

Beste Annie, ik hoop dat ik nog op tijd ben voor de reading. Ik heb al meer dan 7 jaar een eigen praktijk en dat loopt “gemiddeld”. Net genoeg om overeind te blijven. In de huidige omstandigheden kan ik ook niet echt veel groeien. Nu heb ik de mogelijkheid om het echt professioneel aan te gaan pakken (mijn droom) maar dat vereist een grote investering. Ik vind het alleen doodeng. Ik worstel nog steeds met de overtuiging “niet goed genoeg” te zijn maar besef dat ik het nooit zal weten als ik het niet probeer.


Door liesbeth op 2 juli 2015

dank je wel voor je aanbod Annie, wat steun jij veel ondernemende mensen op deze manier!
Ik merk nu ik veel meer naar buiten treed dat ik de neiging heb teveel te gaan zenden en overtuigen, en dat mijn hart daarin niet helemaal open blijft. Angst. maakt me te veel bewust van hoe ik het doe/zeg ipv dat ik me geef, me afstem op mijn hart en en op de ander.


Door Frank op 2 juli 2015

Beste Annie,
Ik wil graag meedoen met de reading. Wat fijn dat je coaches en therapeuten helpt om de doodenge stappen te zetten in de marketing. Ik zou graag ondersteuning willen hebben bij het vinden van klanten.

Groetjes, Frank


Door Monique op 2 juli 2015

Ik ben in de opstart fase om aan ouderen Reiki te geven. Ik ga nu de verzorgingshuizen en verpleeghuizen af om mezelf te introduceren maar de activiteitenbegeleiders staan er niet allemaal direct voor open. Daardoor twijfels maar ik weet uit ervaring dat ouderen er baat bij hebben.
Hoe dring ik door?


Door Monique op 2 juli 2015

Ik zit in de opstart fase van mijn eigen praktijk waar ik Reiki aan ouderen wil geven. Ik weet uit ervaring dat ouderen er baat bij hebben en ga nu langs alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen om mezelf te introduceren maar de activiteitenbegeleiders staan er over het algemeen niet meteen voor open. Hoe kan ik doordringen van het belang?


Door Smari op 2 juli 2015

Hi Annie,
door ernstige ziekte van mijn man ben ik ineens enig kostwinner terwijl we samen een succesvol trainerskoppel waren. Coaching en training in organisaties, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, competentieontwikkeling. Ik ben ineens mijn eigen PMC kwijt..kan niet kiezen waar me op te richten..we ging altijd uit van het probleem en creëerden daar een oplossing voor. Wat moet IK nu vooral in de wereld zetten?

Lieve groetjes,


Door Merel op 2 juli 2015

Ik wil graag meedoen voor een van de laatste zetjes!! Fijn! Alvast mijn dank Annie x


Door Nicole op 2 juli 2015

Dankjewel voor de mooie oefening. Die ga ik zeker doen. Mijn grootste berg is dat ik niet zo goed weet wat en hoe mijn talenten in te zetten, zodat ik niet meer allerlei banen heb, waarbij ik in de droom van iemand anders sta, maar mijn eigen droom ga leven.


Door Anneke op 1 juli 2015

Hoi Annie,

Ik ben pas terug van een week Solingen, ik was daar bij Roy en Joy Martina, in één van hun seminars, waarvan deze de Cristallin Practitioner, de eerste was die ze hebben gegeven. Dit was een groot kado omdat ik in 200 woorden had weergegeven waarom ik dacht dat ik in Solingen moest zijn, ik werd geselecteerd met nog 16 andere mensen.
Ik wist niet van het bestaan af dat ze naar Solingen kwamen, in een nieuwsbrief las ik dat je in 200 woorden ’t één en ander mocht aangeven, mijn hart gaf groen licht en volgde ik mijn intuïtie. Ruim een week was ik omringd met verschillende nationaliteiten en ken ik nergens een discotheek die om 10u al open was, waar geen alcohol en drugs aanwezig was, hoe Cool is dit? Heel Cool!
Ik ben nu alle binnenkomende emails en dergelijke aan het lezen maar vooral ook aan het Nagenieten. En dat wordt dubbel gevierd want mijn ouders komen donderdag 2 juli met vakantie in het Limburgse land, om mijn 40e verjaardag te vieren.
Ik lees dat je morgen om 14.00u een reading geeft, mijn vraag aan jou is: wat is mijn volgende stap na deze ervaring, kennis en wijsheid van Solingen?

Vreugdevolle Groet, Anneke


Door Liesbeth Baas op 1 juli 2015

Annie dank je wel voor de healing en je wijze woorden Die je hebt toegevoegd. Echt voor mij heel erg raak!! Ik ga dit weekend de oefening doen en laat er nog wat van horen. Liefs, Liesbeth


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Maakt me blij om dat te horen, Liesbeth! Ben heel benieuwd wat de oefening je nog brengt.


Door Jos Flameng op 1 juli 2015

20.36 De healing is nu gestopt. Hopelijk heeft de energie van Annie Massop mij bereikt. Wij mijn partner ik zitten in twee verenigingen die elk apart voordrachten organiseren om de mensen wakker te maken voor de spirituele wereld. Wij hebben geen angst om financieel verlies te lijden omdat we ons eigen inkomen hebben. Ons grootste probleem is:hoe kunnen we meer mensen bereiken die naar een voordracht komen luisteren?
Wij zijn heilig overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen en hun tot inzicht kunnen brengen dat zij zelf dikwijls de oorzaak zijn van hun eigen probleem.
Ons hoofd doel is mensen gelukkig te maken zonder problemen en daaraan willen we veel tijd en geld investeren, maar men moet die mensen kunnen bereiken. Hoe doen we dat het beste???


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Hi Jos, dan heb je meer marketing nodig dan angsten overwinnen als ik het zo lees. Heb je mijn E-boekje al eens gelezen? Er is ook nog een gratis Facebookcursus Weet niet of je geld vraagt voor de lezingen? Al doe je het gratis, dan nog moet je marketen, mensen besteden alleen maar tijd aan iets wat ze nodig hebben.


Door PUUR Monique op 1 juli 2015

Ik weet ook even niet waar ik moet zijn…


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Je hoefde niets te doen, gewoon thuis gaan liggen. Heb nog een boodschap van de healing in de blog gezet.


Door Yoke de Wilde op 1 juli 2015

Ha Annie, het is al goed om me af te vragen wat ik eng vind. Ik denk dat ik in wezen bang ben dat ik niet voldoende inkomen ontvang. En dat is op dit moment ook zo. Doe veel aan ontwikkeling, bv boek geschreven Natuur als Coach, dat heeft vooral veel geld gekost. Ik hoop dat ik nog kan meedoen met de healing.


Door Annie Massop op 1 juli 2015

ik was al bezig Yoke, maar heb voor alle zekerheid iedereen meegenomen die zich later inschreef.


Door Ingrid op 1 juli 2015

Hallo Annie,
krijgen we nog een link. Ik krijg geen contact?
gr Ingrid


Door Annie op 1 juli 2015

Ingrid, healing is op afstand. Lekker gaan liggen dus, je hoeft niets te doen. Ik ga zo beginnen.


Door Ingrid op 1 juli 2015

Ik hoor niets en weet dus niet wat je doet of zegt. werkt het dan ook?


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Ja Ingrid, het is geen gesproken healing. Het was de bedoeling dat je thuis ging liggen, je hoeft verder niets te doen. Ik heb me op iedereen die zich ingeschreven had afgestemd.


Door Ingrid op 1 juli 2015

Dank je Annie, Ik heb me in ieder geval afgestemd en heb je verslag en oefening gevonden. Ga er mee aan de slag.Door Ingrid op 1 juli 2015

Hallo Annie,
Ik ben achter de computer blijven zitten en heb me op je afgestemd. weet niet of dit de bedoeling was. Hoop morgen toegang te krijgen tot de boodschap en oefening.
Hartelijke groet, Ingrid


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Ok, dat kon ook. Voor de volgende keer mag je gewoon lekker gaan liggen en het laten gebeuren.


Door Nelie op 1 juli 2015

Op de valreep wil ik nog graag meedoen met de healing. Sinds begin van dit jaar heb ik een eigen praktijk maar nog weinig klanten. Enerzijds komt dit omdat ik nog bezig ben met studie en weinig tijd gevonden heb om me te richten op marketing. Anderzijds denk ik dat ik mezelf in de weg zit doordat ik het nog spannend vind om mezelf naar buiten te brengen en ik soms twijfel over mijn kunnen terwijl ik weet dat ik beslist wat te bieden heb. Ik hoop geleidelijk aan een goed lopende praktijk op te kunnen bouwen en na de vakantie wil ik ook weer werken met groepen.


Door Marjoleen Dijkema op 1 juli 2015

hallo Annie,
Mooi het aanbod! Ik heb me vorig jaar voor je cursus aangemeld, maar het is er niet van gekomen om mee te doen. De start vorig jaar was vlak na een reis naar Zuid Frankrijk, waar we intens met de energie van Maria Magdalena hebben gewerkt. Het hele jaar ben ik bezig o.a. om de ervaring van hoge inwijdingen naar mijn gewone –bescheiden leventje te integreren.
Tot nu toe zet ik mijn kwaliteiten m.n. bij anderen neer, op spirituele reizen en healingbijeenkomsten, waar we dan afstemmen op het Grote Geheel.
Ik heb al heel lang een diep verlangen en ook weten om deze zelf in de wereld te zetten, maar kreeg de ‘vormen’ niet (genoeg) te pakken. Wel de naam: de Kracht van het Hart” voor healing en begeleiding, vormgeving en projectorganisatie. Hiermee werk ik in de particuliere thuiszorg, maar ik weet dat niet is wat ik te doen heb. Daarnaast ben ik kunstenaar ( en heb nog altijd veel moeite om mezelf zo te nomen!)- ik fotografeer (“schrijf met Licht”) en schilder intuïtief. Mensen vinden het bijzonder wat ik maak
Ipv allerlei opleidingen heb veel aan zelfontwikkeling gedaan. Ik heb mevaker gefrustreerd gevoeld, waarom het niet lukte om mezelf neer te zetten. Ik ben nu met een diepgaande transformatie bezig om veel meer bij mijzelf te komen, ipv afstemmen op het Grote Geheel. Ik ben ook sterk fysiek aan het reinigen, m.n. door het trekken in april van 3 (dode) kiezen.
Deze waren blijkbaar karmische blokkades van mijn manifestatie en ‘wat ik dit leven te doen heb”.
Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten hierna eindelijk naar buiten kan brengen! Een healing hierover is fijn!

Dank voor al het materiaal trouwens, hartelijke groet Marjoleen


Door Annie Massop op 3 juli 2015

Fijn van je te horen Marjoleen. Ben benieuwd wat de healing je opgeleverd heeft.


Door P op 1 juli 2015

Kan ik nog meedoen?
Op zich ken ik weinig angst. Wat me wel tegenhoudt in actieve marketing is dat ik gebonden ben aan de stroeve regels van het UWV, omdat ik een kleine WW-uitkering heb. Ik wel vol aan de bak, maar wordt dan 30-35 % gekort en dat is te weinig om van rond te komen. En ik zal in het begin dit nog niet aan inkomsten hebben.
Ik wil zo graag, maar de regelgeving belemmert me.


Door Cynthia Muller op 1 juli 2015

Beste Anne, wat een mooi gebaar! Ik ben dier natuurgeneeskundige. Al tijden wil ik meer klanten, heb alles al geprobeerd maar op de een of andere manier vinden klanten me niet / twijfel ik aan mezelf en dat ik dit niet kan. Mijn droom is een goed lopende praktijk en heel snel stoppen met mijn huidige baan die me afmat en ziekmaakt. Ik hoop dat je me een stap kan laten nemen / een duwtje kan geven in de juiste richting. Ben echt stuurloos. Mocht ik ooit iets terug kunnen doen dan weet je me te vinden :)


Door Fan op 1 juli 2015

Dank Annie voor dit mooie aanbod waar ook ik graag van gebruik wil maken.
Ook ik ben nu twee maanden bezig. Heb het gevoel dat ik vast staat en niet vooruit kom van waar ik naar toe wil. Ik ga mijn hartpassie in de wereld neerzetten, mijn levensdoel. Loop tegen blokkades aan. De passie uit het zweverige circuit halen. Commercieeliteit en daarin bij dicht bij de passie blijven en de producten en diensten op een duidelijke heldere manier neerzetten.


Door Jeanet op 1 juli 2015

Hallo Annie,
Ik ben op dit moment bezig met het opzetten van mijn eigen coachpraktijk. Ik wil heel graag vanuit mijn gevoel werken en ben daarom op zoek naar mijn diepste eigen kern (oftewel mijn missie). Vanuit die missie wil ik mijn praktijk verder op gaan bouwen (doelgroep bepalen, produkten/diensten bepalen, marketingplan opstellen etc). Ik merk alleen dat het heel lastig is om echt tot mijn diepste kern te komen en mijn missie te benoemen. Wellicht dat een healing en/of reading mij hierbij kan helpen? Groet Jeanet


Door Michelle op 1 juli 2015

Hi Annie,
Het gaat bij mij om te geloven dat ik vanuit mezelf met dat wat ik het liefste doe, mensen emotioneel en lichamelijk helen, voldoende inkomen kan genereren. Succes met de healing vanavond en alvast dankjewel!


Door Marieke Kranenborg op 1 juli 2015

Hallo Annie,
Wat fijn dat je een healing geeft en fijn dat ik er aan mee kan doen. Binnenkort start ik mijn praktijk en vind het eng om te zeggen of te laten merken dat ik intuïtief werk. Terwijl dat nu net de essentie is van mijn praktijk en manier van werken.


Door Emmy Schuin op 1 juli 2015

Hallo Annie,

Geraakt werd ik door de inleiding, ik heb net mijn abonnement opgezegd van mijn website. Het lukt niet om het vorm te geven, en ik ben de beste smoesjesmaker; geen geld, ik kan het niet, ik ben niet handig op het internet etc. En toch is er ergens een diep verlangen in mij om te gaan staan met al mijn schrijfsels en persoonlijke verhaal. Dit verlangen wordt steeds sterker, en daarom wil ik heel graag mee genomen worden in de healing, zodat ik misschien binnenkort een eerste stap naar voor mezelf beginnen kan zetten.
Zomerse groet, Emmy


Door Danielle Boitelle op 1 juli 2015

Hoi Annie,
Wat een geweldig aanbod, ik maak er graag gebruik van. Voor mij geldt dat ik uit een baan kom waar ik absoluut niet gelukkig was. Een ding is zeker; ik heb ontdekt dat ik niet meer voor een baas wil werken. Momenteel ben met 2 studies bezig en wil daarvoor mijn certificaten te halen, ik wil er er echt voor gaan! Nu onderga ik op korte termijn (7-7) een grote operatie maar hoewel mijn herstel zeker een aantal weken gaat duren wil ik daarna weer de draad oppikken en dus voor mijzelf beginnen. Toch zitten er een hoop negatieve overtuigingen me in de weg zoals niet starten omdat ik bang ben niet genoeg inkomen te krijgen; niet genoeg klanten, behandelingen zijn in mijn geval bij beide invalshoeken maatwerk dus is het ook moeilijk een “product” weg te zetten. Dat is het voornaamste waar ik nu tegenaan loop.


Door Danielle Boitelle op 1 juli 2015

Groet, Danielle Boitelle


Door Joke Klein Gotink op 1 juli 2015

Mijn grootste uitdaging is focus. Ik heb van zoveel verschillende facetten kennis vergaard, ik vindt zoveel prettig en fijn om te doen en alles is gericht op mensen een stap verder helpen op hun pad. Graag stem ik mij vanavond af om 20:00 uur. Groet Joke


Door Joyce op 1 juli 2015

Hallo Annie,

Bedankt voor deze mogelijkheid!

Ik heb een bestaande praktijk waar ik graag nog meer klanten voor wilt aantrekken.
Ik ben hier altijd heel erg actief in geweest en dit wierp ook z’n vruchten af. Maar nu ik een zoontje heb van 1,5 jr heb ik vaak te weinig tijd om elke dag heel actief met mijn werk bezig te zijn.

Daarnaast wil ik over een paar maanden iets nieuws opzetten. Eigenlijk iets wat veel dichter bij mijn hart ligt. Ik voel dat ik hier veel meer passie voor heb en ben hier ook druk mee bezig om dit op te zetten. Alleen dit heeft nog wat meer tijd nodig. In m’n hart weet ik dat dit een succes kan worden, maar soms brengen mijn gedachten ( het ego) mij aan het twijfelen.

Liefs,
Joyce


Door Tinie faber op 1 juli 2015

Ik zie er tegenop mijn website op te zetten…heb geen idee wat ik wil in opzet en wat wil ik uitdragen….kan ik erop vertrouwen dat ik mensen mag helpen met mijn energie of moet ik mij richten op dat wat de mensen willen nl een lichamelijke benadering? En laat ze vervolgens ervaren wat energie doet? En ik vind t moeilijk erop te vertrouwen dat ik genoeg kan verdienen met mn praktijk, voldoende om gewoon te leven. Ik weet dat t noodzaak voor mij is omdat ik anders blijf kwakkelen met mn gezondheid


Door Sasja Elsenora Hof op 1 juli 2015

Beste Annie, waar ik al lange tijd mee bezig ben is mijn site. Elke keer zijn er obstakels in mezelf om m af te maken en online te zetten. Deze vertalen zich ook naar de buitenwereld dus in (technische) problemen met de site. Momenteel speelt de angst om fouten te maken heel erg. Graag doe ik daarom mee met de healing. Hartegroet, Sasja


Door Margriet op 1 juli 2015

Hallo Anne, Bij mij spelen zowel zichtbaar/hoorbaar durven zijn en de angst om niet goed genoeg te zijn een rol. Ik zou volledig in mijn eigen stroom willen komen en deze willen blijven volgen, los van de mening van anderen. Me meer verbinden met wat ik te doen heb via mijn parktijk en durven kiezen hierin.


Door Simone op 1 juli 2015

Als klein meisje heb ik geleerd me onzichtbaar te maken. Dat was mijn overlevingsstrategie. Langzaam ben ik aan het leren dat ik ook zichtbaar mag zijn. Dat wil ik anderen ook leren. Daarom het nodig dat ik zichtbaar en vindbaar ben. En dat is moeilijk, want dat betekent dat ik me kwetsbaar zal moeten openstellen. Het is dus een vicieuze cirkel waarin ik beland ben.
Gelukkig ga ik met kleine stapjes vooruit. Iedere dag een stukje meer. Een healing en misschien zelfs een reading zal me een heel stuk verder op weg helpen. Waardoor ik anderen weer kan helpen. En dat is waarvoor ik het allemaal doe.


Door Cindy IJlstr op 1 juli 2015

Sorry Anne,
Ik zag later pas dat ik mijn volledige naam moest invullen. Bij deze :
Cindy IJlstra – van den Dungen Billè


Door Karin op 1 juli 2015

Dag Annie,

Mezelf laten zien is een angst waar ik vaak tegen aan loop.
Angst voor afwijzing is dat eigenlijk.
Ik maak tot nu toe geen gebruik van sociale media.
En vertrouwen hebben dat ik goed genoeg ben.
Fijn dat je dit gaat doen.


Door Cindy op 1 juli 2015

Dag Anne
Niet weten waar en hoe ik moet beginnen. Al diverse keren pogingen gedaan.
Aan rommelen Anne, dat is mijn situatie, gewoon weg aan rommelen.
Met groet en dank
Cindy


Door Paula op 1 juli 2015

k ben mijn coaching website aan het omgooien, omdat ik echt voor 1 doelgroep wil kiezen. Bij mij draait het allemaal om bestaansrecht daar wil ik voor staan en dat ook uitdragen. Een deel van mijn omgeving vindt dat ik me zo beperk en dat het te ‘kolderiek’ is en dat ik zo het grootste deel van mijn potentiële klanten afschrik. Ik geloof juist dat ik ze afschrik, omdat ik nu van alles een beetje aanbied en het zo vlees nog vis is.
Ik denk dat mijn grootste angst voor mijn ‘kop boven het maaiveld’ uitsteken, succes is. Bang weer geleefd te worden (te pleasen) ipv zelf te leven en dat iedereen er weer een mening over heeft en die ook (ongevraagd) wil spuien.


Door Lydian op 1 juli 2015

Hoi Annie,

Ik krijg mijn Certificaat voor Sensi therapeute morgen dus om 14.00 uur morgen hierdoor kan ik niet meedoen, want ik heb morgen de laatste schooldag.
Maar ik wil wel vanavond om 20.00 uur met de healing mee doen.
Ik moet mijn praktijk nog opzetten, zoals welke computer, printer, boekhoud/facturatie programma, ik nodig heb. Maar ook hoe ga ik reclame maken en hoe maak ik een website enz. Ik heb niet zoveel tijd meer om het van de grond te krijgen want eind augustus loopt mijn ww uitkering af, en doordat ik te veel overwaarde op mijn huis heb, kom ik waarschijnlijk niet voor een uitkering in aanmerking. Dus zal iets moeten aanvangen, want mijn spaargeld zal ook niet eeuwig meegaan. En tot op heden wordt ik nergens uitgenodigd wanneer ik solliciteer op een baan in de boekhouding. Daarom zou ik graag in september willen starten met een eigen praktijk. Maar ik merk dat ik op sommige dingen dreig vast te lopen. Ik probeer in de dag te leven, maar merk dat ik nu toch af en toe twijfel of ik geen stappen moet ondernemen om mijn huis te koop te zetten, maar wanneer ik het aan de pendel vraag, zegt zij dat ik hier blijf wonen. Maar dan durf ik hier toch niet helemaal op te vertrouwen, want misschien beïnvloed ik de uitslag wel door dat ik hier graag wil blijven wonen. ik heb al een slaapkamer ingericht als behandelingsruimte en hier heb ik mijn proefpersonen de laatste tijd in behandeld. Dus elke tip is welkom.

Groetjes Lydian


Door Maria op 1 juli 2015

Ha Annie,
Ik sta nog helemaal aan het begin van een praktijk starten. Ik wil graag een website maken en me richten op werken via facebook en webinars maar weet niet goed, qua techniek, waar te beginnen.


Door Leontine Commandeur op 1 juli 2015

Graag doe ik mee met de healing en reading. Mijn probleem is dat ik de stap niet neem om naar mensen toe te stappen.


Door Monic van Rijen op 1 juli 2015

Mijn grootste schroom is geld vragen voor wat ik voor mensen doe. Ook omdat het meestal mensen zijn die het niet kunnen betalen. Een even grote schroom is het naar buiten treden als spiritueel coach het zo te benoemen, ook naar mijzelf toe.


Door Annemieke op 1 juli 2015

Hallo Annie, In mijn praktijk zit weer stroming en wil dat de stroming aan cliënten door zet om 3 dagen te vullen. Zichtbaarheid maakt dat je kwetsbaar bent, dat is mijn grootste valkuil… (Ver)oordelingen van mensen van buitenaf op jou (mij). Mis het vertrouwen en laat me uit me kracht slaan….wat zo zonde is!


Door Ina op 1 juli 2015

Hallo Annie,
Ik blijf uitstellen maar het juiste moment komt niet. Dat weet ik ook maar toch durf ik de stap niet te zetten. Ik ben onzeker en voel me minder dan anderen door wat ik vroeger meegemaakt heb. Ook heb ik jaren last van angsten gehad. Ik ben hsp en ben al lang bezig met bewust worden.
Mijn uitkering stopt eind dit jaar en dan heb ik niets meer en zie hier best tegenop. Bedankt alvast voor dit aanbod!


Door Jacqueline op 30 juni 2015

Dag Anne,
Ik heb vorig jaar mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gehaald en thuis een salon ingericht. Ikwerk nog 3 dagen in het onderwijs.Ik vind het moeilijk om de goede prijs te vragen als ik een klant heb.Ikdenk snel dat ik nog niet goed genoeg ben met mijn salon.Ik durf mijn baan niet op te geven.


Door Renate op 30 juni 2015

Ik wil dolgraag mijn praktijk doorstarten. Ben officieel nog in loondienst maar al langere tijd ziek door overbelasting. Het liefst werk ik volledig zelfstandig maar durf niet goed. Vind het enorm lastig mezelf te presenteren en een ander te vertellen dat ik goed ben in mn vak.
Zou hier graag iets in willen veranderen.


Door Joska op 30 juni 2015

Hoi Annie,
wat een mooi aanbod, graag wil ik hiervan gebruik maken.
Ik heb al jaren een eigen acupunctuurpraktijk, en ben nu aan het opkrabbellen van een burnout. Binnenkort ga ik een herstart maken. Graag wil ik meer patienten aantrekken, aan de andere kant ben ik ook bang om weer een burnout te krijgen. En weer ’s avonds uitgeput te zijn. Ik ben een HSP-er.
Ik denk niet dat webinars of presentaties geven een geschikt medium voor me is. Maar wel blog, FB, LinkedIn. In een blog zou ik niet weten wat ik zou kunnen melden, misschien 3 a 4 keer, maar daarna zou ik geen nieuwe onderwerpen kunnen verzinnen en ben bang dat dat anderen toch niet interesseert. Via FB, LinkedIn mezelf profileren, mezelf laten zien vind ik ook lastig. Wat zou ik moeten melden? En stel dat ik het weet dan moet je ook de continuiteit er in houden, en dan is mijn fantasie en energie ook weer beperkt. (Bij het solliciteren naar een reguliere baan ben ik ook nooit uitgenodigd voor een gesprek nav mijn sollicitatiebrief. Maar wel door een spontaan contact.) Daarbij komt dat het allemaal erg tijdrovend is, die teksten verzinnen en schrijven. Desondanks dat heb ik toch alle tekst op mijn website zelf geschreven. Ik vind het lastig om complimenten te ontvangen en in het begin vond ik het ook lastig om geld te vragen voor mijn behandelingen.
Maar alvast bedankt,
oh ja, het lukt me niet me aan te melden voor de reading, zie mijn mail.


Door Pluis op 30 juni 2015

Ik durf mijn baan/zekerheid niet op te geven, ik durf niet te geloven dat ik mijn praktijk met volle overgave en energie in de wereld kan zetten en daar dus volledig een nieuw bestaan mee op kan bouwen. Ik durf kortom blijkbaar niet te geloven in overgave en overvloed.


Door Elvira op 30 juni 2015

Ik loop tegen verschillende dingen aan. Mijn praktijk komt niet echt van de grond doordat ik er naast mijn gezin en baan te weinig tijd en energie voor over houd. Mijn gevoel zegt me heel duidelijk dat ik mijn baan moet opzeggen maar dat is een financieel risico omdat we mijn inkomen nodig hebben. Mijn man durft dit risico absoluut niet aan en staat niet achter me. Daarnaast vind ik het heel erg moeilijk een keuze voor een bepaalde doelgroep/bepaalde werkwijze te maken, ten eerste omdat ik heel veel dingen leuk vind en ten tweede omdat ik geen opties (en mogelijke klanten) wil uitsluiten. Dus heb ik het tot nu toe breed gehouden en kan ik daardoor naar buiten toe moeilijk concreet maken wat ik doe. Ook spelen er allerlei oude overtuigingen en angsten, zoals “ik ben niet goed genoeg” enz. die belemmerend werken.


Door Jolanda op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Ik wil heel graag via o. a social media een e cursus of boek schrijven, maar mijn onzekerheid of ik het wel kan houd me tegen, ik heb jarenlang ervaring in coaching en begeleiding en heb diverse cursussen en lezingen gegeven, maar op een of andere manier krijg ik mijn blokkade vanuit verleden niet weg, waardoor ik stagneer in mijn ontwikkeling en blijf doen wat ik doe.. zo heb ik al 1 jaar bv een studie liggen die ik wil doen en me weer zal verrijken, maar ik kan de energie en ruimte niet vinden naast wat ik al doe…..ik hoop dat je me een duwtje in de goede richting kan geven.
Hartelijk dank voor je reading.
Hartegroet Jolanda


Door Francis Janssen op 30 juni 2015

Hallo lieve Annie,
Tjonge wat heb je de snaren geraakt met je bericht. Het klopt allemaal.
Ze zeggen dat ik een kei ben in mijn krachten en eigenlijk weet ik het ook, maar die onzekerheid, faalangst, dichtklappen, niet weten hoe een lezing te geven etc. etc.
Ben 20 jaar afgekeurd en wil terug de maatschappij in om mijn praktijk maar ook les te geven. Daar blokt het nog. Ze zeggen dat ik het heel goed doe, maar ik voel het zelf niet en wat weer de lef om verder te gaan blokt. Ik weet dat mijn energie ook de klanten weghoudt, omdat in mijn onderbewuste blokkades het afremt. Dus heel graag Annie. Heb al heel veel jaren cursussen en trainingen gehad en hele kleine stapjes kwam ik verder. Maar nu lijkt het te stoppen en is mijn lichaam weer ziek aan het worden. Terwijl ik alle diagnoses overwonnen had. Alvast heel hartelijk dank. liefs Francis


Door Anne op 30 juni 2015

Tjee Annie, ik vond wat je had geschreven zo confronterend. Ik voelde me bijna betrapt!
Ik zou naast mijn baan graag een coachingspraktijk opzetten. Een aantal praktische zaken heb ik al in gang gezet, maar het “hart” gevoel kan/durf ik nog niet toe te laten. Via mijn werk kan ik mee doen in een coachingspoule, maar ik wil mijn passie meer commercieel maken. Misschien dat mijn reactie op jouw oproep hier verandering in kan brengen.


Door linda de backer op 30 juni 2015

hoi annie,graag zou ik graag wat meer klanten trekken maar weet niet goed hoe ik mezelf moet verkopen,ook al ben ik best goed


Door Helena op 30 juni 2015

Beste Annie,
Een leuk initiatief! Ik wil graag meedoen aan de healing en de reading. Ik durf niet te kiezen voor een doelgroep, ik blokkeer als ik een keuze voor een doelgroep zou moeten maken. Ik vind het ook eng om mezelf te presenteren, om mezelf op de voorgrond te zetten. Maar om aan klanten te kunnen komen moet je jezelf wel in de picture zetten.


Door Fierens op 30 juni 2015

Hallo Annie, Ik durf niet goed naar buiten te komen, ik ken niet veel van marketing en heb ook schrik dat het me veel geld gaat kosten. Dus dat houdt me enorm tegen.


Door Sonja Dekker op 30 juni 2015

Beste Anne, vanaf september ben ik op zoek naar begeleidingskundige coachklanten voor mijn opleiding en op zoek naar een opdrachtgever voor een begeleidingskundig onderzoek. Ik vind het spannend om acquisitie te plegen bij bedrijven/organisaties, mijzelf te profileren en twijfel over het bedrag dat ik hiervoor wil vragen. Graag jouw hulp in de healing. Bedankt alvast. Groeten, Sonja


Door Vogeltje op 30 juni 2015

Door minder fijne ervaringen in mijn jeugd ben ik mijn hele leven al onzeker over wat ik kan.
Dat is mijn blokkade. Denken dat het toch niet lukt. En dat belemmert mij ook steeds om een volgende stap te zetten, terwijl ik goede resultaten heb op de behandelingen die ik geef.


Door Judith van Zuylen op 30 juni 2015

Hoi Annie, ik wil dolgraag mijn eigen kindercoach praktijk opstarten, maar iets onzichtbaars vertraagt mij om echt van start te gaan. Terwijl ik het zo schrijf: dat onzichtbare ben ikzelf, want ik vind het super eng om mijzelf te laten zien.
Tegelijkertijd ben ik er van overtuigd dat mijn praktijk er gaat komen, maar wil heel graag wat hulp daarbij.


Door Anneke de Koning op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Ook ik durf de stap niet te zetten, terwijl ik weet dat ik het kan en positieve reacties krijg. Mijn belemmeringen zijn: verdien ik wel genoeg met mijn praktijk om de hypotheek nog te kunnen betalen en ervan te leven? Kan ik wel geld vragen voor mijn diensten? Ik durf me niet te profileren, omdat ik bang ben voor negatieve reacties op mijn nieuwe werkwijze als aankomend regressie en reincarnatietherapeut.
Hartelijke groet, Anneke de Koning


Door Jacqueline op 30 juni 2015

Ik heb vorig jaar mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gehaald en thuis een salon inhericht. Ikwerk nog 3 dagen in het onderwijs.Ik vind het moeilijk om de goede prijs te vragen als ik een klant heb.Ikdenk snel dat ik nog niet goed genoeg ben met mijn salon.Ik durf mijn baan niet op te geven.


Door Patricia Kortekaas op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Ik blokkeer op het schrijven van een nieuwe website tekst. Dat heeft er voor mij mee te maken dat ik de stap naar professioneler werken niet durf te maken. Ik loop er tegenaan dat ik mijn visie niet duidelijk genoeg krijg om te kunnen verwoorden. Vrijwillig mijn kennis en ervaring als coach delen voelt voor mij heel vrij en werkt ook. Zodra ik geld vraag – zeker als mensen zelf moeten betalen – ervaar ik meer prestratiedruk: is wat ik te geven heb wel genoeg, professioneel genoeg?’
Patricia


Door Gerrie op 30 juni 2015

Ik vind het bijzonder dat jij dit voor ons doet. Waar ik tegen aanloop in mijn praktijk is dat ik altijd het gevoel heb kan ik het wel. Graag wil ik mij intuïtief verder ontwikkelen maar voel dat er een blokkade zit. Bang wat andere er van vinden wat ik doe. Ik zal mij zelf niet snel op de voorgrond zetten om te vertellen wat ik allemaal doe in mijn praktijk. Graag wil ik dat mijn praktijk meer mag groeien en mijn onzekerheid naar de achtergrond wordt geschoven.


Door aarzeling op 30 juni 2015

Dag Anne,
Ik raak steeds verder in een spagaat. Ik heb de sterke neiging om onzichtbaar te zijn en wil juist graag zichtbaar zijn zodat ik mijn cliënten kan helpen met hun te aangepaste gedrag.
Helaas kan ik alleen woensdag.
Bedankt voor dit initiatief!


Door Tineke op 30 juni 2015

Wat ik het engste vind weet ik eigenlijk niet. Ik vind het helemaal prima om voor een groep te staan, wanneer ik mijn werk doe, doe ik dat intuïtief. Wat ik merk is dat ik uitstel om echt mijn eigen bedrijf te beginnen (wanneer het voor iemand anders is, heb ik het zo geregeld). Ik stel het al heel lang uit, terwijl veel mensen in mijn omgeving zeggen dat ik het kan (rationeel weet ik dat ook allemaal). Ik voel echter angst in mijn buikgebied en mijn keel zit dicht/vast/angst. Ik heb gedachten die niet helpend zijn: straks vinden ze me niet goed genoeg, zitten ze wel op me te wachten, ik heb alles nog niet perfect geregeld etc.
Tegelijkertijd verlang ik er naar om mijn eigen bedrijf te hebben, om in mijn kracht te staan, om fouten te durven maken, om te zeggen ‘hier ben ik, ik doe mijn werk goed en kan een positieve bijdrage leveren’.


Door Tineke op 1 juli 2015

Dank je wel Annie voor de healing! Eerst had ik niet helemaal in de gaten wat er gebeurde. Ik zag een grote puist bij mijn keel waar push uit kwam. Toen ik het me realiseerde wat er gebeurde, kwam er allerlei oude troep uit, waarna ‘ruimte’ en ‘openheid’ binnen konden komen. Een leegte, gevuld met gouden sprankelende energie…. die daarna mijn hele lichaam vulde en liet/laat stralen…. Ik voel vrede, rust en blijheid. Dank, dank, dank


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Ha, ha, sluit helemaal aan bij het thema van deze healing. Bekijk vooral de oefening die ik ook nog doorkreeg, zie blog.


Door Tineke op 2 juli 2015

Dank je wel Annie, die oefening ga ik zeker doen. Vooral ook mooi nu het weer afnemende maan wordt en er extra ondersteuning is om overtollige ballast los te laten.


Door Maaike Buiter op 30 juni 2015

Ik weet dat ik mijn werk goed doe, maar mezelf neerzetten en p.ren vind ik een moeilijk verhaal. Zelfs als mensen me vragen ; ik heb gehoord dat jij zo mooi.. enz. klap ik meteen dicht. Bizar maar waar.


Door Kolibrie op 30 juni 2015

Beste Annie,
graag zou ik in aanmerking willen komen voor Reading.
Mijn uitdaging is mezelf durven te laten zien , mezelf graag zien en waarderen ,wat ik geef meer waarderen.
Bedankt
warme groet van Kolibrie


Door Kolibrie op 30 juni 2015

Graag wil ik ook gebruik maken van de healing .
Bedankt Annie.
Warme groet,
Kolibrie


Door Mafalda op 30 juni 2015

Ik doe graag mee aan de healing. Wat ik lastig vind, is echt zichtbaar te worden als persoon en mijzelf echt neer te zetten als specialist en daarbij mijn specifieke doelgroep te kiezen.

Alvast bedankt voor de healing

Lieve groet,
Mafalda


Door Gerard op 30 juni 2015

Ik wil graag mee doen met de healing en reading. Heb een praktijk waarin ik Reiki en klankschalen conculten geef. Ik hoef niet van mijn praktijk te leven maar ik zou het prettig vinden als het wat drukker zou zijn. Omdat dit nl ook goed voor mijn eigen ontwikkeling zou kunnen zijn


Door Hannah op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Wat een leuk idee healing en reading. Ik ben zelf ook healer en reader (in 1994 afgestuurd bij het C.I.C.O. in Utrecht). Tegelijkertijd geef ik training/coaching in The Artist’s Way en het maken van Visionboards. Mijn product is aan het veranderen. Ik probeer kunst en intuitie te koppelen. Daardoor wordt het concreter. Ik probeer van alles uit. Mis de marketing vaardigheden om in ‘de goede vijver’ te gaan vissen. Mijn ‘oude’ cliënten reageren weinig op mijn nieuwe “producten”. Hoe kom ik aan meer klanten die bij me passen?

Je kunt mij ook vinden op facebook
onder mijn naam Hannah moerland
en Creative Heart inspireert en
en The Artist’s Way & Visionboards

Ik doe graag mee aan de healing morgen avond en ben benieuwd naar de reading op donderdagmiddag.

Alvast heel veel dank en warme groet,
Hannah Moerland
Creative Heart


Door Hannah op 30 juni 2015

hoe kan ik een foto plaatsen bij deze vraag?


Door jessica knetsch op 30 juni 2015

ook ik geef me graag op voor dit leuke initiatief! Ik ben energetisch therapeut / coach en voedings adviseur. Wat mij triggerde waren de zinnen dat je al een paar cursussen gevolgd hebt en er toch nog iets je tegenhoudt om het echt te doen en dat ik graag volledig van mijn praktijk wil gaan rondkomen maar die stap nog niet durf te nemen. Ik ben erg benieuwd en hoor graag! liefs en groetjes jessica knetsch ( http://www.jhealing.nl )


Door Sunshine op 30 juni 2015

Beste Annie,
De angst giert nu al door me heen en de tranen rollen over mijn wangen alleen al bij het idee dat een healing en/of reading mij wel eens zou kunnen brengen waar ik wil zijn.
Mijn geschiedenis is er eentje van depressies en angst-angst-angst …
heb 20 jaar in psychiatrie gewerkt als verpleegkundige, kon mij niet vinden in deze vorm van hulpverlening maar was te bang om mijn inkomen te verliezen. Ik volgde alternatieve opleidingen en ondertussen liep ik een eigen traject om trauma’s uit mijn jeugd te verwerken… 9 jaar geleden heb ik een zéér zware burn-out gekregen en ik ben momenteel nog steeds gedeeltelijk werkonbekwaam waardoor ik deels van een uitkering leef, en deels alimentaite ontvang .Ondertussen ben ik 58 jaar en heb ik sinds 2013 een eigen deeltijdse praktijk opgestart waarin ik intuitief therapie en coaching geef. Ondanks dat ik nu heel dankbare klanten heb zijn het er maar héél weinig en kabbelt mijn praktijk echt zééééér minimaal. De vereffening en verdeling van mijn scheiding ( en daarbij het volledig afronden van deze relatie )raakt niet geregeld omdat ik de alimentatie en de uitkering waarvan ik nu leef niet durf los te laten.. Maar zo blijf ik in een afhankelijke positie zitten die ik eigenlijk niet wil .Al een jaar heb ik plannen om een website te maken maar angst en paniek slaat toe telkens ik hier werk wil van maken. Het klinkt gek maar ik ben zooooo bang om de financiële zekerheid (die er nu is via uitkering en alimentatie) los te laten. En vooral ben ik bang dat ik niet meer intuitief kan werken als de druk van het verwerven van een inkomen daaraan gekoppeld is.
Ik ben deskundig in mijn vak heb voldoende werkervaring en ben een ervaringsdeskundige en expert als het over gevoelens en therapie gaat en toch durf ik niet springen al bekruipt mij nu het idee dat ik met deze mail al spring en voel daardoor heel veel angst en paniek momenteel!


Door majelle bakker op 30 juni 2015

Hallo Annie,

Graag ,meld ik mij aan voor de healing en reading sessie. Ik ben Biodanza docente al enige jaren en merk dat ik moeite heb met de PR kant van mijn werk. Graag zou ik daar wat beweging in brengen, in oude overtuigingen die mij daarin blokkeren.
Deel daarvan is ook mijn moeite met PC werk, is een lastig stukje waar ik graag meer gemak en minder weerstand op zou wensen. Meer voor mijn werk gaan en staan voel ik soms als noodzaak maar dan nog een hele kunst om mezelf dat toe te staan naast het gezin. Dank je wel voor jouw aanbod!

hartegroet
Majelle


Door Ingrid op 30 juni 2015

Door negatieve reacties op de woorden spiritueel en intuitie, heb ik mijn intuïtie steeds meer afgesloten. Ik verzand in perfectionisme en eindeloos verbeteren als tegenreactie (hoewel perfectionisme een valkuil is die altijd op de loer ligt). Teksten schrijven is daardoor ook een crime. Ook vind ik het moeilijk om naar buiten te treden en mensen te vertellen wat ik voor ze kan betekenen. Als ik het doe mist de overtuiging en voel ik zelf twijfel en angst. Heb ik ze wel echt voldoende te bieden.
Ook durf ik mensen niet actief te benaderen, bijvoorbeeld oude cliënten nabellen. ik stel het zo lang uit, dat het daarna eigenlijk gek is om nog te bellen en te vragen hoe het gaat en of ik nog iets kan doen.
Als laatste vind ik het super moeilijk om geld te vragen voor wat ik doe. Ik zou een echt inkomen willen genereren.
Grootste angst, ben ik wel goed genoeg?
Het is al jaren mijn droom en toch lijkt het of ik mezelf in een kooitje opsluit om te mijmeren hoe mooi het toch zou zijn als … ik wist hoe ik de mensen kon bereiken en tot daden kwam.


Door Marja op 30 juni 2015

HalloAnne,
Alhoewel ik een aardig inkomen heb uit mijn praktijk,likjt het wel alsof ik niet kan doorzetten .
Op een of andere manier saboteer ik mijzelf.

groet:Marja


Door antonique op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Het engste voor mij is dat mijn “familie en vrienden” voor een heel groot deel, op facebook, niet reageren op mijn inspanningen voor mijn eigen bedrijf. Privé vertellen ze me wel dat ze het “heel goed” vinden… maar ze liken op facebook dus niets van mij…. Het feit dat het allemaal toch “spiri-wiri” lijkt te zijn is dus mijn angst-drempel, want ik merk dat ik veel minder deel van wat ik echt voel dan ik zou willen. Ik ben juist naar mijn gevoel helemaal niet spiri-wiri… hahaha… maar ja het blijft een feit dat ik contact maak met mijn ziel en met de ziel van de ander…..

Ik hoop dat ik het volledige webinar kan volgen… mijn dochter haar diploma uitreiking is om 15.30 uur. Want later terug kijken kan toch niet met een webinar?

Hartelijke groet,
Antonique


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Ik neem het webinar op, zet het later bij deze blog, dus kun je het nog nakijken.


Door Monique op 30 juni 2015

Beste Annie,
Mijn praktijk liep altijd volop, het is mijn passie en mijn lust en mijn leven om anderen te helpen, tot mijn inmiddels ex-partner geen werk meer had. Dit is nu 5 jaar geleden en sindsdien, loopt het niet. Blijkbaar kan ik niet mijn passie ne hobby geven voor geld.


Door Willy Schilder - Tol op 30 juni 2015

Lieve Annie, onlangs ben ik minder gaan werken om meer tijd aan mijn overige werkzaamheden te besteden. Ik ben echter niet geheel in balans. Vooral smorgens kom ik niet op gang. Nu weet ik niet helemaal zeker of het werken met Herbalife direct tot jouw doelgroep behoort. Mijn intentie is wel om mensen zich zo goed mogelijk te laten voelen en ik weet dat deze voeding zo goed is dat het zowel lichamelijk als geestelijk veel voor mensen kan doen. Morgenavond organiseer ik een HSP-cafe samen met een groep dames waarmee ik een Lifestyle Center heb opgericht. We geven daar elke woensdagavond HSP-ers de gelegenheid samen te komen, gewoon om fijn onder elkaar te zijn. Dat begint morgenavond om 8 uur. Werkt de healing ook als ik daarbij zit? Of zal ik mij afzonderen en vanaf half 9 deelnemen? Ik hoop donderdagmiddag een uurtje vrij te kunnen maken. Ivm de financien en de onbalans die er nog is durf ik nog niet geheel te stoppen met werken. Ik wil voldoende energie om te blijven werken, mijn welzijnswerk op alle vlakken te laten bloeien en ook mijn gezin lief te hebben en daarmee samenhangende werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daar is nog wat meer moed voor nodig om anderen te vertellen wat ik voor ze kan betekenen. Ik hoop dat de healing mij kan helpen.


Door Annie Massop op 1 juli 2015

Hi Willy, het beste is als je vanavond even de rust neemt om 8 uur.


Door vandemaele kristel op 30 juni 2015

hey

ik heb niet de durf en de moed om een onbekend persoon aan te spreken over mijn zaak wil daar wel verandering in brengen vindt het alleen jammer dat ik er woensdagnamiddag niet bij kan zijn ben aan het werken danDoor Femke op 30 juni 2015

De vorige healing heeft me hele mooie inzichten gebracht. Graag doe ik weer mee met deze healing omdat ik aan het stoeien ben met beperkende overtuigingen. Een deel heb ik al inzichtelijk en ben ik aan het opruimen, maar een energetische zet kan ik heel erg goed gebruiken. Het is allemaal niet voor niets dat ik nu weer deze email heb gelezen. <3


Door Jozef op 30 juni 2015

Hallo,
Wat bij mij speelt is dat ik veel kwaliteiten heb en veel opleiding heb gevolgd maar niet voldoende geloof in mijzelf (ongelovige Thomas in mijzelf) .Ongeloof in mijn kunnen en de twijfel of mensen/klanten op mij zitten te wachten. Dit weerhoudt mij om helemaal in mijn praktijk te gaan staan en zichtbaar te worden/zijn. Ook gekoppeld aan faalangst en “I don’t have what it takes” Oude overtuiging dus. Ook kwetsbaar om dit te schrijven en hierin zichtbaar te zijn.
Mooi werk wat je doet!
Groetjes,
Jozef


Door Hellen Tonglet op 30 juni 2015

Beste Annie, graag neem ik deel aan de healing op woensdagavond. Mijn punt is dat ik overal de tijd voor neem, voor alles wat clienten betreft tenminste, behalve voor zaken die te maken hebben met de PR van mijn praktijk. Ik weet wat ik wil doen, en vervolgens doe ik het niet of blijft het veel te lang liggen. Heeft ook een klein beetje te maken met digibeet zijn, maar ik weet dat ik daar wel uit zou komen als ik mij daar op richt. Graag ontvang ik een healing op dat wat mij tegenhoudt. Met dank voor je mooie aanbod, hartelijke groet, Hellen Tonglet


Door Esther Terpstra op 30 juni 2015

Hoi Anne,
Allereerst DANK JE WEL voor je aanbod. Het is precies wat ik nu nodig heb. Een liefdevolle schop onder m’n kont om er eindelijk echt voor te gaan. Ik heb echt zwaar moeite met mezelf in the picture te zetten. Oude patronen en gevoel van niet goed genoeg zijn. Angst over wat anderen wel niet zullen denken en die eeuwige zelf sabotage door ongemerkt steeds toch weer dingen te gaan doen die helemaal niet relevant zijn! Ik wil knallen in 2015 en niet steeds weer terug vallen in ouwe systemen. Heb ik eindelijk uitgevogeld wat ik hier kom doen, kan ik het rempedaal niet loslaten ;-) Nogmaals dank en tot woensdag en donderdag. Hartegroet Esther


Door Renate op 30 juni 2015

Hallo Annie,

Dankjewel voor je mooie initiatieven. Ik blokkeer omdat ik niet weet hoe ik nu de stap verder moet zetten! Niet goed genoeg vinden! Dankjewel dat je meeneemt in de healing sessie.

Tot woensdagavond!!
Namasté, Renate


Door Chantal Gielen op 30 juni 2015

Dag Anne,
Als ik denk aan presentaties geven aan klanten, of mezelf te presenteren t.o.v. andere professionals (zoals dierenartsen, osteopaten, fysiotherapeuten enz) voor een eventuele samenwerking, dan giert de stress door mijn lijf. Ik weet wat ik waard ben, maar ik vind het doodeng om dit ook goed over te brengen. Berichten schrijven op social media is ook niet mijn sterkste kant en mijn perfectionisme staat me steeds in de weg om goede berichten op social media of mijn website te zetten. In mijn ogen zijn ze nooit goed genoeg, waardoor ik ze nooit af krijg en ik ze vervolgens nooit op social media en mijn website zet. Mijn kennis en mijzelf presenteren levert bij mij dus op dit moment de grootste angst op…

Alvast bedankt voor je healing.

Groetjes Chantal


Door Wijns leentje op 30 juni 2015

Hoi! Eerst en vooral wil ik je bedanken voor je aangeboden hulp :) Prachtig!! Dank je :)
Ik heb op dit moment wat moeilijkheden om gegrond te zijn vermoed ik. Ook heel wat vermoeidheid en loslaten van oude zaken spelen hierin een rol ..
Daar zou ik graag wat aan doen zodat de cliënten opnieuw hun weg vinden naar mijn huis :)


Door Nicolette op 30 juni 2015

Beste Annie,
Twee jaar geleden ben ik begonnen met een massagepraktijk in een mooie kantoorruimte helemaal ingericht zoals het voor mij goed voelt. Het pruttelt lekker door, de vaste lasten kan ik betalen en hou dan nog een klein beetje over. Mijn probleem is dat ik mijzelf niet goed kan verkopen. Ik weet dat ik mensen goed kan helpen en dat ik een prima masseur ben. De klanten die bij mij komen zijn erg tevreden en blijven terugkomen. Het worden er steeds meer maar ik zou het fijn vinden om zo’n groot klantenbestand te hebben dat ik echt elke dag aan het werk ben. Er is voor mij geen mooier beroep denkbaar maar het probleem voor mij is dat ik in het contact met eventuele klanten te voorzichtig ben.


Door Jeanine van Weert op 30 juni 2015

Ik vind het heel moeilijk om potentiele klanten te benaderen; alsof ik iets voor mezelf vraag en bang ben om afgewezen te worden. Ik heb besloten om 4 uur minder te gaan werken bij mijn reguliere baan, maar nu al bekruipt me de angst dat ik het niet financieel kan compenseren met mijn praktijk voor klank & bewustwording. En dat is natuurlijk geen doede start!


Door Jeroen op 30 juni 2015

Beste Annie,

Wat bij mij het meest speelt is dat ik mijn werk als spiritueel therapeut/docent nog teveel scheid met “regulier werk”. Ik zie het nog als 2 aparte werelden, en daar kom dan twijfels bij van hoe dit neer te zetten. Mijn droom is om van het werken als spiritueel therapeut/docent goed te kunnen leven, maar ik zie nog niet hoe.

Groeten,

Jeroen


Door PUUR Monique op 30 juni 2015

De zenuwen gieren door mijn keel, letterlijk. ‘Doodeng’, alsof ik echt een angst heb om dood te gaan. Maar wat als we wisten dat we nog een half jaar te leven hadden, wat zouden we dan doen? Ik doe steeds meer wat mijn hart mij ingeeft. De weg die ik ben ingeslagen.. ik kan niet meer terug, ik kan simpelweg niet anders. Alsof ik het water van een rivier ben, met een krachtige en soms minder krachtige stroom. Maar altijd voorwaarts. Ik weet dit. En toch heb ik soms het gevoel dat ik stil sta.


Door Wenda op 30 juni 2015

Mijn angst om n stap te zetten om voor mezelf te beginnen is dat ik mezelf niet niet goed genoeg in mijn vak vindt. Ik ben altijd maar bezig om mezelf te ontwikkelen door nieuwe opleidingen en cursussen te volgen en mijn studieboeken opnieuw te lezen. Wanneer is het genoeg?


Door Alexandra op 30 juni 2015

Per 1-1-2016 stopt m’n ww en is mijn doel zelfstandig m’n inkomen voor m’n dochtertje en mij te gaan verdienen met m’n praktijk voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Ik ben bang dat ik tegen die tijd niet voldoende klanten heb en het niet ga redden. Weet dat deze gedachten niet helpend zijn en krijg ze niet eenvoudig weggestuurd. Grtjs


Door Mar op 30 juni 2015

Wat ik lastig vind in marketing/sales is dat ik bang ben om niet serieus genomen te worden als professional en qua product. Al weet ik dat ik het genoeg kennis en kunde heb, ik heb hier geen (lange, gediplomeerde) opleiding voor en ben bang dat mensen daardoor niet in mij en mijn dienst geloven. Dit is vooral mijn eigen onzekerheid, want uit feedback blijkt dat mensen mijn dienst en mijn begeleiding daarbij juist wel waarderen. Ik denk dat het ook een kwestie van onervarenheid is nog.


Door Yvonne op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Graag meld ik mij aan voor de healing morgenavond. Ik blokkeer in mijn bedrijfsvoering op het gevoel niet onderscheidend genoeg te zijn / soms te veel willen pleasen en op mijn vaste baan niet durven opzeggen. Dank je wel voor dit mooie initiatief!
Hartelijke groet,
Yvonne


Door Janneke op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Wat ik maar niet voor elkaar krijg is, om tekst voor mijn website en blog te schrijven en mij op die manier zichtbaar te maken. Vind het ook lastig om duidelijk te krijgen welke groep mensen (niche) ik mee wil werken. Het is nu namelijk nog te breed.
Lieve groet Janneke


Door Warana op 30 juni 2015

Ik doe graag mee aan de healing. Wat ik lastig vind, is echt zichtbaar te worden als persoon en echt mezelf neer te zetten als expert. Ik weet dat ik veel te bieden heb, maar dat stemmetje ‘niemand zit op jou te wachten en ‘de angst wat ik beloof niet waar te maken zijn best sterk. Ook omdat ik lange tijd ziek ben geweest tgv ziekte van Lyme, vraag ik me af of ik het fysiek red.


Door Jan op 30 juni 2015

Beste Annie, dankjewel voor je aanbod.
Ik heb de afgelopen 10 jaar vnl geïnvesteerd in opleiding,bijscholing. Heeft me persoonlijk veel opgeleverd. Heb ook een hoop te bieden. Echter begin bewust te worden dat ik mijn (levens)energie terughou vanuit o.a. ‘zit men wel op mij te wachten? Ik zou origineel moeten zijn, .. en nou (nu ik zo lang gewacht heb) doet een ander dat al! …”
Daarnaast regelmatig vermoeid, uitgewoond – chronisch. Heeft mogelijk van doen met het terughouden van mijn levensenergie. Maar kom daarom energie tekort om dingen te doen, maar door ze te laten, wordt het nog erger – een vicieuze cirkel.
En als wat presenteer ik mezelf nu; zo’n verscheidenheid voor de buitenwereld … of is dat slechts een innerlijke drempel …


Door Dominique op 30 juni 2015

Hallo Annie,
Dankjewel voor je mooie initiatieven. Dankjewel dat je meeneemt in de healing sessie. Dat mijn blokkades waar ze ook zitten opgeruimd moge worden en er FLOW ontstaat…………………
Tot woensdagavond!!
Groetjes, Dominique


Door Riet Bergmans op 30 juni 2015

Ik heb moeite om klanten naar me toe te trekken. De “oude” manier van folders en flyers werkt niet. Ik heb al een lezing gegeven en dat hielp maar een beetje. Ook het stukje wat mag ik vragen (of: wat ben ik waard) vind ik moeilijk. Verder heb ik kanker gehad (voor die tijd had ik een drukke praktijk) Na die tijd kwam bijna niemand meer terug. “Als ik kanker kon krijgen, dan kon ik toch niemand genezen op welk niveau dan ook ” is me gezegd.


Door Simone Bos op 30 juni 2015

Mijn grootste blokkade is en blijft: het eng vinden voor mezelf te gaan staan.
Ik behandel tot nu toe bekenden gratis maar vind het moeilijk om naar buiten te treden, om mezelf te laten zien. En om er geld voor te gaan vragen.


Door Florence Demarey op 30 juni 2015

Beste Annie,
Ik ben momenteel 1 jaar zelfstandig massage- en relaxatietherapeut, en alles verloopt eigenlijk heel goed!
Nu zou ik graag mijn aanbod willen uitbreiden met meer energetische vormen van therapie (magnetiseren, La Ho Chi, werken met inzichtkaarten…) omdat dit ook fantastisch aanvoelt voor mij. Maar ik ben bang dat ik hiermee potentiële klanten zou afschrikken of bestaande klanten zou verliezen…

Alvast bedankt voor de healing en ik zal ook aanwezig zijn op het webinar. :)

Groetjes, Florence


Door Anja op 30 juni 2015

Ik ben nu nog aan het afstuderen in hulpverlening aan mensen met gevoelens van eenzaamheid en zie nu al op vooral tegen het netwerken en bekendheid krijgen bij officiële instanties. Ik ben bang dat ik de goede toon niet tref en het daardoor voor mezelf verpruts.


Door Jose van Waaijen op 30 juni 2015

Enkele jaren geleden diverse coachopleidingen gedaan en daarna vol vertrouwen klaar om te starten met mijn bedrijf. Echter ben ik kort daarna langdurig chronisch ziek geworden waardoor mijn zelfvertrouwen behoorlijk gedaald is en ik het ontzettend moeilijk vind om over de drempel te stappen om mezelf en wat ik te bieden heb aan anderen te presenteren. Ik wil de overtuiging terug dat ik echt iets te bieden heb aan de ander.


Door Jelske Talstra op 30 juni 2015

Ik ben verhuisd en wil graag hierop nieuw te beginnen. Alles is klaar maar het en het lijkt me heerlijk om mensen te leren over hun zelfhelend vermogen. Toch lijkt er diep in mij iets te zitten dat het lastig vindt om met dit stuk echt helemaal naar buiten te staan, zichtbaar te worden en het voel-tastbaar te maken voor anderen.
Dus echt zichtbaar worden en vertellen wat ik doe, doe ik eigenlijk niet. Terwijl ik zoveel moois te brengen heb.


Door Angela op 30 juni 2015

Op een of andere manier ben ik nooit klaar met opleidingen en workshops en kan het altijd beter!
Ik heb veel te bieden, heb passie en enthousiasme maar durf niet daadwerkelijk voor mezelf op te staan. Lastig om geld te vragen voor mijn diensten etc.


Door Stephanie op 30 juni 2015

Ook ik ben een aantal maanden bezig. Heb het gevoel dat ik vast staat en niet vooruit kom van waar ik naar toe wil. Ik weet dat waar ik mee bezig ben dat het mijn levensdoel is.


Door Tony Rekelhoff op 30 juni 2015

ben een nieuwe stap aan het maken… onzekerheid sluipt erin.. hoog (en dus niet meer reëel = is mijn angst) verwachtingspatroon van anderen die ik misschien (onbewust) oproep.


Door Sjany Metz op 30 juni 2015

Ik ben al een paar maanden bezig maar klanten, ho maar. Wat kan ik hier aan doen?
Moet ik toch stoppen of is er iets waardoor het toch gaat lukken om mijn eigen praktijk een succes te laten worden?


Door Liesbeth Baas op 30 juni 2015

Alles is klaar, ik kan beginnen. Maar Ooh jee doe ik het wel goed?? Waarom vergelijk ik steeds met anderen en haal mezelf daardoor naar beneden?? Dit wil ik niet meer want dit houdt mezelf ook tegen om presentaties te geven of om te gaan netwerken, want altijd maar die twijfel die eeuwige twijfel over mijn kunnen. Terwijl ik er toch alles aan gedaan heb? Of toch niet….


Door Blooming op 30 juni 2015

Voor mij is het moeilijk om voor alles uit te komen wat ik belangrijk vind. Om kleur te bekennen en mezelf te laten zien. Om ruimte in te nemen zonder dat ik bang ben om een ander tekort te doen…


Door Nadine op 30 juni 2015

Ik heb officieel op dit moment geen job. Ik geef hellingen aan heel close vriendinnen of werk mee in groep aan healing in de wereld.
Als men me vraagt wat ik doe val ik stil. Ik durf me niet uiten dat ik hiermee heel actief bezig ben.
Ik heb een praktijkruimte klaar staan …..
Ik heb alle mogelijkheden om te starten en ermee naar buiten te komen.
Ik ben er eigenlijk zeer goed in en toch durf ik de stap niet zetten. Ik heb angst veroordeeld te worden voor wat ik doe.


Door joska op 30 juni 2015

Dag Annie,
Ik voel duidelijk dat ik toe ben aan een volgende stap, een stap waar ik me
veel blijer bij ga voelen. Wat ik eng vind is dat ik merk dat er veel enthousiaste ondernemers zijn zoals ik, meestal 30-40 en 50 plussers. Ik ben 66 jaar en ik vind het eng om met deze leeftijd nog een stap te doen. Ik ga het WEL doen!

Alvast dank voor je Healing,
hartelijke groet Joska


Door ajna op 30 juni 2015

Hoi Annie,
Waar ik tegen aanloop in deze tijd is de hectiek van overdaad van een te veel. In het verleden had ik een healing-reikipraktijk en mensen konden mij gewoon vinden via mijn website en ik had voldoende cliënten. Nu ben ik ook yogadocente en er is zoveel aanbod, dat ik me gewoon angstig voelt om mezelf te laten zien. Het voelt als een competentie, en dat maakt me bang en onzeker en daar wil ik eigenlijk niet aan meedoen. Het is die tweestrijd in mij waar ik heen en weer geslingerd wordt. En ik loop tegen mijn persoonlijke grenzen aan om mezelf neer te zetten via facebook en snel overprikkeld.


Door Heidi van de Velde op 30 juni 2015

Ben zo goed als klaar om te beginnen, opleiding van 4 jaar bijna afgerond, WW stopt per 2 augustus, ruimte is klaar, website, visitekaartjes en fbpagina ook… Ik post inzichten en soms een blog… Ik adverteer maar krijg nog geen cliënten…


Door Eliza op 30 juni 2015

Beste Anne, het zijn de juiste woorden, doodeng vind ik het. Steeds probeer ik een stap te zetten, maar wordt iedere toch weer teruggeroepen door mijn onzekere ego en dan lijkt het net of je een nog grotere stap achteruit neemt.


Door Jolanda Veen op 30 juni 2015

Dag Anne. Het gast bij mij vooral om helemaal en openlijk te gaan staan achter het feit dat ik intuïtief en energetisch werk. Dat het me niets uitmaakt wat mensen daar van vinden.


Door P op 1 juli 2015

Kan ik nog meedoen?
Op zich ken ik weinig angst. Wat me wel tegenhoudt in actieve marketing is dat ik gebonden ben aan de stroeve regels van het UWV, omdat ik een kleine WW-uitkering heb. Ik wel vol aan de bak, maar wordt dan 30-35 % gekort en dat is te weinig om van rond te komen. En ik zal in het begin dit nog niet aan inkomsten hebben.
Ik wil zo graag, maar de regelgeving belemmert me.

Plaats een reactie


*