Favoriete Klant ontdekken – Website – Blog – Nieuwsbrief – Facebook – Linkedin – Webinar – Verkoopgesprek – Online training maken – Time-management – Angst voor marketing en geld blokkades overwinnen

Trek massa’s fijne klanten aan door je intuïtie in te zetten!


Ben je coach of therapeut? Heb je te weinig klanten?

 • Krijg je geen klanten met je website, blog of nieuwsbrief?
 • Leveren folders en netwerken bezoeken je geen klanten op?
 • Blijft je praktijk leeg, ondanks je inspanningen op Facebook of Linkedin?
 • Voer je gratis gesprekken, maar hou je er geen enkele klant aan over?
 • Ben je een starter en heb je geen idee waar je moet beginnen met je praktijk?
 • Lig je ’s nachts wakker van de zorgen over je financiële situatie?
 • Wordt je doodmoe van reguliere marketingondersteuning omdat je daarvan in je hoofd gaat zitten?

Wist je dat het anders kan?


Wat deelnemers zeggen over de

programma’s van Hart en Ziel Marketing

.


“Het 1e kwartaal van dit jaar meer klanten dan de vorige 2 jaren bij elkaar!”

Kim HartgersIk zat dagen achter mijn computer, maar er kwam te weinig uit mijn handen wat mij klanten op zou moeten leveren. Al met al zag ik de toekomst niet zo rooskleurig in.

Ik heb nu leukere klanten – ik krijg er energie van! – die als vanzelf op me afkomen. Het aantal intakegesprekken die ik via Internet binnen krijg is verdrievoudigd.

Uit de intakegesprekken komen nu vijf keer zoveel klanten voort als daarvoor.Ik ben in groepen gaan werken, zodat ik meer mensen kan helpen in minder tijd en ook meer verdien.

Gevolg: het eerste kwartaal van dit jaar heb ik meer klanten dan de vorige twee jaren bij elkaar!”

Kim Hartgers, Arnhem, ziyit.nl

.

“Anderen snappen wat ik doe!”

Robert Tannemaat“Ik was al een tijdje bezig met mijn bedrijf, maar kon geen keuze maken hoe ik verder wilde.

Ik heb mijn markt gevonden, ik ben er blij mee! Ik kan doen wat ik het liefste doe, ik kan mijn intuïtie erbij inzetten en het mooie is: anderen snappen wat ik doe, het is echt praktisch geworden.

Vanwege de intuïtieve invalshoek kon ik de keuze heel snel maken, veel sneller dan ik verwacht had.

Inmiddels heb ik een heel netwerk opgebouwd in mijn nieuwe markt, ik heb zelfs uit het marktonderzoek een klant overgehouden!”

Robert Tannemaat, Nijmegen, degroeierij.nl

.

“Het afgelopen jaar maar liefst 80% meer cliënten!”

“In het programma ben ik me bewust geworden van mijn doelgroep en wat ik voor ze kan betekenen.

Mijn uitstraling naar buiten is daardoor veel beter geworden, dat is aan alles te merken. Mijn website wordt veel beter bezocht, de bezoekers voelen zich aangesproken en herkennen zich in mijn teksten.

Via Twitter en Facebook komen er ook meer mensen op mijn website. Daardoor heb ik meer cliënten, het afgelopen half jaar maar liefst 80% meer. En dan heb ik alle acties uit het programma nog niet eens allemaal uitgevoerd!

Marketing ben ik leuk gaan vinden. Ik zie resultaten én ik kan er mijn creativiteit in kwijt.”

Miranda Verlaan, Wijchen, bewustbalans.info

.

Wat heb je als intuitieve therapeut of coach nodig om continue genoeg klanten aan te trekken?

 • Marketingkennis en vaardigheden, specifiek gericht op intuitieve coaches en therapeuten
 • Bereidheid om echt op je intuïtie te vertrouwen in je marketing
 • De wetenschap dat alleen een website niet genoeg meer is om klanten te krijgen, omdat potentiële klanten op vele andere manieren online naar hulp zoeken

.

“Gelijk al meer aanmeldingen!”

“Ik was moe, maar had grote moeite tijd voor mezelf te nemen. Dat alles maakte dat ik niet genoeg naar buiten trad en minder klanten kreeg.

Nu is mijn energie beter, ik zit lekkerder in mijn vel.

Met de tips die ik kreeg voor mijn website, nieuwsbrief en Facebook, schrijf ik gemakkelijker en sneller mijn teksten. Teksten die mijn potentiële klanten veel meer aanspreken.

Zo kreeg ik in de periode ná de sessie gelijk al meer aanmeldingen voor mijn groepen en individuele consulten.”

Lia Koek, Diepenheim, warmehanden.nl

.

“Op een speelse manier zichtbaarheid en klanten!”

Marketing was nooit mijn ding, maar ik zie het nu als iets leuks en uitdagends. Door de intuïtieve invalshoek kan ik op een authentieke en speelse manier marketing bedrijven.

Ook persoonlijk gezien is dit een enorm waardevol proces, ik zie mijn eigen waarde veel beter. Ik zet mezelf nu als expert neer, dat levert me zichtbaarheid en klanten op!

Janna Bakker, Warmenhuizen, jannabakker.com.

.

“10 keer zoveel aanmeldingen als daarvoor!”

“De manier waarop Annie de marketing aanpakt, spreekt me wel aan, omdat ze met intuïtie en natuurmetaforen werkt; zaken die ik zelf ook veel in mijn eigen werk toepas.

Door de praktische tips van Annie is het aantal inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief explosief gegroeid: 10 keer zoveel aanmeldingen als daarvoor!”

Esther Hasselman, Utrecht, natuurcoach.nu

.

Alles wat je nodig hebt om intuïtief klanten te werven vind je in de Hart en Ziel Marketing Academie!

De Academie bestaat uit een omvangrijke leeromgeving met intuïtieve en praktische marketinginformatie en een Vraag en Antwoord Bibliotheek.

Je krijgt de informatie in de vorm van video’s, audio’s en geschreven tekst. Er zijn natuurlijk volop intuïtieve en praktische opdrachten en voorbeelden, je leert op een voelende manier!

In de Academie wordt met intuïtieve werkvormen gewerkt zoals: geleide meditaties, natuurmetaforen, muziek, dromen en tekeningen.

De Academie is een zelfstudie training, je leert in je eigen tempo en op tijden dat het jou schikt.

Wie heeft de Hart en Ziel Marketing Academie gecreëerd?

Annie Massop

“Hallo, mijn naam is Annie Massop, intuïtief marketingcoach.
Met vallen en opstaan heb ik de afgelopen jaren geleerd hoe intuïtie en gevoel ingezet kunnen worden in acquisitie. Ik weet inmiddels precies wat wel en wat niet werkt om intuïtief klanten te werven.

Zelf ervaar ik iedere dag weer hoe leuk het is om intuïtief online klanten te werven. Praktisch al mijn klanten komen via sociale media, nieuwsbrief, blog en webinars naar me toe.

Ik heb inmiddels honderden coaches en therapeuten geholpen op intuïtieve wijze succesvol klanten te werven. Acquisitie en marketing is op die manier net zo leuk als cliënten helpen!

Mijn gratis marketingtips over intuïtief klanten aantrekken worden door circa 12.000 abonnees gelezen. Op sociale media word ik gevolgd door duizenden mensen.”

.

“Het programma geeft zoveel meer dan marketingkennis!”

Noor Verheul“Ik stond voor een nieuwe keuze, zat vast en dat maakte mij onrustig. Marketing en sociale media vond ik erg lastig, een moeilijk te nemen drempel.

Ik heb nu een nieuwe koers en volg meer mijn passie. Mijn helende en spirituele kant laat ik veel meer toe, dat is waar mijn hart ligt.

De onrust is verminderd omdat ik weer op mijn gevoel durf te vertrouwen.

Annie’s werkwijze is ‘open minded’ en heeft me over de drempel voor marketing en sociale media heen geholpen. Ik weet meer de weg en experimenteer met het plaatsen van een bericht op Facebook. Het gaat allemaal veel gemakkelijker!

Al met al geeft het programma véél meer dan marketingkennis. Ik heb weer ontdekt waar het in mijn werk om gaat, met de moed om dit naar buiten te brengen.”

Noor Verheul, Hoogland, brucka.nl

.

“De eerste twee maanden had ik meteen al 7 opdrachten”

Gemma van BaasbankWat het me concreet heeft opgeleverd?

– Klanten waar ik graag mee werk.
– Ik weet wat ik moet doen om steeds weer nieuwe klanten aan te trekken.
– De eerste twee maanden had ik meteen al 7 opdrachten.
– Ik kan op een intuitieve manier teksten schrijven, wat mij tijdswinst oplevert.

Gemma van Baasbank, Nijmegen, altijdceremonies.nl

.

Waarom is meedoen een goed idee?

Je hebt meer klanten en helpt dus meer mensen. Je brood verdienen met het werk dat je het liefste doet, geeft je een gevoel van zelfstandigheid, vreugde en vervulling.

Klanten komen vanzelf naar jou toe, zonder dat je achter hen aan hoeft te jagen. Je bent vriendelijk en uitnodigend in je marketing, dus helemaal niet opdringerig of ‘verkoperig’.

Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Je leert een manier van marketing, waarbij je veel aan je volgers geeft. Dat voelt heel goed voor intuitieve coaches en therapeuten die graag andere mensen helpen!

Intuïtief klanten werven is leuk! Je neemt de stof snel op, omdat de manier van leren past bij hoe jij bent. Je zet de stappen ook echt, omdat je alles doorvoeld hebt. Zo is marketing wel leuk!

Je bent trots op jezelf als ondernemer. Omdat jij helemaal bijblijft in online marketing, ben je succesvol in klanten aantrekken. Je bent niet alleen een goede therapeut of coach, maar ook een goede ondernemer!

.

Wat je allemaal krijgt als je deelneemt

De Hart en Ziel Marketing Academie is door de modulaire opbouw zowel voor beginnende als ervaren coaches en therapeuten geschikt.

De Academie bestaat uit een groot aantal modules die in een logische volgorde zijn opgebouwd. De modules Klant, Website en Mailing zijn basismodules. Daarna volg je alle of een aantal van de andere modules, afhankelijk van wie je klanten zijn. Je krijgt duidelijke richtlijnen wat in jouw situatie het beste is.

Verandert er iets in jouw praktijk of in je aanbod, dan ga je met de nieuwe insteek weer door de stof heen. Je kunt ieder moment op het lesmateriaal teruggrijpen om je marketing aan te scherpen!

De Academie volg je heel gemakkelijk vanachter je computer. Je kunt dus in je eigen tijd en tempo studeren.

Al het lesmateriaal is te downloaden, dus handig als je de stof lokaal of op een ander apparaat wilt hebben.

Hieronder zie je de trainingen die je ter beschikking staan

.

Ontdek Intuïtief Je Favoriete Goed Betalende Klant 297,-

Onnoemelijk veel therapeuten en coaches falen in hun marketing. Ze bieden zich zo breed aan, dat niemand zich aangesproken voelt! Bovendien hebben ze geen idee waar hun klanten voor willen betalen. Specialiseren in een winstgevende markt is het geheim om een solide basis onder je praktijk te leggen!

 • Ken je hogere doel en geef je praktijk van daaruit vorm
 • Leg de essentiële basis om goed te verdienen met het werk dat je het liefste doet
 • Ontdek intuïtief welke klanten jij voorbestemd bent om te helpen
 • Werk met jouw lievelingsthema’s
 • Onderzoek waar jouw klanten graag voor betalen
 • Weet wat jou uniek en onderscheidend maakt
 • Formuleer intuïtief een kernachtige boodschap die jouw doelgroep nooit meer vergeet!

.

Intuïtief Klanten Werven met je Website 297,-

Leeft er bij jou het idee een website die er mooi uitziet ook voor klanten zorgt? Niets is minder waar! De teksten op je website bepalen voor bijna 100% of websitebezoekers “Ja” zeggen of “Nee”. De juiste teksten leren schrijven is dus essentieel om klanten te krijgen.

 • Hoe je veel bezoekers én veel klanten krijgt met je website!
 • Leer door welke woorden jouw potentiële klant “Ja!” zegt
 • Talloze voorbeelden van website-teksten waarmee je klanten krijgt
 • Ontspannen en in flow je teksten schrijven
 • Hoe je hoog in Google komt
 • Intuïtief je webdesign en logo maken
 • Talloze praktische tips om je website te bouwen (gratis en eenvoudig)

.

Meer Klanten met Intuïtieve Mailings 297,-

Mailen is het meest onderschatte marketingmiddel, terwijl het juist het goud in je marketing is. Stel je eens voor dat je een mailinglijst met duizenden potentiële klanten erop hebt. Wat zou dat betekenen voor het aantal klanten en voor je inkomen?

 • Creëer snel en gemakkelijk een gratis cadeau om veel aanmeldingen voor je mailinglijst te genereren
 • Intuïtief bloggen en online publiceren (goed voor je Google ranking!)
 • Mailings maken die vertrouwen opbouwen en die graag gelezen worden
 • Hoe je mailing lijst groeit en groeit en groeit (evenals het aantal klanten)
 • Mailings schrijven die van lezers klanten maken
 • Handige tools en software om eenvoudig mailings, blogs en digitale weggevers te maken
 • Tijdbesparend mailen voor veel klanten

.

Voelend met Facebook Klanten Aantrekken 297,-

Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking is actief op Facebook, dus volop zakelijke kansen! Maar die kansen benutten lukt maar weinig coaches en therapeuten. Ze hebben geen idee hoe ze dat aan moeten pakken. Leer in deze module hoe jij wel klanten met Facebook aantrekt!

 • Snel en gemakkelijk een doeltreffende Facebookpagina opzetten
 • Intuïtief Facebook berichten maken
 • Hoe je eenvoudig 1000+ vind-ik-leuks voor je pagina krijgt
 • Berichten maken die vind-ik-leuks en reacties krijgen (en gedeeld worden)
 • Hoe je Facebook inzet om klanten te werven en wat beslist averechts werkt
 • Adverteren op Facebook: de snelste manier om je mailinglijst te laten groeien
 • Facebook time management: 30 minuten per dag is genoeg!

.

Hartverwarmende Webinars voor een Volle Praktijk 297,-

Overal hoor je dat webinars zoveel klanten opleveren en dat je mailinglijst er snel mee groeit. Je hebt echter je bedenkingen: waar moet je het dan over hebben, je bent helemaal niet technisch, je vindt het eng om voor grote groepen te spreken. Treur niet! Ook jij kunt webinars geven en meer klanten krijgen!

 • Hoe je intuïtief het onderwerp voor je webinar vind
 • Maak wervende teksten voor je website, nieuwsbrief en sociale media om mensen uit te nodigen voor je webinar
 • Leer hoe je in 7 stappen je webinar opbouwt, zodat deelnemers overtuigd raken van jouw deskundigheid en op je aanbod ingaan
 • Hoe je in weinig tijd grote aantallen deelnemers krijgt
 • Het gemakkelijkste webinar programma simpel uitgelegd
 • Bereid je intuïtief voor op je webinar, zodat je ontspannen presenteert
 • 10 manieren om na afloop van je webinar nog meer klanten te krijgen

.

Intuïtief Klanten Krijgen met Linkedin 297,-

Lijkt Linkedin een onneembare vesting, terwijl jouw klanten – de beslissers in organisaties, hoogopgeleide professionals of ZZP’ers – daar wel heel actief zijn? Stel je gerust, het is heel goed mogelijk via Linkedin in contact met jouw klanten te komen, je moet alleen weten hoe!

 • Een onweerstaanbaar profiel dat goed gevonden wordt (niet alleen op Linkedin maar ook op Google!)
 • Intuïtief Linkedin berichten maken
 • 10 manieren om met meer potentiële klanten te linken
 • Geef veel en genereus in Linkedin groepen en wordt beloond met klanten!
 • Hoe je via Linkedin aan tafel komt bij onbereikbare beslissers in grote organisaties
 • Klanten werven met Linkedin: de do’s en de don’ts!
 • 5 tijdbesparende methodes voor Linkedin

.

.

Overwin Intuïtief Twijfels, Angsten en Blokkades 297,-

Durf je niet naar buiten te treden? Stel je lastige acties maar steeds uit? Vraag je een te laag tarief? Heb je alles in huis om klanten aan te trekken, maar kom je niet in actie? Is geld sowieso een probleem voor je? Erover nadenken werkt niet voor intuitieve mensen, voelen wel. Los al je angsten intuïtief op en krijg overvloedig veel klanten!

 • Met de geleide meditatie ‘Overwin je Angst voor Acquisitie’ krijg je antwoorden uit de natuur, die je de weg naar een volle praktijk wijzen
 • ‘Kijk je Innerlijke Saboteur in de Ogen’ laat je ontdekken wat je diep van binnen saboteert. Transformeer die saboterende energie en laat de klanten maar komen!
 • De geleide meditatie ‘Laat je Grootste Angst los’ doe je als je compleet blokkeert of vastloopt in je marketing. Los die angst op en krijg een onweerstaanbare uitstraling, waardoor potentiële klanten als vanzelf aangetrokken worden
 • Met de 5 meditaties uit ‘Meer Intuïtie, Meer Inkomen!’ sta je helemaal open om het geld dat voor jou bestemd is in je leven te ontvangen
 • In de mini training ‘Droom de Klanten naar je Toe!’ leer je om gericht vragen aan je (nacht)dromen te stellen over je marketing. Laat je verrassen door de antwoorden van je onderbewustzijn om klanten te krijgen!
 • Door de speelse oefening ‘Intuïtief Kiezen voor Meer Klanten’ ga je zelfverzekerd intuïtief de juiste beslissingen in je marketing te nemen. Scheelt je uren per week!
 • Je energiepeil is een geweldige graadmeter of je op de goede weg bent met je marketing. Met de oefening ‘Intuïtief Meer Energie, Iedere Dag Weer!’, zegt jouw lichaam welke acties je moet nemen om klanten aan te trekken

.

Intuïtieve Online Trainingen om Meer te Verdienen! 297,-

Een dag heeft maar 24 uur en jij maar 1 hoofd en 2 handen! Er zit een limiet aan wat je in 1 dag kan doen. Wil je tijd overhouden voor je privéleven, dan zijn online trainingen de uitkomst! Eenmalig een online training maken, die je keer op keer aanbiedt, verhoogt je inkomen, terwijl jouw kennis voor meer mensen betaalbaar wordt.

 • Wanneer online trainingen een goed idee zijn en wanneer niet
 • Kies het onderwerp voor je training waar je de meeste klanten mee krijgt
 • Hoe je jouw kennis en vaardigheden in een online training giet
 • Van individueel werken naar intuïtief online trainingen maken
 • Hoeveel vraag je voor je online training?
 • De noodzakelijke techniek: video’s, audio’s, tekstbestanden, automatisch betalen en nog veel meer….
 • 3 manieren om een online leeromgeving te maken

.

Voer een Gesprek met Gevoel en Positief Resultaat 297,-

Het kan nodig zijn om een persoonlijk gesprek te hebben, voordat mensen klant van je worden. Zijn ze enthousiast over het gesprek, maar blijft het daarbij? Weet je niet hoe je een acquisitiegesprek in de zakelijke markt aanpakt? Gelukkig is het goed te leren! Met de juiste voorbereiding en door goede vragen te stellen, krijg jij onnoemelijk veel “Ja’s” te horen!

 • Hoe je gemakkelijk met veel potentiële klanten in gesprek komt
 • Wat je als (intuitieve) voorbereiding doet om succesvol een gesprek te voeren
 • Welke vragen ervoor zorgen dat geïnteresseerde mensen klant van je worden
 • Leer je aanbod te doen, zodat je een volmondig Ja krijgt
 • Hoe je intuïtief en zelfverzekerd het gesprek voert
 • Waarom een goede opvolging je nog meer klanten oplevert
 • Hoe je je gesprekken evalueert en er steeds beter in wordt

.

Werk in Flow en Doe Meer in Minder Tijd 297,-

Kom je om in het werk? Heb je geen tijd meer voor je privé leven? Ligt er zoveel op je bordje dat je niet weet waar te beginnen? Leef je niet, maar wordt je geleefd door je praktijk? Met deze training krijg je weer focus, rust en tijd voor je privé, terwijl je praktijk lekker draait.

 • Ontdek intuitief je ideale leven en hogere doel, zodat je weet waar je het allemaal voor doet
 • Plan je tijd intuïtief, dat is veel leuker dan met je hoofd!
 • Vind jouw eigen ritme van werken, privé en ontspanning.
 • Pak je tijdverslindende gewoonten aan
 • Zeg zelfverzekerd ‘Nee’ tegen alles en iedereen die inbreuk maakt op je tijd
 • Intuitieve oefeningen om in flow te blijven en tijd blokkades op te heffen
 • 7 gouden tips om meer te doen in minder tijd

.

Alsof Dat Nog Niet Genoeg Is Krijg Je Ook Nog De Volgende Extra’s! 997,-

 • Extra 1. Vraag en Antwoord Bibliotheek met een schat aan antwoorden op vragen die eerder door deelnemers gesteld werden. Vragen en antwoorden zijn gemakkelijk op te zoeken (dus je hoeft niet een heel webinar af te luisteren of jouw vraag er tussen staat)
 • Extra 2. Invoelen Op je Klant: een uniek model waarmee je op invoelende wijze de basis van al je promotie legt. Dat scheelt je dagen tijd!
 • Extra 3. Intuïtief Communiceren met je Klant: wat je ook doet in je promotie, je communiceert altijd met je klanten. In deze extra vind je: Overtuig door Intuïtief te Schrijven, Pakkende Koppen Maken met Gevoel, Intuïtief en Gemakkelijk en Gratis Plaatjes Maken.

.

“Zo druk met opdrachten”

Edith BrockenIk merk dat ik door de training veel steviger in mijn schoenen sta als het gaat om het ‘verkopen’ van mijn product en dat ik hier steeds meer mijn eigen stijl in weet te vinden.

Er zijn nog wel een aantal dingen die ik anders wil aan mijn website, maar ik heb het nu zo druk met opdrachten en presentaties dat ik dat naar later doorschuif!”

Edith Brocken, Den Haag, ergoenarbeid.nl

.

“Na de meditaties pak ik weer aan!”

“Als ik vastloop in mijn praktijk doe ik de meditaties, omdat die me inzicht geven in wat ik lastig vind. Ik haal er inspiratie uit en krijg nieuwe zin om aan te pakken. Ik kan daardoor mijn werkzaamheden weer hervatten.”

Aafke Hoekstra, Epe, voilafoodandcolor.nl

.

“Ik had niet verwacht dat marketing zo inspirerend en creatief zou zijn!”

“Voor ik aan de Academie meedeed, dacht ik dat marketing zwaar was en dat je er vooral je hoofd bij moest gebruiken. Marketing was voor mij folders rondbrengen, adverteren in krantjes en netwerken, van online marketing had ik geen idee.

Hoe anders is het nu!

Ik had niet verwacht dat leren over marketing zo inspirerend, creatief en gezellig zou zijn. Ik heb geleerd hoe het spel van online marketing gespeeld wordt, er gaat een wereld voor me open!

En dat alles zonder moeite, omdat de Academie je leert in een natuurlijke flow te stappen. Nog mooier: door de intuïtieve werkvormen wordt mijn creativiteit enorm gestimuleerd.

Letterlijk alles wat ik nodig heb zit in de Academie: Alle marketingkennis en vaardigheden om mezelf te presenteren op een manier die dichtbij mezelf ligt EN waar ik klanten mee krijg.

Als ik iets eng vind in mijn marketing, volg ik een meditatie, ik kan gelijk weer verder. Dit aspect maakt de Academie echt onderscheidend van andere marketing trainingen!”

Louise Folmer, lightworklounge.nl

.

Voor welke coaches en therapeuten is de Hart en Ziel Marketing Academie bij uitstek geschikt?

De Academie is heel geschikt als je:

Het is geen goed idee om mee te doen als je:

Nog even samengevat wat je krijgt als je meedoet

 • Ontdek Intuïtief Je Favoriete Goed Betalende Klant (297,-)
 • Intuïtief Klanten Werven met je Website (297,-)
 • Meer Klanten met Intuïtieve Mailings (297,-)
 • Voelend met Facebook Klanten Aantrekken (297,-)
 • Hartverwarmende Webinars voor een Volle Praktijk (297,-)
 • Intuïtief Klanten Krijgen met Linkedin (297,-)
 • Overwin Intuïtief Twijfels, Angsten en Blokkades (297,-)
 • Intuïtieve Online Trainingen om Meer te Verdienen (297,-)
 • Voer een Gesprek met Gevoel en Positief Resultaat (297,-)
 • Werk in Flow en Doe Meer in Minder Tijd (297,-)
 • Extra’s met o.a. Vraag en Antwoord Bibliotheek (997,-)
 • Al het lesmateriaal is te downloaden

De totale waarde van de inhoud van de Hart en Ziel Marketing Academie is 4264,- euro. De investering is echter veel lager, lees snel verder……..

.

Investering

Ik wil zoveel mogelijk therapeuten en coaches gebruik laten maken van de waardevolle informatie uit de Academie, zodat ze veel klanten kunnen helpen en zelf een goed inkomen verdienen. De investering is daarom niet 4264,- euro, maar slechts:

>>> 1997,- euro <<<

Prijs is exclusief BTW

.

De investering in de Academie verdien je snel terug!

De investering in de Academie verdien je al terug met slechts een paar nieuwe klanten! Reken maar uit. Stel dat je vier coaching trajecten doet met particuliere klanten. Of een workshop geeft in een organisatie. Hoeveel omzet levert je dat op? 2000, 2400, of 3000 euro? Zo snel heb je de investering er al uit!

Natuurlijk zal het niet bij die paar klanten blijven. Als je de lessen uit de Academie goed toepast, krijg je er nog veel meer! Jouw investering is dan zijn geld dubbel en dwars waard.

Naast klanten, levert de Academie plezier, zelfvertrouwen en energie op. Die waarde is niet in geld uit te drukken, maar essentieel om ontspannen en vervuld te kunnen ondernemen!

.

“Deze investering levert wel klanten op”

Ruo Yu Fang“Mijn website werd weinig bezocht en dure advertenties (tweeduizend euro!) leverden me nauwelijks klanten op.

Nu loopt het lekker. Ik heb leuke klanten waar ik zelf voor gekozen heb (vrouwen in de overgang).

Ik weet precies hoe ik nog meer klanten via Internet kan werven, mijn E-boekje en tweede nieuwsbrief zijn net uitgekomen.

Natuurlijk heb ik deze keer ook geïnvesteerd in marketing, het grote verschil is dat ik er nu wél klanten mee krijg.”

Ruo Yu Fang, Nijmegen, ontspannenindeovergang.nl

.

“Ik volg mijn gevoel en het loopt steeds beter met mijn opdrachten!”

Ik had te weinig klanten en deed daarom mee aan de training bij Annie.

In de cursus leerde ik dat een specialisme kiezen de basis is van mijn marketing. Van een zéér breed diensten en productenaanbod ging ik naar een véél specifieker aanbod. Ik maak nu meer gebruik van social media. Zo heb ik mijn website volledig herschreven en een zakelijke Facebook pagina aangemaakt.

Bovenstaande loont zich: het loopt steeds beter met mijn opdrachten. Een opdrachtgever wil zelfs een project dat ik voor ze uitgevoerd heb structureel inzetten, dat voelt natuurlijk altijd goed!

Ik heb vooral een andere kijk op marketing gekregen, heb geleerd intuïtief te handelen en mijn gevoel te volgen. Annie, bedankt voor de inspirerende cursus!”

Carin Zwartjes, cemsupport.nl

.

“Marketing gaat vanzelf”

Marinta Rutten“Acquisitie had voor mij altijd iets moeizaams. Je moet mensen over de streep trekken, verleiden of ze overhalen om voor jou te kiezen.

Maar met de manier van Annie is het iets natuurlijks en gaat het vanzelf. Je ontdekt je sterke punten, benoemt en accentueert die en je bent gewoon jezelf.

Ik ben nu veel meer mezelf als ik acquireer, het voelt niet meer als een kunstje en daardoor kom ik veel overtuigender over.”

Marinta Rutten, Castricum, amphora.nu

.

“Dit geeft een boost én vertrouwen!”

“Ik had helemaal geen nieuwe klanten. Ik worstelde met het idee dat ik niet genoeg disciplines in huis had.

De opdrachten Annie hebben concreet resultaat. Ik voel dat werken met mijn intuïtie werkt, want ik heb nu een nieuwe klant, die helemaal enthousiast is wat ik te bieden heb! Dat geeft een boost én vertrouwen.”

Anneke Schram, Bergen, licht-in-schaduw.nl

.

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Hart en Ziel Marketing Academie

.

Annie Massop

Je bent welkom om deel te nemen aan de Hart en Ziel Marketing Academie.

Wil je even overleggen of de Academie datgene is wat je nu nodig hebt? Mail me dan op info@hartenzielmarketing.nl of bel me op 06 48751588.

Warme groet, Annie Massop

.

.

P.S. Besluit je aan de Academie mee te doen, dan investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in je toekomstige klanten. Gun het hen om je te leren kennen en van jouw diensten gebruik te maken.

Praktische informatie en de ‘kleine’ lettertjes

Toegang

Het les materiaal bestaat uit trainingen, die op hun beurt weer onderverdeeld zijn in lessen. Na aanmelding krijg je binnen enkele uren toegang tot al het materiaal.

Systeemvereisten

Je hebt een apparaat nodig zoals een pc, laptop, tablet of smartphone waar je video’s op kunt afspelen.

“Ik ben geen dief meer van mijn eigen portemonnee”

“Ik was terughoudend op meerdere gebieden, ik wilde niet pusherig of te zakelijk over te komen. Zo liet ik vaak sessies uitlopen, terwijl ik er niet voor betaald kreeg. Wanneer ik organisaties benaderde was ik al snel van mening dat ik teveel van hun tijd in beslag nam. Door deze aannames vond ik het niet leuk om aan acquisitie te doen.

Hoe het nu is? Sessies rond ik nu op tijd af, ik ben geen dief meer van mijn eigen portemonnee.

Ik stap op organisaties af, omdat ik weet dat ik iets waardevols te bieden heb. Het mooie is dat de organisaties het op prijs stellen als ik ze benader. Op deze manier is acquisitie wel leuk om te doen!”

Maaike Tamis, demenselijkemaat.nu

.

“In minder tijd meer klanten aantrekken”

Yura Boerma“Ik had wel gekozen voor een bepaalde doelgroep (moeders met een druk leven), maar ik wilde vooral mijn aanbod aanscherpen en kiezen voor een specifieke coachmethode. En ook mijn nieuwsbrief moest hoognodig geprofessionaliseerd worden.

Ik ga nu nog meer dan 100% voor mijn doelgroep. Mijn nieuwsbrief heb ik serieus aangepakt. Zeker omdat ik weet dat ik daardoor meer klanten in minder tijd aantrek.

Ik voel nu wat ik graag wil, ik durf ervoor te kiezen en ik doe het ook! En dit wil ik ook mijn klanten meegeven… Kortom: voelen, durven, doen!”

.

.

.

.

.

.

Disclaimer: iedere inspanning is geleverd om de inhoud van de Hart & Ziel Marketing Academie en potentie ervan accuraat weer te geven. Iedere persoon is anders, dus zal het succes van elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.