Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
11 mei 2015 

Gratis healing Laat het stromen in je praktijk!

Voor coaches en therapeuten die met intuïtie en gevoel werken

GRATIS healing zodat het weer gaat stromen in je praktijk!

Deze healing heeft 13 mei 2015 plaatsgevonden

Scroll naar beneden om het verslag van de healing te lezen en wat je kunt doen om blokkades en angsten op te lossen

 


 

Heb jij niet genoeg klanten? Voel je je onzeker in je marketing en acquisitie?  

Wist je dat er bij marketing en acquisitie vaak (onbewuste) angsten meespelen? Zoals:

 • Kan ik wat ik aanbied wel waarmaken?
 • Ik wil hogere tarieven vragen, maar ik ben bang dat niemand dat wil betalen
 • Als ik vertel dat ik met intuïtie werk, lachen ze me uit
 • Ik ben bang dat mijn vrienden mij niet meer aardig vinden als ik succesvol wordt
 • Ik wil dolgraag met een eigen praktijk starten, maar zie als een berg tegen marketing op. Dat houdt me tegen om met mijn praktijk te beginnen

 

Herken je dit bij jezelf? Heb je misschien nog andere angsten en twijfels bij je marketing? Geeft helemaal niets, het hoort allemaal bij het ondernemen!

Speciaal voor coaches en therapeuten die dit meemaken, geef ik woensdag 13 mei om 20.00 uur een healing (op afstand)

Lees hieronder hoe je meedoet:

 1. Laat me weten in een reactie op deze blog waar je op blokkeert of waar je bang voor bent in je marketing
 2. Vermeld je voor en achternaam. Wil je liever anoniem deelnemen? Laat dan je reactie onder een schuilnaam op deze blog achter en stuur me via email je werkelijke naam en je schuilnaam
 3. Ga 13 mei tussen 20.00 en 20.30 uur op een rustige plek zitten of liggen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden
 4. Op dat tijdstip stem ik mij af op iedereen die gereageerd heeft en geef ik de healing
 5. Daarna meld ik bijzonderheden van de healing via dit blogbericht en krijg je nog aanvullende tips om je blokkades en angsten op te lossen en zo meer klanten aan te trekken
 6. Alleen mensen die een reactie op deze blog hebben gegeven worden meegenomen in de healing

 

Verslag van de healing en tips wat je kunt doen om blokkades en angsten in je marketing op te lossen

De spirits, gidsen, engelen en voorouders van jullie allemaal en mijzelf waren aanwezig. Zij hebben het grootste gedeelte van de healing uitgevoerd.

Het gemeenschappelijke thema wat voor iedereen speelde was: vertrouwen dat het goed komt met je, openstaan dat er hulp voor je is en je eigen plek mogen innemen.

De boodschappen waren:

 • je hebt vaak vastomlijnde ideeën hoe de wereld en met name jouw wereld eruit moet zien. Daardoor zie je niet dat je al heel veel gerealiseerd hebt. Sta stil bij wat je al hebt en vertrouw erop dat ook jij een goed leven zult hebben
 • er is hulp altijd en overal! Ook al voel je het niet zo, er zijn spirits, gidsen en voorouders die je bijstaan. Ook in het aardse leven is er hulp. Vaak zie je die over het hoofd omdat je een bepaald beeld hebt hoe die hulp eruit zou moeten zien. Laat die beelden los, sta open voor hulp in andere vormen en vertrouw!
 • neem je eigen plek in, dat mag! Je pakt niets af van anderen als je je eigen plek inneemt, er is genoeg voor iedereen! Dus sta voor jezelf, sta voor je expertise, sta voor je tarieven, sta voor je praktijk, sta op en laat jezelf zien! Je hebt alle talenten in huis om succesvol te zijn. Neem je eigen plek in, dan kunnen jouw talenten tot volle bloei komen en kun je anderen nog beter helpen. Mensen die jou je eigen plek niet gunnen, hebben zelf een probleem, dat zegt iets over henzelf en niet over jou. Hieronder vind je een oefening om je eigen plek in te nemen.
 • op het laatst was er veel liefde en warmte in de groep (ik zie jullie altijd als een groep om me heen zitten, terwijl de spirits, gidsen en voorouders rondlopen om iedereen een healing te geven). Het was heel mooi om te zien hoe die liefde en warmte in jullie zelf stroomde en tussen jullie onderling.

Oefening om je eigen plek in te nemen

 • Zorg dat je alleen bent in een grote ruimte en niet gestoord kan worden
 • Neem een draad, een stukje touw of afplakband
 • Voel nu hoe groot je eigen ruimte is. Heb geen oordeel over de grootte van je ruimte, voel gewoon hoe het is
 • Markeer die ruimte met de draad, het touw of afplakband op de grond. je hebt nu letterlijk jouw grondgebied gemarkeerd
 • Voel of dit gebied echt van jezelf is of dat er mensen of dingen in aanwezig zijn die je er niet in wilt hebben
 • Zoek voor ieder mens en ieder ding (dat ding kan ook een gedachte of gevoel zijn) een voorwerp dat daar symbool voor staat
 • Leg de symbolen in je grondgebied op de plek waar je ze ervaart
 • Leg 1 voor 1 de symbolen buiten je grondgebied, net zo ver weg als goed voelt. Wil je helemaal uit het zicht hebben, leg ze dan buiten je kamer
 • Nu alles wat je niet wilt uit je grondgebied is verdwenen, voel je of de grootte van je grondgebied nog klopt.
 • Als je het anders wilt, pak je draad, touw of afplakband en verander je ruimte naar de gewenste grootte/vorm
 • Geniet nu van jouw grondgebied, dit is helemaal van jou en je mag hier alles in doen wat je wilt!

Laat je me weten wat je ervaren hebt? Zou ik leuk vinden!

Ben heel benieuwd wat jullie ervaren hebben en of de tips behulpzaam zijn. Laat dan je reactie onder deze blog achter, ik antwoord altijd!

Ik heb in ieder geval van de healing genoten, heel fijn om te geven!

Over de schrijver
Monique
Door

Monique

op 11 May 2015

Leuuuuk Annie! Ik wist niet sat jij dit soort dingen ook deed. Ik ben zeer benieuwd, ik zit woensdag om 20.00 klaar! Bij voorbaat dank! Monique

Monique
MArloes
Door

MArloes

op 11 May 2015

Wat een leuk idee, en wil me er gelijk voor opgeven om te ervaren wat de healing voor me kan betekenen. Alvast bedankt marloes

rilana
Door

rilana

op 11 May 2015

Hoi Monique wat fijn dat je een gratis reading wil geven! Ik herken heel erg dat ik twijfel of ik kan waarmaken wat ik aanbied en de marketing die erbij komt kijken vind ik heel lastig en geeft stress. Ik ben heel benieuwd naar je reading. Alvast hartelijk bedankt! Warme groet Rilana Punt praktijk Ayana Dwingeloo

Joyce
Door

Joyce

op 11 May 2015

Wauw, graag! Mijn blokkade ligt bij het starten, waar te beginnen en hoe zet ik mezelf neer? En, geld vragen voor iets dat men niet direct kan zien. :) Bedankt Grts Joyce

Carrie
Door

Carrie

op 11 May 2015

Hey Annie, Wat een superidee van jou! Gaat me zeker deugd doen en ik zorg achteraf voor feedback ;-). Ik zet het alvast in mijn agenda en kijk er heel erg naar uit. Dankje Grtjs Carrie

Marion Geerjel
Door

Marion Geerjel

op 11 May 2015

Goedenavond Annie, Wat leuk en bijzonder dat je dit gaat doen woensdag! Ook ik zit klaar hoor...... en tja ondernemingsangst, dat heb ik (nog) zeker ;) Alvast hartelijk dank voor je cadeau!

Elske
Door

Elske

op 11 May 2015

Beste Annie, Bedankt voor deze kans! Hoe blij ik ook ben met de geweldige praktijk FiederElske en de super resultaten die ik boek, is er af en toe toch dat stemmetje dat zegt: "zal ik wel genoeg verdienen? Kan ik hier wel van leven? Wat nou als ik een maand minder aanvragen binnen krijg?" Ik ben heel benieuwd naar wat je voor me kunt betekenen. Bedankt alvast! Liefs Elske

Renate Memelink
Door

Renate Memelink

op 11 May 2015

Merk dat ik graag mijn healing capaciteiten meer wil gaan inzetten tijdens mijn holistische gezichtsbehandeling.Ben bang dat mijn klanten gaan lopen dan....

rilana
Door

rilana

op 11 May 2015

Hoi Monique wat fijn dat je een gratis reading wil geven! Ik herken heel erg dat ik twijfel of ik kan waarmaken wat ik aanbied en de marketing die erbij komt kijken vind ik heel lastig en geeft stress. Ik ben alleenstaande moeder en vind het heel stressvol om elke maand te moeten trekken/hopen/vertrouwen op een maand inkomen. Die onzekerheid vind ik heel vervelend. Ook dat ik niet weet hoe ik steeds aan mensen moet komen, welke doelgroep en of ik het idd wel waar kan maken. Zelf ben ik hooggevoelig en heb ook tijd en rust nodig voor mezelf. Die balans is doms lastig te behouden. Ik ben heel benieuwd naar je reading. Alvast hartelijk bedankt! Warme groet Rilana Punt praktijk Ayana Dwingeloo

Maghalie Sloot
Door

Maghalie Sloot

op 11 May 2015

Hoi Annie, Ik doe graag mee! Leuk initiatief!!!!! Op dit moment ga ik van alles veranderen mbt mijn site, doelgroep en bedrijfsnaam. Ik wil dit zeer snel tot een bloeiend bedrijf omzetten en kan dus wel wat positieve stroming gebruiken :-) Alvast mega bedankt! x

estelle
Door

estelle

op 11 May 2015

Beste Annie, wat leuk zeg. Mijn vraag.is wat ik kan doen om de mensen zo te bereiken dat ze zich realiseren dat ze mijn dienst nodig hebben.

Martin
Door

Martin

op 11 May 2015

Hallo Annie, ik doe graag mee. Ik merk dat ik nog wel eens op een stukje onzekerheid stuit bij mijzelf... Zou dit graag doorbreken. warme groet, Martin

Frank Zuijdweg
Door

Frank Zuijdweg

op 11 May 2015

Hoi Annie, Ik ben bezig een Amerikaanse training om te zetten naar het Nederlands en - voor zover mijn kennis tot op dit moment reikt - toe te spitsen op de Nederlandse markt. Ik heb er wel vertrouwen in, maar een stemmetje zegt dat ik niet letterlijk alles kan overkalken. Dat doe ik ook niet. Ik geef er mijn draai aan, maar toch. Ik vind dat elke ondernemer dit moet weten wat ik aan het voorbereiden ben. Ik lees het ook uit andere bronnen. Dus ik kan mijn schuldgevoel op zij zetten, maar toch. Anderzijds denk ik dat dit voor mij een prima opstart is en dat ik in de loop van de jaren steeds meer mijn eigen invulling aan mijn producten ga geven. Zover ben ik nog niet.

sanna
Door

sanna

op 11 May 2015

ik ben bang dat er niemand op mijn workshops en creatieve therapie zit te wachten, ook omdat ik misschien niet goed genoeg ben

Claire
Door

Claire

op 11 May 2015

Wat fijn en bijzonder een healing op afstand. 'Dat zou ik ook wel willen doen voor anderen', is mijn eerste gedachte. Buiten dat zit er bij mij ook een stemmetje dat regelmatig zegt: 'Is dat wat ik wil en aanbied wel 'goed genoeg'. Ik ben heel benieuwd! Tot woensdag, energetisch gesproken dan!

Karin
Door

Karin

op 11 May 2015

Wat lief Annie! Ik sluit graag aan. Ik weet dat ik goed ben in wat ik doen vanuit hart en ziel coachen en begeleiden. Ik heb een aantal jaren geleden een praktijk gehad. Nu sta ik voor een nieuwe deur om op een andere manier opnieuw een praktijk te starten. Opnieuw loop ik er tegen aan dat hoewel ik weet wat ik kan ik toch een blokkade heb en niet helemaal voluit durf te gaan, mezelf zichtbaarder maken in mijn omgeving. En daar wil ik voor eens en voor altijd vanaf! Jou duwtje in de rug is meer dan welkom! Liefs Katin

Clearsje
Door

Clearsje

op 11 May 2015

Ik heb allerlei leuke creatieve ideeën voor het herstarten van mijn coachings en lichaamstherapiebedrijf. Ik blokkeer op het maken van een website en stel dit voortdurend uit en ga er niet voor zitten om ermee aan de slag te gaan. Een van de redenen hiervoor is o.a. ook dat ik mijn eigen leven niet op orde heb terwijl ik wel weet dat ik anderen heel goed kan coachen, etc. en toch ben ik bang klanten mij om die reden geen betrouwbare coach vinden. Ik ben benieuwd wat de healing gaat brengen. Hartelijk dank alvast!

Leontine
Door

Leontine

op 11 May 2015

Leuk! Waar ik onzeker over ben is: doe ik het wel goed en ben ik het waard om een hoger tarief te vragen? Krijg ik dan wel genoeg klanten? Alvast bedankt voor je reading. Ik ben benieuwd!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 11 May 2015

Hallo, Ik zou heel graag een healing willen. Ik blokkeer heel erg bij de marketing en ben erg onzeker over mijzelf. Alvast bedankt, Jacqueline

marieke
Door

marieke

op 11 May 2015

Kan ik het waarmaken speelt telkens weer op...het geld geeft ook stress...zelf werk ik ook intuïtief en geef ook healingen. ..eigenlijk weet ik dus hoe het werkt....voor mijzelf blijft he

Erna Vader
Door

Erna Vader

op 11 May 2015

Hallo Annie, Wat een welkom idee. Ik doe graag mee. Ik heb al jaren een praktijk maar is meer hobby en wil er wel meer van maken maar ( daar is de maar weer, ik weet zo goed waarom dingen niet lukken) mis voldoende geloof in mezelf. Wie zit er nu op mij te wachten, er zijn er al zo veel, de mensen hebben geen geld, bla bla bla, wordt zo moe ervan dat ik het niet eens meer probeer. Terwijl ik wel deelnemers heb voor een midweek in het buitenland. En dat zijn mensen die eerder bij me zijn geweest en alle vertrouwen in me hebben. En toch zet ik niet door. Fijn dat je wilt helpen. Alvast bedankt.

Petra
Door

Petra

op 11 May 2015

Hallo Annie, Dank je wel voor de uitnodiging voor de healing. Ik wil hier graag aan mee doen. Mijn praktijk loopt mondjes maat. Ik noem het zoet houdertjes. Verder sta ik op diverse beurzen en evenementen, ook daar gebeurd niet veel. Warme groetjes, Petra

Maria
Door

Maria

op 11 May 2015

Beste Annie, wat een timimg! Ik ben net begonnen met actief zichtbaar te worden om klanten aan te trekken en twijfel zeker wel, of mij dat gaat lukken en ook hoe ik mijn verhaal moet vertellen. Ik ontvang de healing heel graag en zal er zeker een rustig plekje voor opzoeken. Dank je wel! Groetjes, Maria

Wilma Meuwissen
Door

Wilma Meuwissen

op 11 May 2015

Hallo Annie Wat een bijzondere manier om met energie te werken en ook aan te bieden op deze manier, waarvoor hartelijk dank! Waar ik nog graag verandering in zou zien is het aantal deelnemers bij workshops die ik geef. Ergens blokker ik nog iets. Ik zal klaar zitten en zoveel mogelijk feedback geven tot..... Wilma

Charlotte
Door

Charlotte

op 11 May 2015

Beste Annie, Ik wil graag van het duiveltje op mijn schouder af dat mij influistert dat niemand op mijn verhaal zit te wachten. Deze onzekerheid kan soms de kop opsteken, waardoor ik niet authentiek durf te zijn en probeer te kopiëren wat bij anderen wel succesvol is. Met lieve groet, Charlotte

Vrouwtje (alias)
Door

Vrouwtje (alias)

op 11 May 2015

Lieve Annie Wat een geweldig initiatief en precies op het juiste moment. De volgende beperkende overtuigingen zou ik mee willen nemen in de healing. Bied ik genoeg waar voor het geld wat ik vraag? Welke prijs ben ik waard, durf te vragen en ontvangen. Angst om verkeerde keuzes te maken. Op dit moment erg laag zelfvertrouwen. Wat kan ik nog meer, hoe haal ik het beste uit mezelf. Financiële onzekerheid drukt erg op mijn werkzaamheden. Hartelijk dank. Ik kijk er naar uit!

Ria
Door

Ria

op 11 May 2015

wat en leuke actie en ik wil graag meedoen. Ga er klaar voor zitten. Ik heb afgelopen weken de website hooggevoeligemensen.nl gemaakt met heel veel plezier en energie. Maar afgelopen dagen heb ik te veel gezegd, als het niet loopt dan heb ik er toch veel van geleerd. Toch nog een stuk onzekerheid of het zal geen lopen. Alvast bedankt Ria

andre
Door

andre

op 11 May 2015

Hoi Annie, Lekker initiatief, ben net Door transitie heen gegaan en begin nu meer te vertrouwen op mijn gave, gek genoeg ben ik ook vertegenwoordiger maar zijn mijn marketing stille onder ontwikkeld al met al reden genoeg om wat zelfvertrouwen te tanken . Groet André

Danielle
Door

Danielle

op 11 May 2015

Ik maak me zeker zorgen hoe ik meer klanten aan kan trekken en of ik het kan waar maken. Dank voor deze healing. Liefs Danielle

Simone
Door

Simone

op 11 May 2015

Hi Hannie, Ik doe graag mee. De blokkade bij mij richt zich met name op het moeilijk geld vragen, help de mensen nl (te) graag. Ook het vertrouwen in m'n zelf kan beter. Dank je wel!

lin
Door

lin

op 11 May 2015

Dank je wel: wil graag meedoen met de healing. ik twijfel helemaal niet aan mijn kwaliteiten op het gebied van coachen. Ik heb echter wel veel moeite om alles (zakelijk) goed te organiseren. Ik heb een chaotische mind (ADD) waardoor het veel energie kost om te ordenen. Iedere keer begin ik vol goeie moed aan iets, maar na een tijdje kom ik mijzelf en mijn beperkingen weer tegen. Hierdoor loopt mijn marketing niet goed en krijg ik structureel te weinig klanten. Ik ben aan de online cursus begonnen 9 ook vol goede moed) en loop daar ook tegen aan. Zoveel informatie, ik heb nog geen structuur en overzicht ...

Dia van der Tol
Door

Dia van der Tol

op 11 May 2015

top Annie dat je deze healing wilt geven Goede feedback ontvang ik. Klantenkring wordt niet groter. blijft beperkt. zo graag meer stroming in mijn praktijk willen.

Gerardina Keijzer
Door

Gerardina Keijzer

op 11 May 2015

Dag Annie, Wat leuk dat je dit gaat doen. Ik wil graag meedoen omdat mijn stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik eigenlijk helemaal niet geschikt ben om wat ik aanbiedt ook daadwerkelijk waar te maken. groetjes Gerardina Keijzer Kristalkracht.

Miesje
Door

Miesje

op 11 May 2015

Lieve Annie, Ik sta helemaal aan het begin van mijn bedrijf. Mijn passie is het verbinden van kind en ouder. Daar waar ik ' gratis' adviezen geef, stroomt de energie meteen door. Maar zodra ik geld ga vragen, blokkeer ik helemaal. Het maakt me angstig en onzeker. En dat terwijl ik in alles voel dat ik mag gaan stralen met mijn praktijk! Ik hoop dat de healing wat van mijn blokkades weg neemt. Alvast hartstikke bedankt!! Lieve groet x

Corina
Door

Corina

op 11 May 2015

Hoi, ik zou ook heel graag mee willen doen. Ik vond het lastig om mezelf te profileren. Alvast bedankt en veel succes!

Masja
Door

Masja

op 11 May 2015

Ik vind het met name lastig mensen healings aan te bieden terwijl mijn eigen gezondheid me nogal eens in de steek laat. Daar dan genoeg geld voor vragen is ook lastig. Masja

Nellian van der Zee
Door

Nellian van der Zee

op 11 May 2015

Dat begrijp ik heel goed Masja, ik heb hetzelfde probleem.

Nellian van der Zee
Door

Nellian van der Zee

op 11 May 2015

Ik heb regelmatig last van depressies vw een bipolaire stoornis en ik twijfel hoe ik dan een praktijk kan opzetten als ik er steeds een tijdje tussenuit moet. Moet ik er eerlijk over zijn of niet? Dat is mijn dilemma.

Guapa
Door

Guapa

op 11 May 2015

Wat een mooie initiatief. Ik wil graag meedoen en hopelijk door de blokkade van mijn onzekerheid breken. Ik weet wat ik kan en als ik eenmaal bezig ben, dan stroomt het geweldig goed. Maar ik voel mij zo onzeker wanneer ik niet bezig ben... En ik ben ook bang dat ik het fysiek niet zou aankunnen als ik het erg druk krijg door succesvol te zijn.

Heidi
Door

Heidi

op 11 May 2015

Hallo Annie, Ik weet wat ik kan, en heb daar ook vertrouwen in, ben zelfs van heel veel markten thuis maar de blokkade zit daarin dat ik nog nooit in een flow heb gezeten waarbij het ging " lopen" ik heb altijd kilometers moeten lopen voor millimeters "winst" of " erkenning" op financieel gebied...... Als kind nooit " gezien" en nu de angst om als professional ook niet gezien te worden.

rita
Door

rita

op 11 May 2015

Hallo Annie graag neem ik deel om van die blokkade af te raken om mijn verdere stappen te kunnen nemen. alvast enorm bedankt groetjes rita

linda de backer
Door

linda de backer

op 11 May 2015

ik doe graag mee aan de healing mijn zelfvertrouwen mag wel wat op gekrikt worden en mijn ondernemings waarden

Nouty
Door

Nouty

op 11 May 2015

Hallo Annie, Ik doe graag mee omdat ik weet hoe krachtig een healing kan zijn op blokkades die er zijn daar ik zelf ook healing geef. Ik ben enerzijds nieuwsgierig en anderzijds wil ik meer klanten aan trekken. Momenteel stagneert het en mis ik de ontspannen focus om gestructureerd bezig te zijn. Ik kijk uit naar woensdagavond.

Cobi
Door

Cobi

op 11 May 2015

Na een half jaar nog steeds geen klant. Zelfs de mensen die ik mijn diensten gratis aanbied, gaan niet op mijn aanbod in. Met 175 mensen per dag die de diagnose krijgen diabetes, zou er toch behoefte moeten zijn aan een diabetes coach. Er is wel interesse voor mijn website.

Lieselot
Door

Lieselot

op 11 May 2015

Dag Annie, Ik heb een opstartende praktijk dus er zijn nog heel wat momenten dat ik me onzeker voel en aan mezelf twijfel. Extra klanten zouden natuurlijk welkom zijn want dit is het enige waar ik mijn brood mee verdien!

Cornelie van Ammers
Door

Cornelie van Ammers

op 11 May 2015

Hallo Annie, Wat geweldig dat je dit wilt doen. Ik heb al jaren te weinig klanten terwijl ik toch heel goed ben in wat ik doe. Drie klanten per week extra zou al enorm helpen. Ik weet niet waar de blokkade zit. Hartelijke groeten van Cornelie

Henriëtte
Door

Henriëtte

op 11 May 2015

Mijn gevoel wankelt op dit moment teveel en daarom wil ik graag meedoen

Jan
Door

Jan

op 11 May 2015

al een jaar geen cliënten. (was ook wel uitgeput. Gaat op en neer). Weet dat ik op 'm'n pad' zit, maar wat heb ik hier nou te brengen? Bedankt, Jan

Maureen
Door

Maureen

op 11 May 2015

Dag....fijn dat je een healing op afstand geeft. Ik doe graag mee. Ik zou graag meer zelfvertrouwen willen in t opzetten van mijn eigen praktijk. Waar te beginnen? Liefs Maureen

els
Door

els

op 11 May 2015

Ik ben bang dat ik niet voldoende klanten krijg om rond te komen en dat ze prijzen te hoog vinden, voor zowel gezichtsbehandelingen als coaching.

Marike
Door

Marike

op 11 May 2015

Hoi Annie, Wat een ontzettend mooi initiatief; ik zou heel graag mee willen doen in de healing! Ik ben nog in de beginfase van mijn praktijk en het is vooral lastig om me voor te stellen dat alles gaat groeien en bloeien, of dat wat ik aanbied, wel de moeite en het geld waard is. Of ik genoeg cliënten kan vinden en of het mij lukt om marketing goed in te zetten. Of ik er wel klaar voor ben om te starten... Lieve groet, Marike

Rita
Door

Rita

op 11 May 2015

Hallo Annie, Graag wil ik deelnemen aan de heling om van mijn blokkade vanaf te raken zodat ik mijn verdere stappen kan zetten. ALvast bedankt groetjes Rita

Cobi
Door

Cobi

op 11 May 2015

Bedrijf staat, interesse naar mijn website is er. Maar eerste klant laat op zich wachten. Ik zeg ook steeds dat ik niet verwacht er een echt bedrijf van te kunnen maken waar ik van kan leven. Mijn eigen bedrijf dus naast een vaste baan op een heel ander gebied. Wil heel graag van die twijfel af. Wil vol vertrouwen op mijn capaciteiten als diabetes coach.

Dimphy Noordermeer
Door

Dimphy Noordermeer

op 11 May 2015

Hoi Annie, Fijn dat je dit net nu aanbied. Ik kan wel wat meer vertrouwen gebruiken. Soms ben ik wel eens bang dat ik niet geschikt ben voor wat ik aanbied. En dat ik een andere weg in moet slaan. We zullen zien. Lieve groet, dimphy

Hendrika
Door

Hendrika

op 11 May 2015

Omdat er op dit moment negativiteit heerst onder de diabetische groep mensen die geen vergoeding ontvangen en dit projecteren en ik dit los moet laten, mensen laten gaan omdat ze alleen voor vergoeding komen en niet voor de kwaliteit van werken, ik wil dit heel graag los laten zodat de energie weer vrij stroomt.

Vera
Door

Vera

op 11 May 2015

mijn blokkade is mezelf neerzetten en klanten werven. Ideeën genoeg maar dan nog verwezenlijken.

Ingeborg Verhoek
Door

Ingeborg Verhoek

op 11 May 2015

Wow! Wat mooi dat je dit doet!! prachtig en liefdevol! Blokkade bij mij ligt vnl dat er angst is voor geld en geldstroom. Graag wil ik deze nekslag opheffen. Het bedrijf is heel bekend en ikzelf ben zeer zichtbaar in de doelgroep waar ik mij op richt. Soms stroomt het en dan plots houd het op (door een angststem vaak..) Intuitie zegt dat er echt voor mij gezorgd word en dat het weer gaat stromen. Daar wil ik volledig op vertrouwen! HarteGroet Ingeborg

Marie-José
Door

Marie-José

op 11 May 2015

Hallo Annie, Ik vind het een fantastisch initiatief. Dank dat je dit doet. Waar ik op vast loop is de angst om als coach te commercieel te klinken en te zijn in mijn teksten. Schreeuwerige teksten zijn denk ik dan voor eventuele cliënten afschrikwekjend. Zo iemabd moet je niet. Zo denk ik en dan blokkeer ik en doe dus niks. Groetjes Marie-José

Helga Sturkenboom
Door

Helga Sturkenboom

op 11 May 2015

Dank je wel voor deze kans...Om wat meer zelfvetrouwen te krijgen, wat meer uit mijn comfortzone te stappen. Wat een bijzondere mooie manier om mijn praktijk én mijzelf deze energieboost te geven. Warme groet, Helga

Susan Wesseling
Door

Susan Wesseling

op 11 May 2015

Ik ben eigenlijk best wel goed bezig. Als ik het druk heb kan er nog wel eens een stemmetje in mijn hoofd zeggen "Kan ik het wel, red ik het wel". Ik merk dan ook dat ik steeds harder mijn best ga doen, terwijl ik dan beter even gas kan terugnemen. Het kan dan nog wel eens gebeuren dat ik uit mijn hart ga en in mijn hoofd terecht kom. Ik ben dan niet de meest liefdevolle persoon. Ik zou willen dat daar meer balans in mag komen. Ik geef me daarom heel graag op voor jouw reading op afstand. Vriendelijke groet, Susan.

Irene
Door

Irene

op 11 May 2015

Hoi, ik wil me graag opgeven voor de healing. Mijn blokkade zit bij het daadwerkelijk beginnen met mijn praktijk, klanten werven en en waarmaken wat ik aanbied. Ik hoop heel erg dat jouw healing mij hiermee kan helpen! Groeten Irene

Burn outertje
Door

Burn outertje

op 11 May 2015

Herstellend van een burn out, krijg ik nog steeds niets voor elkaar. Wat ik niet graag doe, blijf ik maar uitstellen, met de nodige stress omdat er niets gebeurt. Ik ben zo op zoek naar daadkracht en doorzettingsvermogen, want dan zal mijn coaching business wel van de grond komen

Nicoline
Door

Nicoline

op 11 May 2015

Hoi Annie, Wat fijn is dit! Als starter ervaar ik dat ik het lastig vind om mijn prijzen te vragen. Massages nemen nu mondjes maat toe, maar het coachen is nog lastig. Graag zou ik ook jouw healing ontvangen. Dank je wel alvast! Nicoline

Susan Wesseling
Door

Susan Wesseling

op 11 May 2015

Ik ben best wel goed bezig. Als ik druk ervaar kan het nog wel eens zijn dat er een stemmetje in mij zegt: "Kan ik het wel? Red ik het wel? Ik ga dan vaak nog meer mijn best doen en verlies ik juist het overzicht. Ga uit mijn hart en in mijn hoofd waardoor de controle om de hoek komt kijken en een bepaalde hard heid . Ik zou de balans in mijn hooggevoelige lijf wel willen versterken, waardoor ik altijd stevig kan gaan staan. Ik meld me graag aan voor jouw reading op afstand. Liefdevolle groet, Susan,

Ingrid
Door

Ingrid

op 11 May 2015

Ik twijfel altijd of ik het wel goed doe. Mag ook geen fouten maken van mezelf. Bij de minste kritiek is er een stemmetje in mijn hoofd dat zegt dat ik het niet kan. Hoewel ik weet dat het niet terecht is, voelt dat niet zo. Ik voel me vaak onzeker dus. Zou heel graag meer kracht, durf en zelfverzekerdheid willen voelen.

Doré
Door

Doré

op 11 May 2015

Hoi, ik ben bezig mijn praktijk vorm te gaan geven ik loop daarbij steeds op tegen gevoelens zoals: er zijn er al zoveel die dit doen er is vast geen ruimte voor mij. Maar ook waarom zouden mensen naar me toe komen, ik kan het vast niet waarmaken om ze te bieden wat ze nodig hebben. Ik hoop dat jouw healing me hierbij kan helpen. Liefs

Nicole
Door

Nicole

op 11 May 2015

Klanten komen, zijn enthousiast en blijven dan plots weg. Maakt me onzeker. Waarom blijven ze weg. Zit ik in de verkeerde vijver te vissen. Hoe maak ik mij kenbaar aan het juiste publiek. Dank voor je support

anja
Door

anja

op 11 May 2015

ik wil nog zekerder zijn en mijn gaven ontplooien,en meer zakelijker zijn ,de twee verenigen het spirituele en het zakelijke

Carine Van Bost
Door

Carine Van Bost

op 11 May 2015

Dank voor dit mooie aanbod! Ik ervaar in het algemeen de volgende blokkades in mijn praktijk: - durf me niet goed neer te zetten - vind het moeilijk om mezelf aan te prijzen, te verkopen - kan ik wel waarmaken wat ik aanbied - ik weet niet wat voor tarieven ik kan/moet vragen die uitdrukken wat mijn dienst waard is - is het nou wel zo waardevol wat ik doe - ik vind het heel moeilijk om goed te omschrijven wat ik doe en hoe ik waardevol kan zijn voor iemand En als ik op het ene punt toevallig even wel wat meer durf of moed heb, dan komt het andere punt en haalt me weer omlaag. En toch doe ik mijn ding als ik gevonden of gevraagd word, neem de hindernissen met de overtuiging van dat moment en ga ervoor. Ik besef dat ik maar een fractie doe/geef van wat ik in me heb...

Gigi
Door

Gigi

op 11 May 2015

Hoi Annie, Ik blijf het moeilijk hebben met geld te vragen en ook om mezelf en mijn zaak in de kijker te zetten. Blijf steeds het gevoel hebben dat het als pochen overkomt en ook al weet ik dat dit idee belachelijk is ik raak het blijkbaar niet echt kwijt. Dus hopelijk krijg ik meer inzicht door de healing. In ieder geval al dank je dat je dit doet. Groetjes, Gigi

Brigitte
Door

Brigitte

op 11 May 2015

Hoi Annie, dank je wel voor je aanbod. Ik doe woensdag ook graag mee. Bij mij zit er waarschijnlijk nog een stukje boosheid in mijzelf wat de stroming blokkeert.

Antoinetta
Door

Antoinetta

op 11 May 2015

Mooi initiatief... Ik wil graag een healing ontvangen....Om te blijven geloven in mijzelf en mijn eigen plannen, ook al duurt dit misschien langer dan ik zou willen...Rome is ook niet in 1 dag gebouwd... Bedankt.

Heidi Middelburg
Door

Heidi Middelburg

op 11 May 2015

Ik wil me graag opgeven voor de healing. Ik weet dat ik goed ben in wat ik doe maar doe het thuis, en al zeggen mijn cliënten dat het fijn en goed voelt dan toch denk ik: zouden ze het niet onprofessioneel vinden thuis "aan de keukentafel" bij wijze van spreken. Het ligt aan mezelf maar net of ik dan niet professioneel genoeg overkom of dat ze daarom weg blijven. Groetjes en bedankt alvast, Heidi

Mariët
Door

Mariët

op 11 May 2015

Hallo Annie, Mijn blokkade zit in twijfel en angst. Ik werk én in loondienst en heb een eigen massagepraktijk. De zekerheid durf ik niet los te laten om volledig voor mijzelf te kunnen werken.Ook zijn er persoonlijke blokkades die mijn groei tegenhouden. Dank je wel voor de healing. Groetjes Mariët

Monique
Door

Monique

op 11 May 2015

Beste Annie, Als stemcoach ligt mijn blokkade voornamelijk in het durven... Acquisitie is niet mijn sterkste kant en vaak is er ook iets in mij dat zegt dat ik nog niet goed genoeg ben... Onzekerheid dus...

An
Door

An

op 11 May 2015

Dag Annie, Wat een mooi idee! K wil me graag openstellen en meedoen met de healing om te ervaren wat het voor mij zou kunnen betekenen ! Lieve groet en dankjewel!

Willy
Door

Willy

op 11 May 2015

Ik heb nu 18 maanden mijn homeopatische praktijk. Vorig jaar zomer zat er een stijgende lijn in het aantal klanten maar sinds november vorig jaar krijg ik geen klanten meer. Ik probeer het met workshops en lezingen, net zoals vorig jaar, maar krijg hiervoor geen aanmeldingen meer. Ook via mijn website melden zich geen klanten meer. Het vervelende is dat ik hierdoor steeds meer begin te twijfelen of dit wel iets voor mij is. Daarmee trek ik natuurlijk ook geen klanten.

An
Door

An

op 11 May 2015

Dag Annie, Wat een mooi initiatief, ik wil me graag opgeven voor deelname aan de healing,om te ervaren wat het voor mij zou kunnen betekenen. Lieve groet en dankjewel

Chantal
Door

Chantal

op 11 May 2015

Hoi Annie! Al tijden grootse plannen, hard gewerkt om te gaan starten en nu het zo ver is blijf ik maar beren op de weg zien...graag zou ik ze weg sturen en de weg vrij maken dus alle hulp is welkom! Alvast bedankt :-) Groetjes, Chantal

Esther de Vries
Door

Esther de Vries

op 11 May 2015

Hai Annie, Wat bijzonder mooi dat je dit doet! Zo te zien verbindt het ook weer mensen die dezelfde worstelingen met hun bedrijf mee maken. Ik zelf ben bezig mijn praktijk als holistisch coach vorm te geven, maar ik heb daar nog niet eens een website van. Mijn missie is om meer mensen van zichzelf te laten houden, hun hart te volgen en ontspannen krachtig in hun leven te staan. Ik blijf alleen steken bij het dromen erover, dat is veilig en nog lekker niet concreet. Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen, hoe vind ik mensen die hierin gecoacht willen worden en natuurlijk af en toe dat venijnige stemmetje; zit men wel op mij te wachten, heb ik wel echt iets te brengen. Anyway een soort kickstart met zo'n healing zou wel heel fijn zijn!

An
Door

An

op 11 May 2015

Lieve Annie K wil graag ervaren wat t voor mij kan betekenen . Heel mooi initiatief van jou Lieve groet en dankjewel

Linda
Door

Linda

op 11 May 2015

Hoi Annie, wat een prachtig initiatief! Ik doe graag mee. Ik ben bang dat als ik workshops etc organiseer dat er dan niemand komt... ik heb angst voor afwijzing en falen. Zin in woensdagavond! Hartelijke groet, Linda

Charlotte
Door

Charlotte

op 11 May 2015

Oh wat lief en wat welkom! We hebben net onze prijzen verdubbeld (en dan zijn ze nog steeds aan de lage kant...), en tegelijkertijd hebben we voor het eerst 0 deelnemers voor de volgende migrainetraining (die over 2 weken plaats vindt). Ben ik toch nog een beetje de domineesdochter die vindt dat ze alles voor niks moet doen? Met mijn verstand snap ik het, maar ergens zit er inderdaad nog een blokkade, blijkt! Lieve groet!

Brigit
Door

Brigit

op 11 May 2015

Wat een mooi gebaar! Zelf ben ik nog niet gestart maar de richting is duidelijk. Ik ga op energetische wijze blokkades, vastgeroeste patronen opheffen door ruimte te creëren. Zowel de woning als de persoon zelf krijgt een metamorfose. Ik geloof erg hard in mijn idee, allen is het risico als alleenstaande moeder niet te onderschatten.. Ik denk dat klanten werven, onvoldoende inkomsten mijn grootste blokkade is. Alvast bedankt, I'm in! Brigit

mirjam
Door

mirjam

op 11 May 2015

Hoi Annie, Mooi, dat je dit aanbied en daar tijd voor maakt! Alvast bedankt! Door een onverwachte wending in het leven is het opstarten van mijn eigen praktijk er niet van gekomen. Ik weet dat ik veel te bieden heb en weet alleen nog niet welke richting op te gaan. Het ligt voor het grijpen en toch ook weer niet. Ik zou graag hierin meer richting in willen, zodat ik mijzelf en andere mensen / bedrijven in de flow kan zetten, waardoor er beweging is en blijft! Hopelijk levert de healing mij wat op. Nogmaals mijn dank! Groetjes

Mirjam
Door

Mirjam

op 11 May 2015

Hoi Annie, Heel mooi dit, het vorige heeft ook heel wat in mij los gemaakt. Ik ontvang graag je helende energie. Lieve groet, Mirjam

rieneke
Door

rieneke

op 11 May 2015

Ik herken mezelf in in de punten die je aangaf : kan ik wat ik aanbied wel waar maken? - ik wil hogere tarieven vragen, maar ik ben bang dat niemand wil betalen.- Ik kom veel mensen tegen die hulp willen , maar het niet kunnen veroorloven. Hoe ga ik daarmee om.- Ik wil dolgraag met mijn eigen praktijk starten , maar ik zie als een berg tegen marketing op.Dat houdt me oa tegen om mijn praktijk te beginnen. Ik kijk ernaar uit woensdag wat de healing mij gaat brengen. Alvast bedankt groet Rieneke.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down