Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
11 maart 2014 
2 min. leestijd

Intuitieve therapeuten en coaches zijn enthousiast als ik vertel dat ze hun intuïtie óók kunnen inzetten bij het aantrekken van klanten. De vraag die ze me dan altijd stellen is: “Maar hoe doe je dat dan?” 

In deze blog laat ik je door een geleide meditatie ervaren hoe je intuïtief je droomklant ontdekt. Want om je droomklanten aan te trekken, moet je wel eerst precies weten wie die klanten zijn.

In de meditatie krijg je intuïtief meer informatie over jouw droomklanten. In het blog Ontdek jouw droomklant – deel 2  krijg je de vervolgoefening, waarin je leert hoe je de intuïtief verkregen informatie gebruikt om daadwerkelijk in contact te komen met jouw droomklant.

Instructie voor de geleide meditatie

Tref de volgende voorbereidingen:

  • Zoek een rustige plek in je huis en zet daar een stoel waar je prettig op kunt zitten klaar.
  • Zet je telefoon/telefoons uit
  • Leg papier, tekenmateriaal en een pen/potlood klaar. Liefst blanco papier, je kunt als tekenmateriaal b.v. viltstiften nemen, of kleurpotloden.
  • Zet je computer klaar om de geleide meditatie op af te spelen.
  • Zorg dat je de komende 20 minuten niet gestoord kan worden. De meditatie zelf duurt ongeveer 15 minuten. Daarna is het de bedoeling dat je tekeningen maakt van wat je hebt meegemaakt.

Als je tijdens de meditatie iets anders ziet/hoort/meemaakt dan de suggesties die gedaan worden, maak je geen zorgen. Ook als je geen beelden krijgt, maar dingen ‘voelt’ of ‘weet’ is dat helemaal goed. Jouw intuïtie geeft je precies de ervaringen op de manier die bij jou past en die nu voor je nodig zijn.

Meditatie

Klik hier om de meditatie te starten.

Probeer eerst even uit hoe het werkt en of het volume goed staat voor je.

Deze meditatie is één manier om intuïtief je droomklant te vinden. Deze manier heeft voor veel van mijn klanten al tot meer duidelijkheid over hun droomklant geleid.  Deze manier kan ook voor jou van onschatbare waarde zijn.

Wat heb je in de meditatie ontdekt over je droomklant? Laat het me weten hier op mijn blog, ik antwoord altijd.

 

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf‘ aan.
Over de schrijver
Saartje
Door

Saartje

op 11 Mar 2014

Dank je wel Annie, de meditatie heb ik net gedaan, prettig om naar te luisteren. Ik kwam een hoop lieve vrouwen tegen daar beneden. Ambitieus, gedreven, gevoelig, open, puur en gezellig. Ik laat het even na bewegen. Dank je wel voor het delen. Lieve groet, Saartje

Annie
Door

Annie

op 17 Mar 2014

Mooi wat je gezien hebt in de geleide meditatie. Fijne sfeer! Ben benieuwd wat er (na het nabewegen) uitkomt. Lieve groeten, Annie

Suzette Timmerman
Door

Suzette Timmerman

op 02 Jun 2014

Annie, dankje wel! Wat fijn dat je twee weken geleden op de Kraaybeekerhof was en wat is dit een methode wat bij me past. Het symbool was een klavertje vier. De vier blaadjes staan voor PUUR, EERLIJK, VERS en BIOLOGISCH. De richtlijnen voor natuurvoeding. De kenmerken van de mensen waren: vrouwen, enkele mannen; geïnteresseerd in voeding; deels onwetend qua voeding; juist reguliere mensen (dus niet biologisch etend). Wat er als laatste opkwam: Een brug slaan tussen regulier en biologisch!

Annie
Door

Annie

op 11 Jun 2014

Mooi symbool Suzette. Interessante insteek om een brug tussen reguliere en biologische voeding te slaan, de tijd is er rijp voor! Gr, Annie

Yvonne
Door

Yvonne

op 13 Oct 2014

Net de meditatie gedaan. Ik merkte dat ik mijn eigen logo als symbool kreeg. Voelde toen direct dat mijn hoofd ertussen kwam, wat mij afleidde, omdat ik het logo als niet goed symbool bestempelde! Ik lees allemaal mooie verhalen, krijg ik mijn eigen logo! Ik zag vrouwen van mijn leeftijd, 40/50plus, die vol in het leven staan. De meesten zeer geslaagd in het leven maatschappelijk, zakelijk en prive (hebben al voor keuzes gemaakt waardoor ze op dit punt staan). Ze zijn doelgericht, tevreden, sterk, ambitieus en genieten. Ze hebben echt iets van hun essentie ervaren of leven vanuit essentie. Ze hebben bijna allemaal een nieuwe relatie die past bij wie ze nu zijn. Dat is niet mijn doelgroep-het is wel waar ik mijn klanten naar toe wil begeleiden. Verder voel ik tijdens en na de mediatie veel sensaties rond mijn gezicht, heb ik vaker met meditatie als hsp irriteert het me want het trekt continu mijn aandacht. Je verwijst naar volgende stappen, staan die online of alleen in de cursus? Tot zo ver in elk geval weer bedankt voor de ervaring.

Annie
joke
Door

joke

op 11 Jun 2015

Hallo Annie, Dank je wel voor je fijne en inspirerende Facebookcursus. Vandaag heb ik de 1e meditatie gedaan om mijn droomklant te vinden. Er verscheen een beeld waar ik heel blij van ben geworden, wat me vertrouwen geeft. De tekening die ik daarna gemaakt hebt lacht me nu toe. Ik verheug me erop om binnenkort de 2e meditatie te doen. Dank je wel dat jij jouw expertise zo deelt! Hartelijke groet, Joke

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jun 2015

Wat fijn dat je zoveel aan de meditatie had. Hou contact met die energie, die gaat je verder helpen. Vind het ook erg leuk om mijn expertise te delen, graag gedaan.

antonique
Door

antonique

op 12 Jun 2015

Bij mijn meditatie werd me duidelijk dat mijn symbool een circel met daarin een ster is. En dat die uitstraling heeft. Mijn doelgroep zijn lieve vrouwen die zelfstandig zijn, zelfbewust zijn, begripvol zijn en vol vertrouwen in de wereld staan. Ze staan open voor spiritualiteit. Het voelde heel warm en gezellig aan. Ik voelde me op mijn gemak. En iedereen vond het ook heerlijk om daar te zijn.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Jun 2015

Klinkt fantastisch, Antonique! Laat de meditatie nog maar even doorwerken.

Cynthia
Door

Cynthia

op 13 Jun 2015

Hallo Annie, Bedankt voor deze oefening. Tijdens deze oefening raakte ik even in paniek. Beneden aangekomen in de ruimte waar het heerlijk naar bloemen rook en het licht steeds helderder werd, kon ik mijn dierbare mensen ven niet goed plaatsten. Ik heb veel verloren de laatste jaren. Na enkele ogenblikken herstelde ik weer en ging bewust zoeken naar de mensen die mij wel waarderen, die ik oprecht een knuffel kan geven, waar ik me prettig bij voel en zij het fijn vinden bij mij zonder te zuigen. Ik heb de namen van die personen opgeschreven in een kring. Daarna ben ik gaan zoeken naar de overeenkomsten die ik met hen heb.Die eigenschappen heb ik ook weer opgeschreven en als vanzelf kwam daar heel toepasselijk een boom uit als symbool. Diep geworteld/ geaard in vertrouwen en kennis, zoekend naar/ open voor nog meer houvast en voeding.Een brede stevige grove stam wat levenservaring en rijpheid symboliseert.De takken zijn vol bladeren, een beschutte plek waarin empathie, stilte, rust en warmte is te vinden. Ik wordt erg blij van mijn symbool. Bedankt voor deze zeer waardevolle meditatie!

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 16 Jun 2015

Wat een fijn symbool het je gekregen Cynthia! Voelt heel veilig en vertrouwd aan. Liefs, Annie

Mireille
Door

Mireille

op 14 Jun 2015

Hallo Annie, Na alle gelukte meditaties die ik hier lees, is mijn reactie wat teleurstellend. Ik kwam beneden en ontmoette niemand. Dwangmatig ging ik op zoek naar mensen, maar dat leek me niet de bedoeling. ik kreeg er ook geen enkel gevoel bij. Uiteindelijk was ik met mijn partner, dochtertje en misschien nog net mijn ouders. Er is nogal wat gebeurd de laatste jaren waardoor mijn sociale verleden volledig vervaagd is. Een symbool? Het bleef een groot zwart gat. Is dit normaal of moet ik me zorgen maken? Kan je mij een eindje op weg helpen? Groeten, Mireille

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 16 Jun 2015

Hi Mireille, dit kan inderdaad gebeuren als je veel mensen om je heen bent kwijt geraakt (om wat voor reden dan ook) en er nog niet veel nieuwe contacten voor in de plaats zijn gekomen. Komt wel vaker voor, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Belangrijk voor jou is om aandacht en tijd aan het opbouwen van je sociale leven te besteden. Dan voel je weer verbinding met meer mensen en kun je ook beter voelen wie er als klant bij je past. Je zou nog een alternatieve oefening kunnen doen, lees meer op mijn blog: https://hartenzielmarketing.nl/zo-herken-je-jouw-ideale-klant/" target="_blank" rel="nofollow">Zo herken je jouw ideale klant, die heeft ook al veel van mijn lezers geholpen. Wees vooral lief voor jezelf! X Annie

Kees Goedegebure
Door

Kees Goedegebure

op 15 Jun 2015

Hallo Annie, dank je voor deze oefening. De wandeling en de trappen verliep prima. In de ruimte zag ik allemaal goede vrienden, collega's, familie en mijn partner. Zelfs mijn moeder die vorig jaar is overleden. Eenmaal in een kring ontstond er een lichtende bol die uitvloeide naar onderen. Ik kreeg het gevoel van een octopus. Daarna veranderde het in een medicijnwiel. Bij beide hoort het getal 8. Toen ik het op papier tekende en de mensen er omheen zette, kreeg ik nog het beeld van een stone circle. Die heb ik onlangs in Ierland bezocht. De typering van de aanwezige mensen is: doeners, eigenheid, intuïtief en creatief. Benieuwd wat deel 2 gaat brengen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 16 Jun 2015

Wat een sterke beelden kreeg je, allemaal natuurbeelden. Ben ook benieuwd waar dit naar gaat leiden ;-)!

Jolanda Brouwer
Door

Jolanda Brouwer

op 21 Jun 2015

Een drempel over te gaan, om met de meditatie mee te gaan. Wil ik dit? Toch gedaan. Met als resultaat: Een glimlach stond bij mij centraal. Een glimlach, een traan en een lach en heel veel warmte. Dit allemaal als uitbeelding van een breed lachend gezichtje met weinig haar. Een soort smiley in een meisjes mens vorm.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 24 Jun 2015

Wow, goed dat je toch de meditatie gedaan hebt Jolanda! Prachtige beelden. Ben benieuwd welke klanten daar uit voortkomen. Liefs, ANnie

Lilian
Door

Lilian

op 22 Jun 2015

Ik zat op de stoel maar merkte op een bepaald moment toen ik in de ruimte was ik heel ver op de achtergrond je stem nog hoorde en weg doezelde. Heb dus even terug moeten scrollen. :-) Ik kende niet alle mensen die bij me waren, maar het voelde goed. Het symbool dat ik zag was een zon. Deze was in de houten vloer van de ruimte gemaakt. Een mooi snijwerk. De zon staat voor mij voor kracht, warmte, energie, passie en stralen. Maar ook woorden als empathie, intuïtie en verbondenheid heb ik opgeschreven. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg en wat dat gaat brengen. Hartelijke groet, Lilian

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 24 Jun 2015

Ben net zoals jij heel benieuwd wat het vervolg is. Voelt voor mij ook aan als een heel stevig symbool. Groeten, Annie

Judith Esser
Door

Judith Esser

op 23 Jun 2015

Het symbool dat ik te zien kreeg, was een grote witte ronde bloemkelk, open naar boven, met een zacht golvende rand. De bloem verzonk tot diep in de aarde. Zacht gekleurd licht stroomde in en uit de kelk. Mijn associaties erbij zijn zuiverheid en ontvankelijkheid, openheid naar het licht, goed gegrond in de aarde. Wat de mensen eromheen gemeen hebben, is dat zij mijn kinderen, vrienden en klanten/cursisten zijn, mannen en vrouwen van alle leeftijden, open naar het licht en met een ruimer bewustzijn of daar naar verlangend, geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar spirituele verdieping en persoonlijke ontwikkeling, liefdevol, met humor en een positieve instelling, hartelijk en sociaal, intelligent en creatief, met oog en hart voor de natuur, menslievend en open voor verandering, bereid daar iets voor te doen of te laten. Zij zijn mensen die werken met of zorgen voor mensen, dieren en planten, die lezen en soms schrijven, schilderen of tuinieren, dansen of zingen, die creatief zijn en die persoonlijke ontwikkeling belangrijk en leuk vinden. Ik word er heel blij van en voel me gedragen en uitgenodigd om te zijn wie ik ben en uit te wisselen wat we te geven hebben. Dank je wel Annie, voor deze prachtige verhelderende meditatie, die me net als jouw andere tips veel inspiratie geeft om deze zomer het gezicht van en de focus in mijn praktijk op te frissen en te stroomlijnen.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 24 Jun 2015

Wat een liefdevolle energie straalt er van die mensen af! Mooie symbolen ook. Ben benieuwd welk klantprofiel hier uit voort komt. Groeten, Annie

Judith Esser
Door

Judith Esser

op 30 Jun 2015

Dank je Annie, je reactie helpt me om verder te voelen wie ik wil aantrekken. Dat is echt zo'n verademing, dat ik 'mag' kiezen wie ik wil aantrekken. Ik zeg dat tegen mijn cliënten en vergeet het zelf te doen! Welnu, mijn klanten en cursisten zijn gevoelige mensen, die op een kruispunt in hun leven staan en aanvoelen dat er iets wil of moet veranderen. Zij zijn mensen die geloven in de mogelijkheid van verandering en die bereid zijn daar iets voor te doen (of te laten). Soms is er een gebeurtenis die ze op dat kruispunt bracht, zoals een (dreigende) scheiding, zonder werk komen, ziekte, grote vermoeidheid of een andere crisis. Of er is een (innerlijk) conflict. Ze willen meer in contact komen met hun lichaam, want daar lopen ze vast. Maar ze zijn ook zoekende in spiritueel opzicht. Wat is het dat er wil veranderen en in welke richting, wat kom ik hier doen? Ze zijn onzeker over hun keus of overzien niet alle mogelijkheden, zien hun eigen talent niet. Ze vragen: Ben ik wel op de goede weg? Zie ik niet iets over het hoofd? Hoe kan ik bijsturen? Of ze vragen: Help me ontspannen, zodat ik beter kan denken en voelen. Of ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt geraakt en willen weer aangesloten raken aan de bron van levensenergie. Wat ik bied, is dan: luisteren naar je lichaam en je innerlijke weten; je innerlijke hulpbronnen (her)vinden of je daar dieper mee verbinden; eventuele blokkades transformeren; balans terugvinden; je herinneren wie je bent en wat je hier komt doen; herwaarderen en versterken van je innerlijke kracht; (h)erkennen van jouw unieke talent en je passie; je bewust zijn van je scheppingskracht. Zodat je weer kunt bijdragen, vanuit overvloed. Ik doe dat in yogagroepen, met cursussen Maya-astrologie en inwijdingen in de Munay-ki. Individueel door Cranio-Sacrale Aanraking. Maya-astrologie en Munay-ki kunnen ook als individueel traject worden ingezet.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 05 Jul 2015

Ha Judith, je mag inderdaad de mensen aantrekken die jij zelf wilt! Mooi hoe je al meer richting krijgt. Doe vooral ook oefening https://hartenzielmarketing.nl/ontdek-jouw-droomklant-deel-2/" target="_blank" rel="nofollow">Ontdek je droomklant 2 en https://hartenzielmarketing.nl/waar-betalen-jouw-klanten-graag-voor-3-manieren/" target="_blank" rel="nofollow">waar willen je klanten voor betalen. Dan wordt je klant en het probleem wat je voor ze oplost nog duidelijker. Veel plezier!

Marion van Kuijk
Door

Marion van Kuijk

op 29 Jun 2015

Dag Annie, dank je wel voor de mooie meditatie. Het symbool wat ik doorkreeg was de Lemniscaat. Wat ik voelde was vrijheid en verbondenheid samen. Dit voelde goed en past ook in het geheel wat ik voor ogen heb. Wacht af wat de 2 de meditatie me gaat zeggen. Warme groet, Marion

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 30 Jun 2015

Mooi symbool, lemniscaat! Ben ook benieuwd wat er uit de volgende opdracht komt.

Lydian
Door

Lydian

op 14 Jul 2015

Hoi Annie, Ik heb mijn droomklant nog niet duidelijk, maar ik zag wel een prachtige roze vlinder. Ik zal de meditatie nog een keer op nieuw doen deze week. Groetjes Lydian

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 20 Jul 2015

Mooi beeld Lydian! Transformatie en liefde associeer ik met je roze vlinder.

Teuntje van Leeuwen
Door

Teuntje van Leeuwen

op 15 Jul 2015

Het symbool was een bruin/rode ietwat bolle steen met daarop het peace teken. En ontzettend veel mensen! mooi hoe iedereen hand in hand kon staan. Belangrijk, een verbintenis vanuit het hart, open, het beste met anderen voor hebben, "wijze" mensen. Wat verder opkwam was de zon met warmte en licht, maar ook wat mist, mist rondom iemand die het even niet meer zo goed weet.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 Jul 2015

Prachtige symbolen Teuntje!

Paul Grefte
Door

Paul Grefte

op 26 Jul 2015

Hallo Annie, het was een goede meditatie, de mensen die ik zag waren mensen met hart voor hun werk en daar serieus mee bezig zijn. Mijn doelgroep bestaat uit mensen die bewuste keuzes maken of willen gaan maken. Met en zonder lichamelijke beperkingen. Mannen en vrouwen. Symbool: een Yin-Yang monade met een hart er in: balans, evenwicht en liefde. Hartelijke groet, Paul.

Annie Massop
BUYSENS INGE
Door

BUYSENS INGE

op 27 Jul 2015

Dank je voor de meditatie. Het was leuk om doen maar beetje onwennig ik heb en had dit nog nooit gedaan. Maar ik werd er wel heel rustig door en heb mijn ogen gesloten en ik zag de mensen lopen - ik kreeg op die moment wel heel veel ingevingen. Maar alles nog wat verward. Ik zal zeker deze opdracht nog eens herdoen. Groetjes Inge

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 28 Jul 2015

Eens moet de eerste keer zijn Inge. Neem de tijd om alles te laten bezinken, vertrouw erop dat de antwoorden vanzelf komen.

Ingrid
Door

Ingrid

op 11 Aug 2015

Het symbool kwam niet echt en voelde bedacht. Het enige dat ik kon bedenken was de zon. Ik had vooral vrouwen om me heen; warme vrouwen met oprechte interesse in anderen, die bereid zijn om te delen met elkaar. Ze willen stralen al lukt dat niet altijd. Ze staan open voor mij, ik verbind hen en hun hart zit op de goede plek. Ik voelde veel twijfel bij de oefening, maar als ik het zo nalees zijn het prachtige mensen om mee in groepen te werken. groet, Ingrid

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Aug 2015

Inderdaad prachtige vrouwen! Ga niet nadenken of je het allemaal bedacht hebt, dan ga je nog meer nadenken en blokkeer je. Ga van die mooie zon uit en dat hun hart op de goede plek zit, dat is een prima startpunt. Succes met de volgende stappen, Ingrid.

Essie
Door

Essie

op 09 Sep 2015

Beste Annie, Dank voor je bijzondere blogs, na veel wringen vanuit wilskracht en ratio spreekt deze zachte, intuïtieve werkwijze me erg aan. Wel enigszins van slag door wat de meditatie bracht: In mijn visualisatie zat ik aan de voet van een rotspartij, de kleine waterval die er vanaf kwam vormde de rivier. Stroomopwaarts betekende langs de rots omhoog. Daar bleek de waterval uit een meer te komen, waar meerdere rivieren in uitkwamen. Ik koos voor één rivier en vond daar de hut. De trap kon in eerste instantie niet ver dalen en moet weer omhoog, over een hard, ondoordringbaar stuk heen, daarna daalde hij met veel grillige bochten. De deur naar de kamer was heel oud. In de kamer vond ik een groep geestelijken in witte en lichtgrijze pijen, met grote kappen. Mijn naasten probeerde ik in de kamer te plaatsen, maar hoorden er niet echt thuis, hooguit twee cliëntes aan de zijlijn. Als symbool kwam er een eeuwenoude metalen kelk omhoog met een bewerkte houten voet. Eigenlijk wilde ik niet meer weg uit de kamer, waar ik voor mijn gevoel zo thuishoorde. De deur en gang naar boven waren modern, Bauhaus, veel glas en dunne, metalen kozijnen. Buiten kwam ik in een apocalyptisch landschap, verkoold en vervuild. Wanneer ik naar het beginpunt van deze reis loop, wordt het landschap weer groener. De cynische stem in me vraagt zich af of ik niet te veel naar Games of thrones heb gekeken.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Sep 2015

Essie, vol met symboliek! Voelt voor mij dat je veel met spirituele mensen mag gaan werken. Oude zielen, mensen die al veel wijsheid hebben, maar het nog niet weten te integreren in de moderne wereld. Voel eens wie er aan dit beeld voldoet en onderzoek wat hun concrete problemen zijn. Onderzoek ook de gemeenschappelijke harde kenmerken. https://hartenzielmarketing.nl/ontdek-jouw-droomklant-deel-2/" target="_blank" rel="nofollow">Zie dit artikel

Marjolein
Door

Marjolein

op 14 Oct 2015

Hallo Annie, Als eerste een dikke dankjewel voor deze oefening, heel waardevol! Ik vind het leuk om even te delen wat er bij in de oefening omhoog kwam. De mensen die voor mij zichtbaar waren in de kamer waren een paar dierbare vriendinnen, mijn vriend, 1 bekende en verder allemaal onbekenden, waar ik ook geen gezichten bij zag. Voor mijn gevoel waren het allemaal vrouwen maar die ene bekende was een man, een zakenman. Ik zie er nog niet een overeenstemming in... Ze waren wel heel vrolijk allemaal en aan het dansen. Iedereen lachte en ze waren blij dat ze er waren. Er heerste een ontspannen en liefdevolle sfeer. Wat ik trouwens ook opgeschreven heb is 'ontspannen ondernemen' Het symbool was in eerste instantie een grijs hart, dat werd een grijze engel en daarna werd het een hele grote, sterke en kleurrijke levendige boom, met een enorm mooi groen dik en vol bladerdek en een stevige dikke stam. Echt zo'n droomboom, ik zag zelfs de zon door de bladeren heen stralen, terwijl het toch in de kamer was. Het hart en de engel waren levenloos en de boom leefde echt. Die stond er gewoon en straalde, trots op wie hij was. Ik heb het een paar dagen laten bezinken en nu heb ik het gevoel dat mijn klant de liefde voor zichzelf (hart) en de liefde die ze te geven heeft (engel) niet volledig ziet of er laat zijn (grijs, levenloos en grauw) maar dat ze wel kan uitbloeien tot een stevige geaardheid zodat ze anderen een basis kan bieden. Zoiets.. Nu ga ik de vervolgoefening doen :-) In ieder geval bedankt voor het delen! Liefs Marjolein

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 14 Oct 2015

Wow Marjolein, geweldige beelden! Ben altijd blij als ik zie wat er uit de meditatie komt. Je hebt idd 3 symbolen ontvangen, dus neem die mee als richtlijn voor het vervolg. Veel succes!

Annette Schutte
Door

Annette Schutte

op 19 Oct 2015

Annie, Allereerst bedankt voor je eerdere reacties. Deze meditatie heb ik een tijd geleden gedaan. Als symbool kwam een warm oranje-rood hart met een helder gele uitstraling. De eigenschappen van de mensen waren warmte, verbondenheid, diepgang en vertrouwen. Destijds heb ik achterop mijn tekening de volgende woorden geschreven zon, warmte, licht, openheid, verbondenheid, verbintenis vanuit het hart, persoonlijke ontwikkeling, inzicht, met beide benen op de grond en sociaal. Ben benieuwd hoe en of dit me naar mijn doelgroep gaat leiden?? Hartelijke groet, Annette

Annie Massop
Rene
Door

Rene

op 08 Dec 2015

Hallo Annie, Wat een fijne meditatie om te doen.Ik kwam in een heel fijn huisje binnen. Warm en eenvoudig. Ik vond het spannend om de trap naar beneden te gaan. Toen ik door de deur kwam en de muziek hoorde en de sfeer proefde voelde ik me thuis, net alsof ik in de geestelijke wereld was waar er harmonie en liefde is. Het was fijn de mensen te ontmoeten waar ik me thuis bij voel en die in mijn hart zitten. Het zijn allemaal mensen die het goede willen, in liefde willen leren leven, gevend en behulpzaam en verbonden zijn met het welzijn van de aarde. Mijn symbool was en fontein met een hart erboven en daaromheen blaadjes van een bloem, eronder een steel. De fontein stromen overdadig naar boven en de blaadjes stralen licht uit. Ik blijf nog even in de sfeer van de meditatie en ben benieuwd wat de volgende opdracht is. Dank je wel voor dit kado. Lieve groet, Rene

Annie Massop
Nicole
Door

Nicole

op 07 Jan 2016

Ondertussen de meditatie 2 keer gedaan,omdat ik bij deel 2 toch vast liep. De 1e keer als symbool een ruit met geel licht en kwam een smaragd en diamant in mijn aandacht. De associaties hierbij waren: warmte, verbondenheid, rust, kracht, genegenheid, liefde, welkom zijn, jezelf zijn, stralen, doel verwezenlijken. De verbinding met de mensen was: elkaar respecteren en waarderen, eigenwaarde, trots, ieder de ruimte geven, liefde en genegenheid en verbondenheid. De 2e keer kwam ik een grot binnen via een waterval. De ruimte voelde als thuiskomen, veilig en werd hierna toe getrokken. Als symbool was het weer een ruit waaruit geel licht straalde en nu stond in het midden van deze ruit een kelk. Associaties en wat de mensen verbonden: vertrouwen, liefde, warmte, zichzelf zijn, speels, veilig, lichtheid, creativiteit, natuur (daar graag wonen, maar ook graag verblijven/sporten), zoekende, verschuiving naar het spirituele, overgang, waren met name vrouwen en kinderen. (oude zielen???) Veel overlap tussen deze 2 keren, nu nog stap 2, dit blijft lastig. Ik krijg nu de ingeving om een schilderij van het symbool te maken, vandaar denk ik maar weer eens verder kijken. Op deze manier kan ik mij in ieder geval met het symbool verbinden.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 11 Jan 2016

Mooie symbolen Nicole! Die ruit met geel licht is wel belangrijk, anders zou ie niet bij de 2e meditatie terugkomen. Kon je door de ruit heen kijken? Kan een symbool zijn van overgang tussen binnen en buitenwereld. Oude zielen kan heel goed, komt veel voor bij hooggevoelige kinderen (en later dus de volwassenen). Goed idee om een schilderij van het symbool te maken en die op een plek neer te leggen waar je het vaak ziet. Neem er de tijd voor!

Nicole
Door

Nicole

op 14 Feb 2016

Hallo Annie, Nog bedankt voor je reactie. Het resultaat is een krachtig schilderij. Ga deze week eens kijken of ik door middel van een reading op het schilderij nog extra informatie kan verkrijgen. Het beeld is wel al duidelijker, maar nog niet helemaal duidelijk. (Ik zal een afbeelding van het schilderij doormailen, ik wilde het hier toevoegen, maar dat ging niet, gewoon omdat ik dit graag wil delen) Groetjes, Nicole

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 17 Feb 2016

Mooi hoe je met deze opdracht bezig bent, Nicole!

Anja
Door

Anja

op 19 Feb 2016

Hi Annie, wat een hele fijne meditatie! Ik heb veel fijne mensen om mij heen gezien. Mijn symbool is een stuk bergkristal . Een heel bijzonder symbool. Wat deze steen doet, begrijp ik wel, dat de steen als symbool naar boven kwam is voor mij nog onduidelijk. Over een aantal dagen nog maar eens de meditatie doen. Kijken wat er dan naar voren komt.

Annie Massop
Coby de Jong
Door

Coby de Jong

op 02 May 2016

hallo Annie, dank je wel voor de mooie meditatie. Ik zag een mooie diamant in allemaal kleuren van de regenboog, en allemaal lieve mensen om me heen, en de associaties verbinding, genezing, communicatie, verdieping, inspiratie en nog veel meer, ik ga er gauw mee aan de slag en verheug me al op de 2e meditatie

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 04 May 2016

WoW! Met wat je eerder bij andere blogs schreef kan ik dit helemaal rijmen, mooi hoor!

Lotte
Door

Lotte

op 27 Jan 2017

Ik heb 2 symbolen mogen ontvangen. Eerst een vuurtje wat voor mij staat voor passie maar ook voor warmte en liefde. Daarna kreeg ik een lotus. De lotus staat voor mij voor na een moeilijk pad volledig tot bloei komen. De mensen die er waren zijn mensen die mij accepteren precies zoals ik ben. Ik hoef niet te doen alsof en ook mijn eigenaardigheden worden door deze mensen geaccepteerd. Gewoonweg omdat ze bij mij horen. Dankjewel voor deze fijne meditatie. Ik zou ook heel graag de volgende doen om het nog duidelijker te maken wie mijn droom cliënten zijn.

Annie Massop
Reactie plaatsen