Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
20 oktober 2015 
in Geld
1 min. leestijd

Hi!

Zoals je misschien weet werk ik alleen maar in groepen. Maar nu is het jouw kans om een individuele intuitieve marketing sessie van 45 minuten t.w.v. 222,75 euro te winnen!

 

Deze actie is afgelopen! De winnaar is: Hilda Mossink! Gefeliciteerd Hilda.

Maak een bericht op Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ of ander social medium met als titel ‘Vraag nu aan: GRATIS E-boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf.’ Neem ook de volgende link naar mijn website in je bericht op: https://hartenzielmarketing.nl/5-geheimen-bloeiend-bedrijf/

Je mag helemaal zelf weten hoe je jouw bericht vormgeeft. Gewoon tekst, een plaatje of een video, alles is goed, gebruik je creativiteit!

  • Alleen social media berichten waarin de naam van het E-boek ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ en een link naar mijn E-boek zijn opgenomen dingen mee
  • Zet (de link naar) je social media bericht hieronder in een reactie, zodat ik weet dat je je bericht geplaatst hebt
  • Onder alle reacties op deze blog die geplaatst zijn tot en met middernacht vrijdag 23 oktober 2015 verloot ik de gratis sessie. Wees er dus op tijd bij!

Jij bepaalt zelf waar de sessie over gaat. Over je doelgroep, je website, Facebook, wat je maar wilt. Als je een intuitieve reading wilt kan dat natuurlijk ook!

De sessie vind plaats via Skype in de maanden november of december 2015.

 

 

 

Over de schrijver
Greg de Wit
Arnoud Colenbrander
Laura
Door

Laura

op 21 Oct 2015

Gedeeld op twitter! Fingers crossed ✌????

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 Oct 2015

Laura, waar is de link?

Cynthia Bunnik
Hilda Mossink
Hilda Mossink
Gonnie Lamers
Door

Gonnie Lamers

op 23 Oct 2015

Hoi Annie, Ik heb het gedeeld op https://www.facebook.com/gonnielamers Ik weet niet of het adres klopt zo, ik nodig je uit als vriend Groetjes! Gonnie

Chantal
Door

Chantal

op 24 Oct 2015

Met veel voldoening heb ik, met erbij de korte omschrijving, de link naar jouw e-boekje geplaatst. Dat het boekje maar veel moois mag brengen voor iedereen. Een mooie dag en alle goeds!

Renate
Annie Massop
Door

Annie Massop

op 03 Dec 2015

Fijn dat je deze blog gedeeld hebt, Renate! Ik doe wel vaker van dit soort acties, die komen vanzelf langs in je email!

Rachel
Door

Rachel

op 16 Dec 2015

Ik lees het nu pas...jammer Want ik had graag een creatieve thumbnail gemaakt met je foto en alles erop en eraan en dan gedeeld. Veel success voor alle WINNAARS !!!!

Reactie plaatsen