GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Voorkom deze fout bij het kiezen van een naam!

Voorkom deze fout bij het kiezen van een naam!

Je bedrijf, je dienst of je product een (nieuwe) naam geven? Daar zitten meer haken en ogen aan dan je denkt!

Zo had ik mijn laatste dienst Intuïtieve Marketing Academie gedoopt. De domeinnaam was nog vrij, dus niets aan de hand (dacht ik….).

Helaas: ik had mijn dienst nog maar net gelanceerd of een collega trok aan de bel met de mededeling dat ik de naam Intuïtieve Marketing Academie niet mocht gebruiken. Hij had een naam die er erg op leek ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ai, daar had ik helemaal niet aan gedacht!

Ik heb het juridisch uitgezocht en het klopte inderdaad dat dit niet mocht. Ook al is de Intuïtieve Marketing Academie niet mijn bedrijfsnaam maar een dienst, ik mag daar niet mee naar buiten treden.

Nu moet ik dus een nieuwe naam kiezen en daarna mijn website, logo en promotie aanpassen, een tijdrovende klus.

 

Ieder nadeel heeft zijn voordeel, zeker voor jou!

Gelukkig zie ik altijd wel lichtpunten en leerpunten, dus het voordeel voor jou is:

 • Ten eerste vertel ik je waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe naam, zodat jij niet achteraf alles moet gaan corrigeren
 • Ten tweede verloot ik 5x een module (t.w.v. 297,- euro) van de Intuïtieve Marketing Academie. Iedereen die me een suggestie geeft voor een nieuwe naam mag meedoen. Lees hieronder hoe je meedoet.

Waar op te letten als je een naam kiest voor praktijk, dienst of product

Heb je een naam gekozen voor je praktijk, dienst of product?

 • Ga naar het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Typ de naam in het veld Handelsnaam en check of die naam ingeschreven is
 • Zoek via Google of je naam als domeinnaam in gebruik is. Let ook op of je bedrijven tegenkomt die sterk gelijkende namen gebruiken. Ook al heeft iemand zijn of haar handelsnaam niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, als die persoon als eerste met die naam naar buiten trad, heeft diegene het meeste recht van spreken
 • Via SIDN kun je achterhalen wie welke domeinnaam geregistreerd heeft

De naam waarmee een ander als handelsnaam naar buiten treed, mag je niet als bedrijfsnaam, dienstennaam of productnaam gebruiken.

Je mag de naam wel gebruiken als aanduiding van je beroep of werkzaamheden. B.v. je mag je praktijk niet De Coach noemen (sowieso niet aan te raden, maar dat is weer een ander onderwerp), want die handelsnaam staat al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je mag wel in je promotie zeggen dat je coach bent (je beroep) en coaching geeft (je werkzaamheden).

Help mij aan een nieuwe naam voor de Academie en win 1 van de 5 modules!

>>>>> Deze actie is afgelopen! <<<<<<<

Nu zit ik natuurlijk met een dik probleem: hoe ga ik de Intuïtieve Marketing Academie dan wel noemen? Ik zou het erg fijn vinden als je me daar suggesties voor geeft.

Hoe doe je mee?

 • Noteer jouw suggestie voor een nieuwe naam voor de Academie hieronder in een reactie
 • Je hoeft je suggestie niet te checken bij de Kamer van Koophandel of op Google. Brainstorm er lekker op los, het gaat mij puur om nieuwe ideeën, daar help je me al ontzettend mee!
 • Tussen iedereen die reageert verloot ik 5x een module naar keuze van de Academie (waarde per module 297,- euro). Je kunt kiezen tussen: Ontdek Intuïtief Jouw Favoriete en Goed Betalende Klant, Intuïtief Klanten Werven met je Website, Meer Klanten met Intuïtieve Mailings, Voelend met Facebook Klanten Aantrekken, Overwin Intuïtief je Twijfels, Angsten en Blokkades. Al deze modules zijn zelfstudie. Lees hier wat de modules inhouden (scroll even door naar het kopje Wat je allemaal krijgt als je meedoet)
 • Alleen reacties via deze blog dingen mee voor de verloting
 • De actie loopt tot en met 31 mei 2015, latere reacties worden niet meegenomen in de verloting
 • De uitslag wordt op 1 juni 2015 bekend gemaakt via deze blog, de winnaars krijgen ook via e-mail persoonlijk bericht

Ik wacht je reactie in spanning af!

Update 1 juni 2015

Dank voor alle suggesties, ik ben helemaal stil van de hoeveelheid! Dank ook voor alle lieve en ondersteunende woorden, heel fijn zoveel betrokkenheid!

De nieuwe naam wordt (je raad het al) Hart en Ziel Marketing Academie.

De winnaars zijn:

Lisette, Cindy, Marike, Jenny en Marieta! Gefeliciteerd! Jullie krijgen via mail nader bericht.

 

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.

 

kiezen van een naam

Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

105 reacties op “Voorkom deze fout bij het kiezen van een naam!


Door Sanne op 9 september 2015

Ha Annie,

Dank voor dit artikel! En wat een goede, fijne en krachtige naam heb je gekozen voor je bedrijf. :) Ik zit ook een beetje te wikken en wegen welke naam nou goed is. Ik heb een website die heet coachingmetsanne.com maar eigenlijk vind ik dat de nadruk daardoor teveel op mezelf ligt, wat helemaal niet mijn bedoeling is. Ik overweeg nu om mijn bedrijf (gelukkig alleen nog een BTW nr en nog geen KVK), De Koerscoach te noemen en dan daarbij de website: wwww.dekoerscoach.nl Wat vind jij daarvan? Mijn idee is ook mensen te helpen hun koers (een paar graden) aan te passen, zodat ze meer in de richting varen die bij ze past :) Ben heeeeeel benieuwd naar je mening en ga nu snel verder met je fijne workshop. Bedankt voor al je inspiratie, het is zo waardevol om van te leren (én genieten!) Groetjes, Sanne


Door Annie Massop op 13 september 2015

Graag gedaan Sanne! Ja, ik ben ook heel blij met de Hart en Ziel Marketing Academie als naam. Hmm, koerscoach zegt meer over een methode, over werkwijze. Waar gaan die mensen dan naar toe? Een betere baan? Een nieuwe partner? Wat is het resultaat wat je ze belooft? Kan je naam sterker maken als je dat erin verwerkt.


Door Karen van den Brink op 31 mei 2015

op de valreep, zonder dat ik de bovenstaande suggesties heb gelezen reageer ik intuïtief, wel aansluitend op je naam: hart en ziel marketing.
Uit het hart marketing
Uit het hart Academy
Marketing vanuit het hart
Academie voor marketing uit het hart
Marketing van hart tot hart
Marketing van hart en ziel Academie
Marketing opleiding Hart en Ziel
Marketing Academie Hart en Ziel
Kortom dichtbij blijven bij de naam die je al hebt. En juist jij zal toch intuïtief een naam kunnen kiezen!? Vertrouw er maar op.
Hartelijke groet van Karen


Door Leonie op 31 mei 2015

Hallo Annie,

Hart & Ziel Intuïtieve Marketing

Succes met je keuze.


Door Vanessa op 30 mei 2015

– Opleidingsinstituut voor intuïtieve marketing
– Academie voor intuïtieve marketing
– (Academie/ Opleidingsinstituut voor) Intuïtieve Marketing als levenskunst

Succes!


Door Vanessa op 30 mei 2015

Hoi Annie, oeps verkeerde mailadres ingevuld (bestaat niet meer). Bij deze heb je mijn juiste mailadres.


Door Monique van Gent op 29 mei 2015

Hallo Annie,
een leuke uitdaging; nieuwe namen heb je niet meer nodig zo te zien :-)
Ik kijk er wel even naar vanuit de cursus naamanalyse die ik heb gedaan en
stel in ieder geval vast dat in de naam (woorden) Hart + Ziel + Akademie veel ‘sterke’ en ook voor jou toepasselijke letters (klinkers, medeklinkers en klanken) zitten.
Toen ik zelf mijn eerste bedrijfsnaam koos – die toevallig ook met In… begon –
had ik deze cursus nog niet gedaan. Mijn huidige bedrijfsnaam bevat nu wel veel ‘sterke’ letters en dit bedrijf ‘stroomt veel sneller’.
Dus wie weet is dit wel een ‘verborgen zegening’ voor je geweest? Ik hoop dat je er iets aan hebt en wens je in ieder geval – met hart & ziel – heel veel succes!
Monique van Gent – Vitaal Water Almere


Door Marion op 27 mei 2015

Hoi Annie, even een knuffel voor jou, wat een ellende dat je hier zoveel werk mee krijgt, maar wat positief is, je hebt een schat aan nieuwe namen waaruit je kunt kiezen en je ziet meteen wat mensen aanspreekt. Wat een superidee weer van je! Hart&Ziel Marketing Academie spreekt veel mensen aan en mij ook. Eigenlijk vind ik die nog mooier dan Intuitieve Marketing Academie, ik zou hem graag naar buiten willen brengen om jouw Academie bij mensen aan te bevelen. Hart&Ziel Marketing Trainingen wat ook al genoemd is vind ik ook mooi omdat je ook losse modules kunt volgen. Veel succes! Lieve groet, Marion
P.S Dank voor al jouw mooie modules, daar ben ik nog wel even zoet mee……..


Door Maartje Otten op 26 mei 2015

Wat een mooie reacties heb je al mogen ontvangen :)
Ik dacht aan: werken vanuit je hart Academie
of go with the flow Academie
Maar Hart & Ziel Marketing Academie vind ik persoonlijk de mooiste!

Ben benieuwd wat het gaat worden….
Succes!


Door Karin van der Spiegel op 26 mei 2015

Ben het helemaal eens met Mariethe: hart en ziel marketing academie of andersom. Lekker duidelijk, omdat het voortvloeid/ een eenheid is met de bron, namelijk hart en ziel marketing.Door Pia Wijngaarden op 25 mei 2015

Hallo Annie,
Wat leuk om mee te mogen denken.
Blijf bij jezelf academie.
Luister naar je hart academie.


Door Laurene op 25 mei 2015

Hallo Annie,

Mooi dat je meteen je ervaring met ons deelt en er een les uit haalt voor jezelf.

Marketing Academie met Hart en Ziel
Marketing Academie Hart, Ziel & intu”itie
MAAM. Marketing Academie Annie Massop. Je zou een liggend streepje tussen de 2 A’s kunnen doen. Die laat dan zien dat de letters gespiegeld zijn en kan symbool staan voor de spiegel die jij mensen voorhoudt/zichzelf laat voorhouden. Succes!

Laurene


Door Henriette op 25 mei 2015

Goede morgen Annie,
Je hebt al zo veel mooie reacties, ben halverwege gestopt met ze allemaal te lezen maar mijn voorstellen zijn:
Bezielde marketing (academie)
Marketing met hart en ziel
Bezielde marketing voor mensen met hart voor hun zaak!

Veel succes!


Door Jennifer op 25 mei 2015

Zo heeft ieder nadeel weer een voordeel! Ik denk graag mee. Wat dacht je van: Instituut Intuitief Ondernemen of Academie voor Intuitieve Klantenwerving?
Of Instituut Intuitief Werven?
Succes ermee!

Jennifer


Door Marieta Weemen op 23 mei 2015

Een goede naam kiezen voor je dat wat je wilt gaan opzetten is nog niet zo eenvoudig. Wat bied je, wat wil je uitdragen, waar voel je je happy bij/mee? Je doet marketing, middels een academie en je wilt dat mensen vanuit hun intuïtie handelen?!
Oorspronkelijke Markenting Academie


Door Tania op 23 mei 2015

Lieve Anne,
Jammer dat je dit nieuws mest vernemen. Gelukkig zijn er heel wat positief ingestelde mensen die mee willen brainstormen. Voor wat het waard is ha ik volgende i gedachten: sensitieve marketingacademie, pure marketingacademie.
Veel succes bij het maken van je nieuwe keuze!

Groetjes Tania


Door Jenny Lenting op 23 mei 2015

Hallo Annie,
Wat balen voor je!
Misschien is dit iets: Academie voor Marketing met Gevoel
Of Persoonlijke Marketing Academie.
Succes!
Groet, Jenny


Door Jolanda Brouwer op 23 mei 2015

marketing vanuit gevoel

of in het Engels: Academy for marketing from your sense


Door lisette op 22 mei 2015

Jeetje wat super balen! En wat goed om dit nu zo te doen :-).

Hart & Ziel Marketing Academie
Annie Massop Marketing Academie
Marketing Academie ‘Met Hart En Ziel’
Hart & Ziel Marketing (je wordt nl ook wel beetje doodgegooid met al die academies op het moment, maar is misschien iets persoonlijks :-))

Succes!

Lieve groet Lisette


Door sonja zwart op 22 mei 2015

Wauw, wat heb je veel reacties!!

Ik hou van eenvoudig en van Nederlands.

School voor intuïtieve Marketing

Succes!


Door Kees Goedegebure op 22 mei 2015

Academie voor intuïtieve marketing (volgorde omdraaien)

Academy for intuitive marketing (alles verengelsen)

Hart&Ziel academie voor intuïtieve marketing

Marketing met Hart & Ziel

hartelijke groet en succes met de omzettingDoor Sjaak Muller op 22 mei 2015

Wat dacht je van:
Academy for Instinctive Market Research and Advertising
of in het Nederlands
Academie voor Instinctieve Marktonderzoek en adverteren


Door cindy op 22 mei 2015

Academie voor geïnspireerde actie; marketing vanuit je hart
Hartshaped marketing; neem geïnspireerde actie vanuit je hart

Veel succes!


Door Silvia Rumping op 22 mei 2015

Lieverd,

Ik denk eigenlijk aan “Spirituele Marketing Academie”.

Lieve groet, Silvia


Door Ineke van Halteren op 22 mei 2015

“Natuurlijk” Marketing.

Deze naam kun je op meerdere manieren interpreteren.

Hartelijke groet, Ineke


Door Ernya Hilton op 22 mei 2015

Intuitief Marktonderzoek Academie misschien, is nog niet geregistreerd en kun je IMA blijven behouden. Scheelt ook weer tijd. Omdat het een onderdeel is van Hart en Ziel zou je eens kunnen kijken hoe dat eruit ziet. Een ziel in een hart (zit nu gewoon hardop te schrijven :-) ) Ik zie dan licht en liefde … of een mooie buitenlandse naam, zo heb ik een keer gekeken wat vlinder betekent in de oud Indiaanse taal, je zou eens kijken of je ziel of hart in een andere taal kan vinden, een taal die bij je past. Succes!


Door Hannie op 22 mei 2015

Hoi Annie,

Intuïtie is innerlijk weten, dus mijn idee: ” Marketing vanuit Innerlijk Weten.”

Heel veel succes met de veranderingen.

groetjes Hannie van Essen


Door Mariethe op 22 mei 2015

Simpel en duidelijk lijkt me
Hart en Ziel Marketing Academie
Of
Marketing Academie met Hart en Ziel.
Veel hebben al een dergelijke suggestie gegeven dus dat spreekt aan.
Niet moeilijker maken dan nodig!


Door Iris Methorst op 22 mei 2015

Ook in vind dit het meest simpel….alleen dan volgorde Academie Hart en Ziel Marketing. Voordeel ervan is dat je er alle kanten mee uit kunt (en niet zoals ik eerst Reikipraktijk Iris had als bedrijfsnaam en tja….dan ga je meer dingen leren……). (Ook nog aan Marketing Academie de 4 intuitieve P’s gedacht.)


Door Loredana op 22 mei 2015

Hart & Ziel Academy
Marketing Academy met Hart & Ziel
Hart & Ziel Marketing Academie

Grappig. Ik heb dit probleem ook een beetje. Ik heb een bedrijfsnaam gekozen en ben niet helemaal wakker geweest, waardoor ik een url.nu heb moeten kiezen. De .nl was al bezet. Gelukkig zitten we elkaar niet in de weg en zijn er geen problemen ontstaan.

Succes met kiezen van een nieuwe naam.


Door Marloes Craenen op 22 mei 2015

Soulmarketingschool
De marketingschool voor coaches!


Door Patricia op 22 mei 2015

Hallo Annie,

Mijn bijdrage: Core Marketing Academie

Succes!

Met groeten,

Patricia


Door Anouk Philips op 22 mei 2015

Hart&Ziel Academie


Door Diana op 22 mei 2015

Hart en Ziel Academy, immers je doet het met Hart en Ziel en voor mensen die met Hart en Ziel werken/ondernemen.
Of Marketing vanuit Hart & Ziel voor ondernemers die met Hart & Ziel werken.
Succes ermee!
Hgrt. Diana


Door Edith op 22 mei 2015

Instinctive Marketing Programme


Door ria kuiper=hodes op 22 mei 2015

Volgens mij bij jezelf blijven:

Hart & Ziel Marketing Instituut of Hart & Ziel Marketing Trainingen;
met als subtitel cursief: intuitieve online marketing voor ondernemers


Door Lydia op 22 mei 2015

Intuïtieve Business Academy (omdat je meer doet dan alleen marketing)
Groei en Bloei Marketing Academy
Creatieve Marketing Academy
Academy is op dit moment zo’n hypewoord.
Mag Intuïtieve Marketing School wel? Of Intuïtieve Marketing Universiteit.

Succes met alles wat je nu weer mag gaan aanpassen.


Door Jessica Vonk op 22 mei 2015

Mijn suggesties voor een andere naam:

Instituut voor marketing vanuit het hart

Instituut voor bedrijfsvoering met hart en ziel

Hart en ziel instituut voor bedrijfsvoering vanuit het gevoel

Hart en ziel instituut

Instituut voor intuïtieve bedrijfsvoering

Instituut voor intuïtieve marketing


Door Ilse Bloem op 22 mei 2015

Beste Annie,

Marketing Academy Heart & Soul.
Succes, Ilse


Door Marielle op 22 mei 2015

Mijn eerste ingeving is Hart en Ziel Marketing Academie.

Dat is duidelijk verbonden aan je bedrijf. Marketing en het studeren. Ik vind het een duidelijke en zakelijke naam.


Door Esther op 22 mei 2015

Ik denk aan:
Academy for new age marketing. Of New age marketing academy. Succes!


Door Annemiek op 22 mei 2015

Hoi Annie,

Mijn eerste reactie is ook, houd het eenvoudig. Dus Hart&Ziel marketing Academie.

Daarna liet ik het nog eens bezinken en vielen me een paar zaken op.

Je richt je op marketing maar in praktijk doe je veel meer. Je leert mensen een bedrijf op te bouwen en te runnen. Het woord Academie mag je volgens mij altijd gebruiken. Dat is een algemene naam. Je wilt daar ook mee aangeven dat je mensen wat wilt leren.

Dan kom ik op Hart & Ziel bedrijfs Academie of Intuïtieve bedrijfs Academie.

Ik ben benieuwd welke naam je kiest.

Hartelijke groet,
Annemiek


Door Maria op 22 mei 2015

Wow, dat wordt straks nog moeilijk kiezen voor je! Gelukkig!
Hier iets van mij erbij:
-Helder Weten Marketing
-Marketing Intuïtie School

Succes!
Groetjes, Maria


Door Diny op 22 mei 2015

Online marketing met hart en ziel

Authentieke online marketing

Het moet niet te lang zijn, maar wel goed aangeven wat de inhoud is van je product.


Door Maaike op 22 mei 2015

Hai Annie,

Wat mooi dat je ons zo op deze manier ook weer helpt. En wat een leuke winactie ook weer van je :)

Ik zou denken, hou de naam zo dat je bedrijfsnaam erin herkenbaar is. Dus bijvoorbeeld:

Marketing, met hart & ziel
Marketing Academie, met hart & ziel
Marketing, vanuit hart & ziel
Academie, met hart & ziel
Hart & Ziel Academie (sluit simpelweg mooi aan op Hart & ziel marketing :-)

Lieve groet,
Maaike


Door Nanda op 22 mei 2015

Hart & Ziel Master Academy

Of gewoon; Hart & Ziel Academy , is direct en duidelijk.


Door Rosan op 22 mei 2015

I marketing: marketing met intuïtie


Door Rosan op 22 mei 2015

E-cademy voor intuïtieve Marketing

Eigenwijze Marketing Academie

Sensitieve Marketing Academie

Marketing met compassie

Hart & Ziel Marketing academie

Felt Sense Marketing Academie

Ingevende Marketing Academie

Marketing met intuïtie

Intuietieve Marketing E-cademyDoor Hennie Boeve op 22 mei 2015

Totally look Academy marketing.
Je (be)kijkt alle facetten van de website. Of alles wat nodig is om een goede website neer te zetten, aanwezig is.


Door Liesbeth Hofstede op 22 mei 2015

marketing academie sensitivity misschien iets?

Heel veel succes met het vinden van de passende naam.


Door Caatje op 22 mei 2015

Academie voor Intuïtieve en Energieke Marketing.

Ik geloof dat de nieuwe weg voor marketing is, de intuïtieve aanpak is. De neurosciencemarketing is passé. Alhoewel deskundigen zeggen dat dit de nieuwe manier van marketeren is. Die inspeelt op de werking van ons brein. Het gaat de kant op van de weg van ons hart. Ons hart vibreert velen malen meer aan kracht dan ons brein. Verder lees ik op jouw website een paar testimonials. Daarin komt voor 80% het woord energie in voor. Je klanten krijgen energie door jouw manier van aanpak. Ikzelf word niet echt energiek van de ‘oude’ methodes om te marketeren. Veel methodes zijn gebaseerd op die uit de jaren uit de vorige eeuw, maar in een ander jasje. Het is veel van hetzelfde. Gebaseeerd op zenden, zenden en nog eens zenden. Daar krijgt niemand energie van.


Door Koen Sweelssen op 22 mei 2015

Hoi Annie,
Mochten deze nou alle 5 de beste zijn, dan geef ik 4 coupons door ;-).

Intuitieve marketing Online-academie
of
intuitieve online marketing academie
of
academie voor intuïtieve marketing
of
Online académie voor intuïtieve marketing
of
open sense marketing académie


Door Marij Goote Capel op 22 mei 2015

Hallo Annie,

Wat dacht je van academie voor subjectief effectieve marketing :)

Succes!


Door Mia Polleunis op 22 mei 2015

Cor= hart
anima= ziel
Coranimarketing
of coranimacademy


Door Mia Polleunis op 22 mei 2015

Cor = hart
Anima= ziel
dus…Coranimarketing …simpel en uniek :) succes!!


Door Leila op 22 mei 2015

Voel de marketing werken dus alles op een intuïtieve manier. Voelde dit voor jou naar de oppervlakte komen.

Marketing Manners met Massop

Succes ermee.
Leila ter Haar


Door Kim Wijnsma op 22 mei 2015

Magistraal Marketing Academie
Door op je intuïtie af te gaan kan er iets onverwachts goed ontstaan.


Door Marike op 22 mei 2015

Academie voor Marketing met Hart & Ziel, lijkt me een mooie!

Succes met kiezen Annie!


Door lien op 22 mei 2015

Waarom niet gewoon hart en ziel marketing academie?

Groetjes
lien


Door Siska op 22 mei 2015

Annie,
Hart & Ziel Universiteit voor intuïtieve Marketing.

Het bevat universum, geheel, universele uniciteit en authenthiekheid in ieder van ons, wat jij met de Academie trainingen uit ons hart omhoog doet rijzen…
Universiteit klinkt heel ‘hoog op niveau’, een stapje hoger dan Academie, wat een aanname uit het verleden is, de intuïtieve mensen die jij als klant aantrekt begrijpen ‘universiteit’ schat ik zo in :-)

Succes! Groet Siska


Door Hilde op 22 mei 2015

Waarom koos je in eerste instantie voor intuïtief?
– Academie voor invoelende marketing.
– Invoelende marketing academie.
– Academie voor echtheid in marketing.

Ben benieuwd wat het gaat worden!


Door Marike op 21 mei 2015

Hoi Annie, niet zo’n fijne aanleiding, maar wel heel fijn dat je ons laat meedenken!

open je hart marketing academie
hart op marketing academie
school voor marketing met hart en ziel
school / academie voor toegewijde marketing

liefs & heel veel succes! Marike


Door Christy de Witt op 21 mei 2015

Niet te ver zoeken. Bij jezelf blijven.

‘Annie Massop Academie: Marketing met een Ziel, want vanuit het Hart’

Hoppa!

Succes!
Christy de Witt
Creatief Ondernemer & Ondernemend Kunstenaar


Door Gonnie Lamers op 21 mei 2015

Hallo Annie,
Ik dacht aan: Eigenwijze Marketing Academie
Succes met de keuze!
Gonnie


Door Gonnie Lamers op 21 mei 2015

Hallo Annie,
De naam die bij mij opkwam is:
Eigenwijze Marketing Academie
Als je intuitief werkt doe je de dingen m.i. op je eigen wijze. Uniek en origineel.
Veel succes met jouw keuze. Zo associerend zul je best een leuke naam kunnen maken.
Groetjes,
Gonnie


Door Isabelle op 21 mei 2015

Hallo Annie,
Ik zou gaan naar iets in die trend:
Vooruitziende Marketing
Marketing dat werkt
Progressieve Marketing

Energieke groet,
Isabelle


Door Carla Kliffen op 21 mei 2015

Coranima College
cor = latijse woord voor hart, en anima = latijnse woord voor ziel


Door Marlinde op 21 mei 2015

Lieve annie

Hart en ziel past bij jou dus ik zou het simpel houden.
Hart en ziel marketing academy.

Succes en dank voor alles wat je ons tot nu toe hebt gebracht.

Lfs, marlinde


Door Joy op 21 mei 2015

Ik bedacht ook:
De Hart en Ziel Marketing Academie. Die naam ligt ‘gewoon’ in de lijn van de rest. Eenvoud = kracht


Door Amanda Straatman op 21 mei 2015

Feeling Marketing Academie


Door lisette op 21 mei 2015

Academie voor intuitive marketing..net even andere context..maar persoonlijk vind ik jou keuze voor deze benaming het mooist en meest profesioneel..ben benieuwd waar je voor gaat kiezen!


Door Jolanda op 21 mei 2015

Academie vanuit het hart


Door Aukje op 21 mei 2015

hart & ziel academie
dan volg je de lijn waar men je van kent en mee herkentDoor Carla den Uijl op 21 mei 2015

Sixth sense marketingDoor Maurice Spapens op 21 mei 2015

Intuïtieve marketing academie (is al bezet)

Met hart en ziel luisteren.

Onberedeneerde Marketing Academie

Onverklaarbare Marketing Academie

Succes Maurice


Door Gerry van Denken op 21 mei 2015

Gevoel voor Marketing,
Intuïtie en Marketing,
Scholing Gevoel voor Marktwaarde,
Leergang Intuïtieve Marketing

SUCCES!!


Door Jenny op 21 mei 2015

Go with the flow Marketing


Door Catja op 21 mei 2015

Hart & Ziel Academie
Academie voor hart & ziel marketing

Hogere school voor marketing met hart & ziel


Door Mariet Bakker op 21 mei 2015

Marktplaats voor hart en ziel

en Animo vind ik ook een hele goede


Door Jacqueline op 21 mei 2015

Marketing from the heart


Door Joyce op 21 mei 2015

Ja ik zou ook gewoon Hart & Ziel Marketing Academy doen. Weet je meteen dat het bij jou bedrijf hoort al die verschillende namen vind ik zelf eerder verwarrend.

Ps. wel mega superslim hoe jij nu deze fout hersteld ;-) geweldig!


Door monique op 21 mei 2015

I AM ACADEMIE
Betekenis:
Intuïtieve Anne Massop Academie
of
Intïtieve Anne Marketing Academie.


Door Petra Voorn op 21 mei 2015

Hoi Annie,
Wat dacht je van Instituut voor intuitief (be)handelen…?
succes ermee!
groet, PetraDoor Yoke de Wilde op 21 mei 2015

Ha Annie,
Ik dacht ook aan Hart&Ziel Marketing Academie, dat lijkt me helemaal in lijn met wat je doet en wie je bent! Veel succes!
Yoke


Door Michael op 21 mei 2015

Hart & Soul MarketingDoor Viviane op 21 mei 2015

Hallo Annie,
je had die naam niet voor niets genomen:
dus
Hart & Ziel Academie voor Intuitieve Marketing


Door Sonja Zuidema op 21 mei 2015

Hallo,
Hoop dat er een mooie naam tussen alle inzenders is.
Masterclass Intuïtieve Marketing.
Succes!!
Liefs
Sonja


Door Sonja Zuidema op 21 mei 2015

Hallo,
Masterclass Marketing Intuïtion
of gewoon
Masterclass Intuïtieve Marketing


Door Antal Hendrix van Spronsen op 21 mei 2015

de Annie Massop Marketing Academie


Door Esther op 21 mei 2015

Het woord “Animo” kwam bij mij vrijwel direct binnen. Misschien door je naam (ik gebruik ook letters uit mijn naam)
En tevens de betekenis lijkt mij passend.


Door Margo Vermolen op 21 mei 2015

Dag Annie, ik denk graag met je mee. Maar dan heb ik meer informatie van je nodig. Wil meer weten over jouw dromen en gevoel bij jouw academie. Dan pas kan ik met je meevoelen.

Ik maak graag wat tijd voor je vrij. Misschien via Skype?

Harte groet
Margo


Door Annie Massop op 28 mei 2015

Lief aanbod Margo! Ik heb inmiddels zoveel reacties dat ik al mijn tijd nodig heb om die te lezen en te verwerken. Daar heb ik op dit moment voldoende aan. Ik neem je wel mee in de verloting. Dus wie weet….


Door farisa jolink op 21 mei 2015

Lieve Annie,

Ik denk graag met je mee!

* Hart en Ziel Academie
* Hart en Ziel Marketing
* Academie Hogere Zelf of andersom Hogere Zelf Academie
* Hoger Zelf Marketing
* Marketing Academie voor intuitie

* Hart en Ziel in bloei academie
* Hart en Ziel marketing

Het zijn wat voorbeelden, hoop dat je er wat mee kunt.

p.s. Heel veel succes ermee!

Lieve groetjes Farisa


Door Marion op 21 mei 2015

Je kan denken aan: ‘Nieuwe tijds marketing academie’ of aan ‘”aquarius marketing academy” of aan “Bezielende marketing academie”


Door Esther op 21 mei 2015

Marketing met gevoel


Door Gabrielle op 21 mei 2015

Ik vind iets met het woord AANZET erg goed passen bij coaching. Als coachee ben je ‘aan zet’ en de coach geeft de ‘ aanzet’.
Misschien past het bij u!
Groeten van Gabrielle
Ps. ik volg graag een sessie bij u!


Door Gwen op 21 mei 2015

Hart & Ziel Marketing Academie?


Door Petra fotografie op 22 mei 2015

Stromende
Marketing
Academie:

Wat van binnenuit komt stroomt; liefde, passie, talent. Dat voelt de klant… En hoe vertel je dat?

Plaats een reactie


*