Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
09 december 2015 
2 min. leestijd

7 december 2015 gaf ik de gratis Facebook workshop Intuïtieve Inspiratie voor Facebook.

Je kunt de opname nog bekijken (tot en met 18 december 2015), door je hier aan te melden.

Alle vragen die tot en met 18 december 2015 via deze blog ingediend zijn, beantwoord ik.

P.S. Vragen over deelname aan de Hart en Ziel Marketing Academie kun je me uiteraard ook via de mail stellen, zeker als die persoonlijk zijn.

Op deze blog plaats ik de komende dagen ook nog extra tips over Facebook.

 

Hoe bepaal je gemakkelijk de winnaar als je een actie op Facebook houdt? Gebruik dan het programma Fanpage Karma Good Luck Fairy. Plaats de URL van je Facebook bericht en je krijgt de winnaar!

Hoe vind je de URL van je Facebookbericht?

Klik op de datum van je bericht:

URL FB bericht

 

Dan toont Facebook een scherm, kopieer dan de URL bovenin.

URL FB bericht 2

 

Zet die in Fanpage Karma:

Fanpage Karma URL

 

Het is heel handig als je vanuit je persoonlijke profiel verwijst naar je zakelijk pagina en vice versa. Leer in deze video waarom en hoe je dat precies doet.

 

Een bericht met een plaatje krijgt meer ‘punten’ en wordt aan meer van je volgers getoond. In deze blog laat ik je zien hoe je zo’n plaatje heel gemakkelijk en gratis maakt. Veel succes!

 

Over de schrijver
Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 11 Dec 2015

Ik heb n.a.v. de webinar nog een vraagje. Bij gebruik van Pixabay dien je dan eerst de plaatjes te downloaden in een map voordat je ze op fb kunt plaatsen? of is daar een trucje voor om dit meteen in fb te plaatsen?

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 11 Dec 2015

Annie, Ik heb n.a.v. de webinar nog een vraagje. Bij gebruik van Pixabay dien je dan eerst de plaatjes te downloaden in een map voordat je ze op fb kunt plaatsen? of is daar een trucje voor om dit meteen in fb te plaatsen? Graag je reactie! Hrtgrt Diana

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 11 Dec 2015

Hi Diana,je moet de plaatjes echt downloaden. Zou ik je ook aanraden, want je kunt ze dan weer hergebruiken. Ik zelf bewaar de ruwe plaatjes in een map en de bewerkte plaatjes in een andere map. Je kunt je afbeeldingen vaker gebruiken, scheelt weer tijd!

Diana van Rijn
Door

Diana van Rijn

op 11 Dec 2015

Super dank je wel Annie! Een zonnig weekend toegewenst van Diana

Veronique de vrieze
Door

Veronique de vrieze

op 14 Dec 2015

Dag Annie, bedankt voor al jouw uiterst waardevolle tips.... Ik heb een persoonlijke pagina Veronique de Vrieze en twee zakelijke pagina's ... Denk ik toch 'voor een gezond begin van de week' en 'time-in' '.' Het lukt mij niet bij deze laatste om mezelf als pagina eigenaar in te voegen.... Heb jij enig idee waaraan dat zou kunnen liggen ?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 15 Dec 2015

Dag Veronique, welke foutmelding krijg je precies?

Ellen de Moor
Door

Ellen de Moor

op 14 Dec 2015

Beste Annie, ik heb geprobeerd om tip 2 die hierboven staat te volgen. Ik wilde een verwijzing van mijn zakelijke pag. naar mijn persoonlijke pag. tot stand brengen. Ik kon eerst via mijn persoonlijke pagina op mijn zakelijke pag. komen. Als ik nu met de muis op : "werkt bij" ga staan dan zie ik een veld met mijn praktijknaam en een leeg koffertje en kan niet meer bij mijn zakelijke pag. komen. Andersom lukt ook niet. Ik heb dus duidelijk iets fout gedaan. Kun jij mij helpen?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 15 Dec 2015

Beste Ellen, verwijder de werkervaring en probeer het nog een keertje. Het is helaas een bug (fout in Facebook) die dit veroorzaakt. Lukt het dan nog niet, meld he dan bij Facebook via het driehoekje rechts en dan naar support.

Miek Kleijs
Door

Miek Kleijs

op 15 Dec 2015

Ik heb net jouw tips uit het filmpje uitgevoerd, het koppelen van mijn persoonlijke Facebook pagina aan mijn zakelijke pagina en andersom. Het probleem is dat ik nu mijn persoonlijke pagina niet meer kan beheren. Komt dit probleem vaker voor? Ik heb al geprobeerd of hij het weer doet wanneer ik mezelf weghaal bij eigenaar op mijn zakelijke pagina maar dat wil niet helpen. Wat nu?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 16 Dec 2015

Hi Mieke, hoe ga je naar je persoonlijke pagina, via het driehoekje rechtsboven? Wat gebeurt er als je dat doet?

Lydian
Door

Lydian

op 18 Dec 2015

Hallo Annie, Ik heb ook geprobeerd om mijn naam te koppelen aan mijn groep pagina, maar de knopen voor uitlichten en eigenaarspagina beheren, zijn al niet te vinden. Vorige keer toen ik met facebook sessie van de zomer mee deed, had ik het zelfde probleem met het maken van de groep pagina, alle info waar ik toen op moest klikken ontbrak,bij toeval vond ik het toen onderaan de pagina om een groep te maken, maar daar heb ik waarschijnlijk ook niet alles goed gedaan. Daardoor twijfel ik heel erg of ik deze academie wel moet doen, wanneer alles bij mij er niet staat zoal jij laat zien. Dit geeft al zoveel frustraties dat ik voel dit is het niet voor mij, groetjes Lydian

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 19 Dec 2015

Hallo Lydian, dank voor je commentaar. De tip was bedoeld voor je zakelijke pagina, niet voor een groep. Dus het kan kloppen dat je bij een groep de uitgelichte eigenaarsknop niet kunt vinden. Bij een groep heb je een beheerder, die zie je als je op de knop 'Leden' klikt. Algemeen punt m.b.t. Facebook: het is ook goed om te weten dat er verschillende versies van Facebook zijn, wat jij ziet kan anders zijn dan ik zie. Heeft te maken met het feit dat Facebook steeds nieuwe functionaliteit aanbrengt en dat in fases beschikbaar stelt.

Reactie plaatsen