arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download

Facebook Review Webinar

Is Facebook voor jou een worsteling? Krijg jij geen klanten met Facebook?

Dit is de opname van het GRATIS Facebook Review Webinar , dat 16 april 2015 tussen 14.00 en 15.30 uur plaatsvond.

Meer ondersteuning nodig bij klanten werven met Facebook na het zien van de gratis Facebook Review Webinar?  Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen klanten aantrekken met Facebook, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Linkedin heeft geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing! 

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

P.S. Ken je mensen voor wie dit ook interessant is? Deel dit bericht dan, zou ik leuk vinden!

Warme groeten, Annie

 

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Over de schrijver
sarissa de weijer
Heidi Middelburg

Door

Heidi Middelburg

op 15 April 2015

Wat een mooi initiatief. Alle hulp en tips zijn welkom. Alvast bedankt

Carla

Door

Carla

op 14 April 2015

Wat een mooi initiatief. Vriendelijke groet, Carla van Assenderp

Carla

Door

Carla

op 14 April 2015

Volgens mij gaat er iets mis? Ik zie mijn facebook adres niet staan.

Iris van Wessel

Door

Iris van Wessel

op 14 April 2015

Graag reactie op mijn fb site wat te verbeteren. Www.mwfeelings.nl grts Iris van Wessel

Marise Coerwinkel

Door

Marise Coerwinkel

op 14 April 2015

Hallo Annie, Wat fijn dat je deze webinar houdt. Zou het fijn vinden als je mijn facebookpagina zou willen bekijken en tips zou willen geven. Vast bedankt, Marise

Marise Coerwinkel

Door

Marise Coerwinkel

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/pages/Marise-Coerwinkel-Care-for-Women-Heerlen/352487378170339

Inge Hofman

Door

Inge Hofman

op 14 April 2015

Ik zou het heel fijn vinden als je naar mijn pagina wilt kijken.

Inge Hofman

Door

Inge Hofman

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/pages/Balancing/276527432388085

IngerMarlies

Door

IngerMarlies

op 14 April 2015

zou het fijn vinden als je een reactie geeft op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/pages/IngerMarlies-Leeuwenburgh/157934827696481?ref=hl

Irene Boonstoppel

Door

Irene Boonstoppel

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/pages/Praktijk-De-Madelief/698811846867118?ref=hl

Sandra

Door

Sandra

op 14 April 2015

Hi! Www.facebook.com/praktijkmarguerite Thnx!

Manon Jansen

Door

Manon Jansen

op 14 April 2015

Mijn URL is: https://www.facebook.com/manon.jansen.90 Ik sta open voor allerlei tips. Ik ben benieuwd.... Is het ook mogelijk om dit webinar op een later tijdstip nog eens terug te kijken (net zoals de afgelopen webinar)?

Atekeh Raisi

Door

Atekeh Raisi

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/AtekeJewels Alvast bedankt!

Heleen Meering

Door

Heleen Meering

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/heleen.meering Graag ontvang ik tips om mijn pagina te verbeteren.

Dorothea Renkema
Dorothea Renkema
Heleen Meering

Door

Heleen Meering

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/pages/Heleen-Art-Soul-Healing/130619430451527 En natuurlijk mijn bedrijfspagina.

Hanneke Apon

Door

Hanneke Apon

op 14 April 2015

Ik ben benieuw Annie, volg je tips op, maar het blijft moeilijker om via de zakelijke pagina reacties te krijgen dan mijn persoonlijke pagina https://www.facebook.com/hanneke.apon Alvast bedankt voor dit persoonlijke aanbod! Hartegroet, Hanneke Apon

Sjany Metz

Door

Sjany Metz

op 14 April 2015

Ik ben starter en kan tips erg goed gebruiken.

Coralien

Door

Coralien

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/ShiatsuPraktijkDeMetamorphose Ik wil heel graag weten hoe ik meer klanten bereik!

Joyce

Door

Joyce

op 14 April 2015

Leuk Annie, fijn! :-)

Els den Engelsman

Door

Els den Engelsman

op 14 April 2015

Ik rommel maar wat aan op facebook, blijf het lastig vinden, dus je reactie is van harte welkom...! https://www.facebook.com/someone.els.dyslexie Ik kan helaas maar tot 15.00uur aanwezig zijn bij je webinar, daarna heb ik een afspraak

Joyce
Marja Pullens

Door

Marja Pullens

op 14 April 2015

Hallo Annie, Wat fijn als je een reactie /tip zou kunnen geven voor mijn facebookpagina om meer klanten te kunnen trekken. Warme groet Marja

Els van Tol

Door

Els van Tol

op 14 April 2015

Lijkt me heel leerzaam! Mijn url: www.facebook.com/InbalansErmelo

Marja Pullens

Door

Marja Pullens

op 14 April 2015

Volgens mij is mijn facebooklink niet te zien. Vandaar hier nog een keer mijn URL: http://www.facebook.com/BoomEnStroom Marja

Marike

Door

Marike

op 14 April 2015

https://www.facebook.com/MassagepraktijkHeelzaam?fref=ts

Els van Tol

Door

Els van Tol

op 14 April 2015

Lijkt me heel leerzaam! Groet, Els van Tol Mijn url: www.facebook.com/InbalansErmelo

cindy de groot
Jasmijn

Door

Jasmijn

op 15 April 2015

Hallo Annie, wat leuk! Ik hoop dat het lukt om mijn pagina te bekijken, er zijn al een hoop mensen voor mij zo te zien. Hartelijke groet ! www.Arto-Esti.nl

Marita

Door

Marita

op 15 April 2015

Leuk! Ik ben heel benieuwd, tot donderdag :) Hartelijke groet, Marita

Patricia Heemskerk

Door

Patricia Heemskerk

op 15 April 2015

Beste Annie, Krijg ontvang ik tips om FB beter in te zetten. https://www.facebook.com/www.selectpersoneel.nl Hartelijke groet, Patricia

Patricia Heemskerk

Door

Patricia Heemskerk

op 15 April 2015

https://www.facebook.com/www.selectpersoneel.nl Leuk om tips te krijgen over hoe ik FB beter kan inzetten! Ik kijk er naar uit.

Pauline
Ellen Hannes

Door

Ellen Hannes

op 15 April 2015

Lijkt me leuk om tips te krijgen! Alvast dank!

mireille peiter

Door

mireille peiter

op 15 April 2015

Hoi Annie, mijn link is: https://www.facebook.com/thebodywraps?ref=hl Ik kijk naar je adviezen en tips uit. Hartelijke groet, Mireille

eric visch
eric visch
Ina Poot

Door

Ina Poot

op 15 April 2015

Ik heb eerder een zakenlijke pagina gehad op facebook, er mee gestopt, te veel gedoe. Nu heb ik alleen een persoonlijke pagin, doe hier niet actief iets mee. Ben benieuwd naar effectieve tips voor een zakenlijke pagina Tot morgen

Marielle

Door

Marielle

op 15 April 2015

Annie Alvast bedankt! super dat dit zo mogelijk is, ben benieuwd naar de tips en mogelijkheden.

Ann
Ann
Dijanne

Door

Dijanne

op 16 April 2015

https://m.facebook.com/MassagesalonDijanne

Ingrid Groen
Ingrid Groen

Door

Ingrid Groen

op 16 April 2015

www.facebook.nl/vjg-coaching Er ging wat mis bij de vorige...

Iris

Door

Iris

op 16 April 2015

Ik ben benieuwd naar je tips: https://www.facebook.com/noorderzonritueelbegeleiding PS: ik kan er niet bij zijn om half 4. Komt er nog een terugblik van dit seminar?

Bettina Smulders

Door

Bettina Smulders

op 16 April 2015

Leuk idee Annie, tips zijn altijd welkom. Geen idee of ik nog aan de beurt kom, maar ik heb sowieso maar vanaf 15:00 uur tijd, dus ik zal niet eerder in het webinar zijn. www.facebook.com/gmbettina Tot later Bettina

Geertruid

Door

Geertruid

op 16 April 2015

Hi Annie, ik worstel met wat zet ik wel en niet op de FB pagina. Het ontneemt me jammer genoeg alle positieve energie. Ben benieuwd naar jouw feedback. Mooie dag gewenst!

Geertruid

Door

Geertruid

op 16 April 2015

Oh ja, de link is https://www.facebook.com/BuroVanOppen

Co Wildeboer Schut
Anke Versluis

Door

Anke Versluis

op 16 April 2015

Hartelijk dank alvast en veel succes vandaag! Anke :)

Anke Versluis

Door

Anke Versluis

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/pages/versluisfotografienl/214313185255234?pnref=lhc

Diana Steur

Door

Diana Steur

op 16 April 2015

Hola Annie :) bedankt voor deze kans! de link: https://www.facebook.com/Farohealthcenter Liefs

Marije

Door

Marije

op 16 April 2015

Leuk! Maar, ik moet om 14.45 uur de deur uit om m'n zoontje uit school te halen, mocht je dan nog niet aan mijn pagina toe zijn sla hem dan gerust over ;)

Caroline Groeneveld

Door

Caroline Groeneveld

op 16 April 2015

Dag Annie, Wat zou je me blij maken met een reactie op mijn facebookpagina. Ik heb een ongelooflijk mooi idee voor de toekomst van Nederland, en kan je hulp echt goed gebruiken! https://www.facebook.com/modron Hartegroet, Caroline

lin

Door

lin

op 16 April 2015

Dag Annie, Super leuk om mee te doen en feedback zou helemaal super zijn! Waar ik tegenaan loop: niet genoeg likes en te laag bereik. Hartelijke groet en tot vanmiddag! LIn https://www.facebook.com/pages/lw4coaching/

Anky Floris

Door

Anky Floris

op 16 April 2015

www.facebook.com/levenskunstwinkel? fref=ts Dit is mijn zakelijke facebookpagina. Ik zou het fantastisch vinden als je er naar wilt kijken en me tips wilt geven. Hartelijke groet

Ellen

Door

Ellen

op 16 April 2015

Dag Annie, Ik zou graag tips van je krijgen voor meer klanten aantrekken via mijn Facebookpagina. https://www.facebook.com/crowncoachinggezinscoach Dank alvast! Hartelijke groet, Ellen

Simone

Door

Simone

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008216614454 Tot vanmiddag!

Tineke

Door

Tineke

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/ReikipraktijkCamelia?ref=hl Weet niet of ik nog aan de beurt kom, maar zou fijn zijn om feedback te krijgen! Hartelijke groet, Tineke

Jacky Peeters

Door

Jacky Peeters

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/AtelierLaLuna.nl Wat een mooi aanbod. Het zou fijn zijn feedback te krijgen. Tot vanmiddag. Hartelijke groet, Jacky Peeters

Charlotte

Door

Charlotte

op 16 April 2015

www.facebook.nl/gezondzwangerpraktijk Alvast bedankt!!

Paul van Lieshout
Paul van Lieshout
Marian Osse

Door

Marian Osse

op 16 April 2015

Ik kan tot 14.50 uur met harteliike dank, Marian

Ietje Schippers
Ada Kaspersma
Ietje Schippers
inge van olst

Door

inge van olst

op 16 April 2015

Hoi Annie, Ik heb bewondering voor de manier waarop jij Hart&Ziel Marketing hebt neergezet en uitgebouwd. Erg interessant om jouw tips te lezen en er steeds iets van op te pikken. Ben vandaag benieuwd wat je van mijn fbpagina vindt. www.facebook.com/cifotografie

Karin Vrijdag
Karin Vrijdag

Door

Karin Vrijdag

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/anahatagevoel?pnref=lhc en nu de goede, in mijn enthousiasme mijn persoonlijke account doorgegeven.

Gerda Spruit
danielle

Door

danielle

op 16 April 2015

Hoi hoi Hierbij mijn link , ik kijk uit naar je tips https://www.facebook.com/medium.danielle groetjes Danielle medium-danielle.nl

Marieta Weemen
Chantal

Door

Chantal

op 16 April 2015

Hoi Annie, Hierbij de link van mijn facebook pagina. https://www.facebook.com/chanimal.nl Groetjes Chantal

Yvonne Hoenen
Lieselot

Door

Lieselot

op 16 April 2015

Graag even "commentaar" op mijn facebokpagina: https://www.facebook.com/DierenartsLieselot

Ernya Hilton

Door

Ernya Hilton

op 16 April 2015

Ben heel benieuwd, er is altijd verbetering mogelijk en heb zelf geen idee wat! :-) Heel erg bedankt voor deze mogelijkheid! Warme groet, Ernya

Fenny

Door

Fenny

op 16 April 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina. Groeten, Fenny

Fenny

Door

Fenny

op 16 April 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina!

Linda Wille

Door

Linda Wille

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/gezondheidspraktijklinda?fref=ts

Linda Wille

Door

Linda Wille

op 16 April 2015

ben ook heel benieuwd, alleen inschrijven lukt op een of andere manier niet : / ?

Ingrid van Rhee
Ingrid van Rhee

Door

Ingrid van Rhee

op 16 April 2015

Dag Annie, Hierbij mijn fbadres. Ben benieuwd naar je reactie. https://www.facebook.com/Praktijkingridvanrhee

Marit

Door

Marit

op 16 April 2015

Hallo Annie, Hopelijk kan je helpen mijn klantenstroom te bevorderen. Alvast bedankt

Marit

Door

Marit

op 16 April 2015

http://www.facebook.com/hypnoseoplossingen Ik snap niet waarom mijn URL niet in beeld kwam. Groet Marit

Marit

Door

Marit

op 16 April 2015

Hallo Annie, Hopelijk kan je mijn klantenstroom op gang helpen. Alvast bedankt.

Louise

Door

Louise

op 16 April 2015

Alvast mijn hartelijke dank, Annie!

Louise

Door

Louise

op 16 April 2015

Een mooi initiatief, dank alvast!

Sophie de Winter

Door

Sophie de Winter

op 16 April 2015

Hoi Annie, Ik ben benieuwd naar jou tips voor mij FB pagina. Alvast bedankt! https://www.facebook.com/pages/Praktijk-voor-healing-en-atelier-Sophie-de-Winter/607206436002091

Gwen

Door

Gwen

op 16 April 2015

https://www.facebook.com/pages/4windsenergy/215200625173507?ref=hl

karin

Door

karin

op 16 April 2015

ik ben écht heel erg benieuwd. dank voor het aanbod.

Meggy Vaessen

Door

Meggy Vaessen

op 16 April 2015

www.facebook.com/adi-shaktihealingstones Alvast hartelijk dank voor de tips

Grace Eijpe

Door

Grace Eijpe

op 16 April 2015

Ben benieuwd naar jouw feedback. Mvgr. Grace

Meggy Vaessen
John

Door

John

op 16 April 2015

Graag krijg ik tips ter verbetering van mijn facebook https://www.facebook.com/john.devries.1654

Nettie

Door

Nettie

op 16 April 2015

Ik krijg graag tips. Mooi initiatief

Sylvia
Conny Stevens

Door

Conny Stevens

op 16 April 2015

Zou heel fijn zijn, Annie!! https://www.facebook.com/pages/La-Coquille/330698543668621?ref=hl

Marjolein van den Hombergh
Esther Terpstra

Door

Esther Terpstra

op 16 April 2015

Ik hoop dat het nog kan? Mijn fb pagina is: https://www.facebook.com/lichtinval?ref=bookmarks

Esther Terpstra

Door

Esther Terpstra

op 16 April 2015

Ik hoop dat het nog kan?? Mijn fb pagina is: https://www.facebook.com/lichtinval?ref=bookmarks Alvast hartelijk dank!! Groet, Esther

Joyce

Door

Joyce

op 2 May 2015

Bedank Annie en ik heb hem aangepast! Veel mooier nu. www.facebook.com/welkombijhappybuddha

Annie Massop
Marike

Door

Marike

op 3 June 2015

Hoi Annie, je verwijst in dit webinar in de 6e minuut naar een video die ik op je site zou kunnen vinden over: "zo krijg je intuitief klanten met je facebook". Ik wil dit graag zien, maar kan er geen link naar vinden bij je Blogs, staat het ergens anders? Dank voor je tijd alvast. groet

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 6 June 2015

Hi Marike, hmm, dat webinar is niet meer te beluisteren. Was toen maar tijdelijk, helaas. Maar er komt binnenkort weer een webinar, dus nieuwe kans!

BUYSENS INGE

Door

BUYSENS INGE

op 3 August 2015

Ik pas deze avond nog zeker mijn pagina das echt tof om weten. Dank je Annie

Annie Massop
Leonie de Bot

Door

Leonie de Bot

op 9 November 2015

Dag Annie, welke webinar software gebruik je? En wat vind je er zo fijn aan? Groeten, Leonie

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 November 2015

Hi Leonie, ik gebruik clickwebinar. Ik vind het heel gebruikersvriendelijk, voor mijzelf maar ook voor mijn klanten (die vaak niet zo technisch zijn).

Reactie plaatsen

We gebruiken cookies