arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten.
14 april 2015 

Facebook Review Webinar

Is Facebook voor jou een worsteling? Krijg jij geen klanten met Facebook?

Dit is de opname van het GRATIS Facebook Review Webinar , dat 16 april 2015 tussen 14.00 en 15.30 uur plaatsvond.

Meer ondersteuning nodig bij klanten werven met Facebook na het zien van de gratis Facebook Review Webinar?  Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen klanten aantrekken met Facebook, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Linkedin heeft geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing! 

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

P.S. Ken je mensen voor wie dit ook interessant is? Deel dit bericht dan, zou ik leuk vinden!

Warme groeten, Annie

 

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Over de schrijver
Heidi Middelburg
Door

Heidi Middelburg

op 15 April 2015

Wat een mooi initiatief. Alle hulp en tips zijn welkom. Alvast bedankt

Carla
Door

Carla

op 14 April 2015

Wat een mooi initiatief. Vriendelijke groet, Carla van Assenderp

Carla
Door

Carla

op 14 April 2015

Volgens mij gaat er iets mis? Ik zie mijn facebook adres niet staan.

Iris van Wessel
Door

Iris van Wessel

op 14 April 2015

Graag reactie op mijn fb site wat te verbeteren. Www.mwfeelings.nl grts Iris van Wessel

Marise Coerwinkel
Door

Marise Coerwinkel

op 14 April 2015

Hallo Annie, Wat fijn dat je deze webinar houdt. Zou het fijn vinden als je mijn facebookpagina zou willen bekijken en tips zou willen geven. Vast bedankt, Marise

Inge Hofman
Door

Inge Hofman

op 14 April 2015

Ik zou het heel fijn vinden als je naar mijn pagina wilt kijken.

IngerMarlies
Sandra
Door

Sandra

op 14 April 2015

Hi! Www.facebook.com/praktijkmarguerite Thnx!

Manon Jansen
Atekeh Raisi
Heleen Meering
Dorothea Renkema
Dorothea Renkema
Heleen Meering
Hanneke Apon
Door

Hanneke Apon

op 14 April 2015

Ik ben benieuw Annie, volg je tips op, maar het blijft moeilijker om via de zakelijke pagina reacties te krijgen dan mijn persoonlijke pagina https://www.facebook.com/hanneke.apon Alvast bedankt voor dit persoonlijke aanbod! Hartegroet, Hanneke Apon

Sjany Metz
Door

Sjany Metz

op 14 April 2015

Ik ben starter en kan tips erg goed gebruiken.

Coralien
Joyce
Door

Joyce

op 14 April 2015

Leuk Annie, fijn! :-)

Els den Engelsman
Joyce
Marja Pullens
Door

Marja Pullens

op 14 April 2015

Hallo Annie, Wat fijn als je een reactie /tip zou kunnen geven voor mijn facebookpagina om meer klanten te kunnen trekken. Warme groet Marja

Els van Tol
Door

Els van Tol

op 14 April 2015

Lijkt me heel leerzaam! Mijn url: www.facebook.com/InbalansErmelo

Marja Pullens
Els van Tol
Door

Els van Tol

op 14 April 2015

Lijkt me heel leerzaam! Groet, Els van Tol Mijn url: www.facebook.com/InbalansErmelo

Jasmijn
Door

Jasmijn

op 15 April 2015

Hallo Annie, wat leuk! Ik hoop dat het lukt om mijn pagina te bekijken, er zijn al een hoop mensen voor mij zo te zien. Hartelijke groet ! www.Arto-Esti.nl

Marita
Door

Marita

op 15 April 2015

Leuk! Ik ben heel benieuwd, tot donderdag :) Hartelijke groet, Marita

Patricia Heemskerk
Patricia Heemskerk
Pauline
Ellen Hannes
Door

Ellen Hannes

op 15 April 2015

Lijkt me leuk om tips te krijgen! Alvast dank!

mireille peiter
eric visch
Ina Poot
Door

Ina Poot

op 15 April 2015

Ik heb eerder een zakenlijke pagina gehad op facebook, er mee gestopt, te veel gedoe. Nu heb ik alleen een persoonlijke pagin, doe hier niet actief iets mee. Ben benieuwd naar effectieve tips voor een zakenlijke pagina Tot morgen

Marielle
Door

Marielle

op 15 April 2015

Annie Alvast bedankt! super dat dit zo mogelijk is, ben benieuwd naar de tips en mogelijkheden.

Ann
Ann
Ingrid Groen
Ingrid Groen
Door

Ingrid Groen

op 16 April 2015

www.facebook.nl/vjg-coaching Er ging wat mis bij de vorige...

Iris
Bettina Smulders
Door

Bettina Smulders

op 16 April 2015

Leuk idee Annie, tips zijn altijd welkom. Geen idee of ik nog aan de beurt kom, maar ik heb sowieso maar vanaf 15:00 uur tijd, dus ik zal niet eerder in het webinar zijn. www.facebook.com/gmbettina Tot later Bettina

Geertruid
Door

Geertruid

op 16 April 2015

Hi Annie, ik worstel met wat zet ik wel en niet op de FB pagina. Het ontneemt me jammer genoeg alle positieve energie. Ben benieuwd naar jouw feedback. Mooie dag gewenst!

Geertruid
Co Wildeboer Schut
Anke Versluis
Door

Anke Versluis

op 16 April 2015

Hartelijk dank alvast en veel succes vandaag! Anke :)

Diana Steur
Marije
Door

Marije

op 16 April 2015

Leuk! Maar, ik moet om 14.45 uur de deur uit om m'n zoontje uit school te halen, mocht je dan nog niet aan mijn pagina toe zijn sla hem dan gerust over ;)

Caroline Groeneveld
Door

Caroline Groeneveld

op 16 April 2015

Dag Annie, Wat zou je me blij maken met een reactie op mijn facebookpagina. Ik heb een ongelooflijk mooi idee voor de toekomst van Nederland, en kan je hulp echt goed gebruiken! https://www.facebook.com/modron Hartegroet, Caroline

lin
Anky Floris
Door

Anky Floris

op 16 April 2015

www.facebook.com/levenskunstwinkel? fref=ts Dit is mijn zakelijke facebookpagina. Ik zou het fantastisch vinden als je er naar wilt kijken en me tips wilt geven. Hartelijke groet

Ellen
Simone
Tineke
Jacky Peeters
Charlotte
Door

Charlotte

op 16 April 2015

www.facebook.nl/gezondzwangerpraktijk Alvast bedankt!!

Paul van Lieshout
Paul van Lieshout
Marian Osse
Door

Marian Osse

op 16 April 2015

Ik kan tot 14.50 uur met harteliike dank, Marian

Ietje Schippers
Ada Kaspersma
Ietje Schippers
inge van olst
Door

inge van olst

op 16 April 2015

Hoi Annie, Ik heb bewondering voor de manier waarop jij Hart&Ziel Marketing hebt neergezet en uitgebouwd. Erg interessant om jouw tips te lezen en er steeds iets van op te pikken. Ben vandaag benieuwd wat je van mijn fbpagina vindt. www.facebook.com/cifotografie

Karin Vrijdag
Karin Vrijdag
Gerda Spruit
danielle
Marieta Weemen
Chantal
Yvonne Hoenen
Lieselot
Ernya Hilton
Door

Ernya Hilton

op 16 April 2015

Ben heel benieuwd, er is altijd verbetering mogelijk en heb zelf geen idee wat! :-) Heel erg bedankt voor deze mogelijkheid! Warme groet, Ernya

Fenny
Door

Fenny

op 16 April 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina. Groeten, Fenny

Fenny
Door

Fenny

op 16 April 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina!

Linda Wille
Door

Linda Wille

op 16 April 2015

ben ook heel benieuwd, alleen inschrijven lukt op een of andere manier niet : / ?

Ingrid van Rhee
Marit
Door

Marit

op 16 April 2015

Hallo Annie, Hopelijk kan je helpen mijn klantenstroom te bevorderen. Alvast bedankt

Marit
Marit
Door

Marit

op 16 April 2015

Hallo Annie, Hopelijk kan je mijn klantenstroom op gang helpen. Alvast bedankt.

Louise
Door

Louise

op 16 April 2015

Alvast mijn hartelijke dank, Annie!

Louise
Door

Louise

op 16 April 2015

Een mooi initiatief, dank alvast!

Sophie de Winter
karin
Door

karin

op 16 April 2015

ik ben écht heel erg benieuwd. dank voor het aanbod.

Meggy Vaessen
Door

Meggy Vaessen

op 16 April 2015

www.facebook.com/adi-shaktihealingstones Alvast hartelijk dank voor de tips

Grace Eijpe
Door

Grace Eijpe

op 16 April 2015

Ben benieuwd naar jouw feedback. Mvgr. Grace

Meggy Vaessen
John
Nettie
Door

Nettie

op 16 April 2015

Ik krijg graag tips. Mooi initiatief

Sylvia
Conny Stevens
Marjolein van den Hombergh
Esther Terpstra
Esther Terpstra
Joyce
Door

Joyce

op 2 May 2015

Bedank Annie en ik heb hem aangepast! Veel mooier nu. www.facebook.com/welkombijhappybuddha

Annie Massop
Marike
Door

Marike

op 3 June 2015

Hoi Annie, je verwijst in dit webinar in de 6e minuut naar een video die ik op je site zou kunnen vinden over: "zo krijg je intuitief klanten met je facebook". Ik wil dit graag zien, maar kan er geen link naar vinden bij je Blogs, staat het ergens anders? Dank voor je tijd alvast. groet

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 6 June 2015

Hi Marike, hmm, dat webinar is niet meer te beluisteren. Was toen maar tijdelijk, helaas. Maar er komt binnenkort weer een webinar, dus nieuwe kans!

BUYSENS INGE
Door

BUYSENS INGE

op 3 August 2015

Ik pas deze avond nog zeker mijn pagina das echt tof om weten. Dank je Annie

Annie Massop
Leonie de Bot
Door

Leonie de Bot

op 9 November 2015

Dag Annie, welke webinar software gebruik je? En wat vind je er zo fijn aan? Groeten, Leonie

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 21 November 2015

Hi Leonie, ik gebruik http://www.clickwebinar.com/" target="_blank" rel="nofollow">clickwebinar. Ik vind het heel gebruikersvriendelijk, voor mijzelf maar ook voor mijn klanten (die vaak niet zo technisch zijn).

Reactie plaatsen

We gebruiken cookies