Business Groei Reading

Business Groei Reading

Binnenkort komt hier de beschrijving van de Business Groei Reading te staan. Wil je nu al meer weten? Stuur dan een email naar info@anniemassop.com.

Annie Massop
Ik ben een Intuïtieve Zichtbaarheid Strategie Coach.


Ik help mijn klanten op een intuïtieve manier hun Zichtbaarheid Strategie te ontwikkelen, zodat die volledig afgestemd is op hun ziel, hogere doel en persoonlijkheid. Uiteraard zet ik daar ook mijn eigen intuïtie bij in, bijvoorbeeld met readingen en healingen.


Als alles klopt in je bedrijf - van de klanten op wie je je richt tot en met de kanalen waarmee je jouw klanten benadert - wordt zichtbaar zijn leuk en ontspannend. Je hebt de goede uitstraling en dat is waar jouw potentiële klanten op af komen!


Ik ben jaren intuïtief marketing coach geweest en daarna vele ondernemers geleerd hoe ze hun geld en tijd blokkades konden overwinnen. De rode draad in mijn werk is dat ik spirituele ondernemers help in overeenstemming met hun hogere doel te ondernemen en een nog succesvoller bedrijf  te bouwen.


DISCLAIMER:


Iedere inspanning is geleverd om de inhoud van deze reading en de potentie ervan accuraat weer te geven. Eventuele voorbeelden, casestudies of referenties kunnen niet worden geïnterpreteerd als garanties, waarborgen of beloftes. Iedere persoon is anders, dus zal het resultaat voor elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.


Copyright © 2020 van Annie Massop | Money & Time Healing™ | Nijmegen | Alle rechten voorbehouden |