Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
12 mei 2020 
2 min. leestijd

Ineens zat ik in een stroomversnelling!

Ik zocht een nieuwe richting, maar aarzelde nog

Ik was al een tijdje bezig een nieuwe richting in mijn bedrijf te bepalen. Speelde al langer met het idee om structureel gratis healingen te gaan geven.

Maar dan dacht ik:

  • “Ik moet eerst weten wat mijn richting is, dan kan ik pas vaker healingen geven.”
  • “Dat gaat me teveel tijd kosten!”
  • “Waar moeten die healingen dan over gaan, als ik ze zo vaak geef?”

Af en toe gaf ik wel een healing, maar structureel durfde ik het niet aan…

… maar toen kwam Corona.

In 1 klap veranderde de wereld

In 1 klap veranderde de wereld. Vooral de wereld van ondernemers.

Zorgen, angst, paniek, onzekerheid bij de meeste van mijn volgers en klanten. Wie gisteren nog succesvol was, kon vandaag naar een lege agenda zitten kijken.

Nadat ikzelf van de ergste schrik was bekomen (niet over mijn business, maar over hoe egoistisch sommige mensen zich gedroegen) …

… voelde ik:

Beslissingen in een split second

“Ik kan positief bijdragen aan het verminderen van deze onzekerheid. Een healing kan echt van waarde zijn.”En ik zei tegen mezelf: “Geen gezeur, Annie, ga die healingen geven! Je helpt er veel mensen mee, de resultaten zijn altijd goed en je wordt er zelf ook blij van. Just do it!”
Bam, eerste beslissing genomen.
Ik was al bezig de richting van zichtbaarheid te verkennen, maar had nog geen definitief besluit genomen. Nu heb ik dat wel gedaan, zichtbaarheid wordt het thema. Dus de healingen zullen ook over zichtbaarheid gaan.
Bam, tweede beslissing genomen.
Ook had ik al vaker overwogen om een aantal van mijn online trainingen voor een flexibele prijs aan te bieden. Wilde ik eerst nog eens goed op broeden. Ga ik nu gewoon doen (eerste is al gegeven, tweede komt eraan).
Bam, derde beslissing genomen.
De laatste maanden bevond ik me in rustig vaarwater. Alles stroomde de goede kant op, langzaam maar zeker.Nu zit ik in opeens in een stroomversnelling. De hele wereld om me heen kolkt en draait, geen moment is er rust. In een split second neem ik beslissingen, geen ruimte voor twijfel.

Hoe is dat voor jou?

Welk effect heeft de Coronacrisis op jouw besluitvaardigheid? Beslis je sneller of twijfel je juist meer dan anders? Laat het me weten, ik hoor het graag!Iedere week geef ik een Zichtbaarheid Healing. Klik hier voor meer details en om je in te schrijven.
Over de schrijver
Reactie plaatsen