GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

7 zomer Facebook tips voor meer zon in je praktijk!

7 zomer Facebook tips voor meer zon in je praktijk!

enk jij: het is zomer, dus hoef ik niets zakelijks op Facebook te zetten? Iedereen is toch met vakantie of naar buiten de zon in?

Niets is minder waar! Mensen zitten op Facebook om contact te hebben met vrienden, familie en kennissen. Dus delen ze in hun vakantie hun vakantiefoto’s op Facebook, schrijven ze over het lekkere eten, de uitjes etc. Is het mooi weer? Dan nemen ze gewoon hun smartphone, tablet of laptop mee naar buiten.

Jouw klanten zitten dus ook in de vakantie of bij mooi weer op Facebook!

Reden genoeg om in de zomer zakelijk actief te zijn op Facebook. Zeker omdat je nu mooi de tijd hebt een paar dingen uit te proberen op Facebook. Om je op weg te helpen, geef ik je deze zomermaanden iedere week een zomer Facebook tip. Zodat niet alleen de zon buiten, maar ook in je praktijk gaat schijnen!

Alle tips komen bij elkaar in deze blog te staan, zodat je ze allemaal gemakkelijk na kunt lezen. Wil je leren hoe je klanten krijgt met Facebook? Schrijf je dan in voor de GRATIS cursus Intuïtief Klanten werven met Facebook.


 

Zomer Facebook tip 1: Zet een video in je bericht en krijg meer likes

Wist je dat Facebook punten geeft aan je bericht en afhankelijk daarvan je bericht aan meer of minder van je volgers laat zien? Check je berichten maar eens, het ene bericht heeft heel veel bereik dan het andere.

Facebook geeft berichten met video’s veel meer punten dan andere berichten. Het moet wel een video zijn die je van je computer hebt geupload, video’s van Youtube krijgen minder punten.

Plaats dus regelmatig een videobericht en kom zo onder de aandacht van je volgers. Is het een leuke video, dan zullen je volgers je bericht delen en zien niet-volgers je bericht ook. Voor je het weet heb je er dan weer een aantal nieuwe likes op je pagina bij!

Hoe maak je snel een video?

Heb je een smartphone, maak er dan eentje met je smartphone.

Heb je geen smartphone? Maak dan een video van je scherm. Je kunt b.v. een kleine presentatie maken met plaatjes en die opnemen. Met de gratis software Screenr kun je heel gemakkelijk opnames van je scherm maken, je hoeft niets te downloaden.

Zorg ervoor dat je video’s maximaal 2 minuten duren, langer worden ze niet bekeken op Facebook.

In de video hieronder zie je hoe je een video van je computer op Facebook plaatst (gemaakt met Screenr).

 


Zomer Facebook tip 2: Zoek je klanten op in Facebookgroepen!

 

Als je precies weet wie je klant is en waar je ze mee helpt (en zeker weet dat ze op Facebook aanwezig zijn), dan zijn Facebookgroepen een fantastische mogelijkheid om met je potentiële klanten in contact te komen.

In de meeste groepen mag je niet promoten en verkopen al helemaal niet, maar je kunt er natuurlijk wel tips geven en je gratis cadeau aanbieden. Als mensen zich voor je gratis cadeau inschrijven, kun je ze daarna mailen en af en toe je aanbod doen. Hoe handig is dat?

Gaan je oren klapperen als ik het over een gratis cadeau heb, weten wie je klant is en waar je ze mee helpt? Volg dan eerst de gratis cursus Intuïtief Klanten werven met FacebookDaarin leer je hoe je dat aanpakt en waarom dat zo belangrijk is.

Verder is het ook gewoon heel leuk om met je doelgroep in contact te zijn. Meng je in discussies, help waar je kan en geef tips en advies. Let wel heel goed op de regels van de groep, wat mag wel en wat mag niet.

In de video hieronder zie je hoe je groepen op Facebook vind waar jouw klanten bijeenkomen.


 

Zomer Facebook tip 3: doe eens gek, organiseer een actie of wedstrijd op Facebook

Misschien hou je niet van het woord wedstrijd, maar jouw volgers vinden het over het algemeen heel leuk als ze iets kunnen winnen. Je hoeft het geen wedstrijd te noemen, je kan het ook een actie of een uitdaging dopen. Voel welke woorden jouw publiek aanspreken. Een actie genereert – als je het goed aanpakt – heel veel verkeer naar je pagina en levert je veel pagina-likes op.

Hoe pak je het aan?

Maak een mooi plaatje, zet dat in een bericht met de spelregels en vertel wat de prijs is. Hoe je een mooi plaatje maakt voor Facebook leer je hier.

Let wel op het volgende:

  1. Verzin een leuke, originele actie.  Voor de zomer zou je b.v. kunnen denken aan: plaats een foto van je favoriete vakantieplek of wat neem je mee in je koffer? Vraag je af wat jouw doelgroep leuk vind om aan mee te doen en wat ze zouden willen winnen. Verloot een waardevolle prijs, b.v. een gratis sessie of product wat je in jouw praktijk verkoopt. Weet je niet wie je doelgroep is? Doe dan mee aan de gratis cursus Intuïtief Klanten werven met Facebook, daarin krijg je aangereikt hoe je die doelgroep vindt
  2. Je mag alleen maar als voorwaarde stellen dat mensen een reactie geven op je bericht of je bericht een vind-ik-leuk geven. Je mag niet als voorwaarde stellen dat mensen je pagina een like moeten geven of het bericht delen. Dat neemt niet weg dat mensen dat wel gaan doen, dat is nu juist het aardige van een actie op Facebook!
  3. Maak de winnaar bekend op je tijdlijn. Doe dat in een reactie op het bericht zelf of maak er een apart bericht van. Altijd leuk voor de winnaar zelf, omdat die dan gefeliciteerd wordt. En dat levert weer meer bekendheid op voor je actie en jouw pagina!
  4. Neem altijd een plaatje op, zet er b.v. de prijs op. Berichten met een afbeelding spreken meer aan dan tekstberichten. Facebook geeft ook meer punten aan berichten met een plaatje, dus wordt je bericht aan meer mensen getoond
  5. Geef bekendheid aan je actie op andere plekken, b.v. op je blog, in je nieuwsbrief en op andere sociale media

 


 

Zomer Facebook tip 4: Hoe zet je je beroep of branche op je Facebook omslagfoto?

Facebook laat op je omslagfoto de naam zien die jij je pagina hebt gegeven, dat is natuurlijk prachtig. Zou je ook graag vertellen wat je beroep is of in welke branche je werkt? Vul dan de subcategorie van je pagina in! Een bijkomend voordeel is dat je beter gevonden wordt in Facebook.

 

In de video hieronder zie je hoe je de subcategorie in je omslagfoto zet.

 


 

Zomer Facebook tip 5: Hoe krijg je recensies op je pagina?

Positieve recensies op je Facebook pagina, dat wil iedereen wel! Temeer omdat potentiële klanten het belangrijk vinden om ervaringen van anderen te lezen, dat verhoogt het vertrouwen in jouw deskundigheid.

Hoe kom je aan die recensies? Door erom te vragen! De meeste mensen vinden het fijn om een recensie te geven, alleen denken ze er niet gauw aan. Dus schroom niet. Nee heb je, ja kun je krijgen! Vraag het aan:

  • je volgers via een bericht op Facebook
  • aan je klanten als ze tevreden zijn met je dienstverlening
  • je lezers  van je blog of nieuwsbrief

Maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik door jou te vragen een recensie op mijn Facebookpagina te plaatsen. Zou ik fantastisch vinden!

In de video hieronder zie je hoe je recensies aanzet op je pagina EN hoe je een ander een recensie geeft.


 

Zomer Facebook tip 6: hoe je een verkorte Facebook link maakt

Je hebt een mooi bericht gemaakt op Facebook en wilt dat op andere sociale media delen. Hoe doe je dat? Hoe laat je zien dat de link die je b.v. op Twitter zet naar een Facebook bericht verwijst? In deze video leer je dat dit heel gemakkelijk is!

 


Zomer Facebook tip 7: hoe je meer bezoekers naar je website trekt via Facebook

Helemaal prachtig als je veel bezoekers op Facebook hebt en dat mensen op je berichten reageren. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat al die Facebook bezoekers ook website bezoekers worden!

Hoe pak je dat aan?

In deze video leer je 2 hele gemakkelijke manieren om dat voor elkaar te krijgen.

 

 


 

 

Wil je mijn like voor je zakelijke Facebookpagina? Reageer op dit artikel en laat je Facebookadres achter. Ik like je Facebookpagina altijd. Een like op mijn zakelijke pagina wordt ook zeer op prijs gesteld. En: geef de andere reageerders ook even een like, zo helpen we elkaar!

 

Meer ondersteuning nodig bij Facebook? Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen hoe je Facebook inzet om klanten te krijgen, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Linkedin heeft geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing!

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

169 reacties op “7 zomer Facebook tips voor meer zon in je praktijk!


Door Angélique Gerritse op 1 november 2015

Dank je voor je duidelijke uitleg, ik moet nog veel leren over alles wat met adverteren en facebook te maken heeft. Het is nog een lange weg en ook is het met muziek promoten weer heel anders, denk ik. Onze pagina is https://www.facebook.com/DuoJustForYou/?ref=hl Alvast bedankt voor je like, ik heb jouw pagina al aangeklikt. Groet, Angélique


Door Annie Massop op 5 november 2015

Graag gedaan Angelique! Mijn like heb je ook. Idd, muziek is weer anders dan het promoten van je diensten als coach of therapeut. Van het laatste heb ik verstand, van muziek minder helaas.
Door Kim op 21 september 2015

Ik val er zomaar in bij tip 7. Gelijk 7 mooie tips op een rij dus, waarvoor mijn hartelijke dank!Door Diana Boonen op 15 september 2015

Dag Annie,

Voor mijn coaching- en healingpraktijk Levenskunst en mijn creatieve werk ben ik bezig om online meer ‘gezicht’ te krijgen. Facebook is één van de kanalen voor mij. Nu heb ik het idee dat Facebook een aantal dingen regelt voor ons als gebruiker van een zakelijke pagina. Misschien zit ik er naast en heb ik het foefje nog niet ontdekt. Wil je met mij meedenken hierover?

Ik heb een drietal vragen:
– Kan ik als ik niet bevriend ben op Facebook met iemand hem/haar alsnog uitnodigen voor mijn bedrijfspagina?
– Kan ik iemand een tweede keer uitnodigen voor mijn bedrijfspagina? Het lijkt erop dat Facebook dit alleen mogelijk maakt bij een betaalde versie.
– Via mijn mobiel kan ik nieuwe likes van mijn pagina zien. Kan het zijn dat ik hier ook niet alle nieuwe likes zie omdat iemand ervoor gekozen heeft dit af te schermen?

Alvast van harte bedankt voor je reactie!
Hartelijke groet,
Diana Boonen
Leusden

Mijn facebook pagina’s zijn:
Diana Boonen Levenskunst en The Artistry of Living (creatief werk)


Door Annie Massop op 16 september 2015

Dag Diana,

* Een mooie manier om niet-vrienden uit te nodigen kun je zien in deze video http://on.fb.me/1KTpSWj
* Je kan mensen niet 2x uitnodigen, wel door adverteren ze attent maken op je pagina
* Kan idd aan de privacy instellingen liggen, maar zijn er ook wel eens verschillen tussen mobiel, tablet en pc (helaas)

Succes!


Door Diana Boonen op 21 september 2015

dag Annie,

Bedankt voor je reactie ik ga ermee aan de slag! Ik lees je bericht nu pas.

Hartelijke groet,
DianaDoor Ingrid op 25 augustus 2015

Supertip Annie om op Facebook zo simpel een link te maken naar je website. Ik hoop dat het een verschil gaat maken. En dank je voor je heldere uitleg van de Facebook tips. Ik denk dat mijn vindbaarheid op Facebook https://www.facebook.com/chibalansheiloo?ref=hl er wel mee vergroot is.
Mijn Dank is groot ik ga je verder volgen en aanbevelen bij mijn collega’s.


Door Annie Massop op 26 augustus 2015

Je vindbaarheid beter op Facebook? Dat is goed om te horen Ingrid! Dank je voor het doorverwijzen alvast.
Door Ineke op 24 augustus 2015

Wat een fijne tips!
Ik zit nu nog in een verbouwing en verhuizing.
Daarna “Actie”!
Dank je Annie.


Door Annie Massop op 26 augustus 2015

Alles op zijn tijd, Ineke. Succes met de verbouwing en verhuizing.


Door Corry op 24 augustus 2015

Dank je wel voor de heldere en nuttige tips!
Ik heb een paar tips al meteen toegepast op mijn pagina https://www.facebook.com/corryconencoacht
die nog volop in ontwikkeling is.
Nu heb ik in elk geval weer wat inspiratie en tools, dank daarvoor!

Hartelijke groet,
Corry Conen

Door Marjo Koppert op 23 augustus 2015

Ik ben nog volop bezig met het opzetten van mijn praktijk, maar ben al wel actief op Facebook. Jouw tips kan ik hierbij goed gebruiken!! (www.facbook.com/paintontheceiling)
Door Annie Massop op 23 augustus 2015

Leuk om te horen dat je veel aan de zomertips hebt gehad. Heb je geliked.Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Leuk dat je mijn tips gedeeld hebt. Mijn like heb je ook!


Door Monique Coppens op 11 augustus 2015

Hoi Annie,
Dank voor de fijne tips! Echt geweldig hoe helder jij dingen overbrengt!
Ik wil ook graag meer likes op http://www.facebook.com/persoonlijkparadijs

En ik heb meteen mijn Facebook recensies aangezet en ben nu aan het sprokkelen ;) Ik vroeg me nog wel af waarom ik die sterren nu nog niet boven in mijn banner zie, moet je daar een bepaald aantal recensies voor hebben of kun je daar wat aan doen?
Liefs,
Monique


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Hi Monique,

Fijn om te horen dat ik dingen helder overbreng. Je like heb je al te pakken! Ik zie je sterren er trouwens heel mooi op staan, hoor!


Door Elly Smits op 9 augustus 2015

Hallo Annie,

Ben je al lange tijd aan het volgen en iedere keer heb je me toch iets nieuws te vertellen. Ik leer veel van je.
Zou je mijn pagina ook willen liken?
Facebook massage maintenant.
Dank je wel alvast en ik ga eens kijken of ik een leuk plaatje kan maken.


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Geweldig dat je zoveel leert, Elly. Kun je nog even de link van je Facebook pagina in een reactie zetten?


Door Karin Schluter (@KarinSchluter) op 7 augustus 2015

Ha Annie, tijdje weggeweest… verhuizen van Avalon UK, naar Avalon, Enkhuizen ging me niet in de koude kleren zitten!
Wat heb je weer een goede tips gegeven! Ik ga er meteen mee aan de slag en zal ook jouw zakelijke pagina ook bezoeken.
Heb een fijne dag vandaag,
Karin


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Hi Karin, ja, ik weet dat je verhuisd bent naar Nederland. Lijkt me een enorme stap, vooral omdat Avalon zo’n enorme sterke spirituele energie heeft. Leuk dat je met de tips aan de slag gaat, veel succes!


Door Margriet op 6 augustus 2015

Dankjewel Annie voor je altijd zeer nuttige tips voor een nog niet altijd handige facebooker. Ik probeer op mijn zakelijke pagina in de bovenste balk de naam van mijn persoonlijke pagina te veranderen in mijn praktijknaam, maar ben er nog niet achter hoe dat werkt. Want als ik nu berichten naar een groep doorstuur, komt mijn praktijknaam niet in beeld. Is denk ik met het aanmaken over het hoofd gezien. Groetjes, Margriet


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Ha, ha, Margriet, iedereen is ooit als niet handige Facebooker begonnen! Kun je even je Facebookpagina link in een reactie zetten en me vertellen welke naam je precies wilt veranderen?


Door Annemarie van Weelie op 6 augustus 2015

Bedankt voor je goede tips Annie, iedere keer kom ik een stapje verder.
Vraag: soms lees ik een artikel op internet en dat zou ik willen delen via mijn zakelijke pagina. Als ik via het artikel zelf deel gaat dat in eerste instantie via mijn persoonlijke facebook. Hoe kan ik het slim doen?
En wil je mijn pagina liken?
http://www.facebook.com/AvanWeelie
Thanks!


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

Mooi zo, Annemarie! Copieer gewoon de URL (websiteadres) van het artikel in een bericht in je zakelijke pagina. Ik heb je geliked.


Door kleurkracht.hs op 5 augustus 2015

beste

ik heb al veel aan je tips gehad ! thanks !
groetjes
kleurkracht.hs ( on facebook ! )


Door Annie Massop op 13 augustus 2015

THX! Graag even de link van je FBpagina in een reactie zetten.


Door Dirkje op 2 augustus 2015

Dank voor de tips, Annie! Ik ben er meteen ingedoken, want het stoorde me al een tijdje dat ik de beroeps/branche tekst niet naar m’n zin vermeld had gekregen.

Ik heb het nu aan de hand van jouw video opnieuw geprobeerd, maar het veld van de subcategorie bleef helaas weer / toch weg. Toen heb ik mijn goede vriend Google geraadpleegd, en kwam ik erachter dat je het subcategorieveld pas te zien krijgt als je een volledig adres invoert. Nu heb ik het tip top in orde!

Dank en groetjes,
Dirkje
https://www.facebook.com/presenteerjezelfonline

P.S.: jouw aanbod sluit perfect aan op een gebied waar veel van mijn klanten nog mee geholpen kunnen worden. Ik zal je aanbevelen. En ik heb meteen ook jouw pagina geliked natuurlijk!


Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Hi Dirkje, klopt inderdaad, je moet echt je hele adres invullen zodat er dat landkaartje verschijnt. Ik heb je pagina ook een like gegeven. Via een andere weg hebben we al contact, dus we spreken elkaar nog!


Door Judith de Haan op 31 juli 2015

Hoi Anne,
Ik heb tot nu altijd gekozen voor coach omdat dit het beste paste, maar liever heb ik daar staan kindercoach. Daarom had ik voor personen gekozen. Ik dacht ik ga nu eens kijken of ik iets ander kan vinden. Maar wat ik ook aanklik ik krijg geen subcategorieën. Ook niet als ik bedrijven en organisaties, en dan bedrijfsadviesbureaus intyp krijg ik ook geen subcategorie te zien waar ik marketingadviseur kan kiezen? ik doe vast iets niet goed. Bedankt voor alle tips tot nu toe. Judith
Door Judith op 31 juli 2015

Hallo Annie,

Wat een slimme tips! Ik heb tip #3 geprobeerd. Ik ben nu wel dat “bedrijf” kwijt maar de subcategorie wil bij mij niet verschijnen. Ik heb nu in de categorie Categorie
Bedrijven en organisaties : Bedrijfsadviesbureaus staan. Ben ik nog iets vergeten?

Groet,

Judith PronkDoor Ingrid op 31 juli 2015

Ben een tijd bezig geweest met liken. Hoop dat andere mijn pagina ook liken.


Door Ingrid op 31 juli 2015

Super. Bedankt Annie. Had geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Lag aan het niet volledig zijn van mijn adres. Nu met jouw hulp gelukt. Bedankt voor je tips heb je E-book aangevraagd en je pagina al veel eerder geliked.
Dit is mijn zakelijke Facebook: https://www.facebook.com/chibalansheiloo/timeline


Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Fijn dat je je beroep er nu bij hebt staan, Ingrid! Mijn like heb je.


Door Marielle op 31 juli 2015

Lieve Annie, bedankt voor je handige tips, met veel interesse heb ik alles gelezen en ga er zeker mee aan de slag! Ik heb jouw bedrijfspagina geliked, dus ik hoop dat je de mijne ook wil liken. Ik wens jou een heel mooie dag toe. Liefs, Marielle

Door antonique op 30 juli 2015

Ja ik ga als ik van vakantie terug ben ook weer aan de slag met al je fijne tips! Ik hoop dat je je snel weer beter zult voelen! Beterschap!


Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Dank je, ben al veel beter, nog een staartje… Fijne vakantie.Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Dank je! Succes met de tips. Mijn like had je al ;-)


Door Tinie faber op 30 juli 2015

Hallo, ik probeer de categorie en subcategorie aan te passen via mijn pc. Ik ben geen digibeet maar ik krijg geen subcategorie in beeld en kan dat dus ook niet aanpassen. Ik ben wel als therapeutische massagepraktijk libra ingelogd…enig idee waar t aan kan liggen? Grt tinieDoor Tinie Faber op 3 augustus 2015

Jaaaa….dank voor de tip Ingrid! Het is gelukt :)


Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Categorie moet zijn: bedrijven en organisaties, kies dan nogmaals voor organisatie. Je adres moet je volledig invullen. Dan verschijnt subcategorie.
Door Danielle relouw op 30 juli 2015

Hoi Annie,

Bedankt voor je tips. Ik heb alleen het probleem dat als ik bij Facebook overschakel naar mijn bedrijfspagina dat dan mijn persoonlijke pagina boven in zicht blijft. Dit is heel vreemd en daarmee kan ik als bedrijfspagina geen likes geven op andere pagina’s.

Dit is mijn pagina:
http://www.facebook.com/kinderpraktijkeindhoven

Gr, Danielle Relouw


Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Ik heb je geliked Danielle. Als het goed is kun je via je icoontje van je foto bovenin tussen je pagina en profiel switchen, dat is nieuwe functionaliteit van Facebook. Niet iedereen heeft dat al. Overigens: een like vanuit je persoonlijke profiel is voor de ander veel waardevoller, die telt mee voor de likes. Een like vanuit je zakelijke pagina niet.Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Dank je Jacqueline! Natuurlijk ook een like van mij!Door Annie Massop op 5 augustus 2015

Er is zoveel te leren over Facebook, Nicola. Veel ervan zijn gewoon weetjes, maar je meot het natuurlijk wel effe weten ;-). Heb je geliked.


Door Ellen op 29 juli 2015

Annie weer bedankt voor de tips. Ze zijn duidelijk uitgelegd. Fijn dat er meestal ook een filmpje bij zit. Ben nl. een beelddenker.
Hartelijke groet,
Ellen

Door corien op 25 juli 2015

Hallo Annie,
Dank je wel voor deze handige tips – erg leuk te lezen. Ik heb zojuist ook je FB-pagina geliked en ga je daar nu ook volgen.
Mocht je mijn pagina willen liken, dan mag dat uiteraard :-) Ik ben te vinden onder http://www.facebook.com/voetreflexpraktijknieuwvennep
Fijn weekend!
Hartelijke groeten,
Corien


Door Annie Massop op 28 juli 2015

Ik had je al eerder geliked Corien! Leuk dat je mijn pagina een like hebt gegeven.


Door Marleen op 25 juli 2015

Hallo Annie,
Dankjewel voor je cursus, ik heb er veel aan gehad.
Ik heb een vraagje over je tip over een wedstrijd, je geeft aan dat je niet als eis moet stellen dat ze je pagina een like geven. Dat is iets wat ik wel heel veel zie en het lijkt mij een goede manier om meer likes te krijgen. Ik ben benieuwd waarom jij dat afraadt.

Alvast dank voor je reactie.

Hartegroet, Marleen


Door Annie Massop op 28 juli 2015

Hallo Marleen, fijn dat je veel aan de cursus hebt gehad. Het feit dat veel mensen als voorwaarde stellen om te winnen dat je hun Facebook pagina een like moet geven, zegt niet dat het mag! Het mag niet van Facebook, daarom raad ik het af. Als je nog maar weinig likes hebt, valt het Facebook niet zo op. Maar als je groter wordt, kan je pagina geblokkeerd worden.


Door Gerben op 24 juli 2015

Hoi Annie,

Jouw aanpak en benadering spreekt mij enorm aan. Ik ben daardoor veel meer naar mijn intuitie gaan (durven) luisteren. Het onderzoek naar wie je bent en wie je wilt zijn voor jou client blijft een boeiend traject. Bedankt voor al jou tips tot zover.!

Warme groet,
Gerben


Door Annie Massop op 28 juli 2015

Wow Gerben, geweldig om te horen! Ben erg blij dat je zoveel aan mijn tips hebt.Door Annie Massop op 28 juli 2015

Leuk dat je er zo veel van opsteekt Madelon! Heb je geliked!
Door Marieke op 23 juli 2015

Hallo Annie,

bedankt voor al je waardevolle tips!
Mede door jouw tips, en bemoedigingen die ik vind in je blogs, ben ik net gestart
Iedere like is dan ook welkom, dus bedankt alvast:
http://www.facebookcom/praktijkdevrijewil

Vriendelijke groet, Marieke


Door Annie Massop op 28 juli 2015

Leuk dat je begonnen bent op Facebook. Ik krijg een foutmelding bij je Facebookpagina. Kun je de link nog een keer plaatsen?

Door Annie Massop op 28 juli 2015

Hi Roos, heb je een like gegeven! Mooie doelgroep heb je!


Door marold op 21 juli 2015

Hallo Annie,
Dank je wel voor alle informatie die je deelt.

Ik heb een vraag.
Ik ben als privé persoon (marold emmelkamp) lid van FB en heb ook een zakelijke pagina (Rites of Passage Nederland).
Als Marold kan ik lid worden van groepen en in deze groepen posts achter laten. Maar dat lukt me maar niet als RoP-NL. Is dat wel mogelijk en hoe doe ik dat dan?
Warme groet, Marold


Door Annie Massop op 21 juli 2015

Hi Marold, je kunt alleen maar als persoon lid worden van groepen. Wat je wel kunt doen is naar je persoonlijke profiel gaan, dan je zakelijke pagina intikken. Dan ben je dus als jezelf op je zakelijke pagina. En dan je bericht delen in de groep.Door Annie Massop op 21 juli 2015

Dank voor de complimenten Kolibrie, mijn like had je al.


Door Valerie Siemensma-Hoogenboom op 18 juli 2015

Bedankt voor al je tips en adviezen, ga hier zeker mee aan de slag.
Mijn zakelijke FB pagina is Praktijk Aponía, wil je deze een like geven?
Ik heb jouw pagina geliked.
Zonnige Groet, Valerie

Door Anneke R op 18 juli 2015

ik ben geen coach of therapeut, ik ben moeder van 3, bak al jaren taart en cakejes en sinds 2 jaar ben ik anders gaan eten. Dit heb ik doorgevoerd in mijn hobby, bakken voor anderen, en in navolging daarvan geef ik ook workshops mbt gezonde voeding/ allergie vriendelijkDoor Annie Massop op 21 juli 2015

Ha, ha, mooi voornemen, Anneke. Fantastische taarten heb je, mmmmmm!


Door Henriette op 18 juli 2015

Hoi Annie,
Dank voor alweer een duidelijke uitleg. Onze FB naam: Wonder boven Wonder familieopstellingen en Rituelen.
Alvast dank voor je Like! :)
Wondergroet,
Henriette


Door Annie Massop op 21 juli 2015

Zet je even de link van je FBpagina in een reactie Henriette?


Door Tanja op 17 juli 2015

Ja, ik weet het….ik maak veel filmpjes voor anderen, ik hief er zelf vaak niet op. Ik heb binnenkort een lintjesactie mbt Dam tot Damloop en dan is het wellicht handig.
Mijn FB is: http://www.facebook.com/o24you


Door Annie Massop op 21 juli 2015

Ok, dan is het geen kwestie van niet weten, maar dus gewoon doen ;-)!


Door Anja de Die op 17 juli 2015

Beste Annie,

Hartelijk dank voor je tips. Ik wil al langer een filmpje maken, en met jouw uitleg ga ik het nu gewoon DOEN!

hartelijke groet, Anja

Dit is de link naar mijn Facebookpaginahttps://www.facebook.com/inzicht.in.zicht.coaching.training?ref=hl
Door Annie Massop op 21 juli 2015

Wow, ben benieuwd naar je video’s! Fijn dat je iedereen geliked hebt, de mijne heb je nu ook.


Door Esther op 14 juli 2015

Hoi Annie,

Super dat ik jou heb gevonden, hele goede en bruikbare tips and tricks!
Bedankt!
Door Annie Massop op 20 juli 2015

Hi Marold, fijn dat je veel aan mijn tips hebt! Heb je geliked!Door Annie Massop op 13 juli 2015

Dank je Ingrid. Je link werkt niet helaas en als ik zoek op Inanna vind ik je ook niet. Kun je de link nog een keer geven?Door Annie Massop op 13 juli 2015

Geniet vooral van die nieuwe wereld, Gea! Je bent weer een like rijker!


Door Gea Brouwer op 9 juli 2015

Dank je wel Annie, er gaat een wereld voor me open.

Vriendelijke groet,
Gea Brouwer


Door Gea Brouwer op 9 juli 2015

Dank je Annie voor je tips, er gaat een wereld voor me open.

Vriendelijke groet,
Gea Brouwer

Door Annie Massop op 13 juli 2015

Ben benieuwd naar je filmpjes, Karin! Mijn like heb je.Door Annie Massop op 13 juli 2015

Hi Els, filmpjes maken is altijd goed, maar het is inderdaad voor de korte termijn het snelste om een video van je scherm te maken. Voor jouw doelgroep met veel leuke plaatjes :-)! Heb je geliked ook trouwens!


Door Maaike op 9 juli 2015

Hai Annie,

Elke keer weer super blij met jou tips! En deze is zeker herkenbaar, wij hebben meerdere video’s geplaatst op onze facebookpagina en daar echt veel mensen mee bereikt. :)
Onze facebookpagina is http://www.facebook.com/mayrusports

Groetjes,
Maaike


Door Annie Massop op 9 juli 2015

Mooi zo, Maaike, lekker doorgaan met video’s plaatsen dus. Heb je een like gegeven.Door Linda op 9 juli 2015

Leuk om je te volgen. Ik ga gelijk een filmpje maken zodra ik bij m’n paarden ben.


Door Annie Massop op 9 juli 2015

Ben benieuwd! Ik had je al eerder geliked, dus zie ik je filmpje vanzelf voorbij komen.


Door Yvonne Veenendaal op 9 juli 2015

Dank voor je tip Annie. Wist niet dat FB selectief is in het plaatsen van berichten.


Door Annie Massop op 9 juli 2015

Graag gedaan Yvonne! Weten veel mensen niet. Het puntensysteem van Facebook wil ook nogal eens veranderen, dus goed in de gaten houden welke berichten het goed doen en daar dus meer van maken.Door Annie Massop op 9 juli 2015

Helemaal niet erg dat je niet precies in mijn doelgroep valt. Mijn tips zijn ook geschikt voor andere dienstverleners die graag met intuitie werken. Dus doe er je voordeel mee. Leuk dat je mijn tips verfrissend vind. Heb je een like gegeven.


Door moniek op 8 juli 2015

Hallo Annie,
Bedankt voor je toffe tips elke keer TOP!
Groet moniek

Door Nancy peijnenburg op 8 juli 2015

Dank je wel voor je geweldig mooie tips…mijn facebook pagina is forever-healthy with aloë vera


Door Annie Massop op 9 juli 2015

Dank! Kun je nog even de goede link in een reactie zetten?Door Annie Massop op 9 juli 2015

Ja, als je het weet is het niet moeilijk ;-)! Heb je geliked.Plaats een reactie


*