arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download

7 zomer Facebook tips voor meer zon in je praktijk!

enk jij: het is zomer, dus hoef ik niets zakelijks op Facebook te zetten? Iedereen is toch met vakantie of naar buiten de zon in?

Niets is minder waar! Mensen zitten op Facebook om contact te hebben met vrienden, familie en kennissen. Dus delen ze in hun vakantie hun vakantiefoto’s op Facebook, schrijven ze over het lekkere eten, de uitjes etc. Is het mooi weer? Dan nemen ze gewoon hun smartphone, tablet of laptop mee naar buiten.

Jouw klanten zitten dus ook in de vakantie of bij mooi weer op Facebook!

Reden genoeg om in de zomer zakelijk actief te zijn op Facebook. Zeker omdat je nu mooi de tijd hebt een paar dingen uit te proberen op Facebook. Om je op weg te helpen, geef ik je deze zomermaanden iedere week een zomer Facebook tip. Zodat niet alleen de zon buiten, maar ook in je praktijk gaat schijnen!

Alle tips komen bij elkaar in deze blog te staan, zodat je ze allemaal gemakkelijk na kunt lezen. Wil je leren hoe je klanten krijgt met Facebook? Schrijf je dan in voor de GRATIS cursus Intuïtief Klanten werven met Facebook.


 

Zomer Facebook tip 1: Zet een video in je bericht en krijg meer likes

Wist je dat Facebook punten geeft aan je bericht en afhankelijk daarvan je bericht aan meer of minder van je volgers laat zien? Check je berichten maar eens, het ene bericht heeft heel veel bereik dan het andere.

Facebook geeft berichten met video’s veel meer punten dan andere berichten. Het moet wel een video zijn die je van je computer hebt geupload, video’s van Youtube krijgen minder punten.

Plaats dus regelmatig een videobericht en kom zo onder de aandacht van je volgers. Is het een leuke video, dan zullen je volgers je bericht delen en zien niet-volgers je bericht ook. Voor je het weet heb je er dan weer een aantal nieuwe likes op je pagina bij!

Hoe maak je snel een video?

Heb je een smartphone, maak er dan eentje met je smartphone.

Heb je geen smartphone? Maak dan een video van je scherm. Je kunt b.v. een kleine presentatie maken met plaatjes en die opnemen. Met de gratis software Screenr kun je heel gemakkelijk opnames van je scherm maken, je hoeft niets te downloaden.

Zorg ervoor dat je video’s maximaal 2 minuten duren, langer worden ze niet bekeken op Facebook.

In de video hieronder zie je hoe je een video van je computer op Facebook plaatst (gemaakt met Screenr).

 


Zomer Facebook tip 2: Zoek je klanten op in Facebookgroepen!

 

Als je precies weet wie je klant is en waar je ze mee helpt (en zeker weet dat ze op Facebook aanwezig zijn), dan zijn Facebookgroepen een fantastische mogelijkheid om met je potentiële klanten in contact te komen.

In de meeste groepen mag je niet promoten en verkopen al helemaal niet, maar je kunt er natuurlijk wel tips geven en je gratis cadeau aanbieden. Als mensen zich voor je gratis cadeau inschrijven, kun je ze daarna mailen en af en toe je aanbod doen. Hoe handig is dat?

Gaan je oren klapperen als ik het over een gratis cadeau heb, weten wie je klant is en waar je ze mee helpt? Volg dan eerst de gratis cursus Intuïtief Klanten werven met FacebookDaarin leer je hoe je dat aanpakt en waarom dat zo belangrijk is.

Verder is het ook gewoon heel leuk om met je doelgroep in contact te zijn. Meng je in discussies, help waar je kan en geef tips en advies. Let wel heel goed op de regels van de groep, wat mag wel en wat mag niet.

In de video hieronder zie je hoe je groepen op Facebook vind waar jouw klanten bijeenkomen.


 

Zomer Facebook tip 3: doe eens gek, organiseer een actie of wedstrijd op Facebook

Misschien hou je niet van het woord wedstrijd, maar jouw volgers vinden het over het algemeen heel leuk als ze iets kunnen winnen. Je hoeft het geen wedstrijd te noemen, je kan het ook een actie of een uitdaging dopen. Voel welke woorden jouw publiek aanspreken. Een actie genereert – als je het goed aanpakt – heel veel verkeer naar je pagina en levert je veel pagina-likes op.

Hoe pak je het aan?

Maak een mooi plaatje, zet dat in een bericht met de spelregels en vertel wat de prijs is. Hoe je een mooi plaatje maakt voor Facebook leer je hier.

Let wel op het volgende:

  1. Verzin een leuke, originele actie.  Voor de zomer zou je b.v. kunnen denken aan: plaats een foto van je favoriete vakantieplek of wat neem je mee in je koffer? Vraag je af wat jouw doelgroep leuk vind om aan mee te doen en wat ze zouden willen winnen. Verloot een waardevolle prijs, b.v. een gratis sessie of product wat je in jouw praktijk verkoopt. Weet je niet wie je doelgroep is? Doe dan mee aan de gratis cursus Intuïtief Klanten werven met Facebook, daarin krijg je aangereikt hoe je die doelgroep vindt
  2. Je mag alleen maar als voorwaarde stellen dat mensen een reactie geven op je bericht of je bericht een vind-ik-leuk geven. Je mag niet als voorwaarde stellen dat mensen je pagina een like moeten geven of het bericht delen. Dat neemt niet weg dat mensen dat wel gaan doen, dat is nu juist het aardige van een actie op Facebook!
  3. Maak de winnaar bekend op je tijdlijn. Doe dat in een reactie op het bericht zelf of maak er een apart bericht van. Altijd leuk voor de winnaar zelf, omdat die dan gefeliciteerd wordt. En dat levert weer meer bekendheid op voor je actie en jouw pagina!
  4. Neem altijd een plaatje op, zet er b.v. de prijs op. Berichten met een afbeelding spreken meer aan dan tekstberichten. Facebook geeft ook meer punten aan berichten met een plaatje, dus wordt je bericht aan meer mensen getoond
  5. Geef bekendheid aan je actie op andere plekken, b.v. op je blog, in je nieuwsbrief en op andere sociale media

 


 

Zomer Facebook tip 4: Hoe zet je je beroep of branche op je Facebook omslagfoto?

Facebook laat op je omslagfoto de naam zien die jij je pagina hebt gegeven, dat is natuurlijk prachtig. Zou je ook graag vertellen wat je beroep is of in welke branche je werkt? Vul dan de subcategorie van je pagina in! Een bijkomend voordeel is dat je beter gevonden wordt in Facebook.

 

In de video hieronder zie je hoe je de subcategorie in je omslagfoto zet.

 


 

Zomer Facebook tip 5: Hoe krijg je recensies op je pagina?

Positieve recensies op je Facebook pagina, dat wil iedereen wel! Temeer omdat potentiële klanten het belangrijk vinden om ervaringen van anderen te lezen, dat verhoogt het vertrouwen in jouw deskundigheid.

Hoe kom je aan die recensies? Door erom te vragen! De meeste mensen vinden het fijn om een recensie te geven, alleen denken ze er niet gauw aan. Dus schroom niet. Nee heb je, ja kun je krijgen! Vraag het aan:

  • je volgers via een bericht op Facebook
  • aan je klanten als ze tevreden zijn met je dienstverlening
  • je lezers  van je blog of nieuwsbrief

Maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik door jou te vragen een recensie op mijn Facebookpagina te plaatsen. Zou ik fantastisch vinden!

In de video hieronder zie je hoe je recensies aanzet op je pagina EN hoe je een ander een recensie geeft.


 

Zomer Facebook tip 6: hoe je een verkorte Facebook link maakt

Je hebt een mooi bericht gemaakt op Facebook en wilt dat op andere sociale media delen. Hoe doe je dat? Hoe laat je zien dat de link die je b.v. op Twitter zet naar een Facebook bericht verwijst? In deze video leer je dat dit heel gemakkelijk is!

 


Zomer Facebook tip 7: hoe je meer bezoekers naar je website trekt via Facebook

Helemaal prachtig als je veel bezoekers op Facebook hebt en dat mensen op je berichten reageren. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat al die Facebook bezoekers ook website bezoekers worden!

Hoe pak je dat aan?

In deze video leer je 2 hele gemakkelijke manieren om dat voor elkaar te krijgen.

 

 


 

 

Wil je mijn like voor je zakelijke Facebookpagina? Reageer op dit artikel en laat je Facebookadres achter. Ik like je Facebookpagina altijd. Een like op mijn zakelijke pagina wordt ook zeer op prijs gesteld. En: geef de andere reageerders ook even een like, zo helpen we elkaar!

 

Meer ondersteuning nodig bij Facebook? Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen hoe je Facebook inzet om klanten te krijgen, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Linkedin heeft geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing!

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Over de schrijver
Danielle van Alphen

Door

Danielle van Alphen

op 8 July 2015

Ik lees elke keer graag je blogs. Zo probeer ik er wat van op te steken. Vooral in deze branche is het wat stiller momenteel. Mijn facebookpagina vind je hier... https://www.facebook.com/WofosisWellness?fref=ts Alvast bedankt voor je like. Lieve hartegroet, Danielle

Annie Massop
Jeanine

Door

Jeanine

op 8 July 2015

Dank je wel voor je praktische tips; je moet het maar net weten! Dit is mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/helendestem gr Jeanine

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Ja, als je het weet is het niet moeilijk ;-)! Heb je geliked.

Nancy peijnenburg

Door

Nancy peijnenburg

op 8 July 2015

Dank je wel voor je geweldig mooie tips...mijn facebook pagina is forever-healthy with aloë vera

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Dank! Kun je nog even de goede link in een reactie zetten?

moniek

Door

moniek

op 8 July 2015

Hallo Annie, Bedankt voor je toffe tips elke keer TOP! Groet moniek

moniek

Door

moniek

op 9 July 2015

Hallo annie, Befankt voor je toffe tips elke keer TOP! Mijn facebookpagina is Https://www.facebook.com/bewustrechtrichten. Bedankt. Groet Moniek

Annie Massop
Annie Massop
Margon de Vries

Door

Margon de Vries

op 9 July 2015

Ik zit eerlijk gezegd niet in je doelgroep, omdat ik een uitvaartonderneming heb, maar denk toch wat op te steken van je tips. Ik vind je aanpak in elk geval verfrissend. De link naar mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/De-Maan-Uitvaarten/554017264707144?ref=hl Met hartelijke groet, Margon de Vries

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Helemaal niet erg dat je niet precies in mijn doelgroep valt. Mijn tips zijn ook geschikt voor andere dienstverleners die graag met intuitie werken. Dus doe er je voordeel mee. Leuk dat je mijn tips verfrissend vind. Heb je een like gegeven.

Yvonne Veenendaal

Door

Yvonne Veenendaal

op 9 July 2015

Dank voor je tip Annie. Wist niet dat FB selectief is in het plaatsen van berichten.

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Graag gedaan Yvonne! Weten veel mensen niet. Het puntensysteem van Facebook wil ook nogal eens veranderen, dus goed in de gaten houden welke berichten het goed doen en daar dus meer van maken.

Linda

Door

Linda

op 9 July 2015

Leuk om je te volgen. Ik ga gelijk een filmpje maken zodra ik bij m'n paarden ben.

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Ben benieuwd! Ik had je al eerder geliked, dus zie ik je filmpje vanzelf voorbij komen.

Linda

Door

Linda

op 9 July 2015

Oja. Mijn Facebook pagina is www.facebook.com/mamukpaardencoaching.nl

Maaike

Door

Maaike

op 9 July 2015

Hai Annie, Elke keer weer super blij met jou tips! En deze is zeker herkenbaar, wij hebben meerdere video's geplaatst op onze facebookpagina en daar echt veel mensen mee bereikt. :) Onze facebookpagina is www.facebook.com/mayrusports Groetjes, Maaike

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 9 July 2015

Mooi zo, Maaike, lekker doorgaan met video's plaatsen dus. Heb je een like gegeven.

Marsha

Door

Marsha

op 9 July 2015

Hoi Annie, Mijn FB-pagina is www.facebook.com/marsvrouwtje Alvast dank voor de like :) Blije donderdag, Marsha

Annie Massop
Annette westbroek

Door

Annette westbroek

op 9 July 2015

Weer een hele goede tip, dank je Annie! hierbij een link naar onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Groepspraktijk-Via-Natura/466261703440333 Hartegroet, Annette

Annie Massop
Els Jansen

Door

Els Jansen

op 9 July 2015

Dag Annie, Ik verdiep me net in filmpjes maken maar ga nu eerst eens naar Screenr kijken. Dank voor de tip. Mijn FB: https://www.facebook.com/elsjansenstyling. Hartelijke groet, Els

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 13 July 2015

Hi Els, filmpjes maken is altijd goed, maar het is inderdaad voor de korte termijn het snelste om een video van je scherm te maken. Voor jouw doelgroep met veel leuke plaatjes :-)! Heb je geliked ook trouwens!

Karin De Kremer

Door

Karin De Kremer

op 9 July 2015

Leuke tip Annie, ik ga me wat meer verdiepen in het maken van filmpjes. Mijn FB: https://www.facebook.com/praktijkkdekremer Groet, Karin

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 13 July 2015

Ben benieuwd naar je filmpjes, Karin! Mijn like heb je.

coen
Annie Massop
Gea Brouwer

Door

Gea Brouwer

op 9 July 2015

Dank je Annie voor je tips, er gaat een wereld voor me open. Vriendelijke groet, Gea Brouwer

Gea Brouwer

Door

Gea Brouwer

op 9 July 2015

Dank je wel Annie, er gaat een wereld voor me open. Vriendelijke groet, Gea Brouwer

Gea Brouwer

Door

Gea Brouwer

op 9 July 2015

Dank je Annie, er gaat een wereld voor me open.

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 13 July 2015

Geniet vooral van die nieuwe wereld, Gea! Je bent weer een like rijker!

Ingrid

Door

Ingrid

op 10 July 2015

Dank je wel voor de heldere uitleg! <3groet Ingrid https://www.facebook.com/inanna.natuurlijk.jezelf.zijn

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 13 July 2015

Dank je Ingrid. Je link werkt niet helaas en als ik zoek op Inanna vind ik je ook niet. Kun je de link nog een keer geven?

marold

Door

marold

op 13 July 2015

Dank je wel Annie, Ik heb veel aan je tips (ook deze) en ga ze meer en meer gebruiken. Het helpt me echt.. Leuk ook om elkaar te liken en zo te helpen Mijn facebookadres: https://www.facebook.com/ritesofpassage.nl Warme groet, Marold

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 20 July 2015

Hi Marold, fijn dat je veel aan mijn tips hebt! Heb je geliked!

Esther

Door

Esther

op 14 July 2015

Hoi Annie, Super dat ik jou heb gevonden, hele goede en bruikbare tips and tricks! Bedankt!

Annie Massop
Mientje den Boer

Door

Mientje den Boer

op 15 July 2015

Hallo Annie, Met jouw uitleg gaat het mij ook lukken: zelf video's plaatsen. En dankzij je verzoek om elkaar te liken heb ik nu de Facebookpagina van veel bijzondere, ondernemende vrouwen en mannen gezien. En geliked natuurlijk. Hartelijke groeten, Mientje den Boer https://www.facebook.com/pages/Hart-voor-regelen/265058026988715

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Wow, ben benieuwd naar je video's! Fijn dat je iedereen geliked hebt, de mijne heb je nu ook.

Anja de Die

Door

Anja de Die

op 17 July 2015

Beste Annie, Hartelijk dank voor je tips. Ik wil al langer een filmpje maken, en met jouw uitleg ga ik het nu gewoon DOEN! hartelijke groet, Anja Dit is de link naar mijn Facebookpaginahttps://www.facebook.com/inzicht.in.zicht.coaching.training?ref=hl

Annie Massop
Tanja

Door

Tanja

op 17 July 2015

Ja, ik weet het....ik maak veel filmpjes voor anderen, ik hief er zelf vaak niet op. Ik heb binnenkort een lintjesactie mbt Dam tot Damloop en dan is het wellicht handig. Mijn FB is: www.facebook.com/o24you

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Ok, dan is het geen kwestie van niet weten, maar dus gewoon doen ;-)!

Linda Dries

Door

Linda Dries

op 17 July 2015

Met jouw hulp een facebookpagina gemaakt. Dank je wel ! De link is https://www.facebook.com/energia.vzw En nu op weg naar het maken van filmpjes. Het zijn heel duidelijke en praktische tips die we van jou mogen ontvangen.

Annie Massop
cindy

Door

cindy

op 18 July 2015

Hoi Annie, Handige tips hoor! Ik heb een praktijk voor leerondersteuning en coaching, mijn fb pagina is https://www.facebook.com/kindenco . Succes! groetjes Cindy

Annie Massop
Annemarie

Door

Annemarie

op 18 July 2015

Hallo Annie, Bedankt voor je nuttige tips! Mijn facebookpagina is https://www.facebook.com/pages/South-End-Food-Health-Coaching/257114734442383 Alvast bedankt voor het liken! Groetjes, Annemarie

Annie Massop
Elly Milo

Door

Elly Milo

op 18 July 2015

Hallo Annie, Hartelijk dank voor de goede tips. Bij deze mijn facebook pagina. https://m.facebook.com/paardensportmassagetwente.hengelo Dank voor je like.

Annie Massop
Henriette

Door

Henriette

op 18 July 2015

Hoi Annie, Dank voor alweer een duidelijke uitleg. Onze FB naam: Wonder boven Wonder familieopstellingen en Rituelen. Alvast dank voor je Like! :) Wondergroet, Henriette

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Zet je even de link van je FBpagina in een reactie Henriette?

Anneke R

Door

Anneke R

op 18 July 2015

Ik lees je mails geregeld en ga als ik terug ben van vakantie maar eens een filmpje op mijn facebook zetten https://www.facebook.com/Taartspeciaal groet Anneke

Anneke R

Door

Anneke R

op 18 July 2015

ik ben geen coach of therapeut, ik ben moeder van 3, bak al jaren taart en cakejes en sinds 2 jaar ben ik anders gaan eten. Dit heb ik doorgevoerd in mijn hobby, bakken voor anderen, en in navolging daarvan geef ik ook workshops mbt gezonde voeding/ allergie vriendelijk

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Mijn tips zijn ook zeer geschikt voor jou, zeker als je workshops geeft. Je kan prima online promoten, neem maar eens een voorbeeld aan http://missnatural.nl/ of http://www.veganistischkoken.be/blog/.

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Ha, ha, mooi voornemen, Anneke. Fantastische taarten heb je, mmmmmm!

Valerie Siemensma-Hoogenboom

Door

Valerie Siemensma-Hoogenboom

op 18 July 2015

Bedankt voor al je tips en adviezen, ga hier zeker mee aan de slag. Mijn zakelijke FB pagina is Praktijk Aponía, wil je deze een like geven? Ik heb jouw pagina geliked. Zonnige Groet, Valerie

Annie Massop
Kolibrie

Door

Kolibrie

op 20 July 2015

Hallo Annie, Bedankt voor je waardevolle tips. Mijn pagina is: www.facebook.com/welzijnswitch.nl Bedankt voor je like , ik ga dat ook bij jou doen Fijne week nog. Warme groet, Kolibrie :)

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Dank voor de complimenten Kolibrie, mijn like had je al.

marold

Door

marold

op 21 July 2015

Hallo Annie, Dank je wel voor alle informatie die je deelt. Ik heb een vraag. Ik ben als privé persoon (marold emmelkamp) lid van FB en heb ook een zakelijke pagina (Rites of Passage Nederland). Als Marold kan ik lid worden van groepen en in deze groepen posts achter laten. Maar dat lukt me maar niet als RoP-NL. Is dat wel mogelijk en hoe doe ik dat dan? Warme groet, Marold

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 21 July 2015

Hi Marold, je kunt alleen maar als persoon lid worden van groepen. Wat je wel kunt doen is naar je persoonlijke profiel gaan, dan je zakelijke pagina intikken. Dan ben je dus als jezelf op je zakelijke pagina. En dan je bericht delen in de groep.

Roos van den Wildenberg

Door

Roos van den Wildenberg

op 23 July 2015

Hoi Annie, Dank je wel voor je waardevolle tips! Ik probeer ze steeds toe te passen op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/enthousiasmoeder Ik zou het leuk vinden als je die lijkt en wellicht heb je er ook wat aan :-) Jou volg ik inmiddels ook via Facebook. Groetjes, Roos van http://www.enthousiasmoeder.nl

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Hi Roos, heb je een like gegeven! Mooie doelgroep heb je!

Marieke

Door

Marieke

op 23 July 2015

Hallo Annie, bedankt voor al je waardevolle tips! Mede door jouw tips, en bemoedigingen die ik vind in je blogs, ben ik net gestart Iedere like is dan ook welkom, dus bedankt alvast: www.facebookcom/praktijkdevrijewil Vriendelijke groet, Marieke

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Leuk dat je begonnen bent op Facebook. Ik krijg een foutmelding bij je Facebookpagina. Kun je de link nog een keer plaatsen?

Harminke Vellinga

Door

Harminke Vellinga

op 23 July 2015

Bedankt voor je tips, super! Ik ga er binnenkort mee aan de slag. Groetjes www.facebook.com/harminke.vellinga

Annie Massop
madelon

Door

madelon

op 24 July 2015

Super nuttige tips die jij altijd geeft! Ik leer er veel van. Dus bedankt en ga vooral door ;) Dit is het adres van mijn FB pagina: www.facebook.com/walkoflifewandelcoaching Groetjes, Madelon

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Leuk dat je er zo veel van opsteekt Madelon! Heb je geliked!

olga

Door

olga

op 24 July 2015

https://www.facebook.com/Organisato?ref=hl

olga

Door

olga

op 24 July 2015

Direct gedaan.. al tijden op mijn bucketlist/ todolist het opnemen van een video! https://www.facebook.com/Organisato?ref=hl

Annie Massop
BUYSENS INGE

Door

BUYSENS INGE

op 24 July 2015

Het zijn super nuttige tips echt heel leerrijk en leuk om te doen. Gewoon super en het werkt :) https://www.facebook.com/avivaplus.be?ref=aymt_homepage_panel

Annie Massop
Gerben

Door

Gerben

op 24 July 2015

Hoi Annie, Jouw aanpak en benadering spreekt mij enorm aan. Ik ben daardoor veel meer naar mijn intuitie gaan (durven) luisteren. Het onderzoek naar wie je bent en wie je wilt zijn voor jou client blijft een boeiend traject. Bedankt voor al jou tips tot zover.! Warme groet, Gerben

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Wow Gerben, geweldig om te horen! Ben erg blij dat je zoveel aan mijn tips hebt.

Marleen

Door

Marleen

op 25 July 2015

Hallo Annie, Dankjewel voor je cursus, ik heb er veel aan gehad. Ik heb een vraagje over je tip over een wedstrijd, je geeft aan dat je niet als eis moet stellen dat ze je pagina een like geven. Dat is iets wat ik wel heel veel zie en het lijkt mij een goede manier om meer likes te krijgen. Ik ben benieuwd waarom jij dat afraadt. Alvast dank voor je reactie. Hartegroet, Marleen

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Hallo Marleen, fijn dat je veel aan de cursus hebt gehad. Het feit dat veel mensen als voorwaarde stellen om te winnen dat je hun Facebook pagina een like moet geven, zegt niet dat het mag! Het mag niet van Facebook, daarom raad ik het af. Als je nog maar weinig likes hebt, valt het Facebook niet zo op. Maar als je groter wordt, kan je pagina geblokkeerd worden.

corien

Door

corien

op 25 July 2015

Hallo Annie, Dank je wel voor deze handige tips - erg leuk te lezen. Ik heb zojuist ook je FB-pagina geliked en ga je daar nu ook volgen. Mocht je mijn pagina willen liken, dan mag dat uiteraard :-) Ik ben te vinden onder www.facebook.com/voetreflexpraktijknieuwvennep Fijn weekend! Hartelijke groeten, Corien

Annie Massop

Door

Annie Massop

op 28 July 2015

Ik had je al eerder geliked Corien! Leuk dat je mijn pagina een like hebt gegeven.

bianca

Door

bianca

op 29 July 2015

Wat een heerlijke creatieve tips. ik heb je pagina meteen een like gegeven! bedankt Annie! https://www.facebook.com/plukkindercoaching Een fijne zome toegewenst, Bianca

Ellen

Door

Ellen

op 29 July 2015

Annie weer bedankt voor de tips. Ze zijn duidelijk uitgelegd. Fijn dat er meestal ook een filmpje bij zit. Ben nl. een beelddenker. Hartelijke groet, Ellen

Nicola Bron

Door

Nicola Bron

op 29 July 2015

Dank je voor de tips. Wist niet dat fb onderscheid maakt tussen film en een plaatje. Als je een like krijgt op je fb pagina betekend het niet dat je berichten geliked of gedeelte worden. Daar heb je toch meer aan. Toch? https://www.facebook.com/pages/wellnessbronnl/317566155084034 Groetjes, Nicola

Jacqueline

Door

Jacqueline

op 29 July 2015

Bedankt Annie voor deze en alle andere nuttige tips! Wat super dat je dit allemaal deelt met ons. Er is zoveel te leren en te ontdekken over facebook, dat het zo fijn is dat iemand dat, gratis, deelt. Een warme groet van Jacqueline https://www.facebook.com/pages/Kicoja-kindercoach-therapeut-Jacqueline/768444139850884?ref=hl

Reactie plaatsen

We gebruiken cookies