Gratis Boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'

Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf).
50%
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
en ontvang De 5 Geheimen Van Een Bloeiend Bedrijf als cadeau!
Gratis Download
22 juli 2015 
3 min. leestijd

Zie je de zakelijke mogelijkheden van Facebook. maar zie je op tegen de tijd die het je zal kosten?

Treur niet, je kunt heel veel doen om jezelf tijd te besparen. Je moet alleen wel weten hoe. In deze blog laat ik je 5 eenvoudige manieren zien, waarmee je tijd wint op Facebook.

Handigheidje 1. Veel likes op je Facebook pagina  door mensen uit te nodigen die je berichten ook al leuk vonden

Grote kans dat zij jouw pagina ook leuk zullen vinden! Een tijdbesparende manier om veel likes te krijgen!

Manier 2. Plan je Facebook berichten van tevoren in.

Als je iedere keer maar 1 bericht maakt, moet je jezelf iedere keer weer in die taak verdiepen. Dat kost tijd. Cluster je taken, dat bespaart je enorm veel tijd. Plan een aantal berichten tegelijk in, dan raak je ook nog eens minder afgeleid, weer tijdwinst!

Handigheidje 3. Herplaatsen van je berichten

Hergebruik Facebook berichten die het in het verleden goed deden. Kan je rustig om de 3 maanden doen, niet iedereen heeft je bericht gezien!

Handigheidje 4. Deel je bericht in Facebook groepen

Je kunt alleen maar vanuit je persoonlijke profiel berichten in groepen zetten. Moet je dan zakelijke Facebook berichten opnieuw maken en in groepen zetten? Hoeft niet! Bekijk de video hoe je in weinig tijd berichten in groepen zet.

Handigheidje 5. Deel regelmatig je blog, gratis cadeau of andere gratis informatie op je Facebook pagina

Zet gerust vaker een bericht op Facebook met je blog, gratis cadeau of andere gratis informatie van je website. Helemaal niet erg als de volgers die je gratis informatie al eerder lazen, je bericht nog een keer zien. Als de inhoud ze bevalt (als het goed is weet je wat jouw doelgroep leuk vindt!), zullen ze je bericht juist delen of een like geven.

Meer ondersteuning nodig bij Facebook?

Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert natuurlijk nog veel meer manieren om tijd te besparen op Facebook. Daarbij leer je ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Facebook en Linkedin hebben geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing!

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

Hoe bespaar jij tijd op Facebook? Heb jij meer Facebook handigheidjes? Laat het me weten in een reactie onder deze blog, je krijgt altijd antwoord!

Wil je mijn like voor je zakelijke Facebookpagina? Reageer op dit artikel en laat je Facebookadres achter. Ik like je Facebookpagina altijd. Een like op mijn zakelijke pagina wordt ook zeer op prijs gesteld. En: geef de andere reageerders ook even een like, zo helpen we elkaar!

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf‘ aan.

Over de schrijver
Cindy's Coaching Corner
Door

Cindy's Coaching Corner

op 25 Jul 2015

Dank je wel Annie voor alle nuttige Facebook informatie. Ik ben druk aan de slag met alle tips en handigheidjes. :)

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 28 Jul 2015

Wow, goed om te horen!

kleurkracht.hs
Door

kleurkracht.hs

op 10 Aug 2015

thanks voor je tips ! heel leerrijk !

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Aug 2015

Thx!

Celien
Door

Celien

op 12 Aug 2015

Dank je wel voor al je nuttige en bruikbare tips. Maar ook voor je filmpjes waarin je alles goed, duidelijk en begrijpelijk uitlegt op een erg prettige manier, heel waardevol.

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Aug 2015

Dank je, Celien!

Kleurkrachths
Door

Kleurkrachths

op 12 Aug 2015

Dag annie,Ik probeer jouw tips uit en mijn bereik breidt idd uit, nu, heb toch 2 heel concrete vraagjes: 1.ik deelde op mijn zakelijke FB een bericht van iemand anders, om het vervolgens in enkele groepen te delen ( schitterende tip ! ), ik krijg via bericht dat er mensen zijn die het leuk vinden en die wil ik ook uitnodigen om mijn pagina leuk te vinden, alleen, op mijn facebook pagina verschijnen de vind ik leuks niet ! Alleen als ik via de link in het bericht ga, zie ik ze en daar kan ik ze niet uitnodigen ! Heb je een oplossing? 2. Kan je mensen die je maanden geleden een uitnodiging stuurde opnieuw uitnodigen om alsnog je pagina leuk te vinden ? Bij mij staat ' uitgenodigd' en ik kan het niet meer aanvinken. Opl?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Aug 2015

Mooi dat je resultaat hebt van mijn tips! Antwoord op vraag 1: ga je wel als jezelf naar je zakelijke pagina? Dat is de truc! Antwoord op vraag 2: als je mensen al uitgenodigd hebt en ze hebben niet gereageerd, kun je ze inderdaad niet meer uitnodigen. Anders gaat het op Spammen lijken he, dat wil Facebook (en jijzelf) niet

fierens
Door

fierens

op 10 Sep 2015

Waauw, weeral leuke tips om mee aan de slag te gaan. Dank je wel

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 13 Sep 2015

Fijn!

Astrid
Door

Astrid

op 18 Jan 2016

ik ga via mijn persoonlijke fb naar zakelijke pagina en nodig zo mensen uit zoals je deelt in de video. Nu worden ze vrienden van mijn persoonlijke pagina en dat wil ik niet. Snel de verzoeken weer geannuleerd. Wat doe ik verkeerd?

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 20 Jan 2016

Vreemd! Je zou in het popup scherm de volgende tekst moeten zien: Personen die dit bericht leuk vinden uitnodigen je pagina leuk te vinden. Wat staat er bij jou?

Mirjam Mulder
Door

Mirjam Mulder

op 31 Oct 2016

Goedemiddag, Mijn naam is Mirjam en hobbyfotograaf. Ik zit met hetzelfde probleem als hierboven. Op te reageren op uw vraag: er komt dan een knop te staan met de tekst TOEVOEGEN. wanneer ik dat doe, komen ze op mijn persoonlijk profiel en niet op mijn pagina als hobbyfotograaf. wil je mijn pagina liken? bedankt daarvoor. https://www.facebook.com/MirjamMulder/?fref=ts

Annie Massop
Door

Annie Massop

op 01 Nov 2016

Hallo Mirjam, ik heb je pagina een like gegeven. Vreemd dat je op een pagina met toevoegen komt. Ik heb het zelf nog eens getest op mijn pagina, maar daar gaat alles goed. Facebook is inmiddels wel veranderd, ik ga binnenkort een nieuwe video maken. Wat je nu kunt doen is: ga naar je zakelijke pagina, klik op de mensen die jouw bericht leuk vonden. Krijg je dan geen scherm om mensen uit te nodigen, check dan of je als jezelf of als je pagina reageert (rechtsonder het bericht staat een kleine profielfoto van je met een driehoekje). Mocht dit alles niets uithalen, meld het dan bij Facebook (via het driehoekje rechtsboven in je scherm en kies dan voor Een probleem rapporteren).

Coralien
Annie Massop
Door

Annie Massop

op 24 Feb 2016

Graag gedaan! Ik had je pagina al eerder geliked.

Reactie plaatsen