GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Wat is Energy healing?

Iedereen heeft een energieveld. Om ons heen en in elke vezel van ons lichaam bevindt zich energie. Deze energie kan in disbalans zijn door verschillende oorzaken. Deze disbalans in energie kan leiden tot lichamelijke klachten zoals pijn, oververmoeidheid en energie tekort.

Energy Healing is afgeleid van healing. Energy Healing is genezen met de handen. Het gaat over het doorgeven van universele en helende energie. Energie Healing brengt je energie weer in balans en zal de lichamelijke klachten verminderen of doen wegnemen.

De metafoor van Energy Healing

Om Energy Healing te begrijpen kun je dit het beste vergelijken met een stromend riviertje door een akker. Het water zorgt dat de akker gezond en vruchtbaar is. Raakt een zijtak verstopt, dan loopt het water niet meer goed door. Het gewas op de akker wordt aangetast. Met Energie Healing wordt de rivier weer opgeschoond, zodat de energie weer kan stromen. De akker komt weer in balans.

Wat doet een Energy healer

Een Energy Healer is een therapeut, getraind om energie en disbalans waar te nemen. De healing is met name gericht om de veroorzakers van de problemen en klachten te vinden in plaats van deze te bestrijden. Energie Healing is dus geen symptoombestrijding.

Met Energy Healing wordt er contact gemaakt met de aarde en de kosmos. De helende energie wordt door het lichaam van de healer geleid via de handen naar het lichaam van de cliënt. De gedachtegang van de positieve psychologie wordt hierin gevolgd. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat de cliënt een zelfhelend vermogen heeft. De therapeut voegt géén energie toe of haalt energie weg.

Oorsprong van Energy Healing

Energie healing is gebaseerd op het gedachtegoed van Opgestegen Meester van Djwal Kuhl. Het verhaal gaat dat Djwal Kuhl al eerder op de aarde heeft geleefd. Er wordt gedacht dat hij eerder is gereïncarneerd als koning Caspar, filosoof Confucius en filosoof Lao Tse (ook wel Laozi genoemd).

Klanten voor Energy Healing?

Alles over online klanten krijgen voor jouw Energy Healing behandelingen, leer je met dit gratis boek De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf.

 

  Comment Section

  1 reactie op “Wat is Energy healing?


  Door Sabrina op 8 februari 2018

  Hoi ik ben sabrina Ik heb t ook in me als Healer ik voel ik ruik ik pak ander mans engerie over al is het verdriet pijn kwaad maakt niet uit ik pak het over en soms ervaar ik het niet als prettig omdat ik nog niet geleerd heb om af tesluiten als ik ergens loop waar drukte is moet ik gewoon vaker weg na buiten vluchten er komt zo veel energie op me af ik ruik zelfs als iemand verkouden wordt of al verkouden is mijn handen gaan tintel heel appart mooi gevoel voel ook als mensen liegen

  Plaats een reactie


  *