GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Wat is een Facebook Like Box?

Je wilt graag dat mensen jouw Facebook pagina liken. Meer likes betekent meer Facebook bereik. Meer Facebook bereik betekent meer klanten. Om deze reden is de Facebook Like Box zo enorm populair onder mensen met een eigen praktijk. Alleen wat houdt een Like Box precies in?

Wat is een Facebook Like Box?

De Facebook Like Box is een gratis plugin om je Facebook pagina te promoten. Gebruikers van Facebook hoeven alleen op de like knop te drukken en ze volgen jouw Facebook pagina.

De Like Box is vervangen

Per 23 juni 2015 kan je deze plugin dus niet meer gebruiken en wordt deze vervangen door de nieuwe Page Plugin. Deze Page Plugin ziet er vele malen beter uit. De functie blijft hetzelfde: mensen werven om je pagina te volgen, maar er zijn meer toepassingen qua lay-out. Je kunt je coverfoto tonen en eventuele artikelen / statusupdates tonen.

Online klanten werven?

Wil jij van flyers, brochures en/of folders ook gebruik gaan maken van de online wereld? Van billboards overstappen naar Like Boxen? Dat is heel verstandig! Een online zichtbaarheid maakt dat je sneller klanten werft. Wil je weten hoe het moet? Doe de cursus Intuïtief klanten werven met Facebook, helemaal gratis!

Comment Section

0 reacties op “Wat is een Facebook Like Box?

Plaats een reactie