Geld en tijd healing

Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven

.

Voel je schaarste aan geld, tijd en vervulling?

Ben jij een gedreven intuïtieve coach of therapeut? Wordt jij gedreven door je missie of hogere doel?

Herken je dit? Je:

.

Loop jij tegen een van deze problemen aan?

.

Je hebt genoeg omzet, maar voelt stress over geld. Je:

.

Je hebt genoeg inkomen, maar hebt geen plezier in je werk. Je:


Je hebt genoeg inkomen, maar geen tijd. Je:

.

Hebben eerdere (mentale) oplossingen je geld en tijd problemen niet verholpen?

Natuurlijk heb je al genoeg geprobeerd om je geld en tijd problemen op te lossen. Je wilt immers – koste wat kost – je missie waarmaken en een succesvol bedrijf hebben.

Heb je jouw problemen proberen op te lossen door erover na te denken? Heb je ondersteuning gezocht bij mentale geld of money-mindset coaches? Of wilde je door te mediteren en te visualiseren je blokkades laten verdwijnen?

Gebeurde er toen dit? Je:

Klopt het dat dit alles je niet verder bracht? Ja? Lees dan snel door wat wel werkt voor intuitieve coaches en therapeuten.

.

Beschouw tijd en geld als energie en alles verandert

Geld en tijd zijn beide een vorm van energie. Hoe je over tijd en geld voelt en denkt, is jouw persoonlijke geld en tijd energie. Als je problemen ervaart op het gebied van geld of tijd, heb je ergens (onbewust) ongezonde geld en tijd energie bij je. Bovendien zetten onderdrukte emoties over geld en tijd zich vast in je lichaam. Je gaat bijvoorbeeld stotteren en zweten als je je aanbod doet of krijgt het letterlijk benauwd wanneer je een webinar geeft.

.

Belangrijk om te weten: er is altijd genoeg geld en tijd

Je bent op aarde gekomen om een bepaalde taak te vervullen. Sommige coaches en therapeuten noemen dat hun missie, anderen noemen het hun hogere doel of hun ‘waarom’.

Het universum wil niets liever dan dat jij jouw hogere doel realiseert. Daarom krijg je in je leven precies die talenten mee om die missie te vervullen. Ben je goed afgestemd op jouw ‘waarom’, dan zal er ook altijd genoeg geld en tijd zijn om alles wat nodig is voor jouw missie uit te voeren.

.

Ongezonde geld en tijd energie kan gehealed worden!

Healing in zijn algemeenheid lost trauma’s, ongezonde patronen en belemmerende overtuigingen op.

Geld & tijd healing richt zich specifiek op het gebied van geld en tijd. Het haalt ongezonde geld energie weg, lost blokkades op die je tegenhouden om je hogere doel waar te maken. Na een geld & tijd healing ben je weer zuiver afgestemd op je missie. Je geld en tijd energie is gezond en daardoor neem je als vanzelfsprekend gezonde geld en tijd beslissingen.

.

Met het programma Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven krijg je individuele healing en begeleiding om je geld en tijdblokkades op te lossen. Je wordt je bewust wat er achter je blokkades zit, je kijkt je angsten in de ogen, waardoor ze als sneeuw voor de zon verdwijnen. Geld en tijd problemen worden bij de wortel aangepakt en op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) getransformeerd, zodat je voluit je missie kan verwerkelijken.

Een intuitieve benadering met healing past heel goed bij intuitieve coaches en therapeuten. Dat is immers de manier waarop ze met hun klanten werken en hoe ze zelf in het leven staan.

.

“Ontspanning en lucht in mijn lichaam plus een topmaand!”

Een week na de geldhealing van Annie gaat het lekker. Er melden zich dagelijks nieuwe klanten. Ik voel meer ontspanning en lucht in mijn lichaam. Ik heb afgelopen maand een topmaand gedraaid!

Ik ben zelfs mijn aanbod qua behandelingen aan het veranderen. Er is dus een hele shift gaande!

Ik ben blij!”

Eva Bos, Utrecht

.

“Geld vragen is totaal vanzelfsprekend geworden”

.

Door de meditaties, de massages en de healingen zijn er ontzettend veel oude emoties en pijn opgeschoond, die mij kennelijk nog veel parten speelden bij het serieus nemen van de waarde van mijn werk.

Geld vragen is nu totaal vanzelfsprekend geworden!

Achteraf zeg ik: het was angst. De healingen en de massages zorgden er voor dat ik oude angsten los kon laten en weer kon voelen dat ik het waard ben om geld te ontvangen.”

Marian Osse, Groningen, soundofwalking.nl

.

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

Wie is Annie en waarom kan ik je helpen?

“Hallo, mijn naam is Annie Massop, intuïtief marketingcoach en geld&tijd healer.

Ik heb inmiddels honderden coaches en therapeuten begeleid om intuïtief en succesvol klanten te werven. Healingen zijn daar een onmisbaar onderdeel van, die zijn zeer effectief voor het oplossen van angsten die gepaard gaan met marketing. Veel van die angsten gaan over geld en tijd.

Mijn gratis marketingtips worden door meer dan 12.000 abonnees gelezen. Op sociale media word ik gevolgd door duizenden mensen.

Een van mijn eigen grootste geld en tijd blokkades kwam uit mijn ouderlijk gezin.

Ik heb in mijn leven altijd gemakkelijk en goed geld verdiend, ook in loondienst. Maar als er meer geld binnen kwam, ging er ook meer uit en netto hield ik weinig over. Hoe ik het ook draaide of keerde, ik bleef hard werken. Gevolg: ik ging er energetisch en financieel op achteruit.

Toen ik me er verder in verdiepte, ontdekte ik dat deze ongezonde geld en tijd energie van mijn vader kwam. Hij komt uit een heel arm gezin. Mijn opa en mijn vader moesten altijd keihard werken voor heel weinig geld en werden bovendien uitgebuit door herenboeren. Ik wist dat niet, omdat mijn vader daar nooit over sprak (hij is inmiddels overleden). Een broer van hem vertelde me dit pas veel later.

Energetisch had ik van mijn vader meegekregen: je moet altijd keihard werken voor je geld en je bent een uitbuiter, als je minder tijd besteed aan je werk terwijl je meer verdient. Dus bleef ik te veel tijd in mijn werk steken en teveel kosten maken, terwijl ik heel goed wist hoe het wel moest.

Nadat ik deze geld en tijd blokkades gehealed en opgeschoond had, nam ik gezonde zakelijke beslissingen zoals een ander verdienmodel ( veel meer zelfstudie trainingen). Resultaat? Ik hou substantieel meer geld over en heb veel meer privé tijd. Ik gun het mezelf van mijn leven te genieten.

Klanten die geld en tijd healing van mij hebben ontvangen, ervaren hetzelfde. Marketing gaat gemakkelijker, kost minder tijd en levert meer inkomen op. Ze vragen (en krijgen!) als vanzelfsprekend het tarief dat ze waard zijn en ze durven tijd voor ontspanning en privé te nemen (zonder dat dit ten koste van de omzet gaat).

.

“Ja! Intuïtie werkt om succesvol een onderneming te runnen!”

“Werkt intuïtie ook voor het succesvol runnen van een onderneming? Volmondig zeg ik: “Ja!”

Een les die ik lang geleden al leerde als manager en zag hoe de internationale directie op hoog niveau hun besluiten maakte. Deels op feiten, maar vooral op basis van hun onderbuikgevoel als die feiten duisternis creëerde. Uiteraard werd het toen verzwegen door de mannen, maar het was wel zo!

Het is daarom fantastisch dat Annie dat oude taboe geheel overboord gooit. Super praktische aanpak met volledige aandacht om je intuïtie in te zetten. Wat verder zo mooi is zijn haar healing en reading sessies. Geen hokus-pokus aanpak. Ze slaat hiermee de spijker op z’n kop! Je ontvangt handvatten waarmee je stappen vooruit kan maken.

Ik ben er blij mee, want de doorbraak van oude patronen geeft me veel rust.”

Elma de Bruijn, Nieuw-Vennep, zelfboekhouden.org

.

“Werken op tijden die mij uitkomen en toch een prima inkomen”

“Mijn klanten worden door tussenpersonen naar mij doorverwezen. Dat gaat prima, ik heb genoeg klanten en verdien een mooi inkomen.

Het struikelblok is dat ik op onhandige tijden moest werken, b.v. in het weekend of als ik net mijn kinderen van school ging ophalen. Ik wilde meer op tijden werken die mij uitkwamen, maar ik was bang dat de tussenpersonen me dan geen klanten meer zouden doorsturen.

Na de sessie was ik die angst kwijt! Ik zeg gemakkelijker ‘Nee’ tegen opdrachten die me qua tijdstip niet uitkomen. Voor mijn inkomen blijkt het niets uit te maken, ik verdien nog net zo veel als daarvoor.”

Olga Klok

.

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

.

Wat gebeurt er als tijd en geld blokkades verdwenen zijn?

Met het programma Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven worden je geld en tijd blokkades opgelost, ben je zuiver afgestemd op je hogere doel en neem je gezonde tijd en geld beslissingen. Afhankelijk van wat jouw oorspronkelijke probleem was, kan het volgende het resultaat zijn*.

.

Je hebt genoeg omzet en voelt je rustig over geld. Je:

.

Je hebt genoeg inkomen en plezier in je werk. Je:

.

Je hebt genoeg inkomen en genoeg tijd. Je:

.

*Resultaten kunnen – afhankelijk van de aard van je problemen – direct na het traject ontstaan of binnen afzienbare tijd na het traject (sommige zaken vergen nu eenmaal meer tijd om in te voeren, zoals een switch naar ander werk).

.

“Het was pijnlijk (letterlijk!), maar het heeft zoveel opgeleverd!”

“De begeleiding was intensief, ingrijpend en pijnlijk (letterlijk), maar het heeft me zoveel opgeleverd!

Ik voel me bevrijd van al die belemmerende emoties over geld, dat geeft zoveel ruimte!

Ik kom eindelijk toe aan de dingen die ik echt wil in mijn leven. Zo ben ik druk bezig mijn droom die ik al sinds mijn 18e heb (een spirituele woon gemeenschap) waar te maken. Ik heb inmiddels een heel netwerk van mensen om me heen verzameld die deze droom delen en er komen steeds meer dingen op mijn pad die helpen dit te realiseren. Binnen 2 jaar verwacht ik de woongemeenschap op poten te hebben.

De begeleiding van Annie gaat niet alleen over geld, het is veel en veel breder. Ze gaat uit van je hogere doel, de taak die je op aarde hebt en leert je van daaruit je financiële doelen te stellen. Geld wordt op die manier iets spiritueels, dat motiveert om ook echt voor dat inkomen te gaan.

Je moet wel heel gemotiveerd zijn voor deze vorm van begeleiding, maar als je het echt wilt, kun je in korte tijd zoveel schoonmaken en oplossen! “

Anneke Schram, Bergen, licht-in-schaduw.nl.

.

“Het scheelt me zeker 5000 euro per jaar”

“Ik voelde dat iets me tegenhield in mijn marketing, maar ik kon er de vinger niet opleggen. Door de meditaties kreeg ik duidelijkheid over waar de angst zit en waar het in mijn lichaam vast bleef zitten. Het maakte de angst veel minder groot en makkelijker om mee om te gaan.

Verder ben ik veel zichtbaarder geworden in mijn netwerk, ik ben ervan overtuigd dat ik binnenkort meer omzet ga genereren.

Ik heb ook besloten geen grote projecten meer te doen voor een vast bedrag. Dat scheelt me zeker 5000 euro per jaar omdat ik nu veel minder gratis uren weggeef.

Ik ben heel blij met de training, het is heerlijk om ook op zielsniveau met groei en geld issues bezig te zijn.”

MD, online marketeer.

.

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

.

Hoe wordt de healing en begeleiding gegeven?

Dit aanbod is in revisie. Wil je toch al beginnen met geld en tijd healing? Meld je dan alvast aan voor een intake.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

Welke werkvormen worden er gebruikt?

In het programma Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven wordt gebruik gemaakt van de volgende werkvormen: geleide meditaties, spirituele healing, diepe massage (optioneel), huiswerkopdrachten en Skype gesprekken.

.

Uitleg over de verschillende werkvormen

.

Voor wie is dit programma bij geschikt?

Het programma Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven is geschikt voor alle succesvolle therapeuten en coaches die:

  • vastbesloten zijn hun geld en tijd blokkades op te lossen
  • bereid zijn de pijn aan te gaan, die verbonden is met de blokkades
  • durven te vertrouwen op hun intuitie
  • gemakkelijk een geleide meditatie doen

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

.

‘Alles lukt en ik heb vertrouwen in de toekomst!”

“Ik stond in mijn leven standaard in de geefstand. Zo liepen mijn coachgesprekken bijna altijd uit en gaf ik veel gratis tijd weg. Weggeven van geld uitte zich b.v. in het volgen van een cursus voor mijn onderneming, zonder vooraf goed duidelijk te weten wat het me zou opleveren.

Mijn lichaam was gespannen, ik had last van een stijve schouder en een vervelende pijnlijke plek op mijn rug.

Hoe het nu is? Er is zoveel van me afgevallen! Wat ik doe lukt allemaal en ik heb vertrouwen in de toekomst.

Ik zet mezelf op de eerste plaats in mijn leven, ik voel dat ik dan anderen veel beter kan helpen. Ook op geldgebied gun ik het mezelf om geld te ontvangen en te houden. Ik ben het waard om een stabiele geldsituatie te hebben!

Als ik een uitgave voor mijn onderneming doe, vraag ik me eerst af wat het me oplevert. Levert het me niet genoeg op, dan doe ik de uitgave niet. Maar ook andersom. Soms vind ik het niet leuk om ergens in te investeren maar zie ik wél wat het me oplevert. Dan doe ik het wel.

Mijn lichaam is ontspannen, mijn schouder is soepel en de pijnlijke plek op mijn rug is verdwenen.

Nu het traject is afgerond ben ik af van allerlei blokkerende belemmeringen en zit ik in een opgaande flow. Zowel persoonlijk als met mijn onderneming. Geld is nu geen ‘ding’ meer, ik bekijk het nuchter en heb er geen vervelende emoties over.”

Birgitte Woltman, tijdomvoorjezelftekiezen.nl

.

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

Er is altijd genoeg geld en tijd voor je missie. Ga jij het avontuur aan om de sleutel daartoe te vinden?

Je hebt nu een goed beeld van wat geld & tijd healing voor je kan betekenen. Voel je dat Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven je verder helpt je missie of hogere doel te realiseren? Vraag dan een gratis intakegesprek aan en onderzoek met mij wat voor jou de beste oplossing is.

.

Je bent van harte welkom om mee te doen en ik verheug me erop met je samen te werken.

Warme groeten, Annie Massop

.

Vanwege het intensieve karakter van dit programma wordt altijd eerst een intake gedaan. Deelname is pas mogelijk als beide partijen voelen dat dit programma de beste oplossing is.

Klik voor een intake op de de groene knop, vul je antwoorden in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Vraag gratis intake aan

.

.

.

.

.

.

.

.

Disclaimer: iedere inspanning is geleverd om de inhoud van het programma Creëer intuïtief overvloed en rijkdom in je leven en de potentie ervan accuraat weer te geven. Iedere persoon is anders, dus zal het succes van elke individuele deelnemer afhankelijk zijn van haar/zijn achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling en motivatie.