GRATIS CURSUS! Leer hoe je met Facebook en je intuitie overvloedig klanten aantrekt.
Gratis Facebook cursusLEES MEER EN MELD JE AAN

Page content

Facebook Review Webinar

Facebook Review Webinar

Is Facebook voor jou een worsteling? Krijg jij geen klanten met Facebook?

Dit is de opname van het GRATIS Facebook Review Webinar , dat 16 april 2015 tussen 14.00 en 15.30 uur plaatsvond.

Meer ondersteuning nodig bij klanten werven met Facebook na het zien van de gratis Facebook Review Webinar?  Doe dan mee aan de Hart en Ziel Marketing Academie. Je leert niet alleen klanten aantrekken met Facebook, maar ook hoe je je favoriete klant bepaalt, hoe je je website, blog en nieuwsbrief schrijft. Linkedin heeft geen geheimen meer voor je. Bovendien leer je een webinar geven, een intakegesprek voeren en online trainingen ontwerpen. Alles op een intuitieve en praktische manier. Resultaat: volop klanten en plezier in je marketing! 

Lees hier meer over de Hart en Ziel Marketing Academie

P.S. Ken je mensen voor wie dit ook interessant is? Deel dit bericht dan, zou ik leuk vinden!

Warme groeten, Annie

 

© 2015 – Hart en Ziel Marketing – Annie Massop – Alle rechten voorbehouden
Wil je dit artikel gebruiken in een nieuwsbrief, website of tijdschrift? Graag! MITS je de volgende informatie bij het artikel vermeldt met een werkende link naar de genoemde website:’Door Annie Massop van Hart en Ziel Marketing. Ga naar www.hartenzielmarketing.nl en vraag daar het gratis E-boekje ‘De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf’ aan.
Gratis boek 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf'
Heb je er een hekel aan om achter klanten aan te jagen en jezelf op te dringen? Ontdek hoe de klanten vanzelf naar jou toekomen door je intuïtie en sociale media in te zetten (pdf)
Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij.

Comment Section

111 reacties op “Facebook Review Webinar


Door Leonie de Bot op 9 november 2015

Dag Annie, welke webinar software gebruik je? En wat vind je er zo fijn aan?
Groeten, Leonie


Door Annie Massop op 21 november 2015

Hi Leonie, ik gebruik clickwebinar. Ik vind het heel gebruikersvriendelijk, voor mijzelf maar ook voor mijn klanten (die vaak niet zo technisch zijn).


Door BUYSENS INGE op 3 augustus 2015

Ik pas deze avond nog zeker mijn pagina das echt tof om weten.

Dank je Annie



Door Marike op 3 juni 2015

Hoi Annie, je verwijst in dit webinar in de 6e minuut naar een video die ik op je site zou kunnen vinden over: “zo krijg je intuitief klanten met je facebook”. Ik wil dit graag zien, maar kan er geen link naar vinden bij je Blogs, staat het ergens anders? Dank voor je tijd alvast.
groet


Door Annie Massop op 6 juni 2015

Hi Marike, hmm, dat webinar is niet meer te beluisteren. Was toen maar tijdelijk, helaas. Maar er komt binnenkort weer een webinar, dus nieuwe kans!








Door Nettie op 16 april 2015

Ik krijg graag tips. Mooi initiatief






Door karin op 16 april 2015

ik ben écht heel erg benieuwd. dank voor het aanbod.



Door Louise op 16 april 2015

Een mooi initiatief, dank alvast!


Door Louise op 16 april 2015

Alvast mijn hartelijke dank, Annie!


Door Marit op 16 april 2015

Hallo Annie,
Hopelijk kan je mijn klantenstroom op gang helpen.
Alvast bedankt.


Door Marit op 16 april 2015

Hallo Annie,
Hopelijk kan je helpen mijn klantenstroom te bevorderen.
Alvast bedankt




Door Linda Wille op 16 april 2015

ben ook heel benieuwd, alleen inschrijven lukt op een of andere manier niet : / ?


Door Fenny op 16 april 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina!


Door Fenny op 16 april 2015

Hoi Annie, ik ben benieuwd naar jou reactie op mijn FB pagina. Groeten, Fenny


Door Ernya Hilton op 16 april 2015

Ben heel benieuwd, er is altijd verbetering mogelijk en heb zelf geen idee wat! :-)
Heel erg bedankt voor deze mogelijkheid! Warme groet, Ernya










Door inge van olst op 16 april 2015

Hoi Annie,
Ik heb bewondering voor de manier waarop jij Hart&Ziel Marketing hebt neergezet en uitgebouwd. Erg interessant om jouw tips te lezen en er steeds iets van op te pikken.

Ben vandaag benieuwd wat je van mijn fbpagina vindt. http://www.facebook.com/cifotografie















Door Marije op 16 april 2015

Leuk! Maar, ik moet om 14.45 uur de deur uit om m’n zoontje uit school te halen, mocht je dan nog niet aan mijn pagina toe zijn sla hem dan gerust over ;)





Door Geertruid op 16 april 2015

Hi Annie,

ik worstel met wat zet ik wel en niet op de FB pagina.
Het ontneemt me jammer genoeg alle positieve energie. Ben benieuwd naar jouw feedback.

Mooie dag gewenst!









Door Marielle op 15 april 2015

Annie
Alvast bedankt! super dat dit zo mogelijk is, ben benieuwd naar de tips en mogelijkheden.


Door Ina Poot op 15 april 2015

Ik heb eerder een zakenlijke pagina gehad op facebook, er mee gestopt, te veel gedoe.
Nu heb ik alleen een persoonlijke pagin, doe hier niet actief iets mee.
Ben benieuwd naar effectieve tips voor een zakenlijke pagina
Tot morgen








Door Marita op 15 april 2015

Leuk! Ik ben heel benieuwd, tot donderdag :)
Hartelijke groet, Marita


Door Jasmijn op 15 april 2015

Hallo Annie, wat leuk! Ik hoop dat het lukt om mijn pagina te bekijken, er zijn al een hoop mensen voor mij zo te zien. Hartelijke groet !
http://www.Arto-Esti.nl





Door Marja Pullens op 14 april 2015

Hallo Annie,
Wat fijn als je een reactie /tip zou kunnen geven voor mijn facebookpagina om meer klanten te kunnen trekken.
Warme groet Marja






Door Sjany Metz op 14 april 2015

Ik ben starter en kan tips erg goed gebruiken.


Door Hanneke Apon op 14 april 2015

Ik ben benieuw Annie, volg je tips op, maar het blijft moeilijker om via de zakelijke pagina reacties te krijgen dan mijn persoonlijke pagina https://www.facebook.com/hanneke.apon
Alvast bedankt voor dit persoonlijke aanbod! Hartegroet, Hanneke Apon







Door Inge Hofman op 14 april 2015

Ik zou het heel fijn vinden als je naar mijn pagina wilt kijken.


Door Marise Coerwinkel op 14 april 2015

Hallo Annie,
Wat fijn dat je deze webinar houdt.
Zou het fijn vinden als je mijn facebookpagina zou willen bekijken en tips zou willen geven.
Vast bedankt,

Marise



Door Carla op 14 april 2015

Wat een mooi initiatief.
Vriendelijke groet,
Carla van Assenderp


Door Carla op 14 april 2015

Volgens mij gaat er iets mis?
Ik zie mijn facebook adres niet staan.


Door Heidi Middelburg op 15 april 2015

Wat een mooi initiatief. Alle hulp en tips zijn welkom. Alvast bedankt

Plaats een reactie


*